Orimattila

Tältä sivulta löydät kunnan Orimattila suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Orimattila suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Orimattila
YritysLiikevaihto (euroa)
Eurokangas Oy36 miljoonaa
Perustava Orimattila33 miljoonaa
Allu Finland Oy20 miljoonaa
Erkkiheikkilä Oy18 miljoonaa
Nesco Oy17 miljoonaa
Kera Group Oy17 miljoonaa
Ruhan Meijeri Oy15 miljoonaa
Orfer Oy13 miljoonaa
K-Supermarket Orimattila11 miljoonaa
Hermetel Oy11 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Orimattila yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Eurokangas Oy371
Perustava Orimattila171
Orfer Oy104
Nesco Oy101
Kera Group Oy97
Orima-Tuote Oy65
Erkkiheikkilä Oy55
San Siivous Oy48
Ferroplan Oy46
Vasmet Oy39

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Orimattila
YritysKasvuprosentti
Lujaote Oy+672.5%
BuCo-Net Oy+220.8%
Huhdanoja Oy+193.9%
Etelä-Karjalan Puupörssi Oy+140.1%
Aijan Hoiva Oy+135.7%
Riitan Hevos-Show Oy+125.4%
Clewercon Oy+111.7%
Multasmäki Oy+109.5%
Orak Oy+107.4%
Speweld Service Oy+86.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Orimattila
YritysPerustettu
Unicorn Guns Oy17.01.2021
Vintage hiushuone02.01.2021
AirCo Group Oy22.12.2020
Perustava14.12.2020
Mimos Paper Craft26.11.2020
Tmi Tkkarte14.11.2020
Business partner palvelut12.11.2020
Ori Panimo & Tislaamo09.11.2020
Siraco Oy29.09.2020
Niinan Kahvila Kuumakuppi25.09.2020
EsittelyssäAlueen Orimattila yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Perustava Orimattila

  PERUSTAVA on betoniperustusten ja -runkojen suunnitteluun, valmistukseen ja urakointiin erikoistunut yritys. Vuonna 2007 perustettu yritys on laajentunut nykyään koko Suomen alueelle.

 • Mydeco Oy

  Mydeco Oy tarjoaa Päijät-Hämeen alueella asfaltointityöt ja maanrakennuspalvelut. Teemme myös pihojen kokonaisurakointeja, kivitöitä sekä maa-aineksen kuljetusta.

 • Tiliekspertti M Vink Oy auktorisoitu tilitoimisto

  Tiliekspertti M. Vink Oy on palveleva, auktorisoitu tilitoimisto. Olemme tarjonneet kattavia taloushallinnon palveluja yrityksille jo vuodesta 1989 lähtien.

 • LähiPesula

  LähiPesula on toiminut menestyksekkäästi Orimattilassa yli 50 vuotta. Tarjoamme vesipesut ja kemialliset pesut asiakkaiden tarpeiden mukaan. Pesemme kaiken matoista pukuihin, varmalla otteella ja vuosien tuomalla ammattitaidolla. Mikäli arvostat tekstiilien turvallisuutta ja ensiluokkaista pesujälkeä, voit huoletta kääntyä puoleemme.

 • Asennus Helén

  Asennus Helén on ammattitaitoinen, suomalainen katto-ja peltityöalan yritys. Yrityksemme kotipaikka on Orimattilassa ja toimialueenamme on Lahden talousalue, n 100 km:n säteellä Orimattilasta. Toimitamme kokemuksella ja avaimet käteen -periaatteella kaikenlaiset konesaumakatot, kattosaneeraustyöt, rakennuspeltityöt, piipun pellitykset, profiilikatot, kattoturvatuotteet (kotimainen ORIMA-tuotemerkki) sekä sadevesijärjestelmät. Teemme sekä uudiskohteita että saneerauskohteita. Saneerauskohteissa töitämme ovat esim. katon purkaminen ja uusiminen sekä pohjien tekeminen. Yrityksellämme on alan kokemusta 1980-luvulta saakka. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityistalouksia.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pukkila, Myrskylä, Kärkölä, Lapinjärvi, Lahti, Mäntsälä, Iitti ja Hollola.

Kaupunginosat
Ahonkulma, Aittojoki, Alikylä, Anttila, Aronperä, Artjärvi, Haikula, Halmaa, Haltia, Hauksuo, Heinsuo, Heinämaa, Heivataja, Hietana, Hiitelä, Huhdanoja, Humaloja, Ilmakka, Iso-Henna, Jokela, Jursala, Järvikylä, Kaitala, Kaldea, Kalmo, Kangasmäki, Kankaanmäki, Karhusaari, Karkkula, Keituri, Kilosela, Koivula, Kokki-Henna, Konnu, Korvenpää, Korvenranta, Koskunen, Kuivannon Metsäkulma, Kuivanto, Kukko, Kurunkulma, Kyrönoja, Käkelä, Köykkölä, Laavionkylä, Lankila, Leipälänkulma, Leitsamaa, Levijärvi, Liehu, Luhtikylä, Majasuo, Mallusjoki, Marjumäki, Matikkala, Metsäkulma, Montari, Mustajärvi, Myllykulma, Myllylä, Myllynkulma, Männistönkulma, Mäntylä, Mätkistö, Nastolan Montari, Niemenkylä, Niinikoski, Näsäkkä, Ollonen, Olviniemi, Paapio, Pakaa, Pakaan asema, Pasina, Peltola, Pennala, Piikainkyrö, Pitkäkylä, Pitkämäki, Pyörähtälä, Pönnänen, Ratula, Rauhala, Rekola, Riihioja, Ristimäki, Ristonmäki, Roinankulma, Ruokola, Salmela, Salustenkulma, Sammalisto, Sampola, Selkosaari, Sepänjoki, Sepänmäki, Sikonkulma, Sikopiiri, Soinojankulma, Suurikylä, Syymaa, Terriniemi, Tietävälä, Tiisankulma, Tuorakka, Tönnö, Unkeri, Untamo, Uusikartano, Vaivalankylä, Vaukkari, Vehkaoja, Veikkala, Viikari, Viljaniemi, Villi, Villikkala, Virenoja, Vuorenmäki, Vähä Mallusjoki, Vähä-Henna, Ylikylä, Äijälä, Ämmälä ja Ämmäntöyräs
KuvausAlueen Orimattila kuvaus

Orimattila on noin 16 000 asukkaan maaseutukaupunki. Se sijaitsee 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä ja tarjoaa hyvät liikenneyhteydet niin ulkopaikkakuntiin kuin kaupungin sisälläkin. Junalla matka taittuu esimerkiksi Lahteen 13 minuutissa ja Helsinkiin 58 minuutissa.

Yrittäjälle sijainti on erinomainen. Tontteja ja liiketilojakin löytyy mukavasti, esim. Pennalan teollisuusalue on omiaan suurillekin yrityksille. Yrityksen perustamiseen tai jo toimiville yrityksille neuvoja tarjoaa Ladec Oy.

Kunnan lisäksi Orimattilassa työllistää eniten väkeä KVL-Tekniikka Oy, joka on infra- ja energiarakentamiseen erikoistunut kotimainen perheyritys. KVL on niin ikään liikevaihdollisesti kaupungin kärjessä, samoin ovat Koskikulkuri Oy ja autoliike Ysitien Auto.