Nivala
 • Nivala-Haapajärven seutukunta
 • Pohjois-Pohjanmaan maakunta
 • Näytä kartalla

Tältä sivulta löydät kunnan Nivala suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Nivala suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Nivala
YritysLiikevaihto (euroa)
Best Glass Oy22 miljoonaa
AQ Mecanova Oy15 miljoonaa
Takanen MR Oy14 miljoonaa
Champion Door Oy13 miljoonaa
Pro Estore Oy8 miljoonaa
NTcab Oy8 miljoonaa
Mecapinta Oy5 miljoonaa
Pohjolan Kalliotyö Oy5 miljoonaa
Vesikolmio Oy5 miljoonaa
RST-Steel Oy5 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Nivala yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
AQ Mecanova Oy116
Best Glass Oy83
NTcab Oy60
Pro Estore Oy54
Takanen MR Oy52
Mecapinta Oy34
Mecaplan Oy32
Ryhmäkoti Kestintupa Oy28
Pohjolan Kalliotyö Oy27
Vana Valmisnavetta Oy25

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Nivala
YritysKasvuprosentti
Konepalvelu Veljekset Kaarlela Oy+110.2%
Kampaamo Letti-Lyyli+78.7%
Eteläniemi A & E Oy+61.0%
Suomen Kiinteistöpiste Oy+58.7%
Koneurakointi Hautamäki Oy+55.1%
Pohjolan Kalliotyö Oy+55.0%
PP Kaihdin Oy+42.2%
NPPower Oy+32.4%
Beapro Oy+31.9%
Mecaplan Oy+31.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Nivala
YritysPerustettu
veera jokinen07.01.2021
Tmi Emmi K05.01.2021
Northern Flavor Cafes Oy23.12.2020
Koirahieroja Piia Palola17.12.2020
Vanamoahon Tila26.11.2020
Rks-Car Oy16.11.2020
Jenni Leppikangas07.10.2020
Nivalan Metsä- ja Konetyö Oy25.09.2020
Annele Tölli21.09.2020
Hiuslinette19.08.2020
EsittelyssäAlueen Nivala yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • POP Pankki Järvikylän Osuuspankki Nivala

  Meille pankkina olemisen idea on olla kuin ihminen toiselle. Haluamme kuunnella ennen kuin avaamme suumme, keskustella ennen kuin neuvomme ja mikä tärkeintä; ansaitsemme luottamuksen vain teoilla. Uskomme myös koko Suomen kattavaan paikallisuuteen. Olemme sopivasti sinunlaisesi.

 • Lasitek Oy

  Lasitek Oy on monipuolinen lasialan asiantuntija, joka tarjoaa kaikki lasialan palvelut terassilasituksista aina autolasipalveluihin asti. Osaava ja ammattitaitoinen palvelu, sekä asiakkaan odotusten ylittäminen on meille tärkeää. Laadukkaat lasitukset esimerkiksi terassille mahdollistavat viihtyvyyden, ja tuovat suojaa ja turvaa. Halusitpa sitten ylellisen terassilasituksen, lasituksen parvekkeelle tai tuulilasin vaihdon me hoidamme! Ota yhteyttä soittamalla tai klikkaamalla ajanvaraustamme, me olemme luottamuksesi arvoinen. Parvekelasitukset toteutamme aina mittatilaustyönä ja materiaalien valmistuksessa on huomioitu Suomen vaihtelevat sääolosuhteet.

 • Tolliwood Oy

  Tolliwood Oy on valmistanut korkealaatuista liimapuuta hirsi- ja puutalotehtaille, sekä leikkikenttä- ja rakennuspuusepän teollisuudelle jo yli 25 vuoden ajan.

 • Nivalan apteekki

  Apteekkimme sijaitsee Nivalan keskustassa muiden palvelujen keskellä. Nivalan apteekki on ajanmukainen suoratoimitusapteekki, jossa on kattava palveluvalinta. Auttavainen henkilökuntamme neuvoo Sinua tullessasi apteekkiimme.

 • Eskolan Korjaamo

  Nivalassa toimiva Eskolan Korjaamo on maatalouskoneiden huolto- ja korjausliike. Sopimushuoltona yrityksellä on Case ja New Holland -merkkihuollot sekä Fort-, Tempo-työkoneiden ja Belaruksen ja Ursuksen huolto ja varaosat. Myös ilmastointihuollot kuuluvat yrityksen toimintaan.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Ylivieska, Haapajärvi, Sievi ja Haapavesi.

Kaupunginosat
Ahde, Ahonperä, Aittoperä, Erkkilä, Haapaperä, Haikaperä, Harjunpuhto, Hautaperä, Heiskanperä, Hernepuhto, Hietapuoli, Hitura, Hoitopuhto, Honkapuhto, Huituperä, Jaakolanranta, Jokikylä, Jokipuhto, Junnonperä, Junttikangas, Järvikylä, Kantoperä, Karvoskylä, Karvosperä, Kaskenmäki, Kassaranpuhto, Keltaperä, Kilpapuoli, Koljonen, Konttipuoli, Korpiranta, Korvenperä, Koskenperä, Kotila, Kuikanranta, Kukkopuhto, Kumpuperä, Kurunpuhto, Kytöperä, Kytöpuhto, Köyhänperä, Leppiperä, Maijala, Malinmäki, Maliskylä, Mansikkapuhto, Mehtäperä, Mäntypuhto, Mökkiperä, Mönkkö, Niskakangas, Nuoliperä, Ojakylä, Ojalanperä, Ojanperä, Padinki, Pahkaperä, Paloperä, Peltopuhto, Pihlajaperä, Piipsanperä, Pirttimaanperä, Pirttipuhto, Pirttiranta, Poutapuhto, Pääkönperä, Rajaperä, Ranttipuhto, Rautaojanperä, Rutku, Ruuskankylä, Räihänpuhto, Saariperä, Santaholma, Sarjankylä, Sarjanpää, Siironpuhto, Sikoperä, Silvastinperä, Taaniperä, Tihunperä, Tinkipuhto, Toppipuhto, Töllinperä, Törminperä, Vauhkapuhto, Veelanninpuhto, Viitapuoli, Vuolle, Välipuhto, Yliniitty ja Ypyä
KuvausAlueen Nivala kuvaus

Nivala on runsaan 11 000 asukkaan kaupunki Kalajoen keskijuoksulla, Pohjois-Pohjanmaalla. Vireä ja viihtyisä kaupunki sijaitsee Kokkola-Kajaani-kantatien risteyksessä Suomen pisimmän kaupunkiradan varrella. Lähin lentokenttäkin sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä.

Nivalan maisemaan kuuluvat laajat viljelysaukeat ja kaupungin eteläistä reunaa piristävä Pidisjärvi. Kaupunki tarjoaa viihtyisää ja turvallista asumista sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Liikuntakeskus Uikko, urheilukenttä, jäähalli, uimahalli sekä paikalliset urheiluseurat liikuttavat kaikenikäisiä.

Nivala on perinteinen maatalouspitäjä, joka on maidon ja lihan tuotannossa Suomen kärkikuntia. Suurin osa väestöstä työskentelee palveluiden parissa, reilu 30 prosenttia teollisuudessa ja vajaa 20 prosenttia alkutuotannossa. Kaupungissa on pääasiassa hitec-, puu- ja metallialan teollisuutta, ja myös rakennusteollisuus on voimakasta. Vuonna 2019 eniten liikevaihtoa tuottava yritys oli Best Glass Oy ja suurin työnantaja AQ Mecanova Oy.