Mäntyharju

Tältä sivulta löydät kunnan Mäntyharju suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Mäntyharju suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Mäntyharju
YritysLiikevaihto (euroa)
Veisto Oy75 miljoonaa
Exel Composites Oyj, pääkonttori43 miljoonaa
Sora ja Betoni, V. Suutarinen Oy22 miljoonaa
Kieppi Sawmill Oy18 miljoonaa
Maarakennus Suutarinen Oy15 miljoonaa
Polaria Oy12 miljoonaa
Rakennusliike V. Mättölä Oy11 miljoonaa
Kongan Konepaja Oy8 miljoonaa
Ideachip Machine Oy7 miljoonaa
K‑Supermarket Mäntyharju6 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Mäntyharju yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Exel Composites Oyj, pääkonttori262
Veisto Oy197
Polaria Oy50
Kieppi Sawmill Oy38
Rakennusliike V. Mättölä Oy36
Punavaara Oy21
Att-Forest Oy16
K‑Supermarket Mäntyharju12
Taidekeskus Salmela12
RealComposite Oy11

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Mäntyharju
YritysKasvuprosentti
Mäntyharjun hakepoltin Oy+293.6%
Kuljetus Jenni Juulia Oy+48.2%
Asennus Suikkanen Oy+45.5%
Caxon Oy+44.2%
SS-Steel Oy+44.2%
Cl-Bookingbirds Oy Ab+38.7%
Veisto Oy+33.9%
Kuljetus Pekka Ripatti Oy+32.4%
Helestea Oy+27.8%
Veijo Pulkka Kiinteistö Oy+27.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Mäntyharju
YritysPerustettu
Koneurakointi Vitikainen25.02.2024
Kahvila T & M Hämäläinen Oy14.11.2023
Energiasetti Oy05.09.2023
Mäntyharjun Metsä- ja Moniapu Oy21.07.2023
Savon Kaiverrus20.07.2023
TTH-Urakointi07.07.2023
HH Maisemat Oy03.07.2023
MiLySport14.06.2023
Sosteam Oy19.05.2023
Vorninkaisen Paja13.02.2023
EsittelyssäAlueen Mäntyharju yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Stemma Mäntyharju Kaluste-Kippari
  Stemma - Kalusteita rehdisti elämänmakuisiin koteihin. Kodit on tehty elettäviksi, kalusteet käytettäviksi ja elämä rennosti nautittavaksi. Me kalustamme koteja ratkaisuilla, jotka on tehty käyttöön, ei kiiltokuvaelämään. Suomalaisten kotien kalustaminen on meille luottamustoimi, johon suhtaudumme rehellisyydellä, ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Me olemme aina paikallisia kauppiaita, joille luottamus on elinehto. Uskomme syvästi, että kotimaisilla, laadukkailla ja persoonallisilla kalusteilla on paikkansa ihmisten elämässä, siksi haluamme varmistaa niiden saatavuuden ympäri Suomen. Me teemme sen rehdisti ja reilusti valmistajia kunnioittaen ja paikallisesti palvellen..
 • Maanrakennus Leppä Ky

  Toimenkuvaamme kuuluvat kaikenlaiset maanrakennusalan työt. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Pääsääntöisesti toimimme Etelä- ja Itä-Suomessa. Toteutamme niin kokonaisurakoinnit kuin yksittäiset kivien poistotkin. Työt teemme asianmukaisella kalustolla sekä rautaisella ja tunnustetulla ammattitaidolla. Maanrakennus Leppä Ky:llä on käytössä monipuolinen kalusto, jolla hoituu niin maanrakennus- kuin kuljetuspalvelutkin. Tilaa maa-ainekset nyt maanrakentamisen moniosaajalta! Soita ja kysy lisää!

 • Mäntyharjun Valokuvaamo

  Mäntyharjun Valokuvaamo tarjoaa asiantuntevaa ja ammattitaitoista valokuvauspalvelua Mäntyharjun keskustassa. Teemme monipuolisesti erilaisia kuvauksia sekä studiossa että asiakkaan kohteessa. Meiltä myös kattavat kehystyspalvelut sekä valikoimissamme myös taiteilijatarvikkeet. Huom! Sivulla olevan kotisivulinkin kautta saat lisätietoa! Tervetuloa!

  PALVELUMME

  • Myymälä
  • Kuvakioskista kuvat heti mukaan
  • Perinteinen passikuvaus ilman ajanvarausta
  • Sähköinen passikuvaus, siirrämme kuvat sähköisesti viranomaisen palvelimeen
  • Kotivideot DVD:lle
  • Studio ja miljöökuvaukset esim. Lapset, häät, konfirmaatio, ylioppilas, muotokuvat ym.
  • Koulu ja tarhakuvaukset
  • Keikkakuvaukset esim. Hautajais-ja hääkuvaukset
  • Kehystyspalvelut: Laaja valikoima, nopea ja edullinen
  • Taiteilijatarvikkeet
 • Mäntyharjun KukkaKeidas

  Mäntyharjun Kukkakeitaan kukkapalvelut ovat mukana ilon ja surun päivinä vuosikymmenten kokemuksella. Asiantuntevat floristimme sitovat kauniit kimput juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Kiireiset asiakkaat löytävät eteisaulastamme monipuolisen valikoiman valmiiksi laitettuja kimppuja, jotka voi ostaa itsepalveluperiaatteella.

