Nousiainen

Tältä sivulta löydät kunnan Nousiainen suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Nousiainen suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Nousiainen
YritysLiikevaihto (euroa)
Fcr Finland Ltd Oy20 miljoonaa
Kitola12 miljoonaa
MasterAmp Oy2 miljoonaa
Kuljetus Isotalo T ja J2 miljoonaa
Maalausliike Helin Oy2 miljoonaa
Mattilan Taimistot Oy1 miljoonaa
Trukkihuolto Jääskeläinen Oy1 miljoonaa
Rakennuspalvelu Tuomi Oy1 miljoonaa
Nousiaisten Vesi Oy969 tuhatta
HA-AF Avoin yhtiö884 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Nousiainen yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kitola36
Fcr Finland Ltd Oy27
PIG Consulting Oy20
Plus Henkilöstö Oy20
Maalausliike Helin Oy20
MasterAmp Oy18
Rakennus-Rand Oy14
KuntoKamari Oy9
Kuljetustiimi Olli Oy9
Mattilan Taimistot Oy8

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Nousiainen
YritysKasvuprosentti
A-Tektoness Oy+65.3%
Oksanhaara Oy+44.0%
Sihy Oy Konepaja+44.0%
MMR Invest Oy+40.4%
HA-AF Avoin yhtiö+38.2%
HP Kaivin+35.7%
Jt-Rakennus Oy+28.3%
Kuljetusliike M. Sorvali Oy+22.8%
MasterAmp Oy+18.1%
Kiinteistöyhtiö Heikkilä Oy+17.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Nousiainen
YritysPerustettu
BeautyArt by Laura06.08.2022
Carolyn Trei08.04.2022
Remonttipalvelu Lönnroth Oy08.02.2022
Island Spirit07.02.2022
Snykke Oy03.01.2022
Rakennustyö Juha Vyyryläinen Oy15.12.2021
H. Tolvanen Oy05.11.2021
JP-Laser Oy18.09.2021
Tmi Mervi Karsten05.09.2021
FOS Consulting Oy09.06.2021
EsittelyssäAlueen Nousiainen yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Siivousliike Pöyhönen Oy
  Olemme toimineet Nousiaisista käsin jo vuodesta 1989 lähtien. Meidät tunnetaan erinomaisesta siivouspalvelusta ja puhtaasta lopputuloksesta. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset kotitaloudet että yritykset. Kohteesi koolla ei ole merkitystä, otamme vastaan myös pieniä toimeksiantoja. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, joten räätälöimme palvelumme täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. Erikoisosaamisena tuholaistorjunta! Lue lisää palveluistamme ja yrityksestämme kotisivuiltamme!
 • Rakennuspalvelu Tuomi Oy

  Erikoisalaamme ovat erilaiset saneerauskohteet niin omakotitaloissa, kuin huoneistoissa. Teemme myös uudisrakentamista, mm. hirsimökit ja talojen laajennukset. Arvostamme asiakkaiden kanssa tehtyjä sopimuksia ja aikataulussa pysymistä.

  Kotipaikkamme on Nousiainen. Työskentelemme koko Varsinais-Suomen alueella, myös saaristokohteissa.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • Nousiaisten Tilikeskus Oy
  Luotettava Nousiaisten Tilikeskus Oy hoitaa tilitoimistopalvelut ammattitaidolla Nousiaisista käsin. Saat meiltä kaikki palvelut kirjanpidosta tilinpäätökseen. Olemme ottaneet palveluihimme e-laskutuksen eli voit myös laskuttaa asiakkaitasi e-laskulla. Soita ja jutellaan lisää!
 • Kuljetustiimi Olli Oy
  Etsitkö ammattikuljettajia keikoille? Onko kuljetusyrityksessäsi vajaamiehitys? Ei hätää – Kuljetustiimi Olli Oy tuo asiaan helpon ja kätevän ratkaisun. Vuodesta 2005 lähtien olemme tarjonneet osaavaa ja luotettavaa kuljettaja-apua erilaisiin tilapäisiin tarpeisiin. Yrityksemme päätoimialaa on kuljettajavälitys ja kuskivuokraus.
 • Fysiopiste Axoni Oy, Nousiainen

  Fysioterapiaa lähellä sinua!. Fysiopiste Axoni on iloisen ja välittävän palvelun fysioterapiatalo. Autamme sinua saavuttamaan optimaalisen liikkumis- ja toimintakykysi omat voimavarasi huomioon ottaen. Haluamme tuottaa lisää terveyttä, toimintakykyä ja parempaa elämänlaatua Maskun, Nousiaisten ja lähialueiden ihmisten elämään. Olemme aidosti läsnä asiakkaidemme elämässä, kannustamme ja iloitsemme onnistumisista yhdessä heidän kanssaan. Siksi onnistuneen palvelun ja laadukkaan toiminnan tärkein mittari on meille tyytyväinen asiakas.

  • Laadukasta ja tieteelliseen näyttöön perustuvaa fysioterapiaa asiakaslähtöisellä otteella
  • Erikoisosaamista alaraajojen, selän, niska- ja hartiaseudun sekä olkanivelten kuntoutuksesta
  • Vaikeavammaisten fysioterapia (mm. kehitysvammaiset)
  • Fysioterapia voidaan toteuttaa myös asiakkaan kotona, palvelutalossa, kuntosalilla tms. tilassa.

  Viihtyisät toimipisteemme sijaitsevat Nousiaisten keskustassa ja Maskun kauppakeskuksessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä, miten voisimme parhaiten auttaa juuri sinua!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Aura, Rusko, Masku, Turku, Mynämäki ja Pöytyä.

Kaupunginosat
Aatoila, Alakylä, Heininen, Hiittiö, Härjänsilmä, Järvenkulma, Kaisela, Kaitarainen, Keskusoja, Kiikonkylä, Killainen, Koljola, Kulola, Kurjenmäki, Kurkku, Kurkola, Kytöinen, Kärmälä, Kärrynen, Laaleinen, Laihoinen, Linnamäki, Mahala, Mulja, Mustakulma, Nummi, Nutturla, Ojankulma, Paijula, Paistanoja, Pakainen, Palo, Papumäki, Pehkutehdas, Pikku-Palo, Pursinkulma, Rekoinen, Repola, Riukula, Rästäsmäki, Saksala, Santamala, Takkulankulma, Topoinen, Toroinen, Tortinkulma, Vadanvainio, Vainionpohja, Vainoinen, Valpperi ja Vuorenpää
KuvausAlueen Nousiainen kuvaus

Nousiainen sijaitsee Varsinais-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Valtatie 8 alkaa Nousiaisista, josta on matkaa Turkuun 22 km, Uuteenkaupunkiin 50 km ja Raumalle 70 km. Työmatka Nousiaisista Turkuun taittuukin vain noin 15 minuutissa.

Nousiainen tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kaikenikäisille, ja maaseutumaisessa kunnassa voi asua luonnonmukaisesti ja turvallisesti. Yritysmyönteinen ilmapiiri sekä keskeinen sijainti Turun talousalueella luovat erinomaiset puitteet yritystoiminnalle. Maa- ja metsätalous oli pitkään kunnan merkittävin elinkeino, nykyään noustelaisia työllistävät muun muassa teollisuus sekä sosiaali- ja terveydenhuolto.

Vuonna 2019 alueen eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä ja suurimpia työnantajia olivat laivanrakennusalalla toimiva FCR Finland Ltd ja elintarvikealan yritys Kitola. Kaitaraisten yritysalue on uusin monipuoliseen yrittämiseen tarkoitettu alue Nousiaisissa.