Marttila

Tältä sivulta löydät kunnan Marttila suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Marttila suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Marttila
YritysLiikevaihto (euroa)
Auranmaan Teräspaaluttajat Oy7 miljoonaa
Rymena Rakennus Oy3 miljoonaa
Paavo ja Jouko Nurmi Oy2 miljoonaa
Suomen Karjatilatarvike Oy1 miljoonaa
Asemanteko Finland Oy1 miljoonaa
TerCo Engineering Oy1 miljoonaa
Arwina Oy865 tuhatta
MIR-Sähkö Oy614 tuhatta
Siutilan PK Kivi Oy586 tuhatta
Murtolan HamppuFarmi Oy551 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Marttila yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Auranmaan Teräspaaluttajat Oy14
Arwina Oy8
TerCo Engineering Oy5
RKM-Kuljetus Oy5
Marttilan Tilitoimisto Oy5
Asemanteko Finland Oy5
APS Asennuspalvelu Oy4
Paavo ja Jouko Nurmi Oy4
Maansiirto Mäki-Kantti Oy3
Kuljetus J. Ruuni Oy3

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Marttila
YritysKasvuprosentti
Auranmaan Teräspaaluttajat Oy+18.2%
Asemanteko Finland Oy+17.0%
TerCo Engineering Oy+16.0%
Suomen Karjatilatarvike Oy+14.1%
Skandinavia Kodit Oy+12.0%
Nummilat Agri Oy+11.0%
APS Asennuspalvelu Oy+10.1%
Arikal Oy+9.9%
Trukkihuolto Harri Havumäki Oy+8.7%
Aalteman Oy+7.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Marttila
YritysPerustettu
Paseva Oy02.02.2022
MönMän31.01.2022
Kaksi Kättä Oy30.01.2022
Koskinen Services Oy13.12.2021
Nora Hildén21.11.2021
PTiensuu28.10.2021
Marttilan Lvi-Palvelu Oy24.10.2021
Koneurakointi J&J Oy10.10.2021
Tmi E-P Valta04.08.2021
Tenotek Oy28.05.2021
EsittelyssäAlueen Marttila yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Arwina Oy
  Arwina Oy on käytettyjen liuottimien käsittelyyn erikoistunut yritys, jolla on 30 vuoden kokemus orgaanisten liuottimien käsittelystä ja kierrättämisestä
 • Trukkihuolto Harri Havumäki Oy
  Trukkihuolto Harri Havumäki Oy tekee kaikki trukkihuollot ja korjaukset, kaikkiin merkkeihin sekä jäähallien jäänhoitokoneiden korjaukset ja huollot 30-vuoden kokemuksella.
 • Paavo ja Jouko Nurmi Oy
  Paavo ja Jouko Nurmi Oy on palveleva rautakauppasi Marttilasssa jo vuodesta 1957. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen tavaravalikoimaamme!
 • O. Kylänpää Oy

  Toteutamme kiinteistöhoitopalvelut, korkeapainepesut ja tien kunnossapitopalvelut Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella.

  Ok-palvelut on vuonna 2007 perustettu kiinteistöjen hoitoon ja teiden kunnossapitoon erikoistunut yritys. Yritys työllistää yrittäjän itsensä lisäksi 1-4 työntekijää, ja lisäksi kausiapulaisia tarpeen mukaan.

  Nuorella ja energisellä henkilökunnallamme on tarvittava koulutus ja luja ammattitaito kiinteistö- ja tienhoitotehtävistä. Palvelemme teitä ympäri vuoden monipuolisissa kiinteistön hoitoon ja teiden kunnossapitoon liittyvissä töissä.

  Palvelumme

  Kiinteistönhoito

  • Kiinteistöjen ulkoalueiden hoitotyöt

  • Talvikunnossapito

  • Kesäkausien kunnossapitotyöt

  Tien kunnossapito -palvelut

  • Niittotyöt

  • Sorateiden lanaus ja suolaus

  • Pinnoitettujen teiden hoito

  Pesupalvelut

  • Painepesut, pumppaukset ja vedensiirrot.

  • Julkisivu- ja kattopintojen puhdistus painepesulla

  • Liikennemerkkien ja liikenteenohjauslaitteiston pesut

  • Piha-alueiden pesut

  • Markiisien pesut

  • Uima-altaiden pesut, Graffittien poistot, Pihalaatoitukset ja puuterassit, Siltojen pesut

  Vaihtolavat

  • Vaihtolavojen vuokrausta Turun alueella ja Varsinais-Suomessa yksityisasiakkaille, yhdistyksille, yrityksille (kuten rakennusliikkeille) kuin taloyhtiöillekin.

  • Tuomme vaihtolavan paikalle ja haemme sen pois. Toimitamme vaihtolavan jätteet asianmukaiseen jatkokäsittelyyn ympäristöä kunnioittaen.

