Parikkala

Tältä sivulta löydät kunnan Parikkala suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Parikkala suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Parikkala
YritysLiikevaihto (euroa)
Parikkalan Valo Oy13 miljoonaa
Karjalan Konepaja Oy Karelia Works5 miljoonaa
Parikkalan Rakennus Oy3 miljoonaa
Maanrakennus Kosonen Oy2 miljoonaa
Värisilmä Parikkala - Parikkalan Väri Oy2 miljoonaa
Lujapuu Oy2 miljoonaa
Parikkalan Pika-Pulla Oy2 miljoonaa
Uukuniemen Metalli Oy1 miljoonaa
Parikkalan Sähkötaito Oy1 miljoonaa
Parikkalan Rauta Ky1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Parikkala yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Parikkalan Pika-Pulla Oy28
Parikkalan Valo Oy26
Karjalan Konepaja Oy Karelia Works22
Maalausliike Joronen Oy18
Maanrakennus Kosonen Oy17
Parikkalan Rakennus Oy17
Uukuniemen Metalli Oy12
R-kioski Parikkala Parikkalantie 1210
Parikkalan Sähkötaito Oy10
Parikkalan Autorahti Oy9

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Parikkala
YritysKasvuprosentti
Tarnalan Yritys Oy+71.6%
Kaivurityö Löppönen Oy+71.0%
Muuraus- ja rakennuspalvelut Toivanen Oy+57.8%
Villa Nurminata+44.2%
Kuljetus ja maansiirto Pirhonen Oy+40.1%
Splinter Oy+37.1%
Koitsanlahden Vesihuolto-Osuuskunta+35.7%
Karjalan Konepaja Oy Karelia Works+34.5%
Peltolan ratsutila+26.5%
J & V Terävä Oy+23.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Parikkala
YritysPerustettu
Ristirinteen tila04.03.2024
Parikkalan apteekki29.02.2024
Jounin Joutava21.02.2024
RustCom Oy30.12.2023
Väriavaruus Oy13.11.2023
Japotec Oy30.08.2023
Tmi Novisu19.06.2023
Yrityslabra Oy26.05.2023
Pirkon Jalkaterveys07.05.2023
Koulutettu hieroja Niina Seppänen20.04.2023
EsittelyssäAlueen Parikkala yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • LVI-Visio Oy

  LVI-Visio tunnetaan luotettavana ja osaavana toimijana. Palvelemme Parikkalan, Punkaharjun, Kesälahden ja Rautjärven alueella sekä yksityisiä että yrityksiä vankalla ammattitaidolla.

  Teemme LVI-asennus-, huolto- ja saneeraustöitä.

  Myymälässämme on täydellinen LVI-alan tarvikevalikoima.

  Palvelemme ma-to klo 8-16 ja perjantaisin 8-15.

  Tervetuloa!

  Palvelumme

  • lvi-työt, -asennukset ja -saneeraukset

  • putkityöt, -asennukset ja -huollot

 • Stemma Parikkala
  Stemma - Kalusteita rehdisti elämänmakuisiin koteihin. Kodit on tehty elettäviksi, kalusteet käytettäviksi ja elämä rennosti nautittavaksi. Me kalustamme koteja ratkaisuilla, jotka on tehty käyttöön, ei kiiltokuvaelämään. Suomalaisten kotien kalustaminen on meille luottamustoimi, johon suhtaudumme rehellisyydellä, ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Me olemme aina paikallisia kauppiaita, joille luottamus on elinehto. Uskomme syvästi, että kotimaisilla, laadukkailla ja persoonallisilla kalusteilla on paikkansa ihmisten elämässä, siksi haluamme varmistaa niiden saatavuuden ympäri Suomen. Me teemme sen rehdisti ja reilusti valmistajia kunnioittaen ja paikallisesti palvellen.
 • Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen

  Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen palvelee asiakkaitaan pääosin Parikkalan ja Kiteen alueella. Ilmastointialan töitä teemme tarvittaessa myös kauempana.

  Yrityksellä on pitkä kokemus alalta ja vahvuudeksi on muodostunut laajan ammattiosaamisen lisäksi myös paikallisuus. Olemme asiakkaan tukena ja turvana ongelmatilanteissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

  Asiakkaamme ovat yksityisiä, yrityksiä sekä julkinen sektori.

  Nuohouspalvelun ja ilmastointiin liittyvien huoltojen, puhdistusten ja säätöjen lisäksi teemme myös hormikorjausta.

  Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

  Nuohous

  Erilaisille hormeille on varattu erilaisia harjoja ja muita työvälineitä, joista kulloinkin valitsemme tilanteeseen sopivimman. Palveluihimme kuuluu myös asiakkaiden neuvonta ja opastus mihin tahansa nuohoukseen tai paloturvallisuuteen liittyvissä asioissa. Kun savukanavat on nuohottu puhtaaksi noesta ja mahdollisista pikeentymistä, tulisijojen käyttö on energiatehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää.

  • tulisijojen ja hormien savukanavien harjaus

  • noen poisto savukanavista ja piipuista

  • neuvonta ja konsultointi

  Ilmastointihuolto ja ilmastointilaitteiden korjaukset

  Ilmastointikanavien puhdistus sekä ilmastointilaitteiden suodattimien vaihto ovat perustöitämme, jotka suoritamme ripeästi ja asiantuntevasti. Lisäksi varmistamme aina huollon yhteydessä koko ilmanvaihtolaitteiston toimivuuden ja asianmukaisuuden.

