Pälkäne

Tältä sivulta löydät kunnan Pälkäne suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Pälkäne suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Pälkäne
YritysLiikevaihto (euroa)
K-Rauta Pälkäne6 miljoonaa
K-Market Järvikansa4 miljoonaa
Hämeen Ilma-Tec Oy4 miljoonaa
Kuljetusliike J. Laurén Oy4 miljoonaa
Kuljetusliike Jaakko Pohjola Oy3 miljoonaa
Uotilan Leipomo Oy3 miljoonaa
Printscorpio Oy2 miljoonaa
Rakentajat Saarikko Oy2 miljoonaa
Kaakelitiimi Oy1 miljoonaa
Presco Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Pälkäne yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Aitoon koulutuskeskus68
Kuljetusliike J. Laurén Oy33
Printscorpio Oy23
Katajan Liha Oy Kesänmaku14
Uotilan Leipomo Oy13
K-Rauta Pälkäne12
K-Market Järvikansa11
Soukkio Oy9
Aapis Maito Oy8
Kangasalan Hitsaustyö Oy8

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Pälkäne
YritysKasvuprosentti
Kukkian Autohuolto Oy+108.0%
Mierle Oy+91.3%
Etrika Oy+74.4%
Easy-D Oy+52.8%
Suomen Valokaapeli Oy+47.6%
Amazing City Oy+47.2%
CMI Management Oy+44.2%
Kuljetusliike Pekka Järvinen Oy+43.9%
MKH Rakennustarvike Oy+35.8%
Hämeen Kaivinpalvelu Oy+33.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Pälkäne
YritysPerustettu
Kohurape Oy28.03.2021
Ermi Finland Oy25.03.2021
Metsätyö Elias Nuuttila09.03.2021
Recop Oy25.02.2021
Risteyskohta Oy25.02.2021
Tuija Känsälä04.02.2021
Rönnvikin Muru Oy24.01.2021
Wanha Punainen Tupa11.01.2021
Niemi-Mikkolan tila04.12.2020
Aurinkoona31.10.2020
EsittelyssäAlueen Pälkäne yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Suomen Kiinteistö- ja Kantojyrsinpalvelu

  Olemme pihojen ja puistojen kantojyrsintään ja puidenkaatoon erikoistunut yritys. Myös puiden kuntoarviot sekä tonttihakkuut, risujen ja runkojen poiskuljetus, klapien teko, haketus, kaikkina vuodenaikoina. Ammattitaitoinen työ turvallisesti ja oikeilla menetelmillä. Erilaisiin pihoihin soveltuvat koneet. Kantajyrsintä ei vaurioita nurmikoita. Suoritamme kantojen poiston edullisesti ja nopeasti nurmikkoa, puutarhaa tai rakennuksia vahingoittamatta. Puidenkaadon ammattilaiset ja arboristit suorittavat puiden kuntoarviot, leikkaukset ja hoitotyöt. Kun rakennustontilla jyrsitään kannot ennen maankaivuutöitä, säästyy kantojen repimisen ja kuljetuksen kustannuksilta. Rakennusta ympäröivä tontti säilyy ehjänä, piharakentamisen kustannussäästö on merkittävä. Yrityksemme asiakkaina ovat yksityiset, yritykset, kunnat, kaupungit sekä seurakunnat.

 • C & R Systems Oy

  C & R Systems Oy on Pälkäneeltä käsin toimiva yritys, jonka asiakaskunta koostuu lähinnä teollisuuden toimijoista kuten konepajoista. Yritys palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella tarjoten nykyaikaisen ja taloudellisen ratkaisun lastuamisnesteiden kierrätyspuhdistukseen ja nesteiden palauttamiseen takaisin uusiokäyttöön nopeasti. Vastuulliset teollisuusyritykset haluavat huolehtia myös ympäristöstä ja C & R Systems Oy pyrkii järjestämään asiakkailleen helpoimman tavan nesteiden kierrätykseen tuomalla puhdistuslaitteen heidän luokseen. Yritys toimii ympäristökeskuksen luvalla.

