Nousiainen

Tältä sivulta löydät kunnan Nousiainen suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Nousiainen suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Nousiainen
YritysLiikevaihto (euroa)
Fcr Finland Ltd Oy28 miljoonaa
Kitola9 miljoonaa
Kone-Viitasalo Oy2 miljoonaa
Maalausliike Helin Oy2 miljoonaa
MasterAmp Oy2 miljoonaa
Kuljetus Isotalo T ja J1 miljoonaa
Rakennuspalvelu Tuomi Oy1 miljoonaa
Mattilan Taimistot Oy927 tuhatta
Rakennus-Rand Oy917 tuhatta
Trukkihuolto Jääskeläinen Oy889 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Nousiainen yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kitola33
Fcr Finland Ltd Oy24
Maalausliike Helin Oy21
MasterAmp Oy14
PIG Consulting Oy12
Kuljetustiimi Olli Oy11
Rakennus-Rand Oy10
Kone-Viitasalo Oy9
Kuljetus Isotalo T ja J8
Mattilan Taimistot Oy8

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Nousiainen
YritysKasvuprosentti
Oksanhaara Oy+160.1%
Buenoboy Oy+122.4%
Varsinais-Suomen Kuljetus Oy+65.8%
Valpperin Saha Kiinteistö Oy+65.1%
Kuljetus Isotalo T ja J+64.0%
HP Kaivin+60.0%
MasterAmp Oy+50.5%
Kalliotasaus Oy+50.1%
Kuljetusliike M. Sorvali Oy+46.2%
Rakennus-Rand Oy+37.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Nousiainen
YritysPerustettu
Autopalvelu Järvinen Oy09.02.2021
Amleraas22.01.2021
Tmi E. Hurmerinta05.12.2020
Akantalo Oy18.11.2020
Ville Lahtonen Oy02.11.2020
Kuljetus Kitola Oy01.11.2020
Kiinteistöhuolto Olli Oy01.10.2020
Tomi Tasanen30.09.2020
Tmi Markus Karjalainen27.08.2020
Rakennuspalvelu M.Laurén11.06.2020
EsittelyssäAlueen Nousiainen yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Siivousliike Pöyhönen Oy

  Olemme toimineet Nousiaisista käsin jo vuodesta 1989 lähtien. Meidät tunnetaan erinomaisesta siivouspalvelusta ja puhtaasta lopputuloksesta. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset kotitaloudet että yritykset. Kohteesi koolla ei ole merkitystä, otamme vastaan myös pieniä toimeksiantoja. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, joten räätälöimme palvelumme täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. Erikoisosaamisena tuholaistorjunta! Lue lisää palveluistamme ja yrityksestämme kotisivuiltamme!

 • Tuutilulla

  Tuutilulla tarjoaa hauskat ja laadukkaat sisustustuotteet lastenhuoneisiin. Kauttamme saat myös suositut pallomeret, kauniit seinäristikot koristeiksi sekä laadukkaat lelut, reput ja pyyhkeet perheen pienimmille. Olemme täysin suomalainen verkkokauppa ja valikoimastamme löytyy suosittujen ja laadukkaiden brändien tuotteita.

 • Rengasliike T:mi Jorma Vyyryläinen

  Rengasmyynti, renkaanvaihdot ja tasapainoitukset sekä renkaan paikkaukset nopeasti ja laadukkaasti. Työ onnistuu myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työn jälki on ammattimaista ja hinnat edulliset. Kesä ja talvirenkaita edullisesti, useita merkkejä, pyydä tarjous.

 • Taksipalvelu Johanna Koskinen

  Taksipalvelu Johanna Koskinen tarjoaa taksipalveluita moneen lähtöön Nousiaisissa sekä lähikunnissa. VW-Transporterin 1+8 hengen tila-autollamme onnistuu inva- ja paarikyydit, ryhmäkuljetukset sekä yksilölliset kuljetustilaukset. Yrityksemme ajaa kela- ja sotekuljetuksia. Kun soitat minulle, saat iloisen, hauskan, luotettavan, ja aidosti asiakaskohtaamisista nauttivan kuljettajan. 10 vuoden kokemukseni takaa, että pääset juuri sinun kohteeseesi turvallisesti perille.

 • Fysiopiste Axoni Oy, Nousiainen

  Fysiopiste Axoni on iloisen ja välittävän palvelun fysioterapiatalo. Autamme sinua saavuttamaan optimaalisen liikkumis- ja toimintakykysi omat voimavarasi huomioon ottaen. Haluamme tuottaa lisää terveyttä, toimintakykyä ja parempaa elämänlaatua Maskun, Nousiaisten ja lähialueiden ihmisten elämään. Olemme aidosti läsnä asiakkaidemme elämässä, kannustamme ja iloitsemme onnistumisista yhdessä heidän kanssaan. Siksi onnistuneen palvelun ja laadukkaan toiminnan tärkein mittari on meille tyytyväinen asiakas.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Aura, Rusko, Masku, Turku, Mynämäki ja Pöytyä.

Kaupunginosat
Aatoila, Alakylä, Heininen, Hiittiö, Härjänsilmä, Järvenkulma, Kaisela, Kaitarainen, Keskusoja, Kiikonkylä, Killainen, Koljola, Kulola, Kurjenmäki, Kurkku, Kurkola, Kytöinen, Kärmälä, Kärrynen, Laaleinen, Laihoinen, Linnamäki, Mahala, Mulja, Mustakulma, Nummi, Nutturla, Ojankulma, Paijula, Paistanoja, Pakainen, Palo, Papumäki, Pehkutehdas, Pikku-Palo, Pursinkulma, Rekoinen, Repola, Riukula, Rästäsmäki, Saksala, Santamala, Takkulankulma, Topoinen, Toroinen, Tortinkulma, Vadanvainio, Vainionpohja, Vainoinen, Valpperi ja Vuorenpää
KuvausAlueen Nousiainen kuvaus

Nousiainen sijaitsee Varsinais-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Valtatie 8 alkaa Nousiaisista, josta on matkaa Turkuun 22 km, Uuteenkaupunkiin 50 km ja Raumalle 70 km. Työmatka Nousiaisista Turkuun taittuukin vain noin 15 minuutissa.

Nousiainen tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kaikenikäisille, ja maaseutumaisessa kunnassa voi asua luonnonmukaisesti ja turvallisesti. Yritysmyönteinen ilmapiiri sekä keskeinen sijainti Turun talousalueella luovat erinomaiset puitteet yritystoiminnalle. Maa- ja metsätalous oli pitkään kunnan merkittävin elinkeino, nykyään noustelaisia työllistävät muun muassa teollisuus sekä sosiaali- ja terveydenhuolto.

Vuonna 2019 alueen eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä ja suurimpia työnantajia olivat laivanrakennusalalla toimiva FCR Finland Ltd ja elintarvikealan yritys Kitola. Kaitaraisten yritysalue on uusin monipuoliseen yrittämiseen tarkoitettu alue Nousiaisissa.