Orivesi

Tältä sivulta löydät kunnan Orivesi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Orivesi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Orivesi
YritysLiikevaihto (euroa)
Vilja-Jaakkola Oy11 miljoonaa
K-Supermarket Orivesi9 miljoonaa
Ysitien Auto9 miljoonaa
Seppälän Kiuaskivi9 miljoonaa
Foxtel Oy5 miljoonaa
Liuskemestarit Oy4 miljoonaa
Orneule Oy4 miljoonaa
M-Shoe Makers Oy3 miljoonaa
Betoco Asunnot Oy3 miljoonaa
Apupapu3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Orivesi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Metsä-Tuominen Oy34
Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy28
Foxtel Oy25
Orneule Oy21
Apupapu20
K-Supermarket Orivesi19
Ysitien Auto19
Oriveden Muuraus- ja Rakennuspalvelu Oy17
Seppälän Kiuaskivi17
Ravintola Vallesmanni Oy15

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Orivesi
YritysKasvuprosentti
SOTE-osuuskunta Pirkanmaa+203.7%
TidyFire oy+200.0%
Länkipohjan Talo ja Maanrakennus Oy+122.4%
VaPaalinna Oy+112.9%
Tilksu Oy+112.3%
Taksi Orivesi+106.9%
eLuotsi Finland Oy+88.7%
To-Rent Oy+75.4%
Pirkanmaan rakennus- ja asennustekniikka Oy+74.1%
Pirhansa Oy+72.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Orivesi
YritysPerustettu
Rakennuspalvelu Risto Jokinen10.06.2024
Palvelun Tähti19.05.2024
Maatila Seppälä02.05.2024
TilaHarmonia29.02.2024
Dokman15.02.2024
Luonnontuuli05.02.2024
Kingdahls17.01.2024
Petäjänterveys Oy16.11.2023
JTH Innovations Oy14.11.2023
A-Tuning30.10.2023
EsittelyssäAlueen Orivesi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Pohjois-Hämeen Osuuspankki Oriveden konttori

  Ajanvarauksella ma-pe 10-16.30. Kassa- ja infopalvelut ma 10-13

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • SC Macc & Linqua Oy
  Olemme orivesiläinen työstökonealan yritys, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Toimialaamme kuuluvat puuntyöstökoneet, metallintyöstökoneet, ohutlevytyöstökoneet, erilaiset pienkoneet sekä puun- ja metallintyöstössä käytettävät terät sekä tarvikkeet.
 • Mivapor Oy

  Mivapor Oy tarjoaa monipuoliset LVI-alan palvelut. Teemme kaikki LVI-työt laadukkaasti yli 20 vuoden kokemuksella. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä Oriveden, Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

  Toimialaamme kuuluu LVI-urakointi sekä uudis- että saneerauskohteissa. Hoidamme asennukset, huollot sekä korjaukset joustavasti, ja pienenä yrityksenä pystymme reagoimaan nopeastikin.

  Me myös myymme ja asennamme ilmalämpö- sekä vesi-ilmalämpöpumput ja maalämpölaitteet paikoilleen asiantuntevasti TUKEsin myöntämien kylmälupien mukaisesti. Maalämpöpumpuissa asennamme Gebwellin maalämpöpumppuja Avaimet käteen -palveluna. Teemme maalämpöasennukset omakotitaloihin ja taloyhtiöille.

  Ota yhteyttä!

  LVI-tarvikkeet

  Myymme laadukkaat LVI-tarvikkeet. Valikoimastamme löydät kaikki alan tuotteet. Tarvikemyynti palvelee toimitusmyynnillä sopimuksen mukaan.

 • Ateria & Pitopalvelu JJ Bistro

  Tervetuloa JJ Bistroon, Jämsän Länkipohjassa sijaitsevaan tunnelmalliseen bistroon, joka tarjoaa laadukkaista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Sijaitsemme kätevästi 9-tien läheisyydessä, mikä tekee meistä täydellisen pysähdyspaikan niin paikallisille asukkaille kuin ohikulkumatkalla oleville matkailijoille.

  Palveluihimme kuuluu päivittäin vaihtuva lounas, joka valmistetaan tuoreista ja paikallisista raaka-aineista. Meillä voit nauttia herkullisesta ja monipuolisesta ateriasta tai ottaa annokset kätevästi mukaan.

  Ryhmille suosittelemme ennakkoilmoittautumista, jotta voimme varmistaa sujuvan ja mukavan ruokailuhetken kaikille.

