Lieksa

Tältä sivulta löydät kunnan Lieksa suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Lieksa suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Lieksa
YritysLiikevaihto (euroa)
Pankakoski Mill Oy64 miljoonaa
Anaika Wood Group Ltd Oy58 miljoonaa
Pielisen Betoni Lieksa21 miljoonaa
K-Citymarket Lieksa14 miljoonaa
Lieksan Kiinteistöt Oy11 miljoonaa
Nordic Tattoo Supplies Oy10 miljoonaa
Anaika Lieksa Timber Ltd Oy10 miljoonaa
Metsäkuljetus Kärki Oy6 miljoonaa
Anaika Soinlahti Timber Oy4 miljoonaa
Veljekset Kokkonen kommandiittiyhtiö4 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Lieksa yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Pankakoski Mill Oy155
Pielisen Betoni Lieksa93
Lieksan Kiinteistöt Oy54
Anaika Soinlahti Timber Oy49
HBR Finland Oy32
Carelian Forest Products Ltd Oy27
Lieksan Kotipirtti Oy25
Anaika Lieksa Timber Ltd Oy24
Varakoti Varpunen Oy23
Maalaus- ja tasoitetyöt Pehkonen Oy20

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Lieksa
YritysKasvuprosentti
Anaika Lieksa Timber Ltd Oy+424.1%
Vartiainen Petri & Sari Oy+187.4%
TKL Kuljetus Oy+121.9%
Lieksan Terähuolto Oy+67.4%
Jpt Cargo Oy+54.2%
Konepalvelu Härkönen Oy+52.0%
Kirjasniemen vesiosuuskunta+51.8%
Mainostoimisto 4 F Oy+48.8%
Pielissora Oy+44.2%
Nordic Tattoo Supplies Oy+41.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Lieksa
YritysPerustettu
Kettusen Tila19.06.2022
JA Kone Oy06.05.2022
lempivilla Oy20.04.2022
Putkiasennus Kilpinen Oy13.04.2022
Hurtanholvi Oy16.03.2022
Tapiolan Biokaasu Oy07.03.2022
T:mi Matti Törrönen15.02.2022
Panka Investing Oy29.11.2021
Tmi Tuija Tarvainen17.11.2021
Data Flood Oy17.11.2021
EsittelyssäAlueen Lieksa yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Veljekset Kokkonen kommandiittiyhtiö
  Veljekset Kokkonen Ky on lieksalainen murskaus ja maanrakennusalan yritys. Palvelemme koko Pohjois-Karjalan alueella sekä murskaus ja seulonta töiden osalta valtakunnallisesti.
 • OK-Sähkölaitehuolto Oy
  OK-Sähkölaitehuolto Oy tarjoaa asiakkailleen sähköalan palveluita, sähköasennuksia sekä kodin ja yritysten sähkölaitteiden huoltoa. Lisäksi saat kauttamme mm. Mitsubishi-merkkiset ilmalämpöpumput. Teemme myös antenniasennukset nopeasti ja vaivattomasti!
 • Pankakoski Mill Oy
  Pankaboard tarjoaa korkealaatuisia kartonkiratkaisuja mm. pakkaamiseen sekä graafiseen ja elintarviketeollisuuteen. Olemme maailman johtava yritys paksun taivekartongin ja päällystämättömän erikoistaivekartongin alalla. Joustavan toimintatapamme, resurssien ja osaava henkilöstömme avulla voimme vastata vaativiempienkin asiakkaidemme tarpeisiin.
 • Maalaus- ja tasoitetyöt Pehkonen Oy
  Teemme maalaus- ja tasoitetyöt niin rakennusten sisä kuin ulkopintoihin. Lisäksi tapetoinnit, lattianpäällystystyöt ja laatoitukset, kylpyhuoneremontit, keittöremontit sekä kodin muut remontit kuuluvat palveluihimme. Meillä on vahva ammattitaito myös vesivahinkokorjauksista.
 • Lvi-Palvelu Kurkinen Oy
  LVI-Palvelu Kurkinen Oy toimii Lieksassa ja lähialueilla. Palvelemme kaikissa lvi-asioissa sekä yrityksiä että kotitalouksia. Meiltä saat myös rakennuskonevuokrausta ja Woikoski -hitsauskaasun välitystä.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kontiolahti, Juuka, Nurmes, Joensuu, Ilomantsi ja Kuhmo.

