Mynämäki

Tältä sivulta löydät kunnan Mynämäki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Mynämäki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Mynämäki
YritysLiikevaihto (euroa)
Agrox Oy30 miljoonaa
Muovitech Finland Oy14 miljoonaa
Steel Master Finland Oy10 miljoonaa
Timeka Oy10 miljoonaa
K-Supermarket Mynämäki9 miljoonaa
Kanax Oy8 miljoonaa
Rakenne-Kylänpää Oy6 miljoonaa
Isokouvola Oy5 miljoonaa
Veraisen Leipomo Oy5 miljoonaa
Veskun Pora Oy5 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Mynämäki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Timeka Oy55
Steel Master Finland Oy50
Veraisen Leipomo Oy42
Steel Master Marine Oy25
Isokouvola Oy25
Muovitech Finland Oy20
Rakenne-Kylänpää Oy20
Kotipellon puutarha Oy19
K-Supermarket Mynämäki18
Lehtonen Motorsport Oy Ltd18

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Mynämäki
YritysKasvuprosentti
Hunningolla Bar Oy+111.8%
Meri Kylänpää Oy+83.7%
Everdeli Oy+54.9%
Turun maalämpötekniikka Oy+42.6%
Pohjolan Metsä- ja Arboristipalvelut Oy+37.7%
Rakennuspalvelu Tähtinen Oy+37.7%
Rakenne-Kylänpää Oy+36.5%
Vainio Kiinteistö Group Oy+33.5%
Rakennus Keppola Oy+30.5%
Hurmeet OY+29.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Mynämäki
YritysPerustettu
Tmi N. Rekola05.07.2024
Tmi Aleksi Laakso10.04.2024
Tmi TallinTaika01.03.2024
Aakulan Tila14.02.2024
Rolova model09.02.2024
Tmi Aleksi Paju23.01.2024
MW-Service Oy11.01.2024
Anwinea Oy15.12.2023
IT-Lato22.11.2023
LM Agro Oy20.11.2023
EsittelyssäAlueen Mynämäki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Taksi Kimmon Kyyti

  Tilaa taksi tarpeeseen: kauppareissulle, asiointimatkalle, mökkireitille, yöjuoksulle tai mihin vaan nelipyöräisen kyytiä tarvitset. Nyt myös esteettömät kuljetukset. Taksipalvelua 1+6 ja 1+8 paikkaisilla tila-autoilla.

  Kysy KELA-toivetaksi meiltä!

  Asemapaikka Mynämäki ja kyydit ympäri maan.

 • Kalliokaivo Oy

  Kalliokaivo Oy on porakaivojen ja maalämmön pitkäaikainen ammattilainen.

  Poraamme lämpökaivoja eli energiakaivoja, rakennamme maalämpöjärjestelmiä sekä asennamme ja huollamme Thermia-lämpöpumppuja. Teemme uusia porakaivoja sekä kunnostamme vanhoja. Myymme ja asennamme Grundfos-porakaivopumppuja.

  Ammattitaito ja hyvä työnjälki on meille tärkeä asia. Kalustomme on monipuolista ja nykyaikaista. Meiltä saat asiantuntevan neuvonnan jo suunnitteluvaiheessa, siistin työsuorituksen, laitteet ja tarvikkeet, asennukset ja huollot. Toimimme ammattitaitoisesti, palveluhenkisesti ja pitkäjänteisesti.

  Palvelemme Varsinais-Suomessa ja eteläisessä Satakunnassa.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • Mitalift

  Mitalift vuokraa erilaisia henkilönostimia kaikkiin tarpeisiisi. Olemme vuonna 2000 perustettu henkilönostimien korjaukseen, huoltoon, tarkastukseen ja vuokraukseen sekä käytettyjen kunnostettujen henkilönostimien myyntiin erikoistunut yritys. Voit myös vuokrata meiltä muita työkoneita, kuten kuukulkijan.

  Toimipaikkamme sijaitsee Mynämäellä.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Vuokraamiimme koneisiin kuuluu:

  • Hinattavat puomilavat

  • Hinattavat teleskooppilavat

  • Ajettavat puomilava

  • Hinattavat saksilava

  • Ajettavat akkukäyttöiset saksilava

  • Dieselkäyttöinen saksilava

  • Dieselkäyttöinen kuukulkija

  • Nostolava-autot

 • Sähkösuvanto Oy

  Sähköalan ammattilainen

  Tervetuloa Sähkösuvannolle. Hoidamme ammattitaidolla sähköasennukset, antenniasennukset, kodinkoneiden korjaukset ja -huollot Mynämäeltä käsin Varsinais-Suomen alueella. Sähkösuvannolta saat myös laadukkaat sähkötarvikkeet. Palvelemme asiantuntevalla kokemuksella.

  Ota yhteyttä!

 • Mynämäen Hautauspalvelu

  Mynämäen Hautauspalvelu on täyden palvelun hautaustoimisto. Yrityksemme on toiminut 50-luvulta saakka, joten saat meiltä varmasti luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua.

  Meiltä saat kaikki hautauspalvelut: arkut, uurnat, kuljetukset ja muut hautajaisjärjestelyt. Yhteistyökumppaneidemme kanssa hoidamme perunkirjat, kukat, koristelut ym. hautauspalvelut.

  Ota yhteyttä!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Aura, Rusko, Masku, Vehmaa, Nousiainen, Taivassalo, Turku, Laitila, Eura, Naantali ja Pöytyä.

Kaupunginosat
Aarlahti, Antikkala, Asemanseutu, Haankylä, Haapainen, Haijainen, Hierteensuunkulma, Horma, Huoli, Hyntilä, Ihalainen, Juva, Kaarleinen, Kairassuo, Kaivattula, Kalela, Karjakoski, Karjala, Karjalan kirkonkylä, Karjalankylä, Katavainen, Kattelus, Kaukkurla, Kaulakko, Ketelinen, Kilamäki, Kintikkala, Kivikylä, Kivistö, Korvensuu, Kukola, Kukonkallio, Kumiruona, Kuokkio, Laajoki, Lankkinen, Lapinluhta, Lausti, Lauttanpää, Lemmettylä, Lemmi, Lempiskallio, Lepistö, Luhta, Meripää, Mietoinen, Munnuinen, Munttinen, Mustila, Mäyri, Nihteinen, Nukkila, Nuokola, Nuuskala, Orko-Vakkinen, Palolainen, Parsila, Pohjapää, Pursila, Pyhe, Raimela, Ranta-Vakkinen, Raukka, Ruohanttee, Ruonkallio, Sairinen, Salavainen, Seppälä, Soranen, Suojoki, Suontausta, Suorsala, Suutila, Suutilankorpi, Sydänperä, Taka-Nihattula, Takkula, Tammisto, Tapaninen, Tarvainen, Tavastila, Tursunperä, Uhlu, Valaskallio, Vallainen, Valtola, Vehmalainen, Vihtamäki, Vuoloinen ja Vähä Raveanmäki
KuvausAlueen Mynämäki kuvaus

Varsinais-Suomessa sijaitseva Mynämäki on vajaan 8000 asukkaan kunta. Vehreä luonto, hyvät koulutusmahdollisuudet, mainiot päivähoitopaikat, vireä yritystoiminta ja nopeat kulkuyhteydet kasvukeskuksiin tekevät Mynämäestä varteenotettavan paikan elää arkea. Turkuun matka taittuu noin puolessa tunnissa sekä nosteessa olevaan Uuteenkaupunkiin noin 40 minuutissa. 8-tien parannukset näkyvät myös mynämäkeläisten arjessa helpottaen esimerkiksi työmatkailijoita.

Kunnassa kestävä kehitys on otettu sydämen asiaksi. Mynämäki on yksi hiilineutraaleista kunnista – ns. Hinku-hanke tähtää energiatehokkuuden edistämiseen ja uusiutuvan energian käyttöön. Asukkaiden ja yritysten arjessa nämä näkyvät konkreettisesti erilaisina yhteishankkeina, kuten aurinkosähköjärjestelmien ostoissa.

Alueen suurimpia työllistäjiä ovat mm. Konepaja Timeka, LVI-palvelu Isokouvola Oy, maalämpöasiantuntija Kalliokaivo Oy, K-Supermarket Mynämäki, Veraisen Leipomo Oy ja geoenergiatuotteiden valmistaja Muovitech.

Mynämäellä sijaitsevat mm. taiteilijaresidenssi Saaren kartano, Mietoistenlahden lintuvesialue ja Suomen toiseksi suurin keskiaikainen harmaakivikirkko. Hyvät retkeilymaastot ja uimapaikat kutsuvat nauttimaan luonnosta.

Kunta on tunnettu etenkin hyvätasoisesta lukio-opetuksestaan. Esimerkiksi vuoden 2017 STT:n lukiovertailussa suomenkielisistä lukioista toiseksi parhaimmaksi sijoittui Mynämäen lukio.

Tervetuloa Mynämäelle retkeilemään, opiskelemaan, yrittämään ja rakentamaan oma koti!