Orimattila

Tältä sivulta löydät kunnan Orimattila suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Orimattila suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Orimattila
YritysLiikevaihto (euroa)
Eurokangas Oy36 miljoonaa
Erkkiheikkilä Oy22 miljoonaa
Kera Group Oy20 miljoonaa
Vesivek Tuotteet Oy18 miljoonaa
Allu Finland Oy17 miljoonaa
Ruhan Meijeri Oy16 miljoonaa
Hermetel Oy16 miljoonaa
Orfer Oy16 miljoonaa
K-Supermarket Orimattila13 miljoonaa
Ferroplan Oy11 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Orimattila yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Eurokangas Oy387
Vesivek Tuotteet Oy109
Orfer Oy100
Kera Group Oy99
Orima-Tuote Oy65
Erkkiheikkilä Oy57
San Siivous Oy52
Megalattiat Oy42
Vasmet Oy39
Rakennustoimisto Järvinen39

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Orimattila
YritysKasvuprosentti
Orak Oy+176.3%
BuCo-Net Oy+143.4%
Varpa Kiinteistö Oy+130.3%
Riitan Hevos-Show Oy+125.4%
No-Voc Coatings Finland Oy+124.5%
Asiantuntijat n+1+119.0%
Päijät-Hämeen Kiinteistö Ja Huoltopalvelu Oy+87.6%
Festaring Oy+82.4%
Metrodome Oy+78.6%
Huhdanoja Oy+77.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Orimattila
YritysPerustettu
Parturi Corneri Oy25.05.2022
Listoitus Ruotsalainen Oy22.05.2022
Jaju asennus oy21.05.2022
MekaGroup Oy02.05.2022
T: Kia Aakala16.04.2022
K&R Ruusuniemi avoin yhtiö30.03.2022
Jäätävä Kuljetus Oy24.03.2022
Rakennus- ja Saneerauspalvelu Törmänen24.03.2022
Oritech Oy22.03.2022
Terp Supply Finland Oy11.03.2022
EsittelyssäAlueen Orimattila yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • LähiPesula
  LähiPesula on toiminut menestyksekkäästi Orimattilassa yli 50 vuotta. Tarjoamme vesipesut ja kemialliset pesut asiakkaiden tarpeiden mukaan. Pesemme kaiken matoista pukuihin, varmalla otteella ja vuosien tuomalla ammattitaidolla. Mikäli arvostat tekstiilien turvallisuutta ja ensiluokkaista pesujälkeä, voit huoletta kääntyä puoleemme.
 • Asennus Helén
  Asennus Helén on ammattitaitoinen, suomalainen katto-ja peltityöalan yritys. Yrityksemme kotipaikka on Orimattilassa ja toimialueenamme on Lahden talousalue, n 100 km:n säteellä Orimattilasta. Toimitamme kokemuksella ja avaimet käteen -periaatteella kaikenlaiset konesaumakatot, kattosaneeraustyöt, rakennuspeltityöt, piipun pellitykset, profiilikatot, kattoturvatuotteet (kotimainen ORIMA-tuotemerkki) sekä sadevesijärjestelmät. Teemme sekä uudiskohteita että saneerauskohteita. Saneerauskohteissa töitämme ovat esim. katon purkaminen ja uusiminen sekä pohjien tekeminen. Yrityksellämme on alan kokemusta 1980-luvulta saakka. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityistalouksia.
 • Rakennuspalvelu Kainulainen
  Rakennuspalvelu Kainulainen toteuttaa kaikenlaiset maalausalan työt huoneistoremonteista julkisivutöihin. Kohteina voivat olla niin vanhat saneerauskohteet kuin uudiskohteetkin. Palveluihimme kuuluvat myös lattiatyöt, esimerkiksi parketin hiominen. Yrityksellämme on omat Leguan 125- ja 160-henkilönostimet, joita myös tarvittaessa vuokrataan muille. Henkilönostinten lisäksi kalustoomme kuuluvat hiekkapuhallusvälineet.
 • Bussipalvelu M. Nieminen Oy
  Toimimme pääasiassa Päijät-Hämeen alueella.
 • Ruskovilla Oy
  Ruskovilla valmistaa vaatteita luonnonmateriaaleista, kuten luomuvillasta, silkistä, silkkivillasta sekä luomupuuvillasta. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu mm. sukkia, perusasuja sekä vuodevaatteita niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pukkila, Myrskylä, Kärkölä, Lapinjärvi, Lahti, Mäntsälä, Iitti ja Hollola.

