Muhos

Tältä sivulta löydät kunnan Muhos suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Muhos suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Muhos
YritysLiikevaihto (euroa)
Hydnum Oy10 miljoonaa
Revon Turistiliikenne Oy9 miljoonaa
Muhoksen Rauta Oy3 miljoonaa
Kodikaslämpö Oy3 miljoonaa
JHM-Service Oy3 miljoonaa
Rakennuspalvelu Hanrak Oy2 miljoonaa
Muhoksen Vesihuolto Oy2 miljoonaa
PTP Luttinen Oy2 miljoonaa
Rpjm Rakennuspalvelut Oy2 miljoonaa
Oulujoen perhekoti2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Muhos yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Revon Turistiliikenne Oy80
Hydnum Oy56
Oulun Seudun Sairaankuljetus Oy37
Oulujoen perhekoti21
Kodikaslämpö Oy16
JHM-Service Oy15
Kiho Palvelut Oy14
Rpjm Rakennuspalvelut Oy14
Levibus12
Eledux Oy12

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Muhos
YritysKasvuprosentti
Rakennuspalvelu Hanrak Oy+280.1%
Open 247 Oy+243.9%
Alina Oulu+118.5%
Ibestic Oy+96.0%
Yhteenliittymä Muhos Taksit Oy+87.6%
Los Coyotes Ranch+75.2%
Resis Oy+74.2%
Kiho Palvelut Oy+73.6%
KH autovuokraus Oy+63.3%
Revon Turistiliikenne Oy+48.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Muhos
YritysPerustettu
Greenland Eatery24.04.2024
Jonnan metsäpalvelu21.04.2024
Tmi Soila Hiltunen03.04.2024
Ida Hiltunen Tmi29.12.2023
Raimon Pirssi29.11.2023
Tmi M-M.Kerkelä21.10.2023
Osuko Services Oy19.10.2023
Huolto Aslak11.10.2023
TMI Kaisu Saarnio28.09.2023
Huugo Transport Oy12.09.2023
EsittelyssäAlueen Muhos yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Rpjm Rakennuspalvelut Oy

  RPJM Rakennuspalvelut Oy on remontti- ja rakennusalan ammattilainen palveluksessanne.

  Toteutamme remontit kätevästi yhdellä sopimuksella alusta loppuun ja luotettavat asentajamme hoitavat asennustyöt teille vaivattomasti.

  Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistöjen ja huoneistojen ylläpitoremontteja alkaen listojen uusimisesta aina kattaviin huoneistoremontteihin.

  Pesuhuone- ja saunaremonteissa asentajamme tekevät huolellista työtä, joka hivelee silmää ja takaa tilojen toimivuuden vuosiksi eteenpäin.

  Vesikattoremonteissa asennemme pelti-ja huopakatot ammattitaidolla.

  Kauttamme myös henkilöstövuokraus!

  Rakennuspalvelujamme mm

  • Kattotyöt

  • Ulkoverhoukset

  • Terassit ja piharakennukset

  • Pienkaivinkonepalvelut

  • Pienet korjausremontit

  • Autotallit, katokset, varastot

  • Kosteat tilat

  • Kokonaisurakat

  • Sisustusremontit

  • Kiinteistöjen ylläpito ja tilaremontit

  • Henkilöstövuokraus

  Meille on tärkeää, että asiakas saa nopeaa ja erinomaista palvelua rakentamisen aikana.

  Ota yhteyttä!

 • Koneurakointi Hartikka Oy
  Toimimme Oulun alueella tehden asiakkaillemme pääasiassa purkutöitä sekä tarjoten monipuolisia maanrakennus- ja maa-ainespalveluita. Toimipisteemme on Muhoksella, josta käsin tarjoamme luotettavaa ja joustavaa palvelua. Puramme kaikenlaiset rakennukset ja kiinteistöt. Käytössämme on nykyaikainen ja tehokas kalusto, jolla takaamme sujuvan ja tehokkaan työn. Purkaminen toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, ja olemme mukana aina suunnittelusta viimeistelyyn. Valitsemalla meidät saat nopean, luotettavan ja kustannustehokkaan kumppanin projektiisi.
 • Tilaustaksit Teemu Nurkkala

  Luotettavaa taksipalvelua jo yli 20 vuoden ajan Oulun ja Muhoksen alueella. Teemun Taksit vie sinut perille luotettavasti, mihin sitten oletkin menossa.

  Kaikki automme ovat Mercedes-Benz -merkkisiä, joista kaksi on isoja esteettömiä (Mb Sprinter) autoja. Kahdeksasta henkilöautostamme neljä on täyssähköautoja (MB EQE 350).

  Käytössäsi on Oulun alueen laadukkain taksikalusto sekä luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajat. Teemun Taksien kautta myös VIP ja PREMIUM taksipalvelut. Oulun lentokentälle meno- ja paluukuljetukset ennakkovarauksella ilman lisämaksuja, noudettaessa ennakkotilauksella, tulemme saapuvien aulaan vastaan ja avustamme matkatavaroiden kuljettamisessa taksiin.

  Soita, varaa matkasi ja hyppää kyytiin!

 • Muhoksen Lvi-Palvelu Oy

  Oulun seudulla toimiva Muhoksen LVI-Palvelu Oy on varsinainen talotekniikanosaaja! Meillä työskennellään monipuolisten LVI-töiden parissa yksittäisistä tehtävistä kokonaisvaltaisiin urakoihin. Se mikä meidät parhaiten erottaa muista, on hinta/laatusuhde. Tyytyväinen asiakas on meille tärkein.

  Tässä tärkeimpiä palvelujamme:

  NIBE:n valtuutettu huoltoliike; myynti, huolto, varaosat.

