Pieksämäki

Tältä sivulta löydät kunnan Pieksämäki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Pieksämäki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Pieksämäki
YritysLiikevaihto (euroa)
Partaharjun Puutarha Oy31 miljoonaa
Rakennusliike U. Lipsanen Oy22 miljoonaa
Moilas Oy22 miljoonaa
DEKO MedTech Oy16 miljoonaa
Checkmark13 miljoonaa
Hoitokoti Matti ja Liisa Koti Oy12 miljoonaa
Piako Oy11 miljoonaa
Ysiysi-Rakennus Oy9 miljoonaa
K-Citymarket Pieksämäki8 miljoonaa
A-Aidat Oy8 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Pieksämäki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Partaharjun Puutarha Oy205
Hoitokoti Matti ja Liisa Koti Oy168
Pieksämäen Tukipalvelut Oy107
DEKO MedTech Oy94
Moilas Oy91
Rakennusliike U. Lipsanen Oy65
Pro-Tot Oy55
Piako Oy49
Ysiysi-Rakennus Oy44
Lipa-Betoni Oy38

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Pieksämäki
YritysKasvuprosentti
Vedenjakajan Viinitila Oy+132.1%
PMK-Tekniikka Oy+105.9%
Y & Y Lehtikoti Oy+103.9%
Romuliike Pieksämäen Keräys Oy+83.6%
C-viihde Oy+63.0%
Kaide ja Kaivu Kainulainen Oy+60.1%
Vejudo Oy+55.7%
Jovitec Oy+53.5%
Esapekka Lappi Racing Team Oy+51.9%
Käpälämäen Lemmikkihoitola Oy+47.8%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Pieksämäki
YritysPerustettu
Kuunlatva07.06.2024
Nitoja Station Oy19.03.2024
Muqadas Logistics15.03.2024
Tmi Jenni Rissanen27.01.2024
Miami Huts Oy13.01.2024
Pieksämäen ToriGrilli10.01.2024
JPA-Asennus04.01.2024
MH-Asennuspalvelut Oy05.12.2023
Rapen Ravintola Oy04.12.2023
Talouspalvelut SarLotta Oy01.12.2023
EsittelyssäAlueen Pieksämäki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • RengasCenter Pieksämäki

  RengasCenter on Suomen suurin yrittäjäomisteinen rengasliikeketju. Merkkinä suomalaisesta työstä, palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Teemme joka päivä töitä turvallisemman ja asiakkaita aidosti palvelevan arjen tieliikenteen eteen. Markkinoiden laajimmasta merkkivalikoimasta löydämme juuri sinun ajoneuvoosi, -tyyliisi sekä budjettiisi sopivat renkaat ja vanteet – olit sitten arkiautoilija tai raskaan liikenteen ammattilainen.

  Renkaat ovat liiketoimintamme ydin ja joustava, yrittäjävetoinen palvelu käyntikorttimme. Asiantuntijoittemme puoleen voit kääntyä pienimmänkin rengashuolen yllättäessä.

 • Laatta & Remontti Hulkkonen

  Laatta & Remontti Hulkkonen on monipuolinen ja joustava rakennusalan yritys. Palveluihimme kuuluvat niin pienet kuin suuret työt asiakkaan toiveiden mukaisesti.

  Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, vakuutusyhtiöt, yksityiskodit, yritykset sekä rakennusliikkeet. Päätoimipaikkamme sijaitsee Pieksämäellä, mutta toimimme tarvittaessa koko Suomen alueella.

  Ota yhteyttä!

  Palveluitamme ovat:

  • Huoneistoremontit, muutostyöt

  • Keittiöremontit

  • Runko ja ulkovuorityöt

  • Laatoitustyöt

  • Ikkunoiden ja ovien vaihdot

  • Saunaremontit

  • Saunan ja lauteiden tekeminen

  • Aidat, jätekatokset

 • On Kuljetus Olavi Nenonen Oy

  ON Kuljetus Olavi Nenonen tarjoaa monipuolisia hinaus-, kuljetus- ja nostopalveluja Pieksämäen seudulla ja lähikunnissa, mutta myös tarvittaessa muuallakin Suomessa.

  Yrityksemme päivystää vuorokauden ympäri. Hinaamme kaikki ajoneuvot, työkoneet, perävaunut, moottoripyörät ja mopot.

