Närpiö

Tältä sivulta löydät kunnan Närpiö suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Närpiö suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Närpiö
YritysLiikevaihto (euroa)
NTM Närpes Trä & Metall Ab - Närpiön Puu ja Metalli Oy94 miljoonaa
Närpiön Vihannes / Närpes Grönsaker62 miljoonaa
Närko Oy Ab34 miljoonaa
Siggpac Oy Ab33 miljoonaa
Hilding Anders Finland Oy31 miljoonaa
Simons Infra Oy Ab14 miljoonaa
Sigg-Plant Ab13 miljoonaa
Botnia Grönsaker Ab - Botnia Vihannes Oy12 miljoonaa
Bigro Ab12 miljoonaa
RS Bygg & Schakt Ab8 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Närpiö yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
NTM Närpes Trä & Metall Ab - Närpiön Puu ja Metalli Oy420
Stöd Botnia Tuki Ab Oy165
Närko Oy Ab129
Närpiön Vihannes / Närpes Grönsaker83
Bigro Ab71
Hilding Anders Finland Oy61
Sigg-Plant Ab54
Sven Sigg Ab44
Oy Johan Prinsén Ab39
M Nordström Ab37

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Närpiö
YritysKasvuprosentti
Pörte Spannmål Ab+206.8%
Nordweld System Oy Ab+154.7%
Ab Nissfolk Oy+108.0%
Ulrika och Anders Bärdén Ab+94.6%
Pjelax To-mat Ab Oy+79.7%
Seaside Steel Ab+79.2%
Antas Ägg Ab+75.1%
Genitec Ab Oy+73.8%
Lönnvik Transport Ab+72.8%
LMNT Oy Ab+71.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Närpiö
YritysPerustettu
Ida Kauppila07.07.2024
Kmv Infra Ab Oy27.05.2024
Alex Massage, Lymfa & Reflexterapi16.05.2024
AN Norrholm Ab Oy14.03.2024
Arkticon Ab06.03.2024
A Kronlund Entreprenad01.03.2024
Geoteam Finland Oy Ab19.02.2024
Strandhem Turism rf12.02.2024
SkataTek25.01.2024
Mcv Entreprenad Ab Oy03.01.2024
EsittelyssäAlueen Närpiö yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • RengasCenter Pjelax Ringservice Oy Ab

  RengasCenter on Suomen suurin yrittäjäomisteinen rengasliikeketju. Merkkinä suomalaisesta työstä, palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Teemme joka päivä töitä turvallisemman ja asiakkaita aidosti palvelevan arjen tieliikenteen eteen. Markkinoiden laajimmasta merkkivalikoimasta löydämme juuri sinun ajoneuvoosi, -tyyliisi sekä budjettiisi sopivat renkaat ja vanteet – olit sitten arkiautoilija tai raskaan liikenteen ammattilainen.

  Renkaat ovat liiketoimintamme ydin ja joustava, yrittäjävetoinen palvelu käyntikorttimme. Asiantuntijoittemme puoleen voit kääntyä pienimmänkin rengashuolen yllättäessä.

 • Autoinspect Närpes Ab Oy

  Autoinspect Närpes Oy tarjoaa hyvän palvelun autokatsastusta Närpiössä, Terminaalintie 8:ssa. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin ja varaa aika katsastukseen, kun auton määräaikaiskatsastus alkaa olla ajankohtainen. Teemme katsastusten lisäksi bensiini- ja dieselautojen päästömittaukset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa autosi katsastuksen tottunein ottein. Tutustu kotisivuillamme katsastusten hintoihin sekä tarkempiin yhteystietoihimme!

 • Hortilab Oy Ab

  Hortilab Oy Ab - viljavuustutkimuksiin ja puutarhatutkimuksiin erikoistunut akkreditoitu laboratorio.

  Kasvien viljely muuttuu ajan myötä. Siksi myös viljelyksille asetetaan uusia kovempia vaatimuksia. Suurimman vaatimuksen asettaa kuitenkin viljelijä itselleen, kun hän yrittää noudattaa kaikkia ulkomaailman direktiivejä sekä samalla elää omien ihanteidensa mukaisesti ympäristön huomioonottavana laatuviljelijänä. Näillä sivuilla haluamme kertoa, kuinka me voimme auttaa sinua selviytymään nykyisistä ja tulevaisuuden haasteista. Tulevaisuuden viljely vaatii yhteistyötä useiden tahojen kanssa. Hortilabissa asiakas on keskeisimmässä asemassa, kun otetaan huomioon laatu, talous, ympäristö/ekologia ja etiikka/moraali.

  Hortilab on yksityisessä omistuksessa oleva osakeyhtiö, joka suorittaa kemiallisia analyysejä maatalous- ja puutarhasektorin viljelijöille sekä tutkimuslaitoksille, testauslaboratorioille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille.

  Hortilabin analyysipalvelu ja useimmat analyysimenetelmät ovat FINAS:in (Finnish Accreditation Service) akkreditoimia, T187. Tämä takaa asiakkaille analyysituloksia, joiden oikeellisuus on kansainvälisen, laboratorioille tarkoitetun standardin SFS-EN ISO/IEC 17025:2005 mukaista.

  Yli 30 vuoden kokemuksella, erittäin pätevällä henkilökunnalla ja huippumodernin laitekannan ansiosta Hortilab on alallaan yksi maamme johtavista laboratorioista.

 • Wikmans Autoservice Oy Ab

  Wikmans Autoservice Oy Ab tarjoaa luotettavat autohinauspalvelut Närpiön seudulla. Nopeaa apua modernilla kalustolla, soita meille nyt ja autamme heti!

  Wikmans Autoservice Oy Ab erbjuder också bilbärgning vid Närpes trakten. Snabb hjälp med modern bogseringsutrustning.

  Ring oss nu och vi hjälper dig genast!@Ring oss nu och vi hjälper dig genast!

  Soita heti ja autamme sinua välittömästi!

 • S Rörteam Oy Ab

  Rörteam tarjoaa LVI-asennus- palveluita ja tarvikkeita yksityisasiakkaille, teollisuuksille ja kunnille. Vahvuuksiimme kuuluvat hyvät laaturatkaisut suoraan asiakkaille. Ammattinsa osaavalla henkilökunnallamme voimme toimittaa kilpailukykyisiä ratkaisuja.

  Lämmitysmuodot

  Maalämpö

  Tarjoamme kokonaisratkaisuja uusiin asennuksiin, lämmitysjärjestelmän vaihto ja hybridiratkaisuja.

  Puulämmitys

  Meillä on laajat valikoimat puu-, pelletti- ja kaksoiskattiloista.

  Öljylämmitys

  Kevytöljykattilat ja -polttimet sekä asennukset kuuluvat myös meidän toimialaamme.

  Aurinkolämpö

  Aurinkolämpö on vaivaton ja helppo hoitoinen uusiutuva energianlähde. Käyttövesi on helppo lämmittää aurinkoenergialla, antaen suuria säästöjä. Ylimääräinen lämmitysenergia voidaan käyttää myös muuhun lämmitykseen. Auringonsäteet muuntuvat lämmöksi aikaisin keväällä myöhäiseen syksyyn.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kaskinen, Karijoki, Teuva, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kurikka ja Maalahti.

Kaupunginosat
Anttila, Arstu, Aspbäcken, Aspnäs, Bengtsback, Berga, Björnåsen, Blacksnäs, Bodbacka, Bonäset, Brändskogen, Brännbacken, Bränngårdarna, Brännskiftet, Bäckby, Bäckliden, Båthusen, Böle, Börknäset, Dalarna, Dalbacken, Dalsbacken, Durrbacken, Eide, Ersbacken, Faggbacken, Finby, Finnsätret, Frönäs, Fällan, Fållbäcken, Gottböle, Granfors, Granliden, Grannäset, Granön, Gränden, Grännäsbacken, Gärdsbacken, Hag, Husgärds, Häggnäset, Härtsback, Härtsbacken, Högback, Hömossen, Ingelsgårdarna, Kalax, Kaldnäs, Kambbacken, Karila, Klobben, Knåpnäs, Knöppelbacken, Knösen, Kolträsk, Kyrkbacken, Källmossen, Kåtnäs, Lappnäset, Liden, Lindberget, Luomanpää, Långback, Långvedan, Långviken, Mattlars, Mjödträsk, Molnmossen, Molnån, Myran, Neribyn, Nixback, Nixmossen, Nojärv, Nordgårdsbacken, Norra byn, Norrnäs, Nyby, Nämpnäs, Näsby, Nässkatan, Näveråsen, Orrgärdsåsen, Palimyran, Pellasback, Pellfolkbacken, Pettersborg, Pilkbacken, Piparsidan, Pirttikylä, Pjelax, Pottarna, Pörtbäcken, Pörtmossen, Rangsby, Risåsen, Räfsbäcken, Råskogen, Rös, Sandheden, Sane, Saxgårdarna, Sidbäck, Sivula, Skatabacken, Skelgan, Skrattnäs, Slätan, Slätmossåsen, Sommarback, Strandkärret, Stubbhagen, Ståbacka, Stålgrinden, Sundet, Svalskulla, Svartbäcken, Svartnäs, Svedan, Svedjebäcken, Syrmossback, Söder i byn, Söderbacken, Söderholmen, Tallbacken, Tjärlax, Trodmossen, Träskback, Träskböle, Tuvas, Töjby, Uljensgränden, Uppibyn, Valsberg, Valsåsen, Vargholmen, Vargstubacken, Velkmossen, Verkan, Vettmossen, Viiti, Västerbyn, Västerdal, Västerkalax, Västra Yttermark, Ylimarkku, Ylsöbäck, Älgmossen, Ängsby, Ågrenarna, Ömossa, Öskatan, Östanåker, Öster i byn, Österbyn, Österfjärden, Österskogen, Österå ja Östra Yttermark
KuvausAlueen Närpiö kuvaus

Närpiö on Pohjanmaalla sijaitseva, ruotsinkielinen noin 9 500 asukkaan rannikkokaupunki. Sen naapureita ovat Teuva, Maalahti, Kristiinankaupunki, Kaskinen, Korsnäs ja Kurikka. Vaasa sijaitsee noin 80 km päässä, josta löytyy lähin lentoasema ja henkilöliikenteen rautatieasema.

Närpiö tunnetaan kasvihuoneviljelyn keskuksena Suomessa, ja ala työllistää arviolta noin 1 200 henkilöä. Viljelystä on kaupungissa pitkät perinteet, ja jopa yli puolet tomaateista ja yli 30 % kurkuista kasvatetaan Närpiössä. Kasvihuoneviljely on tuonut mukanaan myös erilaisia oheispalveluja ja toimijoita, kuten lajitteluun, pakkaamiseen, kuljetukseen ja myyntiin erikoistuneita yrityksiä.

Yrittäjälle tai sellaiseksi aikovalle Närpiössä on tarjolla hyviä liike- ja teollisuustontteja. Kaikissa yrittäjyyteen liittyvissä asioissa saa apua Ab Företagshuset Dynamo Yritystalo Oy:ltä.

Suurimpiin Närpiön työllistäjiin kunnan lisäksi kuuluvat yritykset, kuten Närpiön Puu ja Metalli Oy, perävaunuihin erikoistunut Närko Oy Ab, kurkkujen viljelijä Jan-Erik Sigg Ab sekä huonekalutehdas Hilding Anders Finland Oy.