Lappajärvi

Tältä sivulta löydät kunnan Lappajärvi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Lappajärvi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Lappajärvi
YritysLiikevaihto (euroa)
Passimo Oy7 miljoonaa
VM Carpet6 miljoonaa
Hernesniemen Maanrakennus Oy3 miljoonaa
Lappajärven Konetyöstö Oy2 miljoonaa
Jake Finland Oy2 miljoonaa
Rakennusliike Hernesniemi Oy2 miljoonaa
Lappajärven Värjäämö Oy2 miljoonaa
Kiinteistöhuolto Esa Hernesniemi Oy2 miljoonaa
Kaarlo Finnilä Oy1 miljoonaa
Hk-Turkis Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Lappajärvi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Hernesniemen Maanrakennus Oy24
Passimo Oy19
Jake Finland Oy15
Lappajärven Konetyöstö Oy12
Lappajärven Värjäämö Oy12
Lappajärven Loma-Golf Oy8
ML Kujala Oy8
Kiinteistöhuolto Esa Hernesniemi Oy8
Rakennusliike Hernesniemi Oy7
Kaarlo Finnilä Oy6

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Lappajärvi
YritysKasvuprosentti
Taksi Luoma Vesa ja Tarja+141.0%
AK-Tieisännöinti Oy+106.1%
Jara Sammutin Oy+71.0%
Passimo Oy+70.9%
LapCaravan Oy+69.1%
Toolfin Oy+61.3%
InKauneus+50.6%
Hk-Turkis Oy+29.8%
Camisole Oy+28.3%
Järviseudun Huolto- ja asennuspalvelu Oy+27.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Lappajärvi
YritysPerustettu
Sulkakoski Visuals08.03.2024
Laatukumi Oy24.11.2023
Rakkaudella runotyttö08.11.2023
SaTa Liikuntapalvelut31.08.2023
rysäPortti Oy26.06.2023
Kauralaakson Tila Oy08.06.2023
Mayart26.05.2023
Makeapiika13.04.2023
Matinharju Oy01.03.2023
MLaatupalvelu21.12.2022
EsittelyssäAlueen Lappajärvi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Kuoppalan Jätehuolto Oy

  Kuoppalan Jätehuolto on jo vuonna 1959 perustettu yritys Lappajärven Itäkylässä. Alkujaan aloitimme aivan muiden töiden parissa kuin jätekuljetuksissa, mutta nykyään jätehuolto & jäteastioiden myynti on yksi pääpalveluistamme. Tämä ei suinkaan ole ainoa palvelumme, vaan niihin kuuluvat myös vaihtolavakuljetukset ja vaihtolavojen vuokraus, soran ja sepelin toimitus sekä kappaletavara ym. kuljetus, kaivinkoneurakointi, traktoriurakointi, lavettikuljetukset, nosturipalvelu, rakennuksien purku sekä rautaromun keräys. Palvelemme asiakkaitamme siis erittäin monipuolisesti kuljetuspuolella ja erilaisten koneurakointien parissa.

  Tutustu yritykseemme ja palveluihimme tarkemmin kotisivuillamme ja ota yhteyttä! Olemme apunasi niin jätehuolto-, kuljetus- kuin koneurakointitehtävissäkin.

 • Kukka- ja hautauspalvelu Rauha

  Kukka-ja hautauspalvelu Rauha Lappajärveltä auttaa teitä kaikissa hautauksiin liittyvissä asioissa surun ja murheen keskellä. Toimimme aina arvokkaasti ja perinteitä kunnioittaen. Voimme keskustella hautausjärjestelyistä toimistollamme, lisäksi on myös mahdollista tavata kodissanne sopiaksemme hautauksiin liittyvistä kysymyksistä ja asioista.

  Kukkien värit ja tuoksut tuovat mieleen muistoja. Näitä yhdistelemällä saamme aikaan näyttäviä kukkatervehdyksiä iloon, suruun ja arkea piristämään. Tervetuloa asioimaan kukkakauppaamme.

  Palvelumme

  • Hautauspalvelu

  • Kukkapalvelu

  • Kuljetuspalvelu

  • Hautakivet ja suunnittelupalvelu

  • Kaiverrus- ja huoltopalvelu

  • Arkut ja uurnat

  • Perunkirjoitus

  • Muistoesineet, kortit ja adressit

 • Lappajärven kunta
  Lappajärvi, n. 77 miljoonaa vuotta sitten meteoriitin törmäyksestä syntynyt ja Etelä-Pohjanmaan oloissa ainutlaatuinen maakuntajärvi, tarjoaa lähiseudun asukkaille, mökkiläisille, kesälomalaisille ja muille matkailijoille puitteet, joita ei aivan läheltä löydy.
 • Rakennusliike Hernesniemi Oy

  Kaikki rakennusalan palvelut meiltä.

  Vuosien saatossa olemme rakentaneet kouluja, virastorakennuksia, teollisuusrakennuksia sekä tietysti asuinrakennuksia.

  Olemme alan vahva osaaja uudis- ja korjausrakennuskohteissa ja toimialueemme kattaa koko Järviseudun Etelä-Pohjanmaalla. Olemme kuitenkin toteuttaneet projekteja ja urakoita paljon laajemmallakin alueella. Rakennusurakointikalustomme on erittäin kattava, joten kaikki työvaiheet onnistuvat ongelmitta.

  Järviseudun alueella rakennamme asuinrakennuksia elementeistä.

  Tarvittaessa hankimme myös kaikki tarvittavat lupa-asiakirjat rakentamaamme kohteeseen. Taloja saat siis myös käytännössä "Avaimet käteen" -periaatteella.

  Lue lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

 • Suomen Lanka Oy
  Suomen Lanka Oy on vuonna 1982 perustettu tekstiiliteollisuusalan perheyritys, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Lappajärvellä, Karvalan kylässä. Suomen Lanka Oy valmistaa lankaa teolliseen kudontaan sekä käsityöharrastajien tarpeisiin. Yrityksen pääasialliset tuotteet ovat erilaiset kudontaan, virkkaukseen, makramee-solmeiluun ja virkkaukseen soveltuvat kalalangat sekä moppi- ja mopparilangat.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Vimpeli, Evijärvi, Veteli, Lapua, Alajärvi ja Kauhava.

Kaupunginosat
Ahola, Ahvenniemi, Ala-Lammi, Ammesmäki, Hanhikangas, Hanhikoski, Harju, Helkanmäki, Hernesniemi, Hevosaho, Honkiniemi, Hyytiälä, Isoniemi, Itäkylä, Kaisanmatti, Karhusaari, Karvala, Kivioja, Kivipuro, Kokko, Korri, Kuivanen, Kujanpää, Kukkulanmäki, Kuoppala, Kuoppamaa, Kärnä, Kärrinkangas, Lammi, Lamminkoski, Lantela, Lappinen, Lehtikangas, Lehtiniemi, Luomala, Luukeri, Maisio, Mattila, Murtoperä, Mynkelinmäki, Niska, Nissi, Nyyssölänmäki, Olli, Ollila, Orava, Palokangas, Peltola, Pihlajakangas, Pohjaspää, Puisto, Päällysaho, Rantakangas, Sadeharju, Salonpää, Savonkylä, Seppä, Särkiniemi, Söyrinki, Tarvola, Tellinkangas, Timo, Tullila, Tupsula, Uusimäki, Viinamäki, Viitala, Vinkka, Yli-Lammi, Ylinen, Ylipää, Ylitalo ja Övermark
KuvausAlueen Lappajärvi kuvaus

Liitukaudella, 77 miljoonaa vuotta sitten, meteoriitti- ja asteroidirykelmä iskeytyi Maahan, Pohjanmaan alueelle. Tästä sai alkunsa Lappajärvi, läpimitaltaan 35 km:n kokoinen, vaikuttava meteoriittijärvi. Lappajärven mielenkiintoiseen alkuun voit tutustua Hotelli Kivitipun Meteoriittikeskuksessa. Hulvattomampaa menoa tarjoaa Hotelli Kivitipun suosittu tanssilattia.

Kesäinen Lappajärvi antaa parastaan Halkosaaren tanssilavalla ja kesäteatterissa. Myös Lappajärvellä järjestettävät risteilyt tarjoavat keveän tuulahduksen alueesta. Kalaisa järvi on myös suosittu virkistyskohde.

Alueen suurimpia työllistäjiä ovat mm. sähköasennuspalvelu Voima-Asennus Oy, mattovalmistaja VM-Carpet Oy, Hernesniemen Maanrakennus Oy, turkistarhaustarvikevalmistaja T-tarvike ja S-Market Lappajärvi.

Tiesitkö muuten, että Lappajärven Tulivuorirock on Ruisrockin jälkeen vanhimpia maassamme järjestettäviä musiikkifestivaaleja! Tapahtuma saa reilun 3 000 asukkaan kunnan mukavasti valloilleen. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen Lappajärveen!