Pälkäne

Tältä sivulta löydät kunnan Pälkäne suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Pälkäne suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Pälkäne
YritysLiikevaihto (euroa)
K-Rauta Pälkäne6 miljoonaa
LVI-Nelitec Oy3 miljoonaa
K-Market Järvikansa3 miljoonaa
Rakentajat Saarikko Oy3 miljoonaa
Uotilan Leipomo Oy3 miljoonaa
Printscorpio Oy3 miljoonaa
VL Tornipalvelut Oy2 miljoonaa
Kuljetusliike Jaakko Pohjola Oy2 miljoonaa
MKH Rakennustarvike Oy2 miljoonaa
Top Greenet Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Pälkäne yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Aitoon koulutuskeskus76
Printscorpio Oy22
K-Market Järvikansa13
K-Rauta Pälkäne12
Uotilan Leipomo Oy12
Soukkio Oy9
Kangasalan Hitsaustyö Oy8
Aapis Maito Oy8
Kaakelitiimi Oy8
Kylmäkonehuolto JTH-Service Oy6

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Pälkäne
YritysKasvuprosentti
Voimma Oy+118.6%
VL Tornipalvelut Oy+83.7%
MKH Rakennustarvike Oy+73.5%
Etrika Oy+66.6%
Kajomer Oy+55.8%
Veljekset J. ja P. Rantanen Oy+48.8%
Urjanlinnan Huolto- Ja Vuokrauspalvelu Oy+42.9%
Katja Vuorinen Oy+42.5%
Puu- Ja Pihapalvelu Tikka Oy+33.4%
Vuokrapalvelu Tuokko Oy+32.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Pälkäne
YritysPerustettu
Tmi Kirsi Lahti08.09.2022
K&H Sorapojat Oy13.07.2022
Kokkonen Energy Oy13.06.2022
Haltian Pappila avoin yhtiö23.05.2022
Pälkäneen Kiinteistö ja Rakennus Oy11.05.2022
Tuhkavuorten26.04.2022
Tmi Taloilma22.04.2022
GeoInnoVision19.04.2022
Artun MaaseutuPalvelu27.03.2022
Tmi Mikko Kivikari21.03.2022
EsittelyssäAlueen Pälkäne yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Suomen Kiinteistö- ja Kantojyrsinpalvelu
  Olemme pihojen ja puistojen kantojyrsintään ja puidenkaatoon erikoistunut yritys. Hoidamme myös puiden kuntoarviot sekä tonttihakkuut, risujen ja runkojen poiskuljetukset, klapien tekemiset ja haketukset kaikkina vuodenaikoina.
 • Printscorpio Oy
  Valmistamme vuosikymmenien kokemuksella, laadukkaita ja suomalaisissa sääoloissa kestäviä tuotteita. Koko valmistusketju suunnittelusta toteutukseen löytyy saman katon alta Aitoosta. Tämä tarkoittaa kustannustehokkuutta ja joustavaa palvelua. Liikesuhteissamme olemme asiakkaidemme ja toimittajiemme luotettu, arvostettu ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Lupaamme että kumppanuus kanssamme kannattaa. Vastuullisena valmistajana huolehdimme ympäristöstä ja ihmisistä. Valmistamme tuotteita myös kierrätysmateriaalista, lisäksi käytämme aurinkoenergiaa.
 • Pälkäne Aapiskukko
  Aapiskukko on avoinna 24 h vuoden jokaisena päivänä - myös jouluna ja juhannuksena. Meillä kannattaa pysähtyä, sillä tankkausmahdollisuuden lisäksi löydät saman katon alta kaupan, viihtyisän kahvila-ravintolan, Hesburgerin, Subwayn, lastenhoitohuoneen ja auton pesulinjan. Aapiskukko on myös täyden palvelun levähdyspaikka, jossa voit yöpyä hotellimme viihtyisissä huoneissa. Ammattiautoilijoille meillä on oma taukotila.
 • Ilomäen Puukauppa Ky

  Ilomäen Puukauppa on Pälkäneen Rautajärvellä ja Vihdin Jokikunnalla palveleva puualan yritys. Toimimme pääasiassa Pirkanmaan, Helsingin ja Uudenmaan sekä Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella. Kattaviin palveluihimme kuuluu polttopuiden teko ja myynti, ongelma- ja pihapuiden kaadot, metsänraivaus, metsänhoito, harvennushakkuu sekä sahauspalvelut. Kauttamme voit tilata myös moottori-, raivaussaha- ja metsuritarvikkeita. Ota yhteyttä!