  Hormikorjaukset

  Kovien pakkasten, jatkuvan kosteuden tai muiden vastaavien syiden takia kesämökillä voi talven jälkeen odottaa ikävä yllätys. Rapautuneet tai halkeilleet hormit ovat harmillinen, mutta suhteellisen yleinen kiusa varsinkin vanhemmissa taloissa ja silloin, kun hormin käyttö ei ole ympärivuotista. Vahingoittunut savuhormi on merkittävä paloturvallisuus- ja terveysriski, joka on aina korjautettava ensi tilassa.

  Viallisen hormin kautta sisätiloihin kulkeutuu savunhajua tai pahimmassa tapauksessa terveydelle vaarallista häkäkaasua. Hormia ei koskaan kannata lähteä korjaamaan itse, vaan asialle kannattaa laittaa kokenut ammattilainen.

 • Parturi-kampaaja Kokkonen Merja
  Parikkalan Tarnalassa sijaitseva Parturi-kampaaja Merja Kokkonen on paikallisesti palveleva parturi ja mestarikampaaja sekä hiusterapeutti. Palveluita ovat perinteinen hiustenleikkaus, mallinmuutos, hiusten värjäys tai kampaus, kuten hää-, juhla- tai fantasiakampaus. Myös korvienlävistys kuuluu palveluvalikoimaamme. Käytössämme on lisäksi suunnitteluohjelma Nautilus Designer 2000, jonka avulla hius- ja kampausmalleja voidaan suunnitella ennalta kuvankäsittelyn keinoin. Näet suoraan eri vaihtoehdoja ruudulta. Soita ja kysy lisää, tai varaa suoraan oma aikasi!
 • Parikkalan Autotarvike Oy
  Valikoimassamme on autojen, moottoripyörien ja traktorien varaosia sekä tarvikkeita. Meiltä löydätte myös hydraulitarvikkeet, kilopultit, työkalut, liukuovitarvikkeet, LED-työvalot, Bosch lisävalot ja paljon muuta. Lisäksi yrityksellämme on akkujen kierrätyspiste. Tule tutustumaan ja ostoksille!Seuraa meitä instagramissa
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Rautjärvi, Ruokolahti, Kitee ja Savonlinna.

Kaupunginosat
Akanvaara, Akkakallio, Akonpohja, Ansunmäki, Anttosenmäki, Eskola, Haavikonryhmä, Halonryhmä, Hiiltamo, Homavaara, Honkakylä, Honkasennurkka, Hovinniemi, Huhmarinen, Intsilä, Jantusenryhmä, Joensuu, Joukio, Järvenpää, Kaksosenmäki, Kangas, Kangaskylä, Kannas, Karinmäki, Kaukola, Kesusmaa, Kinnarniemensalo, Kinnarniemi, Kirjavala, Kirjavalansalo, Kirkonkylä, Koiraniemi, Koitsanlahti, Koivusilta, Kokkosenmäki, Kokonlahti, Kolmikanta, Kuljakko, Kumpu, Lahdenkylä, Lahdenpohja, Laisennurkka, Lamminahonsalo, Lammintaus, Liuharanta, Lonkalampi, Lötjösenmäki, Maironiemi, Matarmäki, Matikaisennurkka, Matkonvaara, Matomäensalo, Matri, Melkoniemi, Mikkolanniemi, Moskuunniemi, Muikkulahti, Muttelinmäki, Myötävaara, Mäkelänmäki, Mälkiänmäki, Niemennurkka, Niukkala, Niukkalan Salokylä, Oravaniemi, Oronmylly, Otrakas, Otrapää, Paakkisenniemi, Partasensalo, Pekkola, Peruspohja, Petritsanvaara, Pitkäpohja, Pohjasuo, Poutasenryhmä, Rantakylä, Rasinkolkka, Rasvaniemi, Rautalahti, Riihivaara, Ristiharju, Ryhjä, Römppee, Saarenkylä, Sairasenryhmä, Salokylä, Savikummunsalo, Savikumpu, Selkäkylä, Selänne, Seppälänmäki, Sillantaus, Sinkkosennurkka, Sirkee, Someroniemi, Surumäki, Suurkylä, Syrjärinne, Särkisalmi, Taphuuvinsalo, Tarnala, Tarvaslampi, Tarvaspohja, Tervalampi, Tiaisenkylä, Tiaisenmäki, Tiaisenryhmä, Timolahti, Tiviä, Turkulaisenryhmä, Tyrjä, Tähtiniemi, Tönkivaara, Ukko-Juhon salo, Uukuniemen kirkonkylä, Vaaranperä, Värtsi ja Vääräjoki
KuvausAlueen Parikkala kuvaus

Etelä-Karjalassa sijaitseva Parikkala on noin 4 800 asukkaan kunta Etelä-Karjalassa, jossa voi aistia karjalaisen tekemisen meiningin. Naapurissa ovat Savonlinna, Kitee, Rautjärvi ja Ruokolahti. Parikkalalla on rajaa myös Venäjän kanssa.

Parikkalassa on talous kunnossa ja peruspalvelut toimivat. Elinkeinoissa painottuu muun muassa maatalous. Suurimpia työnantajia ovat energia-alan yhtiö Parikkalan Valo Oy ja Karjalan Konepaja Oy Karelia Works. Liikevaihdollisesti tuottavia ovat niin ikään UMT Tuonti Oy ja sahatavaran jalostuspalveluja tuottava Laatokan Lankku Oy.

Liikenneyhteydet ovat hyvät niin yrittäjyyttä kuin työpaikkoja ajatellen. Kunnan läpi kulkee valtatie 5 Helsingistä Joensuuhun ja valtatie 14 Savonlinnaan. Omalta juna-asemalta on suora yhteys Helsinkiin, Joensuuhun sekä Savonlinnaan. Hyvä sijainti Venäjän lähellä tuo oman etunsa kaupankäynnille.