Luumäki

Tältä sivulta löydät kunnan Luumäki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Luumäki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Luumäki
YritysLiikevaihto (euroa)
Kuljetusliike Aho & Nuutinen Oy12 miljoonaa
ANM-Kuljetus Oy11 miljoonaa
Ansari-Yhtymä Oy8 miljoonaa
Luukolmio Oy5 miljoonaa
MenSe Oy4 miljoonaa
Truck Service2 miljoonaa
Bonanzan Urakointi Oy2 miljoonaa
Betoniliipparit Oy2 miljoonaa
Leipomo Satun Makiat1 miljoonaa
Luumäen Energia Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Luumäki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Ansari-Yhtymä Oy67
MenSe Oy20
Leipomo Satun Makiat17
Betoniliipparit Oy10
Rebel Express Oy8
Kotipalvelu Nurmiainen Oy8
Luumäen Rakennuspalvelu Oy7
Juha Mentula Ky7
Urakointi V Hermunen Oy6
Luumäen Maalauspalvelu Oy5

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Luumäki
YritysKasvuprosentti
VST Kiinteistöt Oy+210.7%
Vattukumpu Oy+73.2%
Vehy Oy+60.9%
Bonanzan Urakointi Oy+53.9%
Timkone Oy+47.4%
Uron Alueen Vesihuolto-Osuuskunta+44.2%
Arcrator Oy+34.4%
Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo Oy+28.8%
Betoniliipparit Oy+24.0%
Urakointi V Hermunen Oy+23.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Luumäki
YritysPerustettu
Tmi H. Kauppi28.03.2024
Naprapaatti Miia Hulkkonen Oy22.02.2024
Kiinteistöurakointi Hirvikallio Oy25.10.2023
Immotek Oy08.10.2023
A.J.A. Metsä05.09.2023
Parolan tikki01.09.2023
Hake Uro Oy23.08.2023
Tmi Ella Husu10.08.2023
Taksi Niko Pentsinen04.08.2023
da Massimo06.04.2023
EsittelyssäAlueen Luumäki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Luumäen Osuuspankki

  Neuvottelut ajanvarauksella ma-pe 9.30-16.15. Kassapalvelu avoinna ma, ke, pe 9.30-12.00.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Luumäen Sähkö Oy

  Monipuoliset sähköpalvelut Luumäellä!

  Luumäen Sähkö, alkuperäiseltä nimeltään Sähköasennus Sakari Huhtiniemi Oy, tarjoaa monipuolisia sähköasennuspalveluita Etelä-Karjalassa jo vuodesta 1992. Tarjoamme palveluita yksityisille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Luumäkeläinen yrityksemme tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua, ammattitaidolla ja joustavasti kaikenkokoisiin projekteihin.

  Palvelujamme:

  • Sähkövikojen korjaus

  • Sähköasennukset uudiskohteisiin

  • Sähköasennukset saneerauskohteisiin

  • Maatalouden sähköasennukset

  Kun haluat olla varma, että työt tehdään kunnolla, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 • Ansari-Yhtymä Oy
 • Luumäen Rakennuspalvelu Oy

  Luumäen Rakennuspalvelu Oy on luotettava täyden palvelun rakennusliike. Palvelemme Luumäellä ja noin 50 kilometrin säteellä sen ympäristössä. Teemme rakennusalan työt vankalla kokemuksella. Henkilökuntamme koostuu alalla pitkään toimineista ammattilaisista, jotka hallitsevat työkohteissa niin kokonaisuudet kuin pienemmät yksityiskohdatkin. Palveluihimme kuuluvat erityisesti uudisrakentaminen, korjausrakentaminen ja LVI-työt. Olemme monipuolinen rakennusliike, jonka valitessasi saat luotettavat ja ammattitaitoiset tekijät työkohteeseesi. Tarjoamme rakennus- ja saneerauspalveluita sekä kunnille, yrityksille että yksityisille kotitalouksille. Ota yhteyttä!

 • Konerauta Taavetti
  Meiltä tarvikkeet sekä pieniin että suuriin remontteihin, sisä- ja ulkotiloihin. Kattava valikoima myös puutarhan hoitoon tarkoitettuja tuotteita, mullat, lannoitteet, työvälineet yms.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Lemi, Miehikkälä, Savitaipale, Hamina, Lappeenranta ja Kouvola.

Kaupunginosat
Ahostenmaa, Anjala, Antikkala, Askola, Ellola, Haimila, Haudankylä, Heikkilä, Heimala, Hepokangas, Hermunen, Hietala, Hietamies, Himottula, Hirvikallio, Hopiala, Huhtiniemi, Huomola, Huopainen, Hurtanmaa, Husula, Huuhonkylä, Hyyrylä, Hyönä, Hyönänmaa, Häkänen, Ilves, Inkilä, Joentaus, Junttola, Jurkkola, Jurvala, Jurvalanharju, Juurikkala, Kaitjärvi, Kannuskoski, Karhunkylä, Kelvelä, Keskinen, Kiurula, Kiurunmäki, Kivimäki, Klemettilä, Kokonkylä, Konttimäki, Kontula, Koskela, Koskisaari, Kurvila, Kyykoski, Laapas, Lakkala, Lamminsaari, Laukkala, Lensula, Liiri, Lintunen, Livonkylä, Luotola, Lökänen, Mentula, Montonen, Munne, Mutinkylä, Niemelä, Niemenkylä, Nokkala, Nuppola, Nurkankylä, Näppi, Okkola, Orkola, Pakkasenkylä, Parsikko, Patolahti, Pavunkylä, Pentti, Perälä, Petäjäranta, Petäjäsaari, Pukkila, Puntari, Pätärilä, Pöljö, Risulahti, Räätälinmäki, Saareksenkylä, Salmi, Sarkalahti, Sarvilahti, Sepänmäki, Silponkasa, Sokura, Somerharju, Someronmäki, Suo-Anttila, Suoknuuti, Suurimäki, Sydänmaan Lakka, Taavetti, Taina, Toikkala, Touksaari, Uitto, Uro, Uusaari, Uusi-Heimala, Vainonen, Varis-Lavola, Vehkajärvi, Veikkanen, Venäläisenkylä ja Viuhkola
KuvausAlueen Luumäki kuvaus

Luumäki on noin 4 600 asukkaan kunta Etelä-Karjalassa, kauniin Kivijärven rannalla, Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakuntien rajan läheisyydessä. Sen naapurissa sijaitsevat Hamina, Kouvola, Lemi, Miehikkälä, Savitaipale ja Lappeenranta, jonne matkaa kertyy vajaan 40 km verran. Hamina ja Kouvola eivät nekään ole kaukana, noin 50 km etäisyydellä.

Tuotannollista, matkailu- ja palveluelinkeinoelämää ajatellen Luumäen logistinen sijainti on erinomainen. Pääkaupunkiseutu ja Venäjä ovat nopeasti saavutettavissa. Elinkeinorakenne on myös monipuolinen ja työpaikkaomavaraisuus yli 80 %. Kunnasta löytyy niin puuteollisuutta, kivi- kuin palveluelinkeinoalankin yrityksiä.

Kunnan ohella suurimpiin työnantajiin kuuluvat muun muassa puutarha-alalla toimiva Ansari Yhtymä Oy, Kuljetusliike Aho & Nuutinen Oy, Leipomo Satun Makiat ja ANM-Kuljetus Oy.

Luumäki on tunnettu tasapainoisesta taloudenhoidosta ja kunta luonnehtiikin itseään Etelä-Karjalan veroparatiisiksi. Veroprosentti on maakunnan alhaisimpia, samoin ovat kiinteistöveroprosentit.