 • Taksi Kari Saarinen

  Taksi Kari Saarinen on palvellut asiakkaitaan uskollisesti jo vuodesta 1982, jolloin hän perusti taksiyrityksensä.

  Palvelun lisäksi meillä panostetaan laadukkaaseen kalustoon. Taksit ja bussit ovat 1-16 henkilön autoja, joista löytyy asianmukainen inva- ja paarivarustelu sekä muut matkustusmukavuutta edistävät varusteet. Meiltä saat turvallisen kyydin ja sydämellisen palvelun.

  Soita ja varaa kyytisi tai kysy tarjous tilausajoon!

  Tiedotus asiakkaillemme

  Palvelemme asiakkaitamme myös poikkeustilanteen vallitessa. Kyydissämme pääset turvallisesti ja luotettavasti niin töihin, ruokakauppaan kuin muillekin asioille. Myös ruokatoimitusten kuljetus onnistuu kauttamme!

  Taksin ennakkotilaus

  Taksin voit tilata myös ennakkoon haluamallesi päivälle ja kellonajalle. Mikäli tilaat kyydin sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella, on tilaus tehtävä hyvissä ajoin ennen lähtöpäivää. Jokainen tilaus vahvistetaan puhelimitse tai sähköpostitse, minkä jälkeen tilaus vasta astuu voimaan.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Valkeakoski, Hattula, Padasjoki, Kangasala ja Hämeenlinna.

Kaupunginosat
Aitoo, Arajärvi, Epaala, Etelä-Äimälä, Haltia, Harhala, Hirvo, Holja, Huhti, Huntila, Hykkölä, Iltasmäki, Kaitamo, Kankaanmaa, Kankaansyrjä, Kankahainen, Kaukkala, Kilpijärvi, Kirpu, Kollola, Kortteenpohja, Kuisema, Kukkola, Kuohijoki, Kurkijoki, Kuusisto, Kyynärö, Kyynärömetsä, Kärväntälä, Laitikkala, Lastenlinna, Lemmittylä, Lovensalo, Luikala, Luopioinen, Murronkulma, Mutaskulma, Myttäälä, Mälkilä, Niemikunta, Niitynlahti, Nivunkulma, Onkkaala, Padankoski, Pohjalahti, Puutikkala, Pykälänkulma, Rantakulma, Rautajärvi, Riihimäki, Ruljankylä, Ruokola, Salmentaka, Sappee, Seitsye, Selänsivu, Syrjänalusta, Säynäjärvi, Tauriala, Tausti, Uusi-Mälkilä, Uusikylä, Vahtermetsä, Vimmunkulma, Äimälä ja Ämmätsä
KuvausAlueen Pälkäne kuvaus

Pirkanmaalla sijaitseva Pälkäne on osa Tampereen seutukuntaa. Täältä vajaan 6 500 asukkaan kunnasta on Tampereen runsaslukuisten palveluiden, työ- ja opiskelupaikkojen äärelle vain 35 km matka. Tampere-Pirkkalan lentoasemalle kertyy matkaa sinnekin ainoastaan 50 km. Liikenneyhteydet seudulla ovat hyvät ja toimivat.

Matkailu näyttelee Pälkäneellä merkittävää elinkeinoa. Sitä tukee hyvä sijainti lähellä suuria kasvukeskuksia, mutta silti oma maaseudun rauha. Matkailusta onkin tehty yksi tärkeimmistä kehityskohteista tulevien vuosien elinvoimastrategiassa.

Muita kunnan kärkialoja on ainakin rakennusala. Suurimpia yrityksiä ovat liikevaihdollisesti ja työnantajilta mm. K-Rauta Pälkäne, Aitoon Koulutuskeskus, K-Market Järvikansa ja Kuljetusliike J. Laurén Oy.