Loppi

Tältä sivulta löydät kunnan Loppi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Loppi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Loppi
YritysLiikevaihto (euroa)
NB-Seinä Oy22 miljoonaa
K-Rauta Läyliäinen18 miljoonaa
Järki-Saneeraus Oy14 miljoonaa
Helsingin Laudoitus Oy9 miljoonaa
Lakeuden Maanrakennus Oy7 miljoonaa
MK Raudoitus Oy6 miljoonaa
Kuljetusliike E. Nousiainen Oy5 miljoonaa
Ajoxi Oy4 miljoonaa
Lopen Auto Ja Rengas Lar Oy2 miljoonaa
Neste Loppi Yhdystie2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Loppi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Järki-Saneeraus Oy73
Helsingin Laudoitus Oy42
K-Rauta Läyliäinen34
Kuljetusliike E. Nousiainen Oy25
Tivoli Seiterä Oy20
MK Raudoitus Oy18
A. Lundgren Oy17
Lopen Rakennuspuu Oy16
Kuljetusliike Tenho Vuorinen Oy15
Lakeuden Maanrakennus Oy14

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Loppi
YritysKasvuprosentti
Proässä Oy+137.8%
RSY-Palvelut Oy+126.5%
Lynnia Oy+66.0%
Syyläri City Oy+50.3%
Veneveistämö T Virtanen Oy+49.6%
Caesar Investment Oy+47.1%
Show Light Oy+47.0%
Eiran Abiak Oy+44.9%
LPT Suunnittelu Oy+44.2%
ET-Sähköpalvelu Oy+39.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Loppi
YritysPerustettu
Konetekniikka Jokinen Oy21.08.2022
Pioneer Herbal Finland Oy03.07.2022
Onnenpuutarha Oy25.05.2022
T:mi Jarno Lahtinen04.05.2022
Diy by Enni25.04.2022
Tiinan lasikukka design01.04.2022
Auto- ja konekorjaamo R&R Oy17.02.2022
Laurila Katja Maria14.02.2022
Sisustus Seiti01.02.2022
Hook Holding Oy22.12.2021
EsittelyssäAlueen Loppi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Järvinen Tero Tmi
  Rakennustyö Tero Järvinen on toiminut jo vuodesta 2013 lähtien erilaisissa rakennusprojekteissa. Yritys palvelee Kanta-Hämeen alueella ja lähikunnissa. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa. Rakennamme niin talot, huvilat, terassit, katokset, katot, saunat, aidat ja muut asuinrakennukset.
 • MK Raudoitus Oy

  MK Raudoitus Oy tarjoaa sertifioidut B500B harjateräkset, halkaisijaltaan 8-32mm, määrämittaan katkaistuna ja taivutettuna, maksimipituus 12 metriä.

  Valmisverkot B500K 6-12mm suoraan varastosta.

  Tarvittaessa myös valmiiksi raudoite-elementeiksi koottuna.

  Meiltä myös mm. muoviset raudoitusvälikkeet, tankovälikkeet, maavaraiset sekä seinä-, holvi- ja siltavälikkeet tarpeesi mukaan mitoitettuna.

  Terästen listauspalvelu sekä kuljetuspalvelu.

  Kaikki asentajamme ovat suorittaneet työturvallisuus-, tulityö-, tieturva- ja ratatyökortit. Kuulumme myös Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan ja

  työntekijöillämme on käytössään sähköisen tunnistamisen mahdollistavat Valttikortit. Näin pystyt tarkastamaan reaaliaikaisesti toimintamme vastuullisuuden.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää myös muista palveluistamme!

