Merikarvia

Tältä sivulta löydät kunnan Merikarvia suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Merikarvia suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Merikarvia
YritysLiikevaihto (euroa)
Merikarvian Lvi-Tuote Oy7 miljoonaa
Seapack Oy6 miljoonaa
Meriser Oy5 miljoonaa
K-Market Merikarvia4 miljoonaa
Konetuorila Oy3 miljoonaa
Stryni Oy2 miljoonaa
Koneurakointi Kotiranta Oy2 miljoonaa
SEO Tuorila2 miljoonaa
Kuljetus Pitkäranta Oy2 miljoonaa
Clean Plastic Finland Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Merikarvia yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Merikarvian Lvi-Tuote Oy36
Seapack Oy27
Meriser Oy26
Clean Plastic Finland Oy20
Kuljetus & Liikenne Salminen Oy19
Stryni Oy17
Konetyö Koskimäki Oy15
Eumer Finland Oy15
K-Market Merikarvia9
Kone ja Kuljetus Peltomäki Oy9

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Merikarvia
YritysKasvuprosentti
Merisan Oy+235.4%
Jofatekniikka Oy+132.1%
Mekara Oy+76.5%
Koneurakointi Kotiranta Oy+51.9%
Clean Plastic Finland Oy+44.6%
Kuljetus Pitkäranta Oy+28.8%
Seapack Oy+25.5%
Salmiz Oy+25.1%
Kone ja Kuljetus Peltomäki Oy+23.2%
Kuljetusliike A. Kallioinen Oy+21.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Merikarvia
YritysPerustettu
Tmi Anri Peltomäki23.05.2024
La Besta Ky15.04.2024
Horsehelpout18.03.2024
Maryam rasidi04.02.2024
Laine eero23.06.2023
Jurtti&Pottu Jaakkola16.05.2023
Tmi Milka Walli08.05.2023
K-Market Merikarvia27.02.2023
J. Grahn Oy06.02.2023
SielunSavotta02.01.2023
EsittelyssäAlueen Merikarvia yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Satadiens Ky

  Satadiens Ky tarjoaa yrityksille pakkaus- ja lähetyspalveluita, myös räätälöidyillä ratkaisuilla. Erikoisosaamistamme ovat keräilykampanjat, joihin toteutamme kaiken, aina kampanjatuotteiden lähetykseen asti. Yrityksemme toimipiste on Tuorilassa, mutta palvelumme kattavat koko Suomen. Älä siis sido oman henkilökuntasi resursseja kampanjoiden toteuttamiseen, vaan toimita tuotteet meille. Me pakkaamme ja lähetämme kampanjatuotteet ja liikelahjat vastaanottajilleen.

  Keräilykampanja sitouttaa asiakaskunnan tehokkaasti

  Keräilykampanja on kohderyhmälle hauska ja palkitseva kampanja. Keräilykampanjassa usein kuluttaja saa ostoksistaan merkintöjä tätä varten suunniteltuun keräilykorttiin, ja sovitusta määrästä merkintöjä hän on oikeutettu kampanjatuotteeseen tai -alennukseen. Merkinnät voivat tulla tarroina tai leimoina. Kampanjaan kuuluvan palkinnon kuluttaja voi lunastaa keräilypisteestä, esimerkiksi kaupasta, tai hän voi saada sen postittamalla keräilykortin meille. Keräilykortti on mahdollista valmistaa siten, että sen postitus kuluttajalle on ilmaista.

  Joustavasti varastotilaa

  Verkkokauppasi tuotteille tarjoan varastotilaa. Ketterästi ja juuri oikeaan aikaan.

 • Eumer Oy Maanrakennus

  KIVEN KOVAA LAATUA!

  EUMER MURSKE MAA- JA KIVIAINEKSET

  Maa- ja kiviainekset, hiekat, murskeet, sepeli, nurmikkomulta sekä konetyöt kaikkeen maa- ja tierakentamiseen Eumermurskeelta!

