Nurmijärvi

Tältä sivulta löydät kunnan Nurmijärvi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Nurmijärvi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Nurmijärvi
YritysLiikevaihto (euroa)
Roal Oy74 miljoonaa
KH-Koneet Oy62 miljoonaa
Kiitosimeon Oy60 miljoonaa
Ferrometal Oy40 miljoonaa
Simeon Tank Oy40 miljoonaa
JanLa Oy37 miljoonaa
Skanska Rental35 miljoonaa
Premix Oy34 miljoonaa
Würth Elektronik Oy30 miljoonaa
Ratatek Oy29 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Nurmijärvi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Välitysklinikka Oy196
Roal Oy174
Skanska Rental129
Ferrometal Oy112
Würth Elektronik Oy108
Betset Group Oy / Nurmijärven tehdas104
Premix Oy90
Nurmijärven Linja Oy84
Ratatek Oy77
Rapiditaxi Oy66

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Nurmijärvi
YritysKasvuprosentti
Etherma+1004.3%
Peltiset Oy+945.6%
Navirol Oy+782.8%
Element Of Freedom Group Oy+384.4%
WIS Consulting Oy+379.1%
ARDO Oy+377.7%
Rjn-Services Oy+309.4%
Lionia Oy+308.2%
Tolikka Oy+282.6%
Airmala Oy+222.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Nurmijärvi
YritysPerustettu
Kädestä Suuhun Oy04.07.2024
Tmi Beauty StaisFace06.06.2024
OV CarService Oy29.05.2024
Asennuspalvelu Tammi27.05.2024
Johannes Palokangas27.05.2024
Kahvila Stifla Oy24.05.2024
Pkt Huolto Tmi23.05.2024
Klaukkalan Raha & Pesu Oy22.05.2024
Iikka Pätsi09.05.2024
Meelis Tarum04.05.2024
EsittelyssäAlueen Nurmijärvi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Puunkaato-Kaikkonen

  Puunkaadot ja muut metsäpalvelut pk-seudulla. Puunkaato-Kaikkonen tekee piha- ja ongelmapuiden kaadot ammattitaidolla ja turvallisesti. Myös kantojen jyrsinnät ja poistot, tonttien ja metsäpalstojen raivaukset sekä polttopuiden teko ja myynti. Palvelemme niin yksityisiä ja taloyhtiöitäkin.

  Kevät ja syysmyrskyt aiheuttavat toisinaan harmaita hiuksia pihamaalla ja metsäpalstoilla. Puunkaato-Kaikkonen hoitaa ongelman pois päiväjärjestyksestä. Ammattimiehemme tulee paikalle, raivaa kaatuneet puut, siistii jälkensä ja halutessasi tekee puista klapeja samalla käyntikerralla. Myrskytuho on Kaikkosen käsittelyn jälkeen pian poissa silmistä ja mielestä. Teemme tonttien, palstojen ja pihamaiden myrskytuhojen raivauksia pääkaupunkiseudulla.

  Soita ja kysy ilmainen arviointikäynti pääkaupunkiseudulla!

 • Hinaus & Kuljetus R. Oksman Oy
  Nykyaikainen hinauskalustomme sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä Nurmijärveltä ja Hyvinkäältä käsin, kaikissa ongelmatilanteissa tien päällä 24h vuorokaudessa.
 • Tiivistalo
  Tiivistalo on ilmatiiveyden ja kosteudenhallinnan ammattilainen. Maahantuomme saksalaisia Pro clima -tuotteita rakennuksen vaipan tiivistämiseen. Tuotteita käytetään niin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Vuodesta 2019 olemme maahantuoneet myös Wolf Bavaria - ääneneristystuotteita. Valikoimastamme löytyy myös puurakentamisen erikoistuotteita kuten rakenneruuveja, kiinnikkeitä, asennustarvikkeita sekä -työkaluja.
 • Rensi Finland Oy
  Täyden palvelun konekauppaa vuodesta 1993. Olemme myös Suomen suurin CAM-ohjelmistotalo.
 • Salhydro Oy

  Salhydro Oy tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuusletkuja, liittimiä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta. Tuotevalikoimaamme kuuluu yli 20000 nimikettä. Tuomme tuotteet yksinomaan eurooppalaisilta ja Yhdysvaltalaisilta valmistajilta. Yritykseltämme löytyy maan laajin valikoima hydrauliikkaosia, teknisiä letkuja, letkukeloja, rasvauslaitteita ja pneumatiikkaosia.

