Miehikkälä

Tältä sivulta löydät kunnan Miehikkälä suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Miehikkälä suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Miehikkälä
YritysLiikevaihto (euroa)
Vuorelan Liikenne2 miljoonaa
Veljekset Takala Oy1 miljoonaa
Roimola Oy1 miljoonaa
Kuljetusliike Bernitz Oy886 tuhatta
PanuBuilding Oy616 tuhatta
Laherto Oy558 tuhatta
Ylamaa Massive Granite Oy427 tuhatta
Miehikkälän vuokratalot Kiinteistö Oy424 tuhatta
Forest Rikkola Oy376 tuhatta
Konetyö Törmälä Oy228 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Miehikkälä yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Vuorelan Liikenne22
PanuBuilding Oy7
Veljekset Takala Oy7
Veraleka Oy6
Kuljetusliike Bernitz Oy5
Ylamaa Massive Granite Oy5
Roimola Oy3
Husun Metsäkuljetus Oy3
Studio Kallio Oy2
Anssi Haaja Oy1

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Miehikkälä
YritysKasvuprosentti
Veraleka Oy+62.2%
Kuljetusliike Bernitz Oy+59.8%
Askarilla Oy+26.0%
Anssi Haaja Oy+12.9%
Vanhala Kiinteistö Oy+7.2%
Tilisari Oy+3.3%
Miehikkälän Biolämpö Oy+2.8%
Miehikkälän vuokratalot Kiinteistö Oy+1.7%
Stammholz Oy+1.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Miehikkälä
YritysPerustettu
E Kirppu Oy19.04.2022
Tmi Amanda Paldan27.03.2022
Roimolan Hiekkarinne Kiinteistö Oy01.11.2021
Kauneushoitola Jane11.06.2021
Apupoika J. Aittomaa07.11.2020
Piika & Pesti21.08.2020
Siivouspalvelu Mustikkamäki14.08.2020
Studio Kallio Oy13.07.2020
J Hostikka05.07.2020
EsittelyssäAlueen Miehikkälä yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Miehikkälän Osuuspankki
  Konttorien aukioloajat ja palvelut voivat olla muuttuneet koronatilanteen vuoksi. Ajankohtaiset tiedot aukioloajoista ja ohjeet turvalliseen asiointiin saat seuraamalla oman pankkisi viestintää.
 • Sähköistyspalvelu Matti Nurmela
  Sähköistyspalvelu Matti Nurmela - Sähkötyöt monipuolisesti jo 36v kokemuksella -. Sähköistyspalvelu Matti Nurmela tekee kaikki sähkötyöt asennuksista urakointeihin vankalla ammattitaidolla jo vuodesta 1983. Asiakkaisiin kuuluu ensisijaisesti kotitalousasiakkaat sekä maatalousyrittäjät, mutta yrityspuolellekin tehdään. Pääsääntöinen toimialue on Miehekkälä ja ympäristökunnat sekä sopimuksen mukaan muualle. Olemme monipuolinen sähköyritys, joka toteuttaa niin pienet kuin isommatkin sähkötyöt turvallisesti ja säännösten mukaan (esim. uudiskohteet, peruskorjaukset jne.). Saat palvelua "avaimet käteen" -periaatteella tarvikkeineen ja töineen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 • Veljekset Takala Oy
  Veljekset Takala Oy tarjoaa sora- ja murskekuljetukset luotettavasti. Toimitamme CE-merkittyjä kiviaineksia sekä tilaamasi maa-ainekset nopeasti ja luotettavasti suoraan työmaallesi.
 • Kaakon Neula ja Naskali
  Kaakon Neula ja Naskali on jo yli 20 vuotta Kymenlaaksossa toiminut yritys, joka korjaa ja valmistaa hevostarvikkeita. Lisäksi yritys tekee satulan sovituksia ja toppauksia paikanpäällä asiakkaan tallilla. Voit kysyä palveluitamme myös Etelä-Karjalan alueelle.
 • IT-Consulting Timo Riihelä
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Virolahti, Luumäki, Hamina, Lappeenranta ja Kouvola.

Kaupunginosat
Alapää, Haapala, Hauhia, Hono, Hostikka, Huoppi, Hurttala, Husunpää, Ihalainen, Joenpolvi, Järvelä, Järvenkylä, Kalliokoski, Kantola, Karvistonpuoli, Kavalanmäki, Korvenmäki, Kummikorpi, Kylmälä, Laajanpohja, Laisniemi, Lapjärvi, Lavosenpää, Lötsänmäki, Maaskola, Metsä-Muuronen, Muurikkala, Muurola, Niemisenmäki, Nippula, Notkola, Pakkanen, Pekkola, Pitkäkoski, Pulakorpi, Purho, Rantala, Ravinpuoli, Roimola, Rongas, Saareksi, Saari, Saivikkala, Salo-Miehikkälä, Suur-Miehikkälä, Suurikylä, Sydänmaa, Taipale, Tohmonmäki, Tylli, Valkonen, Vanuska, Virokoski ja Yläpää
KuvausAlueen Miehikkälä kuvaus

Miehikkälä sijaitsee Kymenlaaksossa kaakkoisrajalla, noin 200 km Helsingistä ja Pietarista. Se on vajaan 2 000 asukkaan, maakuntansa väkiluvultaan pienin kunta, naapureinaan Hamina, Kouvola, Lappeenranta, Luumäki ja Virolahti.

Miehikkälän sijainti monen kunnan alueella on etu yritystoimintaa ajatellen. Moottoritien ansiosta matka taittuu nopeasti myös Pietariin ja pääkaupunkiseudulle. Yritysasioihin saa tukea Cursor Oy:ltä, joka palvelee vasta toimintaansa viritteleviä ja jo toiminnassa olevia yrityksiä.

Miehikkälän suurimpia työllistäjiä kunnan ohella ovat tilausajoja tekevä Vuorelan Liikenne, sora- ja murskekuljetuksia tarjoava Veljekset Takala Oy sekä metsäpalveluyritys Laherto Oy. Muita menestyviä yhtiöitä kunnassa ovat esimerkiksi rakennusalalla toimiva PanuBuilding Oy ja Ylamaa Massive Granite Oy, joka on yksi johtavista kovan kiven toimijoista Suomessa.

Miehikkälässä järjestetään vuosittain tapahtumia, joissa seudun asukkaat ja yrittäjät kohtaavat. Yksi näistä on Pikkukylien Pikkumarkkinat, jossa tuodaan esille maaseutua ja sen yrittäjyyttä sekä paikallisia tuotteita. Toki markkinat ovat mukava kohtaamispaikka myös seudun muulle väelle.

Muita suosittuja tapahtumia on Salpavaellus, johon osallistuu noin parisataa vaeltajaa vuosittain.