Lieksa

Tältä sivulta löydät kunnan Lieksa suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Lieksa suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Lieksa
YritysLiikevaihto (euroa)
Anaika Wood Group Ltd Oy84 miljoonaa
Pankakoski Mill Oy78 miljoonaa
Pielisen Betoni Lieksa32 miljoonaa
K-Citymarket Lieksa14 miljoonaa
Lieksan Kiinteistöt Oy12 miljoonaa
Nordic Tattoo Supplies Oy9 miljoonaa
Kettunen Forest Oy6 miljoonaa
Metsäkuljetus Kärki Oy6 miljoonaa
Veljekset Kokkonen kommandiittiyhtiö5 miljoonaa
Lieksan Laatuherkut Oy4 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Lieksa yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Anaika Wood Group Ltd Oy178
Pankakoski Mill Oy160
Pielisen Betoni Lieksa110
Lieksan Kiinteistöt Oy50
Lieksan Kotipirtti Oy37
Varakoti Varpunen Oy30
A & R Sveholm Oy Perhekokki26
Kettunen Forest Oy24
Hoitokoti Puiston tupa19
TKL Kuljetus Oy18

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Lieksa
YritysKasvuprosentti
Kolin Lotus Oy+420.1%
Hounimaa Oy+116.9%
Pielissora Oy+71.0%
Jpt Cargo Oy+45.5%
Aatee-Palvelut Oy+38.5%
Kolin Matkailu Oy+33.2%
Vartiainen Petri & Sari Oy+32.9%
Ushbatek Oy+32.7%
Varakoti Varpunen Oy+29.9%
VisitKoli Oy+28.5%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Lieksa
YritysPerustettu
Mestarin Meed House Oy13.06.2024
Fanny 2 Oy12.06.2024
Sam Parturi11.06.2024
Kukkiva Puu Oy20.05.2024
Korpiemo14.05.2024
Antti Toivanen03.04.2024
Metsänhoito ja raivaus Klaus Oinonen08.03.2024
Luvehniemi Oy13.02.2024
VuonisForest Oy30.11.2023
Mototerä24.09.2023
EsittelyssäAlueen Lieksa yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Veljekset Kokkonen kommandiittiyhtiö
  Veljekset Kokkonen Ky on lieksalainen murskaus ja maanrakennusalan yritys.
 • OK-Sähkölaitehuolto Oy
  OK-Sähkölaitehuolto Oy tarjoaa asiakkailleen sähköalan palveluita, sähköasennuksia sekä kodin ja yritysten sähkölaitteiden huoltoa. Lisäksi saat kauttamme mm. Mitsubishi-merkkiset ilmalämpöpumput. Teemme myös antenniasennukset nopeasti ja vaivattomasti!
 • Pankakoski Mill Oy
  Pankaboard tarjoaa korkealaatuisia kartonkiratkaisuja mm. pakkaamiseen sekä graafiseen ja elintarviketeollisuuteen. Olemme maailman johtava yritys paksun taivekartongin ja päällystämättömän erikoistaivekartongin alalla. Joustavan toimintatapamme, resurssien ja osaava henkilöstömme avulla voimme vastata vaativiempienkin asiakkaidemme tarpeisiin.
 • Maalaus- ja tasoitetyöt Pehkonen Oy
  Teemme maalaus- ja tasoitetyöt niin rakennusten sisä kuin ulkopintoihin. Lisäksi tapetoinnit, lattianpäällystystyöt ja laatoitukset, kylpyhuoneremontit, keittöremontit sekä kodin muut remontit kuuluvat palveluihimme. Meillä on vahva ammattitaito myös vesivahinkokorjauksista.
 • Kannonpoistopalvelu Ari Tuovinen

  Teemme kannonpoistopalvelua jo yli 20 vuoden kokemuksella. yksityisille, yrityksille sekä yhteisöille!

  Kannonpoisto jyrsimällä on helppo, siisti ja hyvä vaihtoehto kannon poistamiseen, jyrsimen kanssa pääsee hankaliinkin paikkoihin jälkiä jättämättä. Koneen tuottama jyrsintäjäännös on heti valmista käytettäväksi vaikka kompostikuivikkeeksi. Toimialue kattaa koko Suomen ja jos työ voidaan suorittaa valitsemanamme ajankohtana, erillisiä matkakustannuksia ei veloiteta!

  Työkohteitamme ovat mm.

  • golfkentät

  • kuntien ja kaupunkien puistot

  -liikenneväylät ja kiinteistöt

  -seurakuntien hautausmaat

  -kiinteistöt ja puistot

  -yksityisten puutarhat ja pihat

  Huom. Kannonpoistotyö on kotitalousvähennyskelpoinen, 45 %.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kontiolahti, Juuka, Nurmes, Joensuu, Ilomantsi ja Kuhmo.