  Salhydron 3500m² Nurmijärven keskusvarastoltamme yli 90 % lähetyksistä lähtee tilauspäivänä. Meillä voit lisäksi puhua aina suoraan asiantuntijan kanssa.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Tuusula, Vantaa, Hyvinkää, Espoo ja Vihti.

Kaupunginosat
Alhonniittu, Alikylä, Einola, Gunnari, Haikala, Harjula, Helkunkulma, Herunen, Hongisoja, Hynnänkorpi, Hyvämäki, Ihantola, Isokallio, Jyrkänpelto, Jäniksenlinna, Järventausta, Järvihaka, Kalkeri, Karhunkorpi, Kassakumpu, Ketunkorpi, Kiljava, Kirvunkylä, Klaukkala, Klaukkalan Metsäkylä, Koulunkulma, Koutti, Kuonomäki, Kuusimäki, Käpylä, Leppälampi, Lepsämä, Lintumetsä, Maaniittu, Matku, Mikkolanmäki, Mustamäki, Mäenpää, Mäntysalo, Noppo, Nukari, Numlahti, Nummenniitty, Nummenpää, Nummimäki, Palojoen Metsäkylä, Palojoki, Parkkimäki, Perkaus, Perttula, Pietarinmäki, Puistola, Pukkila, Puontila, Raiskionkulma, Rajamäki, Rannikonmäki, Rantakulma, Rauhala, Reuna, Ripatti, Rätäsilta, Röykkä, Sahamäki, Salmelanmäki, Savikko, Simola, Skogby, Suomies, Suonpää, Suontaankulma, Syrjälä, Syväoja, Talvisto, Tirmu, Toivala, Toivola, Toreeni, Töyrypelto, Uotila, Urttilankulma, Uusikylä, Vaaksi, Valkjärvi, Vanhamylly, Viitastenkulma, Vuolteenmäki, Väinölä ja Ylikylä
KuvausAlueen Nurmijärvi kuvaus

Nurmijärvi on noin 42 600 asukkaan virkeä ja rauhallinen, muuttovoittoinen kunta Uudellamaalla. Nurmijärvi kuuluu Helsingin seutuun ja Helsinki löytyykin aivan likeltä, noin puolen tunnin ajomatkan päästä. Hyvinkään saavuttaa vielä nopeammin, noin 20 minuutissa. Muita naapurikuntia ovat Espoo, Vantaa, Tuusula ja Vihti.

Nurmijärven sijainti ns. keskellä kaikkea on ihanteellinen niin yrittämiselle kuin työnteolle. Isot pääkaupunkiseudun kaupungit ja muut kunnat ovat nopeasti tavoitettavissa, ja läheltä löytyvät niin satamat kuin Helsinki-Vantaan lentoasema. Maantieyhteydet ovat hyvät joka suuntaan.

Nurmijärvelle on muodostunut monia elinvoimaisia ja menestyviä yrityksiä. Eniten työllistäviin kuuluvat muun muassa teollisia entsyymejä valmistava bioteknologia-alan yritys Royal Oy, Nurmijärven Linja Oy sekä betoniratkaisuja tuottava Betset Group Oy. Osaavaa työvoimaa on tarjolla niin kunnan omasta kuin lähikuntien puolesta.

Nurmijärvellä on myös hyvät yritysalueet aivan pääväylien vieressä. Yrittämisen hintataso on edullisempi kuin esimerkiksi pääkaupunkiseudulla.