  Konetyöt hoituvat laajalla kalustollamme pienissä ja isommissa projekteissa.

  OTA YHTEYTTÄ!

 • Mikan Taksi Oy

  Mikan Taksi on Merikarvialla, Porissa, Siikaissa ja naapurikunnissa liikennöivä taksipalvelu. Autona on farmari, jonka kyytiin mahtuu näppärästi myös pyörätuoli. Ajamme myös Kela- ja SOTE-kuljetuksia.

  Nyt pikkujouluaikaan kannattaa ottaa numero talteen!

  Soita!

 • Rauhanlaakson Majoituspalvelut
  Yritys tarjoaa huoneisto- ja mökkimajoitusta ympärivuoden. Kaikista majoitusvaihtoehdoista löytyy oma wc, suihku ja keittiö. Lisäksi jokimökeillä myös omat puulämmitteiset saunat. Huoneistot ja lomamökit ovat hyvin varusteltuja ja vain kiven heiton päässä Merikarvian joelta ja luontopolulta.
 • Pentti Malmi Oy

  Pentti Malmi Oy on merikarvialainen kuljetusalan yritys. Palveluihimme kuuluvat mm. vaihtolavakuljetukset, nostopalvelut ja traktoriurakointi.

  Nostopalvelu auttaa esimerkiksi rakennustyömaalla tarvittaviin nostotöihin, kuten mm. kattotiilien tai kattoristikoiden nostot.

  Ota yhteyttä!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pomarkku, Siikainen, Isojoki, Kristiinankaupunki ja Pori.

Kaupunginosat
Alakylä, Annalammi, Deiskeri, Filppula, Fladan, Hara, Honkajärvi, Jyllilä, Kallträsk, Kasala, Katavakaupunki, Koittankoski, Korkeakoski, Korpi-Matti, Korvenkangas, Krookka, Kräni, Kuneli, Kuvaskangas, Källinkulma, Köörtilä, Lammela, Lankoski, Lauttijärvi, Luotokulma, Mäntylänkulma, Paulakangas, Peippu, Pohjansaha, Pohjaranta, Puukoski, Rannankulma, Rantakulma, Riispyy, Strikka, Stupila, Syndeskeri, Taipaleenkulma, Timmerheidi, Trolssi, Tuorila, Veikkola ja Viisarinmäki
KuvausAlueen Merikarvia kuvaus

Merikarvia on satakuntalainen rannikkokunta, jossa asuu reilu 3 000 ihmistä. Meri, kalaisa Merikarvianjoki ja karun kaunis Ouran saaristo ovat houkutelleet asukkaita ja matkailijoita jo 150 vuoden ajan. Merikarvian naapurikuntia ovat Isojoki, Pomarkku, Pori, Siikainen sekä Kristiinankaupunki. Valtatie E8 luo hyvät kulkuyhteydet sekä etelästä että pohjoisesta tuleville.

Merikarvia tarjoaa asukkailleen nykyaikaiset ja monipuoliset palvelut. Monipuolisesti teollistuneessa kunnassa palveluelinkeinoilla on merkittävä asema sekä työllistäjänä että palvelujen tuottajana. Merikarvia on vireä paikka yrittää, ja kunta tunnetaan myös kasvavista matkailupalveluistaan. Alueen teollisuusyritykset ovat keskittyneet puunjalostukseen, metalliteollisuuteen sekä muovituotteiden valmistukseen. Lisäksi on maa- ja metsätaloutta, kuten kalastusta sekä lypsy- ja lihakarjantuotantoa.

Merikarvialla on yli 200 toimivaa yritystä. Vuonna 2019 kunnan eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä olivat putkiurakointiin ja LVI-tarvikkeiden myyntiin keskittynyt Meriser Oy sekä muovituotteiden valmistaja Seapack Oy. Alueen suurin työnantaja puolestaan oli metallialan yritys Merikarvian LVI-Tuote Oy.