Lemi

Tältä sivulta löydät kunnan Lemi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Lemi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Lemi
YritysLiikevaihto (euroa)
Agromaster Oy7 miljoonaa
T. Kiljunen Oy2 miljoonaa
Misa Oy2 miljoonaa
SK Kiinteistö- ja saneerauspalvelu Oy1 miljoonaa
Kuitto Oy513 tuhatta
Kouvon baari401 tuhatta
Vainikan Sora Oy348 tuhatta
Koneurakointi Savikurki Oy295 tuhatta
Kotiapu Alma Oy185 tuhatta
Waldai Invest Oy170 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Lemi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Misa Oy19
Agromaster Oy13
SK Kiinteistö- ja saneerauspalvelu Oy11
Kouvon baari7
Kotiapu Alma Oy7
T. Kiljunen Oy5
Kuitto Oy5
Kuhasensaari Club Oy2
Koneurakointi Savikurki Oy2
Aku-Trans Oy1

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Lemi
YritysKasvuprosentti
Metsätalouden harjoittaja Tuomas Kiljunen+82.2%
SK Kiinteistö- ja saneerauspalvelu Oy+43.8%
T. Kiljunen Kiinteistöt Oy+40.1%
Sklep Zuzlowy Oy+34.4%
Iitiän Vesiosuuskunta+26.0%
Vainikan Sora Oy+22.8%
Agromaster Oy+21.9%
Netstra Oy+12.8%
Lemin Liikekeskus Oy+6.8%
Mekatsu Oy+1.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Lemi
YritysPerustettu
LymiTek Oy12.10.2020
Mia Ekman18.06.2020
Pajatie 73 Oy28.02.2020
K-Market Särä19.02.2020
Vanopi Oy16.01.2020
Tmi Pasi Vainikka21.07.2019
Cihaus Oy11.06.2019
EsittelyssäAlueen Lemi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Koneurakointi Pesu

  Olemme maanrakennuksen ja maansiirron monipuolinen osaaja jo vuosikymmenten ajan. Meiltä saat luotettavalla ammattitaidolla, aikatauluja noudattaen kaikki palvelut myös kurottajatyöt.

 • Tarjan Taksi

  Tarjan Taksi on Lemin ja Etelä-Karjalan alueella toimiva paikallinen ja luotettava taksipalvelu, joka vie sinut perille mukavasti ja turvallisesti. Taksikyyti sujuu ammattilaisen toimesta lähelle tai kauas, missä määränpääsi sitten onkaan. Kalustona toimii VW Transporter vuosimallia 2013. Paikkoja on 1+8 tai koululaispaikkoja 1+12.

 • Lemin kunta

  Lemi on edistyksellinen ja vireä maaseutukunta Etelä-Karjalassa Lappeenranna naapurissa. Lemiläiset osallistuvat kunnan kehittämiseen. Lemillä on hyvä asua ja yrittää. Palvelut ovat lähellä ja meillä on runsas määrä omakotitontteja tarjolla hyvällä sijainnilla. Tervetuloa Lemille!

 • Vainikan Sora Oy

  Vainikan Sora Oy hoitaa ammattitaidolla soran, murskeen ja sepelin myynnin ja kuljetuksen. Palveluihimme kuuluvat myös teiden rakennukset, korjaukset ja lanaukset.

 • Parturi-Kampaamo Lemin Hiushuone

  Iloinen ja osaava henkilökuntamme suunnittelee ja toteuttaa toiveesi mukaiset leikkaukset ja kampaukset. Tervetuloa tutustumaan!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Savitaipale, Taipalsaari, Luumäki ja Lappeenranta.

Kaupunginosat
Ellosenpää, Hakulila, Heikkeri, Heikkilä, Honka, Huttula, Hyvärilä, Häärä, Jukanen, Junnola, Juvola, Kaidanpää, Kangasmäki, Kapiala, Karhunkylä, Keskisenpää, Kesäniemi, Kinttu, Kiuri, Kohosenkylä, Konttila, Korpela, Korttinen, Kotalahti, Koukku, Kuitto, Kurkela, Kuukanniemi, Kärmeniemi, Lahdentaus, Lairi, Lammintalot, Lavola, Mikkola, Muukka, Narttu, Niemikylä, Nisola, Nuorakoski, Nuppola, Olkkonen, Olkku, Parjasenmäki, Parkkola, Pekari, Pekki, Peräkylä, Pesu, Peuhkuri, Pukki, Punkka, Pöllölä, Pöllönen, Remunen, Rikkola, Ruohiala, Ruomi, Saira, Sairala, Sihvo, Sillansuu, Sorvarila, Suomalaisenkylä, Suoniala, Taipale, Tauri, Tevaniemi, Torviniemi, Toukkala, Turjala, Turku, Tuuliainen, Tynnyrkylä, Urola, Uski, Vainikkala ja Varis-Lavola
KuvausAlueen Lemi kuvaus

Lemi on 3 000 asukkaan kunta Etelä-Karjalassa, Saimaan rannalla, Lappeenrannan naapurissa. Muita naapureita ovat Luumäki, Savitaipale ja Taipalsaari.

”Lemin kunnan sydän sykkii yrittäjyydelle!” - kerrotaan kunnan sivuilla. Kunta tukee yrittäjiä aktiivisesti, niin aloittelevia kuin jo kauemmin toimineita. Menestyviin yrityksiin kuuluvat muun muassa pilkekoneita valmistava Agromaster Oy, kiukaiden perheyritys Misa Oy, SK Kiinteistö- ja saneerauspalvelu Oy ja kuljetusliike Aku-Trans Oy.

Lemin hyvä sijainti valtateiden 6 ja 13 välissä, Lappeenrannan likellä, sekä toimivat liikenneyhteydet ovat etu yrittäjyydelle. Alueelle valuu väkeä myös vierailijoista muuttajiin, ja Lemi onkin harvinaisen muuttovoittoinen maakunnassaan.