Loppi

Tältä sivulta löydät kunnan Loppi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Loppi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Loppi
YritysLiikevaihto (euroa)
K-Rauta Läyliäinen20 miljoonaa
NB-Seinä Oy19 miljoonaa
Helsingin Laudoitus Oy18 miljoonaa
Järki-Saneeraus Oy16 miljoonaa
Suomen Rengaskierrätys Oy10 miljoonaa
Kuljetusliike E. Nousiainen Oy8 miljoonaa
Lakeuden Maanrakennus Oy7 miljoonaa
MK Raudoitus Oy7 miljoonaa
Neste Loppi Yhdystie3 miljoonaa
Kuljetusliike Numka Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Loppi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Helsingin Laudoitus Oy53
K-Rauta Läyliäinen36
Kuljetusliike E. Nousiainen Oy25
Tivoli Seiterä Oy25
Kotipolku / Lastenkoti Villa Pihka23
MK Raudoitus Oy19
Lakeuden Maanrakennus Oy17
A. Lundgren Oy16
Kuljetusliike Tenho Vuorinen Oy16
Lopen Talo & Tili Oy14

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Loppi
YritysKasvuprosentti
AP - Business Oy+258.3%
Järventaustan kyläkuituosuuskunta+244.8%
LPT Suunnittelu Oy+100.0%
Sta bene Oy+78.3%
Veneveistämö T Virtanen Oy+76.4%
Jokora Oy+75.9%
Sievin Sävel Oy+74.1%
Kalliovuorten Rakennuskonepalvelu Oy+62.2%
Tivekon Oy+61.8%
VK-Raksa Oy+58.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Loppi
YritysPerustettu
Li Group27.05.2024
Lopen Eläinklinikka Oy26.02.2024
Nokrak Oy05.02.2024
Veeti Leino29.11.2023
Rame avoin yhtiö21.11.2023
Eetu Johannes Laukkanen16.10.2023
Kormun Kollit Oy14.10.2023
Lopen Talo & Tili Oy05.10.2023
Gleam GG Oy04.10.2023
veka asennus Oy11.09.2023
EsittelyssäAlueen Loppi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Verhoomo Anne-Maria
  Jos isoisältä saatu vanha perintötuoli alkaa ratkeilla liitoksistaan, mutta et ole vielä valmis luopumaan siitä, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Meiltä saat apua kuluneiden huonekalujen kanssa. Verhoomo Anne-Maria on Lopella toimiva täyden palvelun verhoilu- ja entisöintitalo. Olemme olleet alalla jo vuodesta 2004 alkaen. Suoritamme ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä kaikki huonekalujen sekä ajoneuvojen ja venepatjojen verhoilut.
 • MK Raudoitus Oy

  MK Raudoitus Oy tarjoaa sertifioidut B500B harjateräkset, halkaisijaltaan 8-32mm, määrämittaan katkaistuna ja taivutettuna, maksimipituus 12 metriä.

  Valmisverkot B500K 6-12mm suoraan varastosta.

  Tarvittaessa myös valmiiksi raudoite-elementeiksi koottuna.

  Meiltä myös mm. muoviset raudoitusvälikkeet, tankovälikkeet, maavaraiset sekä seinä-, holvi- ja siltavälikkeet tarpeesi mukaan mitoitettuna.

  Terästen listauspalvelu sekä kuljetuspalvelu.

  Kaikki asentajamme ovat suorittaneet työturvallisuus-, tulityö-, tieturva- ja ratatyökortit. Kuulumme myös Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan ja

  työntekijöillämme on käytössään sähköisen tunnistamisen mahdollistavat Valttikortit. Näin pystyt tarkastamaan reaaliaikaisesti toimintamme vastuullisuuden.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää myös muista palveluistamme!

 • Lin-Car Oy

  Lin-Car Oy on tilausajoihin, taksipalveluihin, VIP-kyyteihin sekä ryhmämatkoihin keskittynyt yritys. Lisäksi ajamme koulukyytejä.

  Kuljetamme pieniä ja isoja ryhmiä sovitun reitin mukaisesti niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Sijaintimme Kanta-Hämeessä ja Uudenmaan välittömässä tuntumassa tarjoavat mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme koko Etelä-Suomessa edullisia tilauskyytejä. Ammattitaitoiset ja ystävälliset kuljettajamme huolehtivat matkanne sujuvuudesta.

  Räätälöimme ryhmille matkaohjelman täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Meillä on matkanjärjestäjäoikeudet, joten kauttamme saat varattua joko bussikuljetukset tai koko matkapaketin.

  Taksikuljetuksemme voit tilata omasta keskuksestamme puh. 0100 84600 vuorokauden ympäri joka päivä.

  Kalustoomme kuuluu tyylikkäät henkilöautot, tilataksit sekä muunneltavat invataksit ja ammattitaitoiset kuljettajamme vievät teidät turvallisesti perille.

  VIP-kuljetuksiin on tarjolla erilaisia ajoneuvoja henkilöautoista tila-autoihin. Kuljettajiemme kielitaito on aina suomi ja englanti, muutkin kielet ovat mahdollisia ennakkoon sopimalla.

  Pääasiallinen toiminta-alueemme on Lopen ohella Hämeenlinna, Riihimäki ja Hyvinkää.

  Asiakkaita tulee säännöllisesti myös kauempaakin.

  Kaikista palveluistamme löytyy kattavasti lisätietoa kotisivuiltamme.

  Ota yhteyttä!

 • Puusepänliike P. Niemi Ky

  Puusepänliike P. Niemi Ky on perinteitä kunnioittava yritys, joka valmistaa laadukkaita ovia ja ikkunoita. Yhdistämme perinteen ja nykyaikaisen tekniikan tuottaaksemme asiakkaillemme uniikkeja ja kestäviä ikkunoita ja ovia. Toimitamme ikkunoita ja ovia asiakkaillemme ympäri Suomea.

  Valmistus tapahtuu mittatilaustyönä, joten voit olla varma, että saat juuri sellaiset tuotteet kuin tarvitset ja haluat. Jokainen yksityiskohta otetaan huomioon suunnittelusta aina viimeistelyyn saakka, jotta tuotteemme sopivat täydellisesti kotiisi tai projektiisi.

  Laadun ja kestävyyden takaamiseksi käytämme korkealaatuisia puumateriaaleja ja nykyaikaisia valmistusmenetelmiä. Tuotteemme kestävät aikaa ja säätä, samalla kun ne luovat lämpimän ja kauniin ilmeen ympäristöönsä.

  Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijainen tavoite, ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että jokainen asiakas saa juuri sen, mitä hän odottaa.

  Ota yhteyttä!

 • Metsäpalvelu Puusteri Oy

  Metsäpalvelu Puusteri on pihapuun kaatoihin erikoistunut yritys Lopella. Toimimme mm.Lopella, Riihimäellä sekä niiden ympäristökunnissa. Suoritamme piha- ja ongelmapuiden poistot suorina kaatoina, kiipeillen tai nostokoriauton avulla siististi ja turvallisesti. Tyypillisiä kohteitamme on kotitaloukset ja kesäasunnot, ja teemme myös tontin raivaushakkuita. Työskentelymme turvallisuuden takaavat voimassa olevat vahinko- ja vastuuvakuutukset. Ota yhteyttä!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Riihimäki, Karkkila, Hyvinkää, Vihti, Janakkala, Tammela ja Hämeenlinna.

Kaupunginosat
Eerolankulma, Hallankulma, Hevosoja, Hirsimäki, Hirvijärvi, Hunsala, Ihanainen, Joentaka, Jokiniemi, Juhala, Järventausta, Kaakonkulma, Kalevankulma, Karhulankulma, Kaustankulma, Kormu, Koskelankulma, Launonen, Läyliäinen, Maakylä, Myllykylä, Niinimäki, Nuijamäki, Nummensyrjä, Nyynäistenkulma, Ourajoki, Pappilanlääni, Patoja, Piilonkulma, Pilpala, Pääjärvi, Rautakoski, Riihelänkulma, Riimala, Ruunankorpi, Räyskälä, Saarelankulma, Sajaniemi, Sajantilankulma, Salonkulma, Salonkylä, Santamäki, Soltinmäki, Soramäki, Suivala, Sääksjärvenkulma, Talola, Teväntö, Topeno ja Vojakkala
KuvausAlueen Loppi kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeessä sijaitseva, vajaan 8 000 asukkaan kunta. Sijainti on erinomainen maan väestöllisellä ja logistisella keskipistealueella. Helsinki on noin 75 km päässä, ja Kehä III:lta matkaa kertyy vain runsaat puoli tuntia. Naapurikuntiin kuuluvat Hyvinkää, Hämeenlinna, Janakkala, Karkkila, Riihimäki, Tammela ja Vihti.

Juurikin Lopen sijainti on etu yrittäjyyttä ajatellen. Lyhyet etäisyydet suurkaupunkeihin ja 100 000 asukkaan väestö omalla talousalueella tarjoavat hedelmällisen asiakas- ja yhteistyöpohjan.

Lopella on myös hyvä työvoiman saatavuus, kilpailukykyinen hintataso, luonnonläheinen yritysympäristö ja mukavasti yritystontteja sekä -tiloja saatavilla. Laadukas asuminen tuo oman osansa kokonaisuuteen, joka luo mainiot edellytykset Lopella yrittämiseen.

Kuntaan onkin muodostunut useita menestyviä yrityksiä. Näitä ovat muun muassa betonielementtivalmistaja NB-Seinä Oy, K-Rauta Läyliäinen, Lakeuden Maanrakennus Oy ja betonirakentaja Helsingin Laudoitus Oy, jolla on niin ikään eniten henkilöstöä.