Pirkkala

Tältä sivulta löydät kunnan Pirkkala suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Pirkkala suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Pirkkala
YritysLiikevaihto (euroa)
Rotator Oy90 miljoonaa
Vesivek Pirkkala67 miljoonaa
PP Ruoka Oy66 miljoonaa
Komatsu Forest Oy, Pirkkala varaosat58 miljoonaa
Suomen Rakennuskone Oy40 miljoonaa
Alasen Rakennus Oy33 miljoonaa
Enset Oy29 miljoonaa
Solarigo Systems Oy28 miljoonaa
Plugit Finland Oy28 miljoonaa
ProMart Oy26 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Pirkkala yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Vesivek Pirkkala481
Rotator Oy158
Taratest Oy146
Novatron Oy140
JIS-Automation Oy113
Suomen Rakennuskone Oy104
Vesivek Salaojat Oy93
Logistic Oy84
PP Ruoka Oy83
Kuivaustekniikkaryhmä Vahingonhoito83

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Pirkkala
YritysKasvuprosentti
Juwaco Oy+300.5%
Pirkkalan Rahti- ja Huoltopalvelut Oy+277.0%
Nokikaveri Oy+253.4%
BER Oy+192.4%
Partolanportti Kiinteistö Oy+170.9%
Arocco Oy+163.1%
Dc One Oy+160.3%
Mediameteli Oy+154.6%
JJA Group Oy+125.7%
Sami P Saneeraus Oy+123.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Pirkkala
YritysPerustettu
Kiinteistöhuolto Takapiha01.07.2024
VPcustomfix20.06.2024
AJ Goods Oy20.06.2024
Airaksinen Motorsport Oy03.06.2024
Ripsiregina30.05.2024
Ross Invest Oy22.05.2024
LujaParts Oy20.05.2024
3DVestment Oy02.05.2024
ISD-Autotalo Oy04.04.2024
TL koti- ja yrityshieronta28.03.2024
EsittelyssäAlueen Pirkkala yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Seran Puhtautta ja Palvelua Oy

  Seran Puhtautta ja Palvelua Oy on paikallinen siivousalan yritys, joka tarjoaa laadukasta siivouspalvelua yrityksille ja yksityisille. Saat henkilökohtaista palvelua silloin, kun sitä tarvitset. Palvelemme ilolla niin pientä kuin suurta asiakasta.

  Teemme kotisiivoukset, yrityssiivoukset ja erikoissiivoukset. Toiminta-alueemme on Tampere sekä lähikunnat Ylöjärvi, Pirkkala, Nokia, Kangasala ja Lempäälä.

  Palveluitamme ovat myös

  • kertaluontoinen siivous
  • ikkunapesut
  • arvonlisäveroton siivouspalvelu

  Yrityssiivous:

  • sopimussiivous
  • kertaluontoinen siivous

  Teemme myös erikoissiivouksia, sekä rakennusten loppusiivouksia.

  Tervetuloa tutustumaan Seran Puhtautta ja Palvelua Oy:n siivouspalveluihin!

 • RengasCenter Pirkkalan Rengaskauppa Oy

  RengasCenter on Suomen suurin yrittäjäomisteinen rengasliikeketju. Merkkinä suomalaisesta työstä, palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Teemme joka päivä töitä turvallisemman ja asiakkaita aidosti palvelevan arjen tieliikenteen eteen. Markkinoiden laajimmasta merkkivalikoimasta löydämme juuri sinun ajoneuvoosi, -tyyliisi sekä budjettiisi sopivat renkaat ja vanteet – olit sitten arkiautoilija tai raskaan liikenteen ammattilainen.

  Renkaat ovat liiketoimintamme ydin ja joustava, yrittäjävetoinen palvelu käyntikorttimme. Asiantuntijoittemme puoleen voit kääntyä pienimmänkin rengashuolen yllättäessä.

 • Taksiliikenne Hormalainen

  Tarjoamme taksipalveluita keskittyen kuljetuksiin esteettömällä kalustolla. Kauttamme hoituvat erityisryhmien kuljetukset, invataksi- sekä paaritaksitilaukset.

  Kuljettajillamme on oman alueensa paikallistuntemus, panostamme asiakaslähtöiseen perinteiseen taksipalveluun. Ajamme KELA:n korvaamia matkoja Taksi Tampereen kelavälityksen alla.

  Tarkemmin palveluistamme alla:

  • KUOHKE ajot Tampereen ja naapurikuntien sekä Valkeakosken alueella. Ajamme myös tuttutaksi kyytejä, ota rohkeasti yhteyttä lomakkeen kautta ja kysy kuljettajiemme mahdollisuutta kuljettaa juuri sinua.

  • Taksilla toteutettavat sairaaloiden ja hoitolaitosten väliset potilassiirrot

  • Kelan korvaamat taksimatkat, myös toive- ja tuttutaksiajot onnistuvat. Keskitymme pyörätuoli- sekä paaripotilaisiin, mutta tarvittaessa kuljetamme myös esim. säännöliisiin terapiakäynteihin ja muihin erityistarpeisiin kulkevia asiakkaita mahdollisuuksien mukaan.

  • Olemme mukana myös 02 Taksissa yhteistyökumppaniemme kautta sekä ajamme myös tilauksia Uber ja Bolt sovellusten kautta !

  • Vakuutusyhtiöiden korvaamat matkat suoralaskutuksena vakuutusyhtiöltä maksusitoumusta vastaan.

  • Erikoisemmat keikat onnistuvat myös, muun muassa pientavaratoimitukset, Meet & Greet taksipalvelu lentokentillä, rautautieasemilla jne.

  Kalustostamme lyhyesti

  Yrityksellemme on neljä esteetöntä ja yksi sähkötaksi Pirkanmaan alueella. Kuljetamme paaripotilaita tällä hetkellä vain yhdellä autollamme pääosin Valkeakosken ja etelä-Pirkanmaan alueella.

  Yritykseltämme siis onnistuvat monenmoiset kuljetustarpeet niin yhteiskunnan kustantamista ajoista aina nykyaikaisiin sovellustilauksiin asti!

  Tervetuloa kyytiimme ja nähdään taksissa !

 • Rakennus Arela Oy

  Remontointi & rakentaminen | Rakennus Arela Oy

  Ensiluokkaista rakentamista ja remontointia Pirkanmaalla. Rakennus Arela Oy toteuttaa kaikki rakennus- ja remontointityöt huolellisesti ja tarkasti. Rakennamme sekä uudiskohteita että remontoimme vanhaa. Toimimme Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaan alueella. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt, taloyhtiöt kuin yrityksetkin.

  Teemme pienet ja suuremmat kohteet suurella ammattiylpeydellä ja yli 10 vuoden kokemuksella rakennusalalta. Asiakas saa meiltä varmasti laadukkaan, hyvin tehdyn ja hyvännäköisen lopputuloksen.

  Tutustu palveluihimme lisää kotisivuillamme ja ota rohkeasti yhteyttä!

  Kauttamme onnistuu muun muassa:

