Mänttä-Vilppula

Tältä sivulta löydät kunnan Mänttä-Vilppula suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Mänttä-Vilppula suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Mänttä-Vilppula
YritysLiikevaihto (euroa)
Mäntänvuoren Terveys Oy54 miljoonaa
Formica IKI Oy49 miljoonaa
Runtech Kolho Factory / Composite Products35 miljoonaa
Kinnaskoski Oy25 miljoonaa
Javasko Oy15 miljoonaa
Koneosapalvelu Oy, Vilppula14 miljoonaa
Mäntän Energia Oy14 miljoonaa
Vilppulan Kivijaloste Oy11 miljoonaa
HJT-Holz Oy10 miljoonaa
TK-Vilmet Oy9 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Mänttä-Vilppula yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Mäntänvuoren Terveys Oy416
Formica IKI Oy136
Javasko Oy93
Runtech Kolho Factory / Composite Products89
Javasko Machines Oy68
Koneosapalvelu Oy, Vilppula54
Kojair Tech Oy49
Attendo Varpunnotko44
TK-Vilmet Oy40
Kone-Lahtinen Oy32

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Mänttä-Vilppula
YritysKasvuprosentti
Jyväskylän Telitie 10 Kiinteistö Oy+138.1%
Logistiikkapalvelu Pajukko Oy+59.0%
FIN Inventors Oy+53.9%
Brisator Oy+40.9%
Kehityssuunta Oy+36.3%
Attendo Varpunnotko+35.9%
JS-Lämpöpuu Oy+33.4%
Maa-Asennus Aalto Avj Oy+23.7%
Ravintola Gösta+21.0%
HJT-Holz Oy+20.8%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Mänttä-Vilppula
YritysPerustettu
Emmi Virkki Tmi21.06.2022
Jalka- ja käsihoitola Natalia13.06.2022
Talliarki Oy12.05.2022
Hoitola hippus29.03.2022
Collinsco Palvelut12.03.2022
PhotoVuokko01.03.2022
Kotipizza Mänttä Vilppula17.02.2022
AarMan Oy09.01.2022
DePri Oy14.12.2021
Agrimaa Oy01.12.2021
EsittelyssäAlueen Mänttä-Vilppula yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • RengasCenter Mänttä Mäntän Rengaspiste Oy
  RengasCenter on suomalainen Rengasliikeketju. RengasCenterin juuret ovat yrittäjyydessä ja RengasCenter onkin Suomen suurin yrittäjävetoinen rengasliikeketju. Asioidessasi RengasCenterissä, tuet samalla myös suomalaista yrittäjyyttä. Palvelemme asiakkaitamme sekä kevyen ajoneuvokaluston että raskaan ajoneuvokaluston rengastarpeissa. Ketjumme edustaa tuotemerkkejä Premium-merkeistä aina edullisiin merkkeihin. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Nokian Renkaat, Continental, Goodyear, Marshal, Michelin ja Nordexx.
 • Louhinta Tuohilampi Oy
  Kallionlouhintaa pienistä suuriin urakoihin meiltä. Teemme myös rikotustyöt ja metriporaukset vuosikymmenten kokemuksella.
 • Koneosapalvelu Oy, Vilppula
  Kolme toimipistettä Suomessa: Vilppula, Kuopio ja Lappeenranta.
 • KMV Kiinteistöpalvelu Oy

  KMV Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa monipuoliset palvelut asiakkailleen räätälöityinä kokonaisuuksina. Vahvaa osaamistamme on kiinteistöjen ylläpitohuolto, mutta myös pihatyöt ja -pesut, lumityöt ja ympäri vuorokauden päivystävä huolto kuuluvat palveluvalikoimaamme, toisin sanoen täyden palvelun kiinteistöhuolto on meidän kautta saatavilla.

  Lisäksi saat meiltä erilaiset mökkitalkkari työt ja paljon muuta luotettavasti ja ammattitaidolla.

  Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille paras palvelukokonaisuus.

  Asiakkainamme on niin yrityksiä kuin yksityisiä, meille tärkeintä on työmme suorittaminen parhaalla mahdollisella lopputuloksella ja asiakastyytyväisyys säilyttäen.