  Olemme lisäksi monipuolinen kuljetus- ja logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa korkeatasoista kuljetus- ja nostopalvelua jo kolmannessa sukupolvessa. Soita ja kysy lisää erilaisista nosto- ja kuljetuspalveluistamme!

  Materiaalinkäsittelypalvelumme on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset tehokasta ja kokonaisvaltaista ratkaisua massatavaran käsittelyyn.

  Voit tutustua toimintaamme myös Facebookissa.

  • Hinauspalvelut Pieksämäellä ja Savon sekä Keski-Suomen alueilla

  Tilaa hinauspalvelu soittamalla päivystysnumeroon 0400-297900

  Tarjoamme hinauspalvelua Pieksämäen seudulla. Päivystämme vuorokauden ympäri. Hinaamme kaikenlaiset ajoneuvot, kuten autot, työkoneet, perävaunut, moottoripyörät ja mopot.

  • Nostopalvelut ja kuljetukset

  Nostamme ja kuljetamme lähes mitä vain: raskaskalustot, veneet, säiliöt, talot, elementit, veturit, työkoneet, puukuormat jne.

  Kalustona on useita eri nostureilla varustettuja kuorma-autoja sekä niihin monia lisälaitteita: jibi-puomeja, nostohaarukoita, henkilökoreja, useita kouria maalle, puulle, hirrelle, jne. Kaikkia lisälaitteita on mahdollista käyttää maksimiulottumalla. Samalla kalustolla kuljetat, lastaat, purat ja vaikka asennatkin tuotteet paikoilleen. Esim. katetarvikkeet katolle, parakit useampaan kerrokseen tai vene veteen - mitä vain ikinä tarvitseekin nostaa tai kuljettaa.

  Rautateiden kunnossapitoon tarjoamme kuljetus- ja nostopalveluita kaksitieajoneuvoilla, joilla voidaan tehdä mitä erilaisimpia radan kunnostustöitä aina kiskohitsauksesta ajolankojen huoltoon.

  Kokonaisratkaisuihin kuuluu tarpeen mukaan mm. seuraavia palveluita:

  • Raskaskuljetukset

  • Erikoiskuljetukset

  • Maanrakennuskoneiden ja murskaimien kuljetukset

  • Kuljetusten suunnittelu

  • Reitti- ja työmaatutkimukset

  • Luvat, saatot, viranomaisyhteistyö

  • Asennukset, haalaukset, tunkkaukset, raskasnostot

  • Kansainväliset projektikuljetukset

  • Kappaletavarakuljetukset

  Yrityksemme tarjoaa kaikki kappaletavarakuljetukset nopealla aikataululla, myös purku ja lastaus sisältyvät palveluumme.

  • Konttivuokraus ja myynti

  Kontteja löytyy useita, joita voi vuokrata tai ostaa. Käyttökohteita on monia, esim. varastoksi työmaalle. Kontit toimitetaan perille asti, ja vaikka useampaan kerrokseen.

 • Väisäsen Kukkakauppa ja Hautaustoimisto
  Väisäsen Kukkakauppa ja Hautaustoimisto tarjoaa kaikki hautausalan palvelut hienotunteisesti ja omaisia auttaen.
 • Kyösti Lappalainen Ky
  Yrityksemme on toiminut vuodesta 1994 lähtien asuin- ja liikerakennusten isännöintitehtävissä Pieksämäellä ja sen lähiseudulla. Toimintamme perustana on asiakaslähtöinen ja asiantunteva palvelu.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Hankasalmi, Joroinen, Rautalampi, Suonenjoki, Kangasniemi, Juva, Leppävirta ja Mikkeli.