  Putkistojen videokuvaus (tv-kuvaus)

  Ilmalämpöpumput kotitalouksille ja yrityksille (myynti, huolto, asennus) Mitsubishi Electric, Toshiba, Panasonic, Wilfa, Midea,

  Ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput (myynti, huolto ja asennus).

  Nibe, Jäspi, Panasonic, Mitsubishi Electric, Bosch

  Taloyhtiöiden viemäriverkostojen pesut ja huollot.

  Pika Putkari -huoltopalvelu: putkien avaukset, vesikalusteiden asennukset ym.

  Kokonaisvaltaiset LVI-urakat

  Täydelliset ratkaisut juuri sinua varten.

  Jokainen työ suunnitellaan ja toteutetaan kutakin asiakasta ajatellen. Perehdymme huolellisesti siihen, mitä juuri sinä tarvitset. Ammattilaisemme löytävät aina parhaat asennus-, korjaus- ja huoltoratkaisut, jotka ovat mahdollisimman kustannustehokkaat ja toimivat. Meillä on paljon laatutarvikkeita, työkaluja ja osaamista, joilla ongelmien kimppuun käydään varsin nopealla aikataululla.

  Katso lisää kotisivuiltamme.

  Kun haluat olla varma, että työ tehdään juuri kuten sinä kuten sinä tahdot eli osaamisella, niin ota meihin yhteyttä!

 • Koivulan kotijuustola
  100 % lähiruokaa. Kotijuustolan ovat perustaneet vuonna 1993 nykyisten yrittäjien Kimmon ja Jonin vanhemmat, Sisko ja Aarre Pitkänen. Idea juustolasta syntyi 1990-luvun alussa, kun alettiin puhua maitokiintiöistä. Koivulan makiaa juustokeittoa keitettiin aluksi Siskon äidiltä saadulla reseptillä koulun padassa. Siitä sitten syntyi Koivulan kotijuustola ja idea valmistaa perinteistä juustokeittoa myyntiin. Onnistuneen koemarkkinoinnin jälkeen Sisko ja Aarre uskalsivat investoida ja rakentaa vuonna 1993 oman navetan yhteyteen juustolan. Juustolaa on laajennettu vuonna 2005 ja vuodelle 2013 on tulossa myös lisää tilaa laajennuksen myötä. Tilan toista tuotetta, ternimaidosta valmistettua uunijuustoa on alettu valmistaa heti alusta saakka. Vuoden 2011 lopussa otettiin monien asiakkaiden pyynnöstä tuotantoon vielä kolmas tuote, Koivulan käsittelemätön lehmän maito. Suuren suosion saaneena tuote on jäänyt näin ollen pysyvänä Koivulan tuoteperheen valikoimaan. Lisätietoja ja jälleenmyyjät löydät helpoiten verkkosivujemme kautta. Tule ja tutustu rohkeasti!
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Tyrnävä, Liminka, Utajärvi, Vaala, Siikalatva ja Oulu.

Kaupunginosat
Aittokylä, Hirsijärvi, Honkala, Huikola, Hyrkäs, Jokirinne, Jurvakaisenmutka, Kaakko, Kaipolanperä, Karhukangas, Karhunperä, Kassinen, Kerälänkylä, Koivulehto, Konttila, Kopsa, Kosulankylä, Kummunperä, Kurkiperä, Kuusikko, Kylmälä, Kärnä, Laitasaari, Laitilankylä, Laitineva, Lakkapää, Lanin Soso, Laukka, Lehtoselkä, Leppiniemi, Lukkarinkangas, Muhosperä, Mökkikylä, Perukka, Petäikkö, Piilohaka, Pikkaraisenkylä, Portaalanperä, Puhakka, Pyhänsivu, Päivärinne, Rautionkylä, Riihikylä, Rova, Rovastinkangas, Rovastinoja, Sanginjoki, Soso, Suokylä, Takatalonperä, Tuppela, Utoslahti, Viskaalinmäki ja Ylipää
KuvausAlueen Muhos kuvaus

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva Muhos on noin 9000 asukkaan kunta, jonka naapurissa sijaitsevat Liminka, Oulu, Siikalatva, Tyrnävä, Utajärvi ja Vaala. Muhoksen läpi virtaa kaunis Oulujoki, ja osa kunnasta käsittää ainutlaatuisen ja monimuotoisen Oulujokilaakson. Sen maisemassa vaihtelevat pellot, jyrkät rantatörmät sekä kosket. Luonnonkauniit maisemat, rauha sekä erämaa- ja vaelluskohteet ovatkin kunnan valtteja.

Muhoksen erityisyys on Oulujokilaaksoon kuuluva Rokua Geopark, joka on Suomen ainoa matkailualue, joka on saanut UNESCOn Geopark-statuksen. Jääkauden muovaama ympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia lomailuun ja luonnosta nauttimiseen. Lähellä sijaitsevalla Oulujokilaakson Golf -alueella on myös maailman ensimmäinen GolfPark-huvitusalue, Muhos GolfPark! Siellä voi harrastaa perinteisen golfin lisäksi frisbeegolfia, jalkapallogolfia ja minigolfia.

Kulttuuriperinteet ovat Muhoksella vahvat. Paikkakunnalla sijaitsee muun muassa Koivu ja Tähti -kulttuurikeskus, joka on eläväinen tapahtumakeskus. Siellä järjestetään konsertteja ja muita esityksiä, juhlia sekä erilaisia tilaisuuksia. Taidegalleria Terttu Jurvakainen luonnonkauniine ympäristöineen on myös käynnin arvoinen.

Yrityselämä on Muhoksella vireää. Suurimpiin toimijoihin kuuluvat muun muassa äänieristysmattoja valmistava Hydnum Oy, lämmitysratkaisuihin erikoistunut Kodikaslämpö Oy ja K-supermarket Mimmi.