Merikarvia

Tältä sivulta löydät kunnan Merikarvia suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Merikarvia suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Merikarvia
YritysLiikevaihto (euroa)
Meriser Oy5 miljoonaa
Seapack Oy3 miljoonaa
Konetuorila Oy3 miljoonaa
SEO Tuorila2 miljoonaa
Stryni Oy2 miljoonaa
Eumer Oy1 miljoonaa
E.H.A-Pelti Oy932 tuhatta
Kuljetus Pitkäranta Oy927 tuhatta
Kone ja Kuljetus Peltomäki Oy779 tuhatta
Materi Oy693 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Merikarvia yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Merikarvian Lvi-Tuote Oy26
Meriser Oy24
Seapack Oy21
Stryni Oy16
Konetyö Koskimäki Oy15
Eumer Finland Oy13
E.H.A-Pelti Oy7
I ja E Erkkilä Oy7
J Roström Oy6
Perhekoti Vanha-Juhala Oy6

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Merikarvia
YritysKasvuprosentti
Rahameri Oy+169.2%
Merikarvian Huoltopojat+135.1%
Polewood Ltd Oy+122.4%
I ja E Erkkilä Oy+52.6%
Koneurakointi Kotiranta Oy+48.9%
Kouhi Capital Oy+36.8%
Materi Oy+31.3%
E.H.A-Pelti Oy+18.4%
Pentti Malmi Oy+16.2%
HiMuRa Oy+15.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Merikarvia
YritysPerustettu
Länsiosa Oy12.08.2020
M-A Anttila20.04.2020
Kuljetusliike A. Kallioinen Oy04.04.2020
Reroute Oy06.12.2019
Tmi Juho Jokihaara30.09.2019
Dragons and everything10.07.2019
J&M Puumala Oy28.04.2019
Viikilä Jari01.04.2019
tmi KirMar23.02.2019
Majatalo Merikarvia avoin yhtiö29.01.2019
EsittelyssäAlueen Merikarvia yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Merikarvian seurakunta

  Merikarvian seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Tutustu toimintaan tarkemmin kotisivuillamme ja tule mukaan!

 • Puhtaasti Parempaan Oy

  Puhtaasti Parempaan Oy tarjoaa monipuolisesti siivouspalveluita Porin ja muun Satakunnan alueella! Otamme sovittaessa vastaan töitä myös kauempaa, jopa Turusta tai Tampereelta asti.

 • Satadiens Ky

  Satadiens Ky tarjoaa yrityksille pakkaus- ja lähetyspalveluita, myös räätälöidyillä ratkaisuilla. Erikoisosaamistamme ovat keräilykampanjat, joihin toteutamme kaiken, aina kampanjatuotteiden lähetykseen asti. Yrityksemme toimipiste on Tuorilassa, mutta palvelumme kattavat koko Suomen. Älä siis sido oman henkilökuntasi resursseja kampanjoiden toteuttamiseen, vaan toimita tuotteet meille. Me pakkaamme ja lähetämme kampanjatuotteet ja liikelahjat vastaanottajilleen.

 • Konetyö Koskimäki Oy

  Konetyö Koskimäki Oy on merikarvialainen vuonna 1987 perustettu maa- ja vesirakentamista sekä maa-ainesmyynti- ja kuljetuspalveluja harjoittava yritys.

 • Dragons and everything

  Dragons and everything on erikoistunut uniikkeihin lohikäärme- ja pääkallo-aiheisiin esineisiin, koristeisiin, koruihin ja sisustustuotteisiin. Oikea verkkokauppojen helmi sinulle, jota kiinnostaa mystiikka ja vintagetuotteet. Tule tutustumaan valikoimaan kotisivuillamme!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pomarkku, Siikainen, Isojoki, Kristiinankaupunki ja Pori.

Kaupunginosat
Alakylä, Annalammi, Deiskeri, Filppula, Fladan, Hara, Honkajärvi, Jyllilä, Kallträsk, Kasala, Katavakaupunki, Koittankoski, Korkeakoski, Korpi-Matti, Korvenkangas, Krookka, Kräni, Kuneli, Kuvaskangas, Källinkulma, Köörtilä, Lammela, Lankoski, Lauttijärvi, Luotokulma, Mäntylänkulma, Paulakangas, Peippu, Pohjansaha, Pohjaranta, Puukoski, Rannankulma, Rantakulma, Riispyy, Strikka, Stupila, Syndeskeri, Taipaleenkulma, Timmerheidi, Trolssi, Tuorila, Veikkola ja Viisarinmäki
KuvausAlueen Merikarvia kuvaus

Merikarvia on satakuntalainen rannikkokunta, jossa asuu reilu 3 000 ihmistä. Meri, kalaisa Merikarvianjoki ja karun kaunis Ouran saaristo ovat houkutelleet asukkaita ja matkailijoita jo 150 vuoden ajan. Merikarvian naapurikuntia ovat Isojoki, Pomarkku, Pori, Siikainen sekä Kristiinankaupunki. Valtatie E8 luo hyvät kulkuyhteydet sekä etelästä että pohjoisesta tuleville.

Merikarvia tarjoaa asukkailleen nykyaikaiset ja monipuoliset palvelut. Monipuolisesti teollistuneessa kunnassa palveluelinkeinoilla on merkittävä asema sekä työllistäjänä että palvelujen tuottajana. Merikarvia on vireä paikka yrittää, ja kunta tunnetaan myös kasvavista matkailupalveluistaan. Alueen teollisuusyritykset ovat keskittyneet puunjalostukseen, metalliteollisuuteen sekä muovituotteiden valmistukseen. Lisäksi on maa- ja metsätaloutta, kuten kalastusta sekä lypsy- ja lihakarjantuotantoa.

Merikarvialla on yli 200 toimivaa yritystä. Vuonna 2019 kunnan eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä olivat putkiurakointiin ja LVI-tarvikkeiden myyntiin keskittynyt Meriser Oy sekä muovituotteiden valmistaja Seapack Oy. Alueen suurin työnantaja puolestaan oli metallialan yritys Merikarvian LVI-Tuote Oy.