Kaupunginosat
Alaselkä, Ankele, Etelä-Niskamäki, Eteläkylä, Haapa-aho, Haapakoski, Haapaniemi, Haara, Halkokumpu, Harvaranta, Heikkola, Heinämäki, Heinäselkä, Hietakylä, Hietamäki, Hiltulankylä, Hirvijärvi, Hirvipohja, Honkala, Honkaselkä, Huhtimäki, Hurskaala, Huuhanmäki, Hällinmäki, Inkilänkylä, Isokylä, Itäkylä, Jakola, Jatkonmäki, Joenpolvi, Jäppilä, Kaakinmäki, Kainulaisenkylä, Kaipaalanmäki, Kaplaanniemi, Karjalankylä, Karsikumpu, Kekräsalmi, Keskikylä, Kivisenkylä, Kolikkoinmäki, Kontiomäki, Kontiopuisto, Korpiensuu, Kortemäki, Kortteinen, Kotamäki, Kotimäki, Kuivala, Kukkaromäki, Kuosmala, Kurikkamäki, Kurkko, Kylmämäki, Käpry, Laaninkylä, Lahdenkylä, Lahnanen, Lamminmäki, Leinola, Leppämäki, Liperomäki, Liukkoskylä, Loukolampi, Luomanen, Längelmäki, Länsirinne, Maaselkä, Maavuskylä, Maijootniemi, Mataramäki, Matinmäki, Meijerhovi, Montola, Mykänmäki, Mähölä, Mäkihuhta, Mäkilampi, Mölykylä, Naarajärvi, Nenonpelto, Neuvola, Nevalankylä, Niemenkylä, Niinimäki, Niskajärvi, Niskakoski, Oittila, Ollinniemi, Orkootmäki, Pallolanmäki, Paltanen, Pappilanmäki, Partaharju, Paukkola, Paunola, Peiposjärvi, Pekkala, Peltoselkä, Perkainkylä, Peräselkä, Petsamo, Petäjäselkä, Pirttimäki, Pitkäkangas, Pitkäsmäki, Pohjois-Niskamäki, Pohjoismäki, Pohoskylä, Porsaskoski, Pussinpohja, Puukkola, Pyhitty, Pyhäjärvi, Pökkelökangas, Pölkönselänne, Pöyhölä, Rantakylä, Retuperä, Riipilä, Ristimäki, Rummukanmäki, Rummukka, Rämälänmäki, Sakonkylä, Salmenkylä, Salmentaus, Salvonen, Saunamäki, Savonlahti, Selkiö, Seppälänmäki, Seunala, Siikakoski, Siikalahti, Siikamäki, Silvastinmäki, Sipilänmäki, Sivula, Sormula, Suholanranta, Suontniemi, Suosaari, Susihauta, Syvänsi, Syväsilmä, Särkimäki, Tahiniemi, Taipale, Taka-Heikkola, Teollisuuskylä, Tervo, Tihusniemi, Tikkalanmäki, Tulilampi, Tyrväälä, Valkeamäki, Vanaja, Vangasjärvi, Vehmaskylä, Venetmäki, Vilhula, Virtasalmi, Väisälä, Välijoki, Välästi, Vämppäänkylä ja Väärä
KuvausAlueen Pieksämäki kuvaus

Pieksämäki on reilun 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savon maakunnassa. Naapurikuntiin kuuluvat Suonenjoki, Rautalampi, Hankasalmi, Joroinen, Mikkeli, Leppävirta, Juva ja Kangasniemi.

Puistomaisen, aktiivisen ja viihtyisän Pieksämäen alueella on yli 400 järveä. Pieksämäki tunnetaankin puhtaasta luonnosta sekä hyvistä harrastus- ja matkailumahdollisuuksista. Kohteista mainittakoon Vedenjakaja-reitistö, joka on kaupungin ehdottomia luontomatkailuvaltteja. Runsas mökkitarjonta kauniiden maisemien lomassa on monen majoittujan mieleen.

Pieksämäen merkittäviä toimialoja ovat teknologia- ja elintarviketeollisuus, rakentaminen ja kauppa. Eniten työpaikkoja löytyy hyvinvointi- ja hoiva-alalta sekä koulutusorganisaatioista. Suurimpiin työllistäjiin kuuluu VR Pieksämäen konepaja, jonka ympärille on muodostunut metallialan yritysten keskittymä.

Pieksämäellä on hyvin myös opiskelumahdollisuuksia. Opiskella voi esimerkiksi ammattiopistoissa sekä Diakonia-ammattikorkeakoulun ja Mikkelin ammattikorkeakoulun toimipisteissä. Terveys- ja sosiaalipalveluiden kasvussa suuressa roolissa on juurikin ollut sosiaali- ja terveysalan koulutus.

Kulttuurielämä Pieksämäellä on varsin vireää. Esimerkiksi Kulttuurikeskus Poleenissa, joka sijaitsee kauniissa rantamaisemissa, voi nauttia musiikista, tanssista ja teatterista. Kulttuurihistoriallisesti merkittäviin kohteisiin kuuluu Haapakosken Ruukki.

Kaupunki sijaitsee rautateiden risteyskohdassa, joten junayhteyksiä löytyy erinomaisesti joka suuntaan. Pieksämäki onkin "elämäsi asemapaikka"!