Paimio

Tältä sivulta löydät kunnan Paimio suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Paimio suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Paimio
YritysLiikevaihto (euroa)
Ansion Sementtivalimo Oy26 miljoonaa
Electric Power Finland Oy21 miljoonaa
Hot Mix Oy Finland21 miljoonaa
Navix Oy18 miljoonaa
Amomatic Oy16 miljoonaa
Tehan Oy16 miljoonaa
Vilomix Finland Oy14 miljoonaa
Petro Logistics Oy13 miljoonaa
Mesera Cranes Finland Oy11 miljoonaa
Kramp Oy10 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Paimio yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Electric Power Finland Oy82
Amomatic Oy54
Hot Mix Oy Finland50
Tehan Oy43
J & T Projekt Oy42
Paimion Teurastamo Oy37
Vilomix Finland Oy30
Jonator Oy30
Mesera Cranes Finland Oy30
Kiinteistöhuolto 3 J Oy 2384036028

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Paimio
YritysKasvuprosentti
Rester Oy+414.0%
Paimion Simera Oy+289.3%
Xioxmara Oy+238.1%
Lunia Invest Oy+124.1%
KuntoPeimari+96.1%
Mattelmäen Kartano+71.0%
JPJ Rakennus Oy+71.0%
Ecowalt Oy+63.5%
Paimion Valimokiinteistöt Oy+62.0%
Hinauspalvelu 10-Hinaus Oy+61.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Paimio
YritysPerustettu
IlonHaukku04.07.2024
Rost19.06.2024
Sosingroups19.06.2024
Tmi Akseli Yrjövuori04.05.2024
Black & Bling Arts03.05.2024
Kulkijapalvelut24.04.2024
Lilli Kulpakko23.02.2024
Linnankorven Retriitti tmi19.02.2024
Fractavista Oy06.02.2024
Satula.com Finland Oy23.01.2024
EsittelyssäAlueen Paimio yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Lounais-Suomen Osuuspankki Paimion konttori

  Neuvottelut ajanvarauksella ma-pe 8-19. Kassapalvelut avoinna ma ja pe 9.30-12.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Paimion kaupunki
  Paimio on vireä ja moderni maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa. Se tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat palvelut sekä miellyttävän ympäristön asumiseen ja yrittämiseen. Lue lisää kotisivuiltamme!
 • Insinööritoimisto Preitilän Rakennetekniikka Oy

  Insinööritoimisto Preitilän Rakennetekniikka Oy on rakenne- ja rakennussuunnittelun ammattilainen yli 30-vuoden kokemuksella.

  Toimimme laajasti koko Varsinais-Suomen alueella.

  Palvelemme yrityksiä ja julkista puolta korjausrakentamisen sekä uudiskohteiden suunnittelussa ja meiltä saatte myös rakennustöiden valvonnat sekä rakennuttamispalvelut.

  Yksityisten kotitalouksien palveluihin meillä kuuluu myös korjausrakentamisen, uudiskohteiden sekä rakennusmuutosten suunnittelu.

  Olemme toteuttaneet pientalojen, asuinrakennusten, liikekiinteistöjen, teollisuusrakennusten ym. suunnittelutöitä, joten olipa suunnittelua kaipaava kohteesi pieni tai suuri, ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • JAY Palvelut Oy

  JAY Palvelut tarjoaa asiakkailleen monipuolisia LVI- ja sähköasennuspalveluja. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi lämmitys-järjestelmien asennus- ja huoltotyöt, kuten ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput, sähköasennukset, sähkölaitteiden ja -järjestelmien huolto, keskusten vaihdot sekä muut korjaustyöt.

  Myymme, asennanne ja huollamme koko Suomen alueella Hydraloop vedenkierrätysjärjestelmät.

  Voimme iloksemme kertoa, että yrityksemme on aloittanut yhteistyön Hydraloopin kanssa koko Suomen alueella. Hydraloop on huippuunsa asti suunniteltu veden kierrätys-järjestelmä, jolla saadaan selkeitä säästöjä vedenkulutukseen ja samalla saadaan oma hiilijalanjälki pienemmäksi.

 • Euronics Paimio, Vistavisio

  Paimiosta pamahtaa, Vistavisio tiedottaa!

  Vistavisio on paimiolainen kodinkoneliike, joka kuuluu kotimaiseen Euronics-ketjuun. Meiltä löydät laajan valikoiman alan laadukkaita merkkituotteita laitteista tarvikkeisiin. Tarjoamme paikallista asiantuntijapalvelua ja olemme lähellä. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset: etsimäsi laitteet, opastuksen niiden käyttöön, nopean toimituksen kotiisi sekä myös hyvin hoidetun jälkimarkkinoinnin. Olemme Sinulle se tuttu ja turvallinen – paikallinen valinta. Meillä kaikki rakentuu hyvän palvelun varaan. Sitä olemme tarjonneet ennen, nyt ja sitä tulemme tarjoamaan jatkossakin. Käänny huoleti meidän tutun myyjän puoleen, missä tahansa kodintekniikkaan liittyvässä asiassa.

  Viisas mies meidän isi on, hän on asiakas Vistavision.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kaarina, Marttila, Sauvo, Lieto ja Salo.

Kaupunginosat
Aakoinen, Askala, Episi, Hellberginkylä, Herrankartano, Hevonpää, Hihna, Hongisto, Huso, Ilttula, Iso-Heikosi, Kaleva, Kampparla, Kauhainen, Kavila, Kerkola, Kevola, Kiirula, Korkeakylä, Korvenala, Kriivari, Kruuvainen, Kurjessuo, Kurki, Kuusvuori, Kyllelä, Kyysilä, Käipelä, Laiterla, Lovi, Maljamäki, Meltola, Moisio, Naskarla, Nummenpää, Oinila, Pennainen, Pitkäketo, Pitkäporras, Preitilä, Pyhältö, Rukkijoki, Ruokolinna, Saari, Sievola, Siililä, Suksela, Suossuo, Syörpekki, Taatila, Tanisi, Tapiola, Toikkala, Tuuliniittu, Tuuvala, Valkoja, Vartsalo, Veikkari, Villisi ja Vista
KuvausAlueen Paimio kuvaus

Paimio sijaitsee Varsinais-Suomessa, Turun ja Helsingin välisen E18-moottoritien varrella. Kasvava maaseutukaupunki tarjoaa sekä maaseudun rauhaa että kaupungin kattavat palvelut. Keskeinen sijainti mahdollistaa sekä työntekijöiden ketterän liikkumisen että sujuvan tavaraliikenteen.

Paimion maisema on viljavaa ja pitkälti entistä merenpohjaa, jota rikkovat varsinaissuomalaiselle perusmaisemaiselle tyypilliset avokallioiset metsäalueet. Kansalliseksi kulttuurimaisemaksi nimetty jokilaakso on myös Paimion ylpeydenaihe. Kauniissa maisemissa kiertävät lukuisat luontopolut ja ulkoilureitit tarjoavat mahdollisuudet monipuoliseen liikkumiseen. Matkailijoita houkuttelevat Paimion monet kulttuurinähtävyydet Paimion kesäteatterista Alvar Aallon suunnittelemaan Paimion sairaalaan.

Paimiossa on vireää yritystoimintaa, johon maaseutukaupungin väljä ympäristö tarjoaa hyvät puitteet. Eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä ovat betonituotteita valmistava Ansion Sementtivalimo Oy ja sähkötöitä tekevä Electric Power Finland Oy. Kaupungin suurimpia työnantajia ovat asfalttiasemavalmistaja Amomatic Oy sekä Electric Power Finland Oy.