Lempäälä

Tältä sivulta löydät kunnan Lempäälä suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Lempäälä suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Lempäälä
YritysLiikevaihto (euroa)
Kiilto Oy78 miljoonaa
Startax Finland Oy Tampere67 miljoonaa
Katepal Oy50 miljoonaa
Duxport Oy47 miljoonaa
Luxury Collection Automobiles Oy43 miljoonaa
Robit Finland Oy Ltd42 miljoonaa
Teräselementti Oy40 miljoonaa
Novoset Oy31 miljoonaa
Suomi Trading Oy29 miljoonaa
FiboxPAM Oy22 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Lempäälä yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kiilto Oy207
Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy128
Lempäälän Kiinteistöhuolto Ja -Tekniikka Lekitek Oy119
Teräselementti Oy97
Startax Finland Oy Tampere95
Katepal Oy94
FiboxPAM Oy88
Puhdistamo Real Foods Oy76
Robit Finland Oy Ltd66
Lempäälän Autokuljetus Oy65

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Lempäälä
YritysKasvuprosentti
Rakennustoimisto Duo Oy+980.7%
Suomen Kesäteatteri Oy+424.1%
Suomen Laaturakennuttaja Oy+317.2%
Kantamoinen osk+317.0%
Pisa Kattoremontti Oy+262.8%
JKS Capital Oy+201.8%
Hämeen Rakennusmestarit Oy+176.8%
Taisto Group Oy+175.9%
Nuppu Invest Oy+170.3%
Winduo Oy+169.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Lempäälä
YritysPerustettu
Kahamäki Oy01.07.2024
Insinööriteollisuus Oy27.06.2024
Vieläkin Kulkee Oy24.06.2024
Autopesu Areena19.06.2024
Tmi Olivia Rikassaari27.05.2024
Tmi Wili-Waltteri23.05.2024
Tmi Bisi Bee21.05.2024
Katan Kotipalvelut07.05.2024
Yksityiskokkipalvelut Sami Hakamaki Oy04.05.2024
Fit By Riikka17.04.2024
EsittelyssäAlueen Lempäälä yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Mekonomen Lempäälä - Garage Brothers Oy

  Mekonomen Lempäälä - Garage Brothers Oy on alansa huippuosaaja, joka kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan autokorjaamoalan ketjuun, Mekonomeniin. Ylpeinä tarjoamme laadukkaita autokorjaamo- ja autohuoltopalveluita Lempäälässä sekä yrittäjille että kuluttaja-asiakkaille.

  Olemme intohimoisia autojen asiantuntijoita, ja ammattitaitoinen tiimimme takaa, että jokainen asiakas saa huippuluokan palvelua. Korjaamme ja huollamme kaikki automerkit ja -mallit, ja teemme sen tinkimättömällä tarkkuudella. Luotettavuus, nopeus ja asiakaslähtöisyys ovat toimintamme kulmakivet.

  Tarjoamme monipuolisen valikoiman palveluita, kuten moottorikorjaukset, jarruhuollot, ilmastointihuollot, öljynvaihdot ja paljon muuta. Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi panostamme jatkuvasti koulutukseen ja uusimpaan teknologiaan.

  Tervetuloa Mekonomen Lempäälä - Garage Brothers Oy:n asiakkaaksi, missä autojesi kunto on meille sydämen asia. Luota meihin, kun tarvitset luotettavaa autokorjaamoa Lempäälässä.

 • Lempäälän seurakunta
  Seurakunnan tehtävänä on huolehtia jumalanpalvelusten järjestämisestä, kasteen ja ehtoollisen toimittamisesta, hautaan siunaamisesta sekä muista kirkollisista toimituksista. Seurakunta huolehtii myös kristillisestä kasvatuksesta ja opetuksesta, sielunhoidosta, diakoniasta ja lähetystyöstä sekä muista kristilliseen sanomaan perustuvista julistus- ja palvelutehtävistä.
 • Lempesti

  Lempesti Apua arkeen- Laatua elämään. Lempesti on toiminut vuodesta 1997 ja asiakaskuntamme on Pirkanmaalla mm. Lempäälä, Akaa, Valkeakoski, Vesilahti, Pirkkala sekä Tampere. Palveluitamme ovat:

  • koti- ja yrityssiivouspalvelut; siivoamme tilasi puhtaaksi ja raikkaaksi ammattitaidolla ja luotettavasti. Voit valita kertasiivouksen tai säännöllisen siivoussopimuksen.