  Palvelemme asiakkaitamme Mänttä-Vilppulan sekä lähikuntien alueella.

  Ota yhteyttä, kun haluat, että homma hoidetaan kunnolla!

 • Maa-Asennus Aalto Avj Oy
  Maa-Asennus Aalto AVJ Oy on monipuolinen maanrakennuksen osaaja Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla. Teemme kotitalouksille kaikki maanrakennustyöt salaojituksista omakotitalojen pohjatöihin. Meille on tärkeintä tehdä jokainen urakka asiakaslähtöisesti niin, että lopputulos on aina mieluinen. Olemme luotettava tekijä ja omaamme vuosien kokemuksen alalta. Voit siis huoletta luottaa ammattitaitoomme ja siihen, että pysymme sovitussa aikataulussa. Tarvitsitpa sitten maansiirtotyötä, tontin raivausta tai kaivinkoneurakoitsijaa, soita rohkeasti tai laita tarjouspyyntö sähköpostitse!
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Juupajoki, Ruovesi, Virrat, Keuruu ja Jämsä.

Kaupunginosat
Aholanmäki, Ahveninen, Ajosharju, Ala-Kolkki, Aravala, Asemankulma, Autionmäki, Etelälahdenkylä, Haikankylä, Hiukkamaa, Hokkaskylä, Huhtijärvi, Huopioniemi, Innala, Isoniemi, Isonniemen teollisuusalue, Joenniemi, Jouttikylä, Juhola, Järvenpää, Kaarela, Kaijanranta, Kanervakylä, Kangasmaan teollisuusalue, Kankaanpää, Kapakka, Kastari, Keikanniemi, Kirkonpelto, Kivilahti, Koivujärvi, Kolho, Korpelanmäki, Kortepoukama, Koskela, Kotiniemi, Kukkarokivi, Kuoreniemi, Kyrönniemi, Laajankylä, Lahdensuo, Lahnajärvi, Laksinperä, Laskunkylä, Linjala, Lipsonen, Loila, Loilanpuisto, Länsi-Koskela, Maakasperä, Makkoskylä, Moisio, Monhanrinne, Mustalahti, Mustanlahden teollisuusalue, Mäkikylä, Mänttä, Niemenkylä, Onnelanmäki, Parkkivuori, Pieskanranta, Pirttikylä, Pohjaslahti, Pynnöskylä, Pättiniemi, Rantakylä, Ristimäki, Ristiniemi, Rusinniemi, Salmentaka, Sammallammi, Savonlinnanmäki, Savosenmäki, Seppälä, Sillanpää, Sipilä, Suluslahti, Syrjänperä, Tammikangas, Tammikoski, Tammiranta, Tyynysniemi, Vilppula, Vuohijoki, Vuohimetsä, Vuorenalusta, Väkkärävuori ja Ylä-Kolkki
KuvausAlueen Mänttä-Vilppula kuvaus

Mänttä-Vilppula on yli 10 000 asukkaan kaupunki Ylä-Pirkanmaalla, Tampereen ja Jyväskylän puolessa välissä. Mänttä-Vilppula tunnetaan ennen kaikkea taidekaupunkina, jossa voi kokea ainutlaatuisia elämyksiä taiteen ja kulttuurin parissa. Liikenneyhteydet ovat hyvät niin maata kuin kiskoja pitkin, vesitse tai vaikka lentäen. Tampereelta matkaa on noin 90 km, Jyväskylästä reilu 80 km ja Helsingistä noin 260 km.

Mänttä-Vilppula syntyi metsäteollisuuden ympärille vuonna 1868, kun G. A. Serlachius perusti puuhiomon Mäntänkoskelle. Kaupunki tunnetaankin yhtenä suomalaisen paperi- ja metsäteollisuuden historiallisista pitäjistä.

Nykyään Mänttä-Vilppula on vireä kaupunki, jossa on elinvoimasta yritystoimintaa ja teollisuutta sekä kattavat peruspalvelut asukkaille. Lukuisten tapahtumien ja nähtävyyksien ansiosta myös matkailu on tärkeä elinkeino. Vuonna 2019 alueen suurimpia työnantajia ja eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä olivat Mäntänvuoren Terveys Oy ja laminaattituotteita valmistava Formica IKI Oy.