Mäntsälä

Tältä sivulta löydät kunnan Mäntsälä suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Mäntsälä suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Mäntsälä
YritysLiikevaihto (euroa)
Tokmanni Oy Pääkonttori1 miljardia
Global DC Oy32 miljoonaa
Vetcare Oy27 miljoonaa
K‑Citymarket Mäntsälä22 miljoonaa
Ball Beverage Packaging Mäntsälä Oy21 miljoonaa
Retail Leasing Oy16 miljoonaa
Saferoad Suomi Oy13 miljoonaa
Andersberg Gård Oy Ab11 miljoonaa
Nivos Vesi ja Lämpö Oy10 miljoonaa
Modul Plastic Oy8 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Mäntsälä yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Tokmanni Oy Pääkonttori4217
Ball Beverage Packaging Mäntsälä Oy103
Taitomanni Oy51
Saferoad Suomi Oy50
Nivos Palvelut Oy38
SB Muuraus Oy38
Vetcare Oy34
Kivivasara Logistiikkapalvelut Oy32
Attendo Kuntoutumiskoti Harjula Oy32
Pienryhmäkoti Tuikku Oy31

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Mäntsälä
YritysKasvuprosentti
SB Muuraus Oy+1335.6%
netRansu Oy+274.4%
Andersberg Gård Oy Ab+200.9%
Uudenmaan Yrityskonsultointi Oy+192.4%
Neste K Mäntsälä Tuuliruusu+150.8%
Gira Holding Oy+146.6%
KaskiAdventures Oy+141.0%
DNP Consulting Oy+139.9%
Salris Oy+120.5%
Xcalibur Iic Oy+86.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Mäntsälä
YritysPerustettu
Timpuri Tenhunen Oy03.07.2024
Tee-Tee-Hoo03.06.2024
Herkästi Ja Vauhdilla29.05.2024
Erikoishammasteknikko Tuula Erämies28.05.2024
Selenes Oy24.04.2024
Nuutilan tila11.04.2024
Tempussit Oy21.03.2024
Garage 1314.03.2024
Silja Marila Tmi12.03.2024
Taksipalvelu Jonna Koskinen10.03.2024
EsittelyssäAlueen Mäntsälä yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Ylä-Uudenmaan Osuuspankki Mäntsälän konttori

  Ajanvarauksella ma-to 8-18, pe 8-16:30. Kassapalvelut avoinna ma-pe 10-12.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • AK-Raudoitus Oy
  Vuodesta 1993 asti toiminut AK-Raudoitus Oy tekee kaikki raudoitusalan työt ammattitaidolla. Raudoitamme niin omakotitalot kuin suuretkin kohteet. Teemme raudoituksia myös vaativiin erikoiskohteisiin. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Suomi. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.
 • Lamminranta Oy
  Pitkän linjan ammattilainen - Lamminranta
 • Metsänhoitoyhdistys Uusimaa ry Mäntsälän päätoimisto
  Metsänhoitoyhdistys Uusimaa toimii Askolan, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Orimattilan, Pornaisten, Pohjois-Porvoon, Pukkilan ja Tuusulan kunnan alueella. Tarjoamme jäsenillemme kokonaisvaltaisia metsäluonnon hoidon ja käytön palveluja. Voitte kääntyä puoleemme kaikissa metsään liittyvissä asioissa. Yhdistys tuottaa aktiivisesti jäsenilleen kokonaisvaltaisia metsäluonnon hoidon ja käytön palveluja. Yhdistys palvelee jäseniään asiakaslähtöisesti ja asian-tuntemuksella tavoitteena jäsentensä menestyminen. Metsänhoitoyhdistys on jäsentensä oma palveluyritys.
 • Antti Metsä Oy

  Antti Metsä Oy:ltä saat laadukasta soraa ja muut maa-ainekset nopeasti kuljetettuna haluamaasi kohteeseen Mäntsälässä ja lähialueilla, sopimuksesta kauempanakin. Toteutamme myös erilaiset maanrakennus- ja maansiirtotyöt luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Asiakkaamme ovat yksityisiä ja yrityksiä. Maa-aineskuljetusten lisäksi tarjoamme maanrakennus- ja maansiirtopalveluja. Kaipaat sitten asiantuntevaa talonpohjankaivuuta, maansiirtotöiden toteuttajaa tai maa-ainesten kuljetuspalvelua, Antti Metsä Oy palvelee luotettavasti ja varmasti, aina sovitussa aikataulussa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Olemme Suomen Yrittäjien sekä Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n jäsen.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Järvenpää, Pukkila, Pornainen, Askola, Tuusula, Kärkölä, Hyvinkää, Hausjärvi, Sipoo ja Orimattila.

Kaupunginosat
Anttila, Arola, Arvonpelto, Hakkari, Hautjärvi, Heinisuo, Herman Onkimaa, Hirvihaara, Hyökännummi, Invalidikylä, Isokylä, Jokelanseutu, Jokihuhdanoja, Jokikulma, Jokivarsi, Jurvalanpelto, Jyvälänkulma, Järvenpää, Järvikulma, Kaanaa, Kaidanpää, Kapuli, Kaukalampi, Kaukas, Kaunismäki, Kivistönkulma, Koivumäki, Kortistonkulma, Koskelanmäki, Koskenranta, Kukkupakanmäki, Leppäniemi, Levanto, Liettonoja, Lukko, Lukonkulma, Mallamäki, Mattila, Meijerinpelto, Metsola, Metsäkulma, Metsäkylä, Mustamäki, Mäkipuoli, Männikkö, Niemenkylä, Nikinoja, Numminen, Ohkola, Ojankulma, Pietilä, Pitkäaro, Purola, Rajakulma, Riihenmäki, Saari, Saikari, Soukkio, Sulkava, Suojärvi, Sälinkää, Sääksjärvi, Tikkaro, Vaasankulma, Valkamanpelto, Viljamaa, Vähäkylä ja Väläkkä
KuvausAlueen Mäntsälä kuvaus

Uudellamaalla sijaitseva Mäntsälä on noin 21 000 asukkaan kartanokunta puolimatkassa Helsingistä lahteen. Pääkaupunkiseudun isommat kaupungit ovat nopeasti saavutettavissa, esimerkiksi Helsinkiin matkaa on noin 60 km ja Hyvinkäälle 28 km. Muita naapuri- ja lähikuntia ovat muun muassa Kärkölä, Askola, Järvenpää, Sipoo ja Tuusula.

Mäntsälässä on hyvät puitteet yrittämiseen ja kuntaan sijoittuukin jatkuvasti menestyviä, tunnettujakin yrityksiä. Esimerkiksi Maskun kalustetalon uusi logistiikkakeskus on aloittanut toimintansa Mäntsälässä, samoin Tokmanni konserni valitsi Mäntsälän pääkonttorilleen ja logistiikkakeskukselleen.

Juurikin Tokmannin pääkonttori on kunnan suurimpia työllistäjiä. Näin ovat myös tölkkitehdas Ball Beverage Packaging Mäntsälä Oy, datakeskus Yandex ja energiayhtiö Nivos Energia Oy. Yritysten sijoittumisessa kuntaan sekä paikallisen elinkeinoelämän kehittämisessä auttaa Mäntsälän Yrityskehitys Oy.

Mäntsälä on tunnettu siitä, että se on kasvattanut työpaikkojensa määrää viimeisen 10 vuoden aikana eniten koko Etelä-Suomessa. Mäntsälässä on myös Suomen suurin työmatkalippujärjestelmä. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Moottoritie, rautatie ja Kehä V kulkevat kunnan kautta.