Kaupunginosat
Ahonkulma, Aittojoki, Alikylä, Anttila, Aronperä, Artjärvi, Haikula, Halmaa, Haltia, Hauksuo, Heinsuo, Heinämaa, Heivataja, Hietana, Hiitelä, Huhdanoja, Humaloja, Ilmakka, Iso-Henna, Jokela, Jursala, Järvikylä, Kaitala, Kaldea, Kalmo, Kangasmäki, Kankaanmäki, Karhusaari, Karkkula, Keituri, Kilosela, Koivula, Kokki-Henna, Konnu, Korvenpää, Korvenranta, Koskunen, Kuivannon Metsäkulma, Kuivanto, Kukko, Kurunkulma, Kyrönoja, Käkelä, Köykkölä, Laavionkylä, Lankila, Leipälänkulma, Leitsamaa, Levijärvi, Liehu, Luhtikylä, Majasuo, Mallusjoki, Marjumäki, Matikkala, Metsäkulma, Montari, Mustajärvi, Myllykulma, Myllylä, Myllynkulma, Männistönkulma, Mäntylä, Mätkistö, Nastolan Montari, Niemenkylä, Niinikoski, Näsäkkä, Ollonen, Olviniemi, Paapio, Pakaa, Pakaan asema, Pasina, Peltola, Pennala, Piikainkyrö, Pitkäkylä, Pitkämäki, Pyörähtälä, Pönnänen, Ratula, Rauhala, Rekola, Riihioja, Ristimäki, Ristonmäki, Roinankulma, Ruokola, Salmela, Salustenkulma, Sammalisto, Sampola, Selkosaari, Sepänjoki, Sepänmäki, Sikonkulma, Sikopiiri, Soinojankulma, Suurikylä, Syymaa, Terriniemi, Tietävälä, Tiisankulma, Tuorakka, Tönnö, Unkeri, Untamo, Uusikartano, Vaivalankylä, Vaukkari, Vehkaoja, Veikkala, Viikari, Viljaniemi, Villi, Villikkala, Virenoja, Vuorenmäki, Vähä Mallusjoki, Vähä-Henna, Ylikylä, Äijälä, Ämmälä ja Ämmäntöyräs
KuvausAlueen Orimattila kuvaus

Orimattila on noin 16 000 asukkaan maaseutukaupunki. Se sijaitsee 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä ja tarjoaa hyvät liikenneyhteydet niin ulkopaikkakuntiin kuin kaupungin sisälläkin. Junalla matka taittuu esimerkiksi Lahteen 13 minuutissa ja Helsinkiin 58 minuutissa.

Yrittäjälle sijainti on erinomainen. Tontteja ja liiketilojakin löytyy mukavasti, esim. Pennalan teollisuusalue on omiaan suurillekin yrityksille. Yrityksen perustamiseen tai jo toimiville yrityksille neuvoja tarjoaa Ladec Oy.

Kunnan lisäksi Orimattilassa työllistää eniten väkeä KVL-Tekniikka Oy, joka on infra- ja energiarakentamiseen erikoistunut kotimainen perheyritys. KVL on niin ikään liikevaihdollisesti kaupungin kärjessä, samoin ovat Koskikulkuri Oy ja autoliike Ysitien Auto.