  • hoivapalvelut; huolehdimme Sinusta ja läheisistäsi, kun omat voimavarat eivät riitä. Hoivapalvelumme sisältävät kotihoitoa kotipalvelun tukipalveluna tuotettuna ja asiakkaitamme ovat yksityiset ikäihmiset, sairaalasta kotiutuneet sekä tilapäisesti tai pysyvästi vammautuneet.

  • pihatyöt; pidämme pihasi kunnossa vuoden ympäri ja pihapalvelumme kattavat mm. nurmikon leikkuun, pensaiden ja puiden leikkaamisen, haravoinnin ja roskien poiston sekä talvella lumityöt.

  • remontointi; toteutamme pienet remontit laadukkaasti ja edullisesti. Remonttipalvelujamme ovat esimerkiksi maalaus, tapetointi, lattian asennus, kylpyhuoneen ja keittiön uusiminen ja ulkoverhouksen vaihto.

  Lempesti on kilpailukykyinen vaihtoehto, kun etsit laadukkaita ja edullisia palveluita. Henkilökuntamme on koulutettua, kokenutta ja ystävällistä. Ota yhteyttä ja katsotaan Teidän tarpeisiinne sopiva palvelu. Lempesti tarjoaa Apua arkeen – Laatua elämään.

 • Apteekki Ideapark
  Apteekki Ideapark on vuonna 2006 avattu suoratoimitusapteekki Ideapark ostoskaupunkiin. Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluu mm. nopea reseptilääkkeiden toimitus, eReseptien uusinta, laaja tuotevalikoima, luennointipalvelut, lääkehoidon kokonaisarviointi sekä tupakasta vieroituspalvelu.
 • Rengaspiste Mika Koskinen
  Rengaspiste Mika Koskinen on Lempäälän keskustassa, Piiponraitilla sijaitseva rengasliike, joka palvelee Pirkanmaan seudun autoilijoita.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pirkkala, Akaa, Vesilahti, Valkeakoski, Tampere ja Kangasala.

Kaupunginosat
Ahonperä, Ahtiala, Aimala, Asemakylä, Hahkala, Hakkari, Halkola, Harakkala, Haurala, Hermia, Hollo, Hulaus, Hulikankulma, Höytämö, Kaitalankulma, Kelho, Kiviaho, Koipijärvi, Koivisto, Kuivaspää, Kukonkorpi, Kulju, Kuokkala, Laasonportti, Lahdenkylä, Lammentausta, Lastunen, Lastustenkulma, Leukamaa, Lippo, Miemola, Moisio, Myllyvainio, Mäkikylä, Mäyriä, Nurmi, Nurmisaari, Paistinkulma, Palomäki, Perälä, Perälänkulma, Portaankorva, Pyhältö, Rastinmaa, Rautasema, Rikala, Ristimäki, Ruskea-ahde, Rutaperä, Ruuhola, Ryynikkä, Sarapisto, Sarvikas, Sulkola, Säijä, Sääksjärvi, Tikinmaa, Toutonen, Tuljamo, Tuuliala, Uusi-Eurooppa, Vaihmala, Vanattara, Veräjäntausta, Vettenmaa, Vuores ja Väinölä
KuvausAlueen Lempäälä kuvaus

Lempäälä kuuluu Pirkanmaahan ja Tampereen seutukuntaan. Tämä 23 000 asukkaan kunta on kasvavaa ja kehittyvää aluetta, josta on hyvät liikenneyhteydet kaikkialle. Sijainti Tampere-Helsinki-kasvukäytävällä, Tampereen moottoritien läheisyys, rautatie ja Pirkkalan lentokenttä luovat erinomaiset lähtökohdat yrittämiseen, työssäkäyntiin ja tietysti muuhunkin elämään.

Lempäälän suurimpiin yrityksiin kuuluvat monelle siivoustuotteista tuttu Kiilto Oy, joka toimii myös rakentamisen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisujen, ammattipuhtauden ja hygienian saralla, maanrakennuskoneisiin erikoistunut RealMachinery Oy, Teräselementti Oy sekä autoalalla toimiva Startax Finland Oy Tampere. Niin uusille kuin jo vakiintuneille yrityksille on tarjolla monipuolisia tukipalveluita, neuvontaa ja koulutusta.

Lempäälässä on yrittäjämyönteinen ilmapiiri. Kunta on sijoittunut tutkimuksissa monesti Pirkanmaan yrittäjäystävällisimmäksi kunnaksi, myös valakunnallisella tasolla se on päässyt kärkipäähän. Tähän on vaikuttanut mm. nopea ja mutkaton päätöksenteko, kaavoitus ja logistisesti hyvä sijainti.