  Meiltä myös kukka-asetelmat ja kukkien sidontaa eri tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Valmistamme mieluusti uniikit asetelmat juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti – ota yhteyttä tai tule käymään kysyäksesi lisää!

  Hautauspalvelut Mäntyharjulla

  Meitä myös kaikki hautaukseen liittyvät palvelut. Surun kohdatessa Mäntyharjun Kukkakeitaan hautauspalvelu palvelee lämminhenkisesti. Olemme tukenasi läheisesi hautausjärjestelyissä alusta loppuu asti. Tavoitteenamme on varmistaa, että hautajaisjärjestelyt sujuvat mahdollisimman vaivattomasti, jotta omaisena voit keskittyä tärkeimpään eli surutyöhön. Tutustu hautauspalveluihimme

  Kukkakeitaan kukat verkkokaupasta

  Voit tutustua valmiskimppuihin ja lähettää tilauksia myös eKukka-verkkokauppamme kautta. Valikoimassa kauniita kimppuja, surulaitteita, huonekasveja sekä kortteja. eKukka-verkkokaupasta saat myös Mäntyharjun Kukkakeitaan lahjakortit, jotka sopivat täydellisesti kauneutta rakastaville ihmisille, joilla on jo kaikkea! Tutustu valikoimaamme

 • Mäntyharjun apteekki

  Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa Sinua sekä lääkehoitoosi että terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä. Apteekin peruspalvelujen lisäksi palveluihimme kuuluvat mm koneellinen annosjakelu ja lääkityksen tarkistuspalvelu. Reseptilääkkeiden lisäksi meiltä löydät laajan itsehoito- ja ihonhoitotuotteiden valikoiman. Apteekkimme sijaitsee Mäntyharjun S-marketin yhteydessä täysin esteettömissä tiloissa. Pihassa on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Tervetuloa palveltavaksi Mäntyharjun apteekkiin!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pertunmaa, Savitaipale, Hirvensalmi, Heinola, Kouvola ja Mikkeli.

Kaupunginosat
Ahvenisto, Enonlahti, Haimi, Halla-aho, Halmeniemi, Harmaa, Haukiniemi, Hietaniemi, Huhtamäki, Huuhilo, Jäniskylä, Kaikkonen, Karankamäki, Ketunkylä, Kihliä, Kinni, Kirkonkylä, Koiraoja, Kokkosenkylä, Kolkkala, Kompanmäki, Korpilahti, Käävänkylä, Lahnaniemi, Laidunmaa, Laivolahti, Lepistö, Luhtanen, Lustila, Lyytikkälä, Metsäkylä, Miekka, Mikkanen, Mouhu, Mynttilä, Nironkylä, Nurmaa, Ollikkala, Outinen, Paasolanmäki, Pankalahti, Partsimaantaus, Pekkojärvi, Poitti, Pyhäkoski, Pylkkälä, Pärnämäki, Rannanmaa, Ruutinmäki, Saviniemi, Siirlahti, Simuna, Särkemäki, Taina, Tiilikkala, Toivola, Tommola, Turkinkylä, Tuustaipale, Tyllilä, Typerysniemi, Töpönkylä, Uusikorpi, Valtola, Vanhakorpi, Vannekivi, Vanonen, Varpanen, Varpuniemi, Vehmaanmäki, Viiru, Vitikkamäki, Vuoriniemi, Väliniemi ja Väntinkylä
KuvausAlueen Mäntyharju kuvaus

Mäntyharju on luonnonkaunis kunta Etelä-Savossa. Se on ensimmäinen etappi Järvi-Suomessa ruuhka-Suomesta päin tullessa. Siellä vilkas kulttuurielämä yhdistyy kauniin jylhään luontoon järvien syleilyssä. Noin 6 000 asukkaan kunta sijaitsee 5-tien välittömässä läheisyydessä, ja myös junalla pääsee kätevästi sekä pohjoiseen että etelään.

Mäntyharjua on tituleerattu Suomen parhaaksi mökkikunnaksi, joten tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja vapaa-ajanasumiseen. Meillä voit asua joko taajamassa tai maaseudulla, citymökissä tai maatalossa. Monipuolisen tontti- ja asuntotarjonnan lisäksi tarjolla ovat kattavat peruspalvelut kaikenikäisille sekä vapaa-ajanvieton mahdollisuuksia moneen makuun.

Hyvä sijainti sekä nopeat yhteydet kasvukeskuksiin ja satamiin ovat alueen vahvuuksia. Teollisella perinteellä on pitkät juuret, sillä Mäntyharjulla on tehty menestyvää bisnestä jo pitkään. Suurimpien työllistäjien joukkoon kuuluvat Mäntyharjun kunta, Veisto Oy, Woikoski Oy ja Exel Composites.