  Muut palvelut

  Maa-ainestoimitukset: mullat, sorat, sepelit ja murskeet ympäri vuoden rakennustyömaille ja teiden kunnossapitoon.

  Viheralueiden sekä nurmikoiden perustukset: Perustamme uusia ja kunnostamme vanhoja viher- ja nurmialueita. Teemme myös pihojen pienimuotoiset kivetystyöt.

  Sadevesikaivojen hiekkatyhjennykset: Hoidamme sadevesikaivojen hiekkatyhjennykset ja puhdistukset kustannustehokkaasti.

  Pihapuiden kaato ja kantojyrsinnät: Suoritamme tonttihakkuut ja raivaukset sekä pihapuiden kaadot & kantojen jyrsinnät Varsinais-Suomen alueella. Ongelmapuiden kaadoissa käytämme luotettavaa yhteistyökumppania, jolla on työhön vuosien kokemus ja luja ammattitaito.

  Kaivuutyöt: Kauttamme saat myös sopivan kokoisen koneen erilaisiin kaivuutöihin. Koska töissämme on takuu, yhteistyökumppanimme on tarkkaan valittu.

 • KiviGrafia

  KiviGrafia | KIRJOITA SE KIVEEN

  Hautamuistomerkkien valmistusta ja kivikaiverrusta perinteistä käsityötekniikkaa hyödyntäen ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Kauttamme saatte perinteiset, sekä modernimmat hautakivet asennettuna Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueelle. Pienemmät työt esim. lemmikkien muistokivet voimme lähettää postipakettina tai rahtina koko Suomeen.

  Ammattitaidolla korkealuokkaisista raaka-aineista valmistettu hautakivi säilyy kymmeniä vuosia muistelu- ja hiljentymispaikkana vainajan omaisille ja ystäville.

  Hyödynnämme suunnitteluvaiheessa 3D-tekniikkaa. Hautamuistomerkin yksilöllisyyttä voidaan korostaa erilaisella typografialla ja uniikilla kuvioinnilla. Voitte halutessanne lähettää luonnoksen viestillä ja annan siitä tarjouksen. Tilauksen yhteydessä tehdään etukäteen 3D-kuva siitä miltä kivi tulee näyttämään.

  Pystymme kaivertamaan myös suoraan kallioon asiakkaan toiveiden mukaan. Myös muut luonnonkivikaiverrukset onnistuvat. Voitte esimerkiksi tuoda haluamanne kiven meille ja toteutamme siihen kaiverruksen.

  Valmistamme myös porttikivinä käytettävät, kilometritolpista innoituksen saaneet numerotolpat. Näillä saatte omalle portillenne hillittyä arvokkuutta.

  Kauttamme myös kivien restaurointi ja kierrätyskivien hyödyntäminen.

  Tulemme paikan päälle toiminta-alueellamme. Soita ja kysy lisää!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Koski Tl, Paimio, Lieto, Pöytyä, Loimaa ja Salo.

Kaupunginosat
Alikylä, Etu-Simala, Heikola, Huovaristo, Hurstinkulma, Koivukylä, Krouvi, Kumpula, Laurila, Lovi, Lähteenmäki, Maunula, Metsärinne, Mäntsälä, Mäntsälän Metsäkulma, Ollila, Palainen, Prunkila, Purhala, Rekoistensuo, Riitsuo, Ruskolainen, Santinkulma, Simalan Metsäkulma, Sipinkulma, Siutila, Vähä-Ollila, Vättilä ja Ylikylä
KuvausAlueen Marttila kuvaus

Marttila on Varsinais-Suomessa sijaitseva vireä maalaiskunta, josta on loistavat kulkuyhteydet lähimpiin kaupunkeihin Saloon ja Turkuun. Marttilan väkimäärä on pysynyt viimeiset vuosikymmenet tasaisena, hieman 2000 asukkaan molemmin puolin.

Taloudellisesti Marttilan elinvoima sykkii maataloudesta, kuljetuspalveluista ja rakennuspalveluista. Marttilan luonto on omiaan vehreälle maatalouden elinkeinolle, keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet ruokkivat kuljetusalan yrityksiä ja kuntalaisten ahkeruus näyttäytyy rakennus- ja asennuspalvelujen tarjoajina.

Härkätien Puhelin Oy tarjoaa paikallisena ja pitkäjänteisenä yrityksenä televiestinnän yrityksenä marttilalaisille eturivin paikat moderneihin digipalveluihin. Muita isoja työllistäjiä kunnassa ovat liuottimiin erikoistunut Arwina Oy, rautakauppa Paavo ja Jouko Nurmi Oy sekä Auranmaan Teräspaaluttajat Oy.

Marttila on rauhallinen kunta, jossa on turvallinen asua ja yrittää. Marttila on kaukana kiireestä, mutta kuitenkin lähellä mahdollisuuksia. Kuntalaiset itse nimeävät asuinpaikkaansa muun muassa rauhalliseksi, turvalliseksi, kehittyväksi ja arvostetuksi.