Liminka

Tältä sivulta löydät kunnan Liminka suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Liminka suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Liminka
YritysLiikevaihto (euroa)
Lantmännen Agro Oulu39 miljoonaa
Romuta Oy Liminka21 miljoonaa
Penan Raudoitus Oy19 miljoonaa
Efficient Network Partner Oy19 miljoonaa
AHS Control Oy17 miljoonaa
K-Supermarket Liminganportti8 miljoonaa
H.A. Forest Oy7 miljoonaa
Hawo Suomi Oy7 miljoonaa
Siklaelementit Oy6 miljoonaa
Vihera Oy5 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Liminka yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Sikla Oy175
Esperi Hoitokoti Ystäväntie69
Siklaelementit Oy56
Efficient Network Partner Oy52
Hawo Suomi Oy39
Penan Raudoitus Oy26
H.A. Forest Oy23
AHS Control Oy23
Ryhmäkoti Tuposvilla Oy Biltontien yksikkö20
Seikkala Transport Oy19

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Liminka
YritysKasvuprosentti
Aitoenergia Oy+468.3%
Hawo Suomi Oy+220.6%
Pohjolan Maalipojat Oy+194.6%
Anje Invest Oy+135.1%
Ailurus Interactive Oy+128.9%
Peto Holding Oy+89.8%
Lakeus Outdoors Oy+89.5%
Raxane Oy+71.0%
Romuta Oy Liminka+65.4%
Lakeus-Kodit Oy+63.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Liminka
YritysPerustettu
Medikki Oy30.04.2024
Wings Of Africa Oy16.04.2024
JM Talotekniikka14.04.2024
Limingan Katsastus Oy11.04.2024
Magnifika24.03.2024
Lakeuden Lähde Oy05.02.2024
tmi Atte Sippola01.02.2024
Epmt Neuvontapalvelut Oy02.01.2024
JAS firewood Oy03.12.2023
Pohjoisen Viima Oy10.11.2023
EsittelyssäAlueen Liminka yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Limingan Osuuspankki

  Ajanvaraus ma-pe 8-18, Info/kassa ti, pe 9-12

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Reijo Mällinen Oy
  Reijo Mällinen Oy on vuonna 1976 perustettu yritys, jonka päätoimialaan kuuluvat lvi-urakointi ja -saneeraustyöt. Teemme kaikki lvi-alan työt yli 50 vuoden kokemuksella. Palvelemme pääasiassa julkista sektoria ja yrityksiä, mutta myös yksityisiäkin. Toiminta-alueenamme on Pohjois-Pohjanmaan alue. Kuulumme nykyisin Hanakat ketjuun.
 • Romuta Oy Liminka

  Ostamme metalliromua ja ratkaisemme metallinkierrätyshaasteet. Otamme vastaan yksityisihmisten pikkukuormia, mutta kyllähän me olemme parhaimmillamme vähän isompien romuläjien kanssa. Säännöllisesti metalliromua tuottavia firmoja me suorastaan rakastetaan.

  Toimipisteemme sijaitsevat Hämeenlinnassa, Kouvolassa, Lahdessa ja Limingassa, mutta riskit koura-automme noutavat romua ympäri Suomen. Paikan päälle voit saapua aukiolojen puitteissa ilman ajanvarausta ja metalliromun noudon voit tilata ottamalla yhteyttä.

  Näet ajankohtaisen metallihinnastomme verkkosivuiltamme. Isojen erien ja metallinkierrätyshaasteiden edessä ota yhteyttä ostajiimme. Annamme jokaisesta romuerästä kirjallisen tarjouksen ja ratkaisemme metallinkierrätyshaasteesi.

 • Kukkakauppa Rosea

  Tervetuloa Limingan ainutlaatuisimpaan kukkakauppaan! Meiltä löydät laajan valikoiman kukkia, viherkasveja sekä sisustus- ja lahjatavaroita. Rosealta saat henkilökohtaista palvelua elämän erilaisiin tilaisuuksiin: arkeen, juhlaan ja suruun. Valikoimastamme löydät kuhunkin hetkeen ja tilanteeseen sopivan muistamisen. Meiltä kukat häihin, hautajaisiin, ristiäisiin tai muihin merkkipäiviin. Kauttamme myös juhla-auto vuokrausta. Tervetuloa palveltavaksi Roseaan,

  Tilaa kukat verkkokaupastamme 24/7

  Lyödät Rosean tuotteita ja valmiita kukkakimppujamme myös verkkokaupasta, jossa voit asioida 24/7 osoitteessa rosea.ekukka.fi Tilaa kukkalähetys valmiiksi kätevästi netistä! Tutustu ja tilaa!

 • LAM Vauriokorjaamo - Liminka

  Vahingon sattuessa, jo vuodesta 2010.

  LAM Vauriokorjaamo on asiantunteva ajoneuvojen vauriokorjaamo Limingassa, Oulussa ja Raahessa. Teemme kaikille vakuutusyhtiöille vahinkotarkastukset, korikorjaukset, maalaukset sekä asennamme, korjaamme ja kalibroimme tuulilasit kaikkiin ajoneuvomerkkeihin ja malleihin. Myös sähkö- ja hybridiautoihin.

  LAM Vauriokorjaamoilla on korkein kolmentähden laatuluokitus (AKL). Olemme osa kokeneiden kotimaisten korikorjaamoyrittäjien perustamaa AWUX-ketjua. Ketjullemme on myönnetty kotimaisen työn Avainlippu-tunnus.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kempele, Lumijoki, Tyrnävä, Muhos, Siikajoki, Vaala, Siikalatva ja Oulu.

Kaupunginosat
Ala-Temmes, Alapää, Haaransilta, Hakoperä, Hartaanselkä, Heinijärvi, Hirvineva, Honkisuo, Huhanperä, Jutkokylä, Kedonperä, Kelttu, Ketunmaa, Kiiskilänkylä, Kurranperä, Lapinkangas, Nakkulanperä, Nalkinperä, Nenänperä, Ojakylä, Pihlajaranta, Rantakylä, Selkämaa, Selkäsenkylä, Siniselkä, Tikkaperä, Tupos, Vanhantienvarsi, Vesikari ja Ylipää
KuvausAlueen Liminka kuvaus

Liminka on Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva, noin 10 000 asukkaan kunta. Se tunnetaan voimakkaasti asukasluvultaan kasvavana ja ikärakenteeltaan Suomen nuorimpana. Liminka kuuluu myös top 10:een työikäisen väestön koulutustasolla mitattuna, kunnan työttömyysprosentti on niin ikään matala.

Limingassa on panostettu yritystoimintaan rakentamalla mm. uusia yritystiloja. Yrityksiä onkin syntynyt vauhdilla, samoin työpaikkoja. Hyvän paikan tarjoaa esimerkiksi Ankkurilahden alue, joka sijaitsee lentokentän lähellä ja vilkkaan nelostien varrella. Limingan sijainti onkin varsin erinomainen logistisine solmukohtineen.

Liminka kuuluu myös Lumijoen ja Tyrnävän kanssa ns. Lakeuden kolmioon, josta muodostuu ostovoimainen 20 000 asukkaan kokonaisuus. Suurkaupunki Oulu sijaitsee sekin lähellä, vain noin 15 min ajomatkan päässä.

Limingan merkittäviin yrityksiin kuuluvat muun muassa Siklatalot Oy, sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnitteluun ja rakentamiseen erikoistunut Efficient Network Partner Oy sekä A-Perustus Oy.