Kaupunginosat
Ala-Kelvä, Alakylä, Brahea, Egyptinkorpi, Emo, Haaravaara, Hallakorpi, Hallavaara, Hangaspuro, Hangasvaara, Harjula, Hattusaari, Hattuselkonen, Hatunkylä, Heinävaara, Heittopelto, Herralanvaara, Hevosvaara, Hirvivaara, Honkalanpää, Hovinvaara, Höntönvaara, Hörhö, Ikolanvaara, Inari, Jaakonvaara, Jamali, Jamalinjoki, Jero, Jerssu, Joutenjärvi, Julkuvaara, Kalina, Kalkinlahti, Kangasvaara, Kankaala, Kannelkoski, Kantelelahti, Karhivaara, Karsikko, Kelvä, Keträvaara, Kevätniemi, Kiekkola, Kitsi, Kivivaara, Koiravaara, Koli, Kontiovaara, Konttinen, Koriseva, Korpijärvi, Kotaniemi, Kotola, Koukokoski, Kuikkalahti, Kuivasalmi, Kuora, Kuusiniemi, Kylänlahti, Lahnalampi, Lamminkylä, Lapalie, Lehmivaara, Linnava, Liukkunen, Loma-Koli, Louhivaara, Läpikäytävä, Läpsy, Lääsö, Löppö, Löytövaara, Marjovaara, Matovaara, Merilä, Merilänranta, Mitsonkylä, Munkinvaara, Murroovaara, Murtoranta, Murtovaara, Mähkö, Mäntypuro, Märäjälahti, Mätäsvaara, Määttälänjoki, Niinilahti, Niitty-Jamali, Nikkilänvaara, Niska, Nurmijärvi, Oinolanvaara, Ojala, Otravaara, Pankajärvi, Pankakoski, Pankalampi, Partalanmäki, Pehkolanmäki, Peltola, Purnuvaara, Puumalanvaara, Pykäläkorpi, Pyykkölänvaara, Pötsönvaara, Rantakylä, Rantala, Rasivaara, Rauhala, Repokangas, Riihivaara, Ruosma, Ruunaa, Ruunankylä, Räpsynvaara, Saarivaara, Salonkylä, Sarkkila, Saunakangas, Savijärvi, Savikylä, Savolanvaara, Sertinvaara, Siikasuo, Siikavaara, Sikovaara, Siltavaara, Sokojoki, Sokojärvi, Sokovaara, Sorsala, Sulkainen, Surpeenvaara, Syväjoki, Syvälahti, Särkivaara, Tiensuu, Timitra, Tiura, Tolkee, Tuira, Tuomikoski, Törmälä, Vaaralahti, Vaaraniemi, Varisvaara, Varpanen, Vartiala, Vatalanvaara, Vehkakangas, Vehkasuo, Vieki, Viensuu, Vihari, Viisikko, Viitakoski, Vorna, Vuonisjärvi, Vuonislahti, Välilä, Välivaara, Västäräkki, Ylä-Koli ja Änisenvaara
KuvausAlueen Lieksa kuvaus

Pielisen rannalla, Pohjois-Karjalassa, sijaitseva Lieksa on noin 11 000 asukkaan kaupunki. Sen naapureita ovat Nurmes, Kuhmo, Ilomantsi, Joensuu, Juuka ja Kontiolahti.

Lieksaa luonnehditaan kehittyväksi kaupungiksi, jossa on laaja kaupallinen tarjonta ja monipuolinen, yllättävän kansainvälinen yrityskanta. Merkittävä elinkeino on matkailu, ja vahvalla sijalla ovat myös puunjalostusyritykset, kuten Anaika Wood Group Ltd Oy sekä suurin yksityinen työnantaja Pankaboard Oy.

Niin ikään elintarviketeollisuus on merkittävä, kasvava ala Lieksassa. Kaupungista löytyy Porokylän Leipomo Oy ja Perhekokki, jotka ovat erikoistuneet gluteenittomiin ruokiin.

Eri alojen ammattilaisia Lieksassa valmistuu Riverian koulutusyksiköstä. Peruskoulun jälkeen voi opintoja jatkaa myös Lieksan lukiossa.

Omien asukkaiden lisäksi Lieksan kauniista, puhtaasta luonnosta ja hyvistä palveluista nauttivat yli 3 000 vapaa-ajan asukasta. Monipuoliset tapahtumatkin tuovat väkeä seudulle, joista suosituimpia on musiikkitapahtuma Vaskiviikko.