  Lisäksi tarjoamme ateriapalvelua, jonka avulla saat terveellistä ja maistuvaa ruokaa suoraan kotiisi tai työpaikallesi. Ateriapalvelumme on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja varmistamaan, että saat ravitsevaa ruokaa nopeasti ja vaivattomasti.

  Erityistilaisuuksia varten tarjoamme korkealuokkaista pitopalvelua. Olipa kyseessä juhla, yritystapahtuma tai perhetilaisuus, huolehdimme siitä, että tapahtumasi tarjoilut ovat viimeisteltyjä ja maistuvia. Räätälöimme menut toiveidesi mukaan ja huolehdimme, että jokainen yksityiskohta on täydellisesti hoidettu.

  Tervetuloa Ateria & Pitopalvelu JJ Bistroon nauttimaan herkullisesta ruoasta ja ystävällisestä palvelusta!

 • Säästöpankki Sinetti Orivesi

  Säästöpankki Sinetistä saat talouden valmennusta Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

  Kassapalvelut palvelevat ma, ke ja pe klo 10-13.

  Konttorin ovet avoinna ma, ke ja pe klo 10-13.

  Palvelemme ajanvarauksella ma-to klo 8-19, pe klo 8-16.30.

  Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la 10–14.Tervetuloa!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Juupajoki, Tampere, Kangasala, Kuhmoinen, Ruovesi ja Jämsä.

Kaupunginosat
Aakkola, Attila, Enokunta, Enonsivu, Eräjärvi, Eräpyhä, Eräslahti, Haavisto, Haikara, Hanhilahti, Hieta, Hietalahti, Hirsilä, Hirtolahti, Hoivamäki, Holma, Höllö, Jylhänperä, Järvenpää, Karttimi, Kaupinrinne, Kauppila, Kiikanmäki, Kiikanrinne, Kirveenpohja, Koivisto, Koivuniemi, Kokkola, Koljonkulma, Kooninkulma, Koppala, Korvenkylä, Koveronkulma, Kuivanen, Kutema, Kylänoja, Kömönkulma, Köykkä, Laasola, Lahnajärvenkulma, Laitamo, Lauttakulma, Lehdistö, Lehtimäki, Leinolankylä, Leppähammas, Leväslahti, Lyytikkälä, Längelmäen kirkonkylä, Löytäne, Majo, Maunus, Mulkoila, Myllykulma, Myllykylä, Naappila, Neulaniemi, Nihua, Nihuantausta, Nuottajärvi, Onnistaipale, Oriahde, Oriveden asema, Ottele, Pajukanta, Pappilankangas, Parpolanrinne, Pehula, Pehunperä, Perhontausta, Piittala, Pikku-Vinkiä, Pitkäjärvi, Pitkänvedenkulma, Puharila, Päilahti, Pääskylä, Raidisto, Rajalahti, Rantalankulma, Ristijärvi, Rovastinkangas, Ruokonen, Ruskeamäki, Rönni, Savo, Siitama, Sinijärvenkulma, Solala, Solttila, Sukkavarras, Suomasema, Talviainen, Tollionmaa, Torittu, Torkkeli, Tunkelo, Uiherla, Untava, Uuhiniemi, Vedentausta, Vehkalahti, Vihasjärvi, Vinkiä, Viteli, Voitila, Vuorenkulma, Västilä, Yliskylä ja Yröskulma
KuvausAlueen Orivesi kuvaus

Orivesi on noin 9 200 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, Tampereen seutukunnassa, vain 40 km päässä Tampereelta. Muita naapurikuntia ovat Juupajoki, Jämsä, Kangasala, Kuhmoinen ja Ruovesi.

Liikenneyhteydet ovat Orivedellä hyvät, mikä on etu sekä yrittäjyydelle että työnteolle. Junaradat, valtatie 9 ja kantatie 58/66 kulkevat kaupungin läpi. Julkiset yhteydet toimivat erinomaisesti. Junalla pääsee Helsinkiin parissa tunnissa, ja edullinen seutulippu ulottuu Tampereelle asti.

Orivesi tarjoaa yrityksille hyvät puitteet toimimiseen sekä menestymiseen. Tuottoisia yrityksiä kaupungissa ovat muun muassa infra- ja energiarakentamiseen erikoistunut kotimainen perheyritys KVL-Tekniikka Oy, joka on myös suurin työllistäjä. Myös autoliike Ysitien Auto ja Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy lukeutuvat kukoistaviin yhtiöihin.

Eri alojen ammattilaisia Orivedellä valmistuu Tampereen seudun ammattiopisto Tredu:n Oriveden toimipisteestä. Korkeakoulut ja muut oppilaitokset sijaitsevat lähellä Tampereella.