Kaupunginosat
Ala-Kelvä, Alakylä, Brahea, Egyptinkorpi, Emo, Haaravaara, Hallakorpi, Hallavaara, Hangaspuro, Hangasvaara, Harjula, Hattusaari, Hattuselkonen, Hatunkylä, Heinävaara, Heittopelto, Herralanvaara, Hevosvaara, Hirvivaara, Honkalanpää, Hovinvaara, Höntönvaara, Hörhö, Ikolanvaara, Inari, Jaakonvaara, Jamali, Jamalinjoki, Jero, Jerssu, Joutenjärvi, Julkuvaara, Kalina, Kalkinlahti, Kangasvaara, Kankaala, Kannelkoski, Kantelelahti, Karhivaara, Karsikko, Kelvä, Keträvaara, Kevätniemi, Kiekkola, Kitsi, Kivivaara, Koiravaara, Koli, Kontiovaara, Konttinen, Koriseva, Korpijärvi, Kotaniemi, Kotola, Koukokoski, Kuikkalahti, Kuivasalmi, Kuora, Kuusiniemi, Kylänlahti, Lahnalampi, Lamminkylä, Lapalie, Lehmivaara, Linnava, Liukkunen, Loma-Koli, Louhivaara, Läpikäytävä, Läpsy, Lääsö, Löppö, Löytövaara, Marjovaara, Matovaara, Merilä, Merilänranta, Mitsonkylä, Munkinvaara, Murroovaara, Murtoranta, Murtovaara, Mähkö, Mäntypuro, Märäjälahti, Mätäsvaara, Määttälänjoki, Niinilahti, Niitty-Jamali, Nikkilänvaara, Niska, Nurmijärvi, Oinolanvaara, Ojala, Otravaara, Pankajärvi, Pankakoski, Pankalampi, Partalanmäki, Pehkolanmäki, Peltola, Purnuvaara, Puumalanvaara, Pykäläkorpi, Pyykkölänvaara, Pötsönvaara, Rantakylä, Rantala, Rasivaara, Rauhala, Repokangas, Riihivaara, Ruosma, Ruunaa, Ruunankylä, Räpsynvaara, Saarivaara, Salonkylä, Sarkkila, Saunakangas, Savijärvi, Savikylä, Savolanvaara, Sertinvaara, Siikasuo, Siikavaara, Sikovaara, Siltavaara, Sokojoki, Sokojärvi, Sokovaara, Sorsala, Sulkainen, Surpeenvaara, Syväjoki, Syvälahti, Särkivaara, Tiensuu, Timitra, Tiura, Tolkee, Tuira, Tuomikoski, Törmälä, Vaaralahti, Vaaraniemi, Varisvaara, Varpanen, Vartiala, Vatalanvaara, Vehkakangas, Vehkasuo, Vieki, Viensuu, Vihari, Viisikko, Viitakoski, Vorna, Vuonisjärvi, Vuonislahti, Välilä, Välivaara, Västäräkki, Ylä-Koli ja Änisenvaara
KuvausAlueen Lieksa kuvaus

Pielisen rannalla, Pohjois-Karjalassa, sijaitseva Lieksa on noin 11 000 asukkaan kaupunki. Sen naapureita ovat Nurmes, Kuhmo, Ilomantsi, Joensuu, Juuka ja Kontiolahti.

Lieksaa luonnehditaan kehittyväksi kaupungiksi, jossa on laaja kaupallinen tarjonta ja monipuolinen, yllättävän kansainvälinen yrityskanta. Merkittävä elinkeino on matkailu, ja vahvalla sijalla ovat myös puunjalostusyritykset, kuten Anaika Wood Group Ltd Oy sekä suurin yksityinen työnantaja Pankaboard Oy.

Niin ikään elintarviketeollisuus on merkittävä, kasvava ala Lieksassa. Kaupungista löytyy Porokylän Leipomo Oy ja Perhekokki, jotka ovat erikoistuneet gluteenittomiin ruokiin.

Eri alojen ammattilaisia Lieksassa valmistuu Riverian koulutusyksiköstä. Peruskoulun jälkeen voi opintoja jatkaa myös Lieksan lukiossa.

Omien asukkaiden lisäksi Lieksan kauniista, puhtaasta luonnosta ja hyvistä palveluista nauttivat yli 3 000 vapaa-ajan asukasta. Monipuoliset tapahtumatkin tuovat väkeä seudulle, joista suosituimpia on musiikkitapahtuma Vaskiviikko.