Pöytyä

Tältä sivulta löydät kunnan Pöytyä suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Pöytyä suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Pöytyä
YritysLiikevaihto (euroa)
Hydoring Oy29 miljoonaa
Kyrön Sähkö15 miljoonaa
Mepu Oy10 miljoonaa
Teräsasennus Toivonen Oy8 miljoonaa
Exoteriko Oy7 miljoonaa
Siirtoruuvi Oy7 miljoonaa
Finlandia Candy Oy7 miljoonaa
Topmec Oy6 miljoonaa
Mäkelän Rakennus Oy5 miljoonaa
Pöytyän Koneistuspalvelu Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Pöytyä yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Hydoring Oy135
Kyrön Sähkö77
Esperi Hoivakoti Riihelä47
Mepu Oy42
Finlandia Candy Oy33
Exoteriko Oy32
Siirtoruuvi Oy24
Topmec Oy23
Mäkelän Rakennus Oy19
Kone-Rauhansuu Oy19

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Pöytyä
YritysKasvuprosentti
Varjosten Oy+233.7%
Suomen Megawatti Oy+141.4%
JKL Service Oy+106.8%
Tanekop Oy+96.4%
Kyrö Invest Oy+73.4%
Lvi-Asennus Kimmo Kesti Oy+59.8%
Crossheat Oy Ab+58.3%
RUS-Invest Oy+56.0%
Arnold Kulmala Oy+55.7%
Ar-To Invest Oy+53.8%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Pöytyä
YritysPerustettu
Aremil02.07.2024
Mika Kajala21.06.2024
Auranmaan kodit Oy09.04.2024
Ville Arkkila Oy08.03.2024
Tmi Kari Sainio23.02.2024
SL Monipalvelu01.02.2024
Lehtonen Janne Mikko Ensio04.01.2024
JK putkipalvelu02.01.2024
Valas Café27.12.2023
Enithel11.12.2023
EsittelyssäAlueen Pöytyä yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Yläneen Osuuspankki

  Kassapalvelut avoinna ma, ke ja pe klo 9-12, ti klo 12-15.45, to klo 12-17.30. Asiantuntijapalvelut ajanvarauksella ma-ke klo 9-15.45, to klo 9- 17.30 ja pe klo 9-15.45.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Talo- ja maanrakennus Ilkka Rantala Oy
  Talo- ja maanrakennus Ilkka Rantala Oy suorittaa talo- ja maanrakennustyöt yli 30-vuoden ammattitaidolla Varsinais-Suomen alueella.
 • LVI-Toivonen Oy
  LVI-Toivonen Oy on palveleva ja ammattitaitoinen LVI-alan yritys Kyrössä. Meiltä saat kattavat LVI-työt kilpailukykyiseen hintaan! Palvelemme niin kotitalouksia, yrityksiä kuin julkista hallintoakin koko Varsinais-Suomen alueella.
 • Neliöpinnoitus
  Tmi Neliöpinnoitus on Varsinais-Suomessa Pöytyällä sijaitseva yritys, joka suorittaa ammattitaidolla hiekkapuhalluksia ja konepajamaalauksia. Normaalien maalaustöiden lisäksi olemme erikoistuneet myös mm. öljysäiliöhuoltoihin ja -pinnoituksiin.
 • Kulhuan Paakari Tmi

  Kulhuan Paakarin pitopalvelu valmistaa herkulliset tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin. Olivatpa kyseessä häät, hautajaiset, syntymäpäivät tai kokous, me Kulhuan Paakarissa huolehdimme mielellämme tilaisuuden tarjoiluista. Toimialueemme ulottuu Pöytyän Uudenkartanon kylästä koko Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan.

  Kaidanojan Kartanolla tarjoillaan lounasta seisovasta pöydästä tilauksesta arkisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Meillä järjestät myös juhlat ja kokoukset sekä majoitut mukavasti pidemmänkin ajan. Katso avoimet lounaspäivät Facebook-sivuilta!

  Juhla-, sauna- ja kokoustilat sekä ruokatilaukset.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Aura, Oripää, Rusko, Marttila, Nousiainen, Lieto, Turku, Säkylä, Mynämäki, Eura ja Loimaa.

Kaupunginosat
Asuntomäki, Auvainen, Elijärvenkulma, Ellinen, Haveri, Heikinsuo, Heinijoki, Helmisaarenkulma, Hevossaari, Himainen, Horinen, Hovilanmäki, Huitti, Isonpalonkulma, Jalkala, Juotola, Juva, Kaidonkulma, Kakonkulma, Kalikka, Karhunoja, Karinaisten kirkonkylä, Karsonkulma, Karvionkulma, Kaulanperä, Kaulansuu, Kaurilankulma, Keihäskoski, Kirkonkylä, Koivisto, Kolinummi, Kolkkinen, Korkiakoski, Kujanpäänkulma, Kulhua, Kuljunkulma, Kumila, Kumilansuo, Kuovi, Kurkelankulma, Kyrö, Lalli, Lankkinen, Lepänmaa, Lännenkulma, Maanpäänkulma, Makkarankulma, Metsäkulma, Mustanoja, Mäenpää, Mäkiäinen, Mäntymäki, Naaranoja, Niittukulma, Närppi, Onnelankulma, Ortenoja, Otsola, Paitaketo, Pehkuranta, Perko, Pietinkulma, Pihlava, Pikkuniittu, Pillinkulma, Pirttilahdenkulma, Pohjankulma, Pooraankulma, Portaankorvankulma, Puho, Punaisenristinmäki, Pöytäsuo, Raatikainen, Rannanmäki, Rantakylä, Riihikoski, Riitamaankulma, Rinnehaka, Ristinummi, Ryjäojankulma, Sahankulma, Sankarinmäki, Suppilonkulma, Suutarla, Taipaleenkulma, Takalisto, Taurunkulma, Tienhaarankulma, Tilkanen, Tiltunkulma, Tourula, Uitonkulma, Uusikartano, Vainionperä, Virkasuo, Vistola, Vähä-Kauloo, Välimäki, Ylikylä ja Yläne
KuvausAlueen Pöytyä kuvaus

Pöytyä on vireä ja elinvoimainen kunta Varsinais-Suomessa. Pöytyä koostuu kolmesta entisestä kunnasta ja uuteen Pöytyän kuntaan kuuluu entinen Pöytyä, Karinainen ja Yläne. Kuntaliitoksen myötä kunnassa on yhteensä 8500 asukasta.

Pöytä tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut ja kunnassa panostetaan erityisesti lapsiperheiden palveluihin. Kunnassa halutaan korostaa yrityslähtöisyyttä sekä kuntalaisten ja hallinnon vuorovaikutusta. Pöytyällä toimii aktiivinen urheiluseura Pöytyän Urheiluseura.

Pöytyän kunnan alueella sijaitsee suosittu eräreitistö Kuhankuono, jossa on seitsemän kunnan rajapyykki. Muita nähtävyyksiä ovat Pöytyän kirkkoympäristö sekä Kyrön rautatieasema.

Pöytyän suurimpia työllistäjiä ovat hydraulivalmistaja Hydoring Oy, kuivureita ja siiloja valmistaja Mepu Oy sekä Kirsikkapäiväkodit Oy.