 • Printscorpio Oy

  Valmistamme vuosikymmenien kokemuksella, laadukkaita ja suomalaisissa sääoloissa kestäviä tuotteita. Koko valmistusketju suunnittelusta toteutukseen löytyy saman katon alta Aitoosta. Tämä tarkoittaa kustannustehokkuutta ja joustavaa palvelua. Liikesuhteissamme olemme asiakkaidemme ja toimittajiemme luotettu, arvostettu ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Lupaamme että kumppanuus kanssamme kannattaa. Vastuullisena valmistajana huolehdimme ympäristöstä ja ihmisistä. Valmistamme tuotteita myös kierrätysmateriaalista, lisäksi käytämme aurinkoenergiaa.

 • Heavy Sähkö Oy

  Heavy Sähkö Oy on teollisuuden sähkötöihin erikoistunut yritys. Teemme asiantuntevasti ja luotettavasti kaikki teollisuuden sähköurakat aina kiinteistöjen sähköistyksistä työkoneiden sähköasennuksiin. Erikoisalaamme ovat teollisuuskiinteistöjen ja kivenmurskauslaitosten sähkötyöt. Asiakkainamme ovat teollisuuden toimijat kaikkialla Suomessa.

 • Pälkäneen seurakunta

  Pälkäneen seurakunta on evankelis-luterilainen seurakunta, joka toimii aktiivisesti ja järjestää Messut, Jumalanpalvelukset ja muut kirkolliset toimitukset paikkakunnalla. Myös sinä olet lämpimästi tervetullut osallistumaan, sillä seurakunta ja kirkko ovat jokaista ihmistä – siis myös sinua – varten. Muita toimintamuotojamme ovat muun muassa diakoniatyö, perhetyö, rippikoulutyö sekä lapsi- ja nuorisotyö. Tutustu ohjelmakalenteriin verkkosivuillamme, ja tule rohkeasti mukaan!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Valkeakoski, Hattula, Padasjoki, Kangasala ja Hämeenlinna.

Kaupunginosat
Aitoo, Arajärvi, Epaala, Etelä-Äimälä, Haltia, Harhala, Hirvo, Holja, Huhti, Huntila, Hykkölä, Iltasmäki, Kaitamo, Kankaanmaa, Kankaansyrjä, Kankahainen, Kaukkala, Kilpijärvi, Kirpu, Kollola, Kortteenpohja, Kuisema, Kukkola, Kuohijoki, Kurkijoki, Kuusisto, Kyynärö, Kyynärömetsä, Kärväntälä, Laitikkala, Lastenlinna, Lemmittylä, Lovensalo, Luikala, Luopioinen, Murronkulma, Mutaskulma, Myttäälä, Mälkilä, Niemikunta, Niitynlahti, Nivunkulma, Onkkaala, Padankoski, Pohjalahti, Puutikkala, Pykälänkulma, Rantakulma, Rautajärvi, Riihimäki, Ruljankylä, Ruokola, Salmentaka, Sappee, Seitsye, Selänsivu, Syrjänalusta, Säynäjärvi, Tauriala, Tausti, Uusi-Mälkilä, Uusikylä, Vahtermetsä, Vimmunkulma, Äimälä ja Ämmätsä
KuvausAlueen Pälkäne kuvaus

Pirkanmaalla sijaitseva Pälkäne on osa Tampereen seutukuntaa. Täältä vajaan 6 500 asukkaan kunnasta on Tampereen runsaslukuisten palveluiden, työ- ja opiskelupaikkojen äärelle vain 35 km matka. Tampere-Pirkkalan lentoasemalle kertyy matkaa sinnekin ainoastaan 50 km. Liikenneyhteydet seudulla ovat hyvät ja toimivat.

Matkailu näyttelee Pälkäneellä merkittävää elinkeinoa. Sitä tukee hyvä sijainti lähellä suuria kasvukeskuksia, mutta silti oma maaseudun rauha. Matkailusta onkin tehty yksi tärkeimmistä kehityskohteista tulevien vuosien elinvoimastrategiassa.

Muita kunnan kärkialoja on ainakin rakennusala. Suurimpia yrityksiä ovat liikevaihdollisesti ja työnantajilta mm. K-Rauta Pälkäne, Aitoon Koulutuskeskus, K-Market Järvikansa ja Kuljetusliike J. Laurén Oy.