Muhos

Tältä sivulta löydät kunnan Muhos suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Muhos suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Muhos
YritysLiikevaihto (euroa)
Hydnum Oy7 miljoonaa
Päivärinteen Timantti Oy5 miljoonaa
Revon Turistiliikenne Oy4 miljoonaa
K-Rauta Muhos4 miljoonaa
JHM-Service Oy3 miljoonaa
Fixus myymälä / Muhoksen Varaosakeskus Oy3 miljoonaa
Kodikaslämpö Oy3 miljoonaa
PTP Luttinen Oy2 miljoonaa
Muhoksen Vesihuolto Oy2 miljoonaa
Oulujoen perhekoti2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Muhos yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Päivärinteen Timantti Oy84
Hydnum Oy53
Revon Turistiliikenne Oy46
Oulun Seudun Sairaankuljetus Oy34
Fixus myymälä / Muhoksen Varaosakeskus Oy21
Kodikaslämpö Oy21
Oulujoen perhekoti21
Aappo Laitinen Oy20
JHM-Service Oy18
Eledux Oy11

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Muhos
YritysKasvuprosentti
JSH Yhtiö Oy+218.0%
Muhoksen Vesi- ja Maatyö Oy+66.1%
Kiinteistöhuolto Jokelainen Oy+65.6%
Kuljetusliike Lallukka Oy+41.6%
Pelja Oy+37.7%
Sara-Fixi Oy+36.5%
Rpjm Rakennuspalvelut Oy+34.5%
Kone-Justeeri Oy+29.9%
OJL-Talotekniikka Oy+29.2%
Yt isännöinti Oy+23.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Muhos
YritysPerustettu
NBL-Nails by Loveday16.08.2022
Mathias Healing Palvelut31.07.2022
Enimek22.06.2022
Robservant Oy15.06.2022
Tstv-Rakennus Oy14.05.2022
JLS Invest Oy11.05.2022
Japeni Oy05.05.2022
Reilua Ruokaa Oy27.04.2022
Lux Adventure Finland Oy20.04.2022
Koneurakointi Nurro Oy29.03.2022
EsittelyssäAlueen Muhos yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Rpjm Rakennuspalvelut Oy
  RPJM Rakennuspalvelut Oy on remontti- ja rakennusalan ammattilainen palveluksessanne. Toteutamme remontit kätevästi yhdellä sopimuksella alusta loppuun ja luotettavat asentajamme hoitavat asennustyöt teille vaivattomasti.
 • Muhoksen kunta
  Entisten lohenkalastajien ja koskenlaskijoiden Muhos tarjoaa tänään monipuoliset palvelut ja nähtävyydet Oulun seudulla. Muhos on osa Rokua Geoparkia, joka kuuluu UNESCOn ainutlaatuisten geologisten kohteiden verkostoon maailman pohjoisimpana, Suomen ensimmäisenä ja ainoana geopark-alueena. Muhokselta löytyy majoituspalveluja maatiloista leirintäalueeseen, tekemistä melonnasta ratsastukseen ja kaikki tämä kauniissa Oulujoen maisemissa.
 • Muhoksen kotiapu/ Lvi-palvelut
  Muhoksen kotiapu tuottaa luotettavaa ja ystävällistä siivouspalvelua Muhoksella.
 • Koneurakointi Hartikka ay
  Toimimme Oulun alueella tehden asiakkaillemme purkutöitä sekä tarjoten monipuolisia maanrakennus- ja maa-ainespalveluita. Toimipisteemme on Muhoksella, josta käsin tarjoamme luotettavaa ja joustavaa palvelua. Puramme kaikenlaiset rakennukset ja kiinteistöt. Käytössämme on nykyaikainen ja tehokas kalusto, jolla takaamme sujuvan ja tehokkaan työn. Purkaminen toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, ja olemme mukana aina suunnittelusta viimeistelyyn. Valitsemalla meidät saat nopean, luotettavan ja kustannustehokkaan kumppanin projektiisi.
 • Muhoksen Biokuljetus Oy
  Muhoksen Biokuljetus Oy on kuljetusliike, joka hoitaa ammattitaidolla biopolttoaineiden kuljetukset. Hoidamme myös rahtikuljetuksia ja palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiäkin.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Tyrnävä, Liminka, Utajärvi, Vaala, Siikalatva ja Oulu.

Kaupunginosat
Aittokylä, Hirsijärvi, Honkala, Huikola, Hyrkäs, Jokirinne, Jurvakaisenmutka, Kaakko, Kaipolanperä, Karhukangas, Karhunperä, Kassinen, Kerälänkylä, Koivulehto, Konttila, Kopsa, Kosulankylä, Kummunperä, Kurkiperä, Kuusikko, Kylmälä, Kärnä, Laitasaari, Laitilankylä, Laitineva, Lakkapää, Lanin Soso, Laukka, Lehtoselkä, Leppiniemi, Lukkarinkangas, Muhosperä, Mökkikylä, Perukka, Petäikkö, Piilohaka, Pikkaraisenkylä, Portaalanperä, Puhakka, Pyhänsivu, Päivärinne, Rautionkylä, Riihikylä, Rova, Rovastinkangas, Rovastinoja, Sanginjoki, Soso, Suokylä, Takatalonperä, Tuppela, Utoslahti, Viskaalinmäki ja Ylipää
KuvausAlueen Muhos kuvaus

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva Muhos on noin 9000 asukkaan kunta, jonka naapurissa sijaitsevat Liminka, Oulu, Siikalatva, Tyrnävä, Utajärvi ja Vaala. Muhoksen läpi virtaa kaunis Oulujoki, ja osa kunnasta käsittää ainutlaatuisen ja monimuotoisen Oulujokilaakson. Sen maisemassa vaihtelevat pellot, jyrkät rantatörmät sekä kosket. Luonnonkauniit maisemat, rauha sekä erämaa- ja vaelluskohteet ovatkin kunnan valtteja.

Muhoksen erityisyys on Oulujokilaaksoon kuuluva Rokua Geopark, joka on Suomen ainoa matkailualue, joka on saanut UNESCOn Geopark-statuksen. Jääkauden muovaama ympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia lomailuun ja luonnosta nauttimiseen. Lähellä sijaitsevalla Oulujokilaakson Golf -alueella on myös maailman ensimmäinen GolfPark-huvitusalue, Muhos GolfPark! Siellä voi harrastaa perinteisen golfin lisäksi frisbeegolfia, jalkapallogolfia ja minigolfia.

Kulttuuriperinteet ovat Muhoksella vahvat. Paikkakunnalla sijaitsee muun muassa Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus, joka on eläväinen tapahtumakeskus. Siellä järjestetään konsertteja ja muita esityksiä, juhlia sekä erilaisia tilaisuuksia. Taidegalleria Terttu Jurvakainen luonnonkauniine ympäristöineen on myös käynnin arvoinen.

Yrityselämä on Muhoksella vireää. Suurimpiin toimijoihin kuuluvat muun muassa äänieristysmattoja valmistava Hydnum Oy, lämmitysratkaisuihin erikoistunut Kodikaslämpö Oy ja K-supermarket Mimmi.