 • Verhoomo Anne-Maria
  Jos isoisältä saatu vanha perintötuoli alkaa ratkeilla liitoksistaan, mutta et ole vielä valmis luopumaan siitä, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Meiltä saat apua kuluneiden huonekalujen kanssa. Verhoomo Anne-Maria on Lopella toimiva täyden palvelun verhoilu- ja entisöintitalo. Olemme olleet alalla jo vuodesta 2004 alkaen. Suoritamme ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä kaikki huonekalujen sekä ajoneuvojen ja venepatjojen verhoilut.
 • Lehdon Sementtivalimo Oy

  Lehdon Sementtivalimo Oy on 60 vuotta toiminut betonialan yritys Lopen Launosissa. Toimenkuvaamme kuuluu mitä moninaisempien betonituotteiden valmistus. Perusvalikoimamme kattaa kaikki tavallisimmat viemäröintiin ja piharakenteisiin liittyvät tuotteet kuten: kaivonrenkaat, pihalaatat, päällyste- ja reunakivet, viemäriputket ja vesikourut. Tuotteet kuljetamme asiakkaillemme omalla kuljetuskalustolla sadan kilometrin säteelle tehtaastamme.

  Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

 • Metsäpalvelu Puusteri Oy

  Metsäpalvelu Puusteri on pihapuun kaatoihin erikoistunut yritys Lopella. Toimimme mm.Lopella, Riihimäellä sekä niiden ympäristökunnissa. Suoritamme piha- ja ongelmapuiden poistot suorina kaatoina, kiipeillen tai nostokoriauton avulla siististi ja turvallisesti. Tyypillisiä kohteitamme on kotitaloukset ja kesäasunnot, ja teemme myös tontin raivaushakkuita. Työskentelymme turvallisuuden takaavat voimassa olevat vahinko- ja vastuuvakuutukset. Ota yhteyttä!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Riihimäki, Karkkila, Hyvinkää, Vihti, Janakkala, Tammela ja Hämeenlinna.

Kaupunginosat
Eerolankulma, Hallankulma, Hevosoja, Hirsimäki, Hirvijärvi, Hunsala, Ihanainen, Joentaka, Jokiniemi, Juhala, Järventausta, Kaakonkulma, Kalevankulma, Karhulankulma, Kaustankulma, Kormu, Koskelankulma, Launonen, Läyliäinen, Maakylä, Myllykylä, Niinimäki, Nuijamäki, Nummensyrjä, Nyynäistenkulma, Ourajoki, Pappilanlääni, Patoja, Piilonkulma, Pilpala, Pääjärvi, Rautakoski, Riihelänkulma, Riimala, Ruunankorpi, Räyskälä, Saarelankulma, Sajaniemi, Sajantilankulma, Salonkulma, Salonkylä, Santamäki, Soltinmäki, Soramäki, Suivala, Sääksjärvenkulma, Talola, Teväntö, Topeno ja Vojakkala
KuvausAlueen Loppi kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeessä sijaitseva, vajaan 8 000 asukkaan kunta. Sijainti on erinomainen maan väestöllisellä ja logistisella keskipistealueella. Helsinki on noin 75 km päässä, ja Kehä III:lta matkaa kertyy vain runsaat puoli tuntia. Naapurikuntiin kuuluvat Hyvinkää, Hämeenlinna, Janakkala, Karkkila, Riihimäki, Tammela ja Vihti.

Juurikin Lopen sijainti on etu yrittäjyyttä ajatellen. Lyhyet etäisyydet suurkaupunkeihin ja 100 000 asukkaan väestö omalla talousalueella tarjoavat hedelmällisen asiakas- ja yhteistyöpohjan.

Lopella on myös hyvä työvoiman saatavuus, kilpailukykyinen hintataso, luonnonläheinen yritysympäristö ja mukavasti yritystontteja sekä -tiloja saatavilla. Laadukas asuminen tuo oman osansa kokonaisuuteen, joka luo mainiot edellytykset Lopella yrittämiseen.

Kuntaan onkin muodostunut useita menestyviä yrityksiä. Näitä ovat muun muassa betonielementtivalmistaja NB-Seinä Oy, K-Rauta Läyliäinen, Lakeuden Maanrakennus Oy ja betonirakentaja Helsingin Laudoitus Oy, jolla on niin ikään eniten henkilöstöä.