Lappajärvi

Tältä sivulta löydät kunnan Lappajärvi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Lappajärvi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Lappajärvi
YritysLiikevaihto (euroa)
VM Carpet7 miljoonaa
Hernesniemen Maanrakennus Oy5 miljoonaa
Jake Finland Oy2 miljoonaa
Rakennusliike Hernesniemi Oy2 miljoonaa
Hotelli Kivitippu2 miljoonaa
Lappajärven Värjäämö Oy2 miljoonaa
ML Kujala Oy2 miljoonaa
Passimo Oy1 miljoonaa
Lappajärven Konetyöstö Oy1 miljoonaa
Kiinteistöhuolto Esa Hernesniemi Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Lappajärvi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Hernesniemen Maanrakennus Oy25
Jake Finland Oy15
Lappajärven Värjäämö Oy12
Lappajärven Konetyöstö Oy11
ML Kujala Oy11
Rakennusliike Hernesniemi Oy9
Järviseudun Mediatalo Oy8
Kiinteistöhuolto Esa Hernesniemi Oy8
Kaarlo Finnilä Oy5
Suomen Lanka Oy4

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Lappajärvi
YritysKasvuprosentti
Jokivarren Maito Oy+99.4%
Toolfin Oy+93.2%
Seppari Oy+80.8%
ViitaNordic Oy+52.4%
Lappajärven Värjäämö Oy+41.0%
Järviseudun Huolto- ja asennuspalvelu Oy+37.8%
Mecaset Oy+35.7%
Konepalvelu Oksa Oy+22.4%
Minnan Fysio ja Hyvinvointi oy+22.0%
JCA Documentation Oy+20.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

EsittelyssäAlueen Lappajärvi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • POP Pankki Lappajärven pääkonttori
  Olemme rohkea ja vahva POP Pankki, joka haluaa olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen ja aina ylittää odotukset.
 • Kuoppalan Jätehuolto Oy
  Kuoppalan Jätehuolto on jo vuonna 1959 perustettu yritys Lappajärven Itäkylässä. Alkujaan aloitimme aivan muiden töiden parissa kuin jätekuljetuksissa, mutta nykyään jätehuolto & jäteastioiden myynti on yksi pääpalveluistamme. Tämä ei suinkaan ole ainoa palvelumme, vaan niihin kuuluvat myös vaihtolavakuljetukset ja vaihtolavojen vuokraus, soran ja sepelin toimitus sekä kappaletavara ym. kuljetus, kaivinkoneurakointi, traktoriurakointi, lavettikuljetukset, nosturipalvelu, rakennuksien purku sekä rautaromun keräys. Palvelemme asiakkaitamme siis erittäin monipuolisesti kuljetuspuolella ja erilaisten koneurakointien parissa.
 • Rakennusliike Hernesniemi Oy

  Kaikki rakennusalan palvelut meiltä.

  Vuosien saatossa olemme rakentaneet kouluja, virastorakennuksia, teollisuusrakennuksia sekä tietysti asuinrakennuksia.

  Olemme alan vahva osaaja uudis- ja korjausrakennuskohteissa ja toimialueemme kattaa koko Järviseudun Etelä-Pohjanmaalla. Olemme kuitenkin toteuttaneet projekteja ja urakoita paljon laajemmallakin alueella. Rakennusurakointikalustomme on erittäin kattava, joten kaikki työvaiheet onnistuvat ongelmitta.

  Järviseudun alueella rakennamme asuinrakennuksia elementeistä.

  Tarvittaessa hankimme myös kaikki tarvittavat lupa-asiakirjat rakentamaamme kohteeseen. Taloja saat siis myös käytännössä "Avaimet käteen" -periaatteella.

  Lue lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

 • Lappajärven kunta
  Lappajärvi, n. 77 miljoonaa vuotta sitten meteoriitin törmäyksestä syntynyt ja Etelä-Pohjanmaan oloissa ainutlaatuinen maakuntajärvi, tarjoaa lähiseudun asukkaille, mökkiläisille, kesälomalaisille ja muille matkailijoille puitteet, joita ei aivan läheltä löydy.
 • Airmir Oy

  Airmir Oy maahantuo ja myy Turbovex-ilmastointilaitteita yksinoikeudella Suomessa. Erikoisosaamisalueemme on kouluilmastointi sekä tilakohtainen yleisilmanvaihto erilaisiin toimitiloihin. Pääasiallinen asiakaskuntamme muodostuu kouluista sekä teollisuudesta. Kauttamme saat käyttöösi parhaan mahdollisen ilmastointialan asiantuntemuksen. Tarjoamme kustannustehokkaat ja räätälöidyt kokonaisratkaisut, sekä nopeat toimitukset koko Suomen alueelle. Ota yhteyttä!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Vimpeli, Evijärvi, Veteli, Lapua, Alajärvi ja Kauhava.

Kaupunginosat
Ahola, Ahvenniemi, Ala-Lammi, Ammesmäki, Hanhikangas, Hanhikoski, Harju, Helkanmäki, Hernesniemi, Hevosaho, Honkiniemi, Hyytiälä, Isoniemi, Itäkylä, Kaisanmatti, Karhusaari, Karvala, Kivioja, Kivipuro, Kokko, Korri, Kuivanen, Kujanpää, Kukkulanmäki, Kuoppala, Kuoppamaa, Kärnä, Kärrinkangas, Lammi, Lamminkoski, Lantela, Lappinen, Lehtikangas, Lehtiniemi, Luomala, Luukeri, Maisio, Mattila, Murtoperä, Mynkelinmäki, Niska, Nissi, Nyyssölänmäki, Olli, Ollila, Orava, Palokangas, Peltola, Pihlajakangas, Pohjaspää, Puisto, Päällysaho, Rantakangas, Sadeharju, Salonpää, Savonkylä, Seppä, Särkiniemi, Söyrinki, Tarvola, Tellinkangas, Timo, Tullila, Tupsula, Uusimäki, Viinamäki, Viitala, Vinkka, Yli-Lammi, Ylinen, Ylipää, Ylitalo ja Övermark
KuvausAlueen Lappajärvi kuvaus

Liitukaudella, 77 miljoonaa vuotta sitten, meteoriitti- ja asteroidirykelmä iskeytyi Maahan, Pohjanmaan alueelle. Tästä sai alkunsa Lappajärvi, läpimitaltaan 35 km:n kokoinen, vaikuttava meteoriittijärvi. Lappajärven mielenkiintoiseen alkuun voit tutustua Hotelli Kivitipun Meteoriittikeskuksessa. Hulvattomampaa menoa tarjoaa Hotelli Kivitipun suosittu tanssilattia.

Kesäinen Lappajärvi antaa parastaan Halkosaaren tanssilavalla ja kesäteatterissa. Myös Lappajärvellä järjestettävät risteilyt tarjoavat keveän tuulahduksen alueesta. Kalaisa järvi on myös suosittu virkistyskohde.

Alueen suurimpia työllistäjiä ovat mm. sähköasennuspalvelu Voima-Asennus Oy, mattovalmistaja VM-Carpet Oy, Hernesniemen Maanrakennus Oy, turkistarhaustarvikevalmistaja T-tarvike ja S-Market Lappajärvi.

Tiesitkö muuten, että Lappajärven Tulivuorirock on Ruisrockin jälkeen vanhimpia maassamme järjestettäviä musiikkifestivaaleja! Tapahtuma saa reilun 3 000 asukkaan kunnan mukavasti valloilleen. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen Lappajärveen!