Nousiainen

Tältä sivulta löydät kunnan Nousiainen suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Nousiainen suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Nousiainen
YritysLiikevaihto (euroa)
Kitola12 miljoonaa
MasterAmp Oy3 miljoonaa
Kuljetus Isotalo T ja J2 miljoonaa
PIG Consulting Oy2 miljoonaa
Maalausliike Helin Oy2 miljoonaa
Trukkihuolto Jääskeläinen Oy1 miljoonaa
Taksi HIETANEN1 miljoonaa
HA-AF Avoin yhtiö1 miljoonaa
Mattilan Taimistot Oy1 miljoonaa
Turun Lvi-Tiimi Oy958 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Nousiainen yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kitola39
PIG Consulting Oy33
MasterAmp Oy20
Maalausliike Helin Oy20
Plus Henkilöstö Oy12
Taksi HIETANEN11
KuntoKamari Oy9
Kuljetus Isotalo T ja J8
Mattilan Taimistot Oy8
Turun Lvi-Tiimi Oy8

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Nousiainen
YritysKasvuprosentti
Kiinteistöhuolto Olli Oy+343.1%
Kainkullan Kaivuu Oy+168.4%
Reiluremppa Oy+109.0%
Sairaankuljetus Inna+98.7%
Lunsa Oy+63.3%
Villa Pähkinämäki Oy+45.3%
Pakan Pirssi Oy+43.0%
Taksi HIETANEN+41.1%
MMR Invest Oy+32.8%
Vahinkotarkastus Hannu Välilä Oy+29.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Nousiainen
YritysPerustettu
Tmi Janne Rautanen10.02.2024
Pärkänlinna Oy06.02.2024
VJP Asennus Oy20.11.2023
Astatus04.11.2023
ATM Consulting Oy24.10.2023
Nousten Kulma Oy10.10.2023
Koneurakointi Reijo01.10.2023
Leena Toivari-Laine24.09.2023
Aarni Lankila Tmi01.09.2023
MA-Nummilainen24.08.2023
EsittelyssäAlueen Nousiainen yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Siivousliike Pöyhönen Oy
  Olemme toimineet Nousiaisista käsin jo vuodesta 1989 lähtien. Meidät tunnetaan erinomaisesta siivouspalvelusta ja puhtaasta lopputuloksesta. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset kotitaloudet että yritykset. Kohteesi koolla ei ole merkitystä, otamme vastaan myös pieniä toimeksiantoja. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, joten räätälöimme palvelumme täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. Erikoisosaamisena tuholaistorjunta! Lue lisää palveluistamme ja yrityksestämme kotisivuiltamme!
 • Nousiaisten Tilikeskus Oy
  Luotettava Nousiaisten Tilikeskus Oy hoitaa tilitoimistopalvelut ammattitaidolla Nousiaisista käsin. Saat meiltä kaikki palvelut kirjanpidosta tilinpäätökseen. Olemme ottaneet palveluihimme e-laskutuksen eli voit myös laskuttaa asiakkaitasi e-laskulla. Soita ja jutellaan lisää!
 • Kuljetustiimi Olli Oy
  Etsitkö ammattikuljettajia keikoille? Onko kuljetusyrityksessäsi vajaamiehitys? Ei hätää – Kuljetustiimi Olli Oy tuo asiaan helpon ja kätevän ratkaisun. Vuodesta 2005 lähtien olemme tarjonneet osaavaa ja luotettavaa kuljettaja-apua erilaisiin tilapäisiin tarpeisiin. Yrityksemme päätoimialaa on kuljettajavälitys ja kuskivuokraus.
 • Nousten Rengas / Rentas
  Palveleva rengasliike ja autovuokraamo Nousiaisissa. Palveleva rengasliike Nousiaisissa tarjoaa edullisesti renkaiden myynnin ja asennuksen henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin. Lisäksi myymme ja asennamme edullisesti maatalouskoneiden ja traktoreiden renkaat. Rentas autovuokraamosta tarjoamme muuttoautot isompaan ja pienempään tarpeeseen vaivattomasti. Muuttoasi helpottamaan voit vuokrata myös nokkakärryt sekä muuttolaatikot. Meiltä myös henkilönostin vuokraus ja autotraileri/tavaralavetti. Tutustu lisää verkkosivuillamme ja ota yhteyttä! rengas, rengasmyynti, rengasasennus, muuttoauto, matkailuauto, rengasliike, asuntoauto, henkilönostin vuokralle, maatalouskonut rengas, henkilönostin vuokraus, muuttoauto vuokraus, rengas asennus, rengas myynti, rengas vaihto, traktori rengas, talvirenkaat, kesärenkaat, pakettiauton vuokraus, kuorma-auton vuokraus, raskaankaluston renkaat, Turku
 • HP Kaivin

  Kaivuu-urakointia Turun seudulla ja ympäryskunnissa.

  Hp Kaivin tarjoaa pätevän vastauksen, kun kaivuu-urakointi tarvitsee osaavan tekijän otetta.

  Meiltä saat maanrakennus- ja kaivinkonetyöt niin pienempiin kuin isompiinkin kohteisiin Turun, Raision, Naantalin ja muun Varsinais-Suomen alueella – toimintasäteemme on noin 100 kilometriä Nousiaisista joka suuntaan.

  Pääasiallisia palveluitamme ovat asuinkiinteistöjen sekä vapaa-ajan kiinteistöjen salaoja- ja maanrakennustyöt, mutta myös muunlainen kaivuu-urakointi onnistuu aina tarpeen mukaan.

  Esimerkiksi yksityisteiden perustaminen sekä peruskorjaukset kuuluvat palveluvalikoimaamme.

  Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme palvella!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Aura, Rusko, Masku, Turku, Mynämäki ja Pöytyä.

Kaupunginosat
Aatoila, Alakylä, Heininen, Hiittiö, Härjänsilmä, Järvenkulma, Kaisela, Kaitarainen, Keskusoja, Kiikonkylä, Killainen, Koljola, Kulola, Kurjenmäki, Kurkku, Kurkola, Kytöinen, Kärmälä, Kärrynen, Laaleinen, Laihoinen, Linnamäki, Mahala, Mulja, Mustakulma, Nummi, Nutturla, Ojankulma, Paijula, Paistanoja, Pakainen, Palo, Papumäki, Pehkutehdas, Pikku-Palo, Pursinkulma, Rekoinen, Repola, Riukula, Rästäsmäki, Saksala, Santamala, Takkulankulma, Topoinen, Toroinen, Tortinkulma, Vadanvainio, Vainionpohja, Vainoinen, Valpperi ja Vuorenpää
KuvausAlueen Nousiainen kuvaus

Nousiainen sijaitsee Varsinais-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Valtatie 8 alkaa Nousiaisista, josta on matkaa Turkuun 22 km, Uuteenkaupunkiin 50 km ja Raumalle 70 km. Työmatka Nousiaisista Turkuun taittuukin vain noin 15 minuutissa.

Nousiainen tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kaikenikäisille, ja maaseutumaisessa kunnassa voi asua luonnonmukaisesti ja turvallisesti. Yritysmyönteinen ilmapiiri sekä keskeinen sijainti Turun talousalueella luovat erinomaiset puitteet yritystoiminnalle. Maa- ja metsätalous oli pitkään kunnan merkittävin elinkeino, nykyään noustelaisia työllistävät muun muassa teollisuus sekä sosiaali- ja terveydenhuolto.

Vuonna 2019 alueen eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä ja suurimpia työnantajia olivat laivanrakennusalalla toimiva FCR Finland Ltd ja elintarvikealan yritys Kitola. Kaitaraisten yritysalue on uusin monipuoliseen yrittämiseen tarkoitettu alue Nousiaisissa.