Loppi

Tältä sivulta löydät kunnan Loppi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Loppi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Loppi
YritysLiikevaihto (euroa)
Myllykulta Oy30 miljoonaa
NB-Seinä Oy19 miljoonaa
K-Rauta Läyliäinen15 miljoonaa
Järki-Saneeraus Oy13 miljoonaa
Adak Yhtiöt Oy10 miljoonaa
Lakeuden Maanrakennus Oy9 miljoonaa
Betoni-Lehto Oy3 miljoonaa
MK Raudoitus Oy3 miljoonaa
Lopen Auto Ja Rengas Lar Oy3 miljoonaa
Neste Loppi Yhdystie2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Loppi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Järki-Saneeraus Oy67
Adak Yhtiöt Oy50
K-Rauta Läyliäinen32
Tivoli Seiterä Oy30
Sporttivartti Oy18
Lopen Rakennuspuu Oy17
Lakeuden Maanrakennus Oy14
Kuljetusliike Tenho Vuorinen Oy13
Lin-Car Henkilöstöpalvelut Oy12
Kotipolku / Lastenkoti Villa Pihka12

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Loppi
YritysKasvuprosentti
Grand Cru Oy+173.8%
Show Light Oy+149.9%
Myllykulta Oy+148.4%
Valoilta Oy+87.1%
Himos Villa Nummenranta / Jämsä+63.2%
Rakennussuunnittelu Masirak Oy+50.3%
Kalliovuorten Rakennuskonepalvelu Oy+47.9%
Kuumapuu Oy+43.5%
Parturi-kampaamo Liisa Oy+42.2%
Rakennus J.Koivula Oy+40.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Loppi
YritysPerustettu
Koiraseppä Oy13.04.2021
A. Lundgren Oy25.03.2021
H&M valkama22.03.2021
RehmoSet Oy20.03.2021
Asennuspalvelu N&K Oy10.03.2021
Tmi Päivi Salonen01.03.2021
Kuljetus Sirius Oy28.02.2021
Iron Mom Finland Oy13.02.2021
Hämeen Kiinteistöpalvelu Oy03.02.2021
Helsingin Laudoitus Oy03.02.2021
EsittelyssäAlueen Loppi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Milako Oy Maansiirto

  Milako Oy Maansiirto on perheyritys, joka on toiminut maansiirto- ja viherrakennusalalla vuodesta 2005 lähtien. Toimipisteemme sijaitsee Läyliäisissä Lopin kunnassa, mutta toimimme koko Etelä-Suomen alueella. Yrityksellä on monenlaiseen maanmuokkaukseen soveltuva kalusto, jota pystymme siirtämään nopeasti paikasta toiseen.

 • Lehdon Sementtivalimo Oy

  Lehdon Sementtivalimo Oy on 60 vuotta toiminut betonialan yritys Lopen Launosissa. Toimenkuvaamme kuuluu mitä moninaisempien betonituotteiden valmistus.

 • Järvinen Tero Tmi

  Rakennustyö Tero Järvinen on toiminut jo vuodesta 2013 lähtien erilaisissa rakennusprojekteissa. Yritys palvelee Kanta-Hämeen alueella ja lähikunnissa. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa. Rakennamme niin talot, huvilat, terassit, katokset, katot, saunat, aidat ja muut asuinrakennukset.

 • Betoni-Lehto Oy

  Betoni-Lehto Oy valmistaa laadukasta valmisbetonia ja toteuttaa erilaiset betonivalutyöt asiakaslähtöisesti. Toiminta-alueemme kattaa suuren osan Etelä-Suomea, ja palvelemme myös virka-ajan ulkopuolella.

 • Verhoomo Anne-Maria

  Jos isoisältä saatu vanha perintötuoli alkaa ratkeilla liitoksistaan, mutta et ole vielä valmis luopumaan siitä, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Meiltä saat apua kuluneiden huonekalujen kanssa. Verhoomo Anne-Maria on Lopella toimiva täyden palvelun verhoilu- ja entisöintitalo. Olemme olleet alalla jo vuodesta 2004 alkaen. Suoritamme ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä kaikki huonekalujen sekä ajoneuvojen ja venepatjojen verhoilut.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Riihimäki, Karkkila, Hyvinkää, Vihti, Janakkala, Tammela ja Hämeenlinna.

Kaupunginosat
Eerolankulma, Hallankulma, Hevosoja, Hirsimäki, Hirvijärvi, Hunsala, Ihanainen, Joentaka, Jokiniemi, Juhala, Järventausta, Kaakonkulma, Kalevankulma, Karhulankulma, Kaustankulma, Kormu, Koskelankulma, Launonen, Läyliäinen, Maakylä, Myllykylä, Niinimäki, Nuijamäki, Nummensyrjä, Nyynäistenkulma, Ourajoki, Pappilanlääni, Patoja, Piilonkulma, Pilpala, Pääjärvi, Rautakoski, Riihelänkulma, Riimala, Ruunankorpi, Räyskälä, Saarelankulma, Sajaniemi, Sajantilankulma, Salonkulma, Salonkylä, Santamäki, Soltinmäki, Soramäki, Suivala, Sääksjärvenkulma, Talola, Teväntö, Topeno ja Vojakkala
KuvausAlueen Loppi kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeessä sijaitseva, vajaan 8 000 asukkaan kunta. Sijainti on erinomainen maan väestöllisellä ja logistisella keskipistealueella. Helsinki on noin 75 km päässä, ja Kehä III:lta matkaa kertyy vain runsaat puoli tuntia. Naapurikuntiin kuuluvat Hyvinkää, Hämeenlinna, Janakkala, Karkkila, Riihimäki, Tammela ja Vihti.

Juurikin Lopen sijainti on etu yrittäjyyttä ajatellen. Lyhyet etäisyydet suurkaupunkeihin ja 100 000 asukkaan väestö omalla talousalueella tarjoavat hedelmällisen asiakas- ja yhteistyöpohjan.

Lopella on myös hyvä työvoiman saatavuus, kilpailukykyinen hintataso, luonnonläheinen yritysympäristö ja mukavasti yritystontteja sekä -tiloja saatavilla. Laadukas asuminen tuo oman osansa kokonaisuuteen, joka luo mainiot edellytykset Lopella yrittämiseen.

Kuntaan onkin muodostunut useita menestyviä yrityksiä. Näitä ovat muun muassa betonielementtivalmistaja NB-Seinä Oy, K-Rauta Läyliäinen, Lakeuden Maanrakennus Oy ja betonirakentaja Helsingin Laudoitus Oy, jolla on niin ikään eniten henkilöstöä.