Nivala
 • Nivala-Haapajärven seutukunta
 • Pohjois-Pohjanmaan maakunta
 • Näytä kartalla

Tältä sivulta löydät kunnan Nivala suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Nivala suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Nivala
YritysLiikevaihto (euroa)
Best Glass Oy35 miljoonaa
AQ Mecanova Oy25 miljoonaa
Champion Door Oy - Aircraft hangar doors, shipyard doors, industrial doors and crane doors16 miljoonaa
Pro Estore Oy13 miljoonaa
NTcab Oy11 miljoonaa
Jokilaakson Perhekodit Oy10 miljoonaa
Mecapinta Oy10 miljoonaa
Ksbr Rent Oy10 miljoonaa
Nivalan Timanttikairaus Oy9 miljoonaa
RST-Steel Oy8 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Nivala yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Jokilaakson Perhekodit Oy165
AQ Mecanova Oy108
Best Glass Oy84
Pro Estore Oy74
Ksbr Rent Oy67
Champion Door Oy - Aircraft hangar doors, shipyard doors, industrial doors and crane doors58
NTcab Oy53
Nivalan Timanttikairaus Oy50
Mecaplan Oy, Nivala44
Mecapinta Oy35

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Nivala
YritysKasvuprosentti
Velj. Tölli Oy+581.1%
Oman elämän stara Oy+228.7%
Pohjolan Tehotyöt Oy+131.1%
Naukas Oy+100.9%
Janko Oy+99.1%
Telakasi Oy+97.3%
Koodikon Oy+77.7%
Hero Mechanics Oy+69.9%
North-Piping Oy+56.5%
Konepalvelu Veljekset Kaarlela Oy+52.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Nivala
YritysPerustettu
Nurmikko Ukko18.06.2024
CoPlan Oy22.05.2024
Retifund Oy26.04.2024
kV-Raivaus Oy03.04.2024
Topotek oy20.03.2024
Pro-Cumetal Oy17.01.2024
Tmi H. Nietula15.01.2024
Koneurakointi M. Sikala Oy22.12.2023
Next Investment Oy20.12.2023
JHT Logistics Oy17.11.2023
EsittelyssäAlueen Nivala yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Joki-Pohjanmaan Osuuspankki Nivalan konttori

  Kassapalvelut avoinna ma, ke ja pe 9.30-12. Muut palvelut ajanvarauksella ma-pe 9.30-16.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Kaivinkoneurakointi J. Jyrkkä

  Kaivinkoneurakointi J. Jyrkkä tarjoaa kattavat maanrakennus ja kaivinkonetyöt Nivalassa sekä lähikunnissa. Asiakkaita ovat yksityiset, yritykset sekä kaupungit. Yrittäjä Joel Jyrkällä on vankka kokemus kaivinkonetöistä ja työt tehdään aina laadukkaasti ammattitaidolla sovittuja aikatauluja noudattaen. Kaikki työt huomioidaan, on kyseessä sitten pieni tai suuri projekti. Ota rohkeasti yhteyyttä ja pyydä tarjous!

 • Nivalan Vanhustenkotiyhdistys ry
  Vuonna 1969 perustetun Nivalan Vanhustenkotiyhdistys Ry:n tarkoituksena on toimia vanhusten-, eläkeläisten- ja vammaisten elin- ja asunto-olojen parantamiseksi ja heidän psyykkisen-, fyysisen- ja sosiaalisen hyvinvointinsa edistämiseksi.
 • Mecaplan Oy, Nivala

  Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut teollisuudelle.

  Mecaplan Oy on vuonna 2001 perustettu insinööri- ja suunnittelutoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Nivalassa, Helsingissä ja Turussa, joiden lisäksi toimintaa on Tampereella ja Oulussa. Toimimme suomalaisen valmistavan teollisuuden asiakkaidemme tuotekehityksen, toimitusprojektien ja tuotannollistamishankkeiden asiantuntijakumppanina tarjoten korkeatasoisia mekaniikkasuunnittelun, sähkösuunnittelun sekä dokumentoinnin ja teknisen asiantuntijuuden palveluja. Vahvan tuoteosaamisen sekä tuotanto- ja valmistusmenetelmien tuntemuksen avulla tuomme lisäarvoa asiakkaidemme toimintaan ja kilpailukykyyn parantamalla tuotteiden valmistettavuutta sekä nopeuttamalla tuotekehitysprojektien läpimenoa ja tuotteiden siirtämistä valmistukseen.

 • Raijan Fysiopiste Oy

  Raijan Fysiopiste on neurologiseen kuntoutukseen erikoistunut yritys. Teemme myös koti - ja hoitolaitoskäyntejä. Meiltä löytyy neurologiseen kuntoutukseen soveltuvia erikoisvälineistöä sekä olemme kouluttautuneet aikuisten ja lasten neurologiseen fysioterapiaan.

  Kotikäynnit oikeuttavat verotuksessa kotitalousvähennykseen.

  Hoitopalvelut:

  • Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia
  • Nivelkipujen hoidot
  • Sähkökipuhoidot
  • Neurologinen fysioterapia
  • Lasten fysioterapia
  • Allasterapia
  • Geriatrinen fysioterapia
  • Äitiysfysioterapia
  • Lasten fysioterapia
  • Lantiopohjan fysioterapia

  Yritys on Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen sekä Suomen fysioterapeuttien ja Suomen aikuisneurologisen fysioterapiayhdistyksen jäsen.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Ylivieska, Haapajärvi, Sievi ja Haapavesi.

Kaupunginosat
Ahde, Ahonperä, Aittoperä, Erkkilä, Haapaperä, Haikaperä, Harjunpuhto, Hautaperä, Heiskanperä, Hernepuhto, Hietapuoli, Hitura, Hoitopuhto, Honkapuhto, Huituperä, Jaakolanranta, Jokikylä, Jokipuhto, Junnonperä, Junttikangas, Järvikylä, Kantoperä, Karvoskylä, Karvosperä, Kaskenmäki, Kassaranpuhto, Keltaperä, Kilpapuoli, Koljonen, Konttipuoli, Korpiranta, Korvenperä, Koskenperä, Kotila, Kuikanranta, Kukkopuhto, Kumpuperä, Kurunpuhto, Kytöperä, Kytöpuhto, Köyhänperä, Leppiperä, Maijala, Malinmäki, Maliskylä, Mansikkapuhto, Mehtäperä, Mäntypuhto, Mökkiperä, Mönkkö, Niskakangas, Nuoliperä, Ojakylä, Ojalanperä, Ojanperä, Padinki, Pahkaperä, Paloperä, Peltopuhto, Pihlajaperä, Piipsanperä, Pirttimaanperä, Pirttipuhto, Pirttiranta, Poutapuhto, Pääkönperä, Rajaperä, Ranttipuhto, Rautaojanperä, Rutku, Ruuskankylä, Räihänpuhto, Saariperä, Santaholma, Sarjankylä, Sarjanpää, Siironpuhto, Sikoperä, Silvastinperä, Taaniperä, Tihunperä, Tinkipuhto, Toppipuhto, Töllinperä, Törminperä, Vauhkapuhto, Veelanninpuhto, Viitapuoli, Vuolle, Välipuhto, Yliniitty ja Ypyä
KuvausAlueen Nivala kuvaus

Nivala on runsaan 11 000 asukkaan kaupunki Kalajoen keskijuoksulla, Pohjois-Pohjanmaalla. Vireä ja viihtyisä kaupunki sijaitsee Kokkola-Kajaani-kantatien risteyksessä Suomen pisimmän kaupunkiradan varrella. Lähin lentokenttäkin sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä.

Nivalan maisemaan kuuluvat laajat viljelysaukeat ja kaupungin eteläistä reunaa piristävä Pidisjärvi. Kaupunki tarjoaa viihtyisää ja turvallista asumista sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Liikuntakeskus Uikko, urheilukenttä, jäähalli, uimahalli sekä paikalliset urheiluseurat liikuttavat kaikenikäisiä.

Nivala on perinteinen maatalouspitäjä, joka on maidon ja lihan tuotannossa Suomen kärkikuntia. Suurin osa väestöstä työskentelee palveluiden parissa, reilu 30 prosenttia teollisuudessa ja vajaa 20 prosenttia alkutuotannossa. Kaupungissa on pääasiassa hitec-, puu- ja metallialan teollisuutta, ja myös rakennusteollisuus on voimakasta. Vuonna 2019 eniten liikevaihtoa tuottava yritys oli Best Glass Oy ja suurin työnantaja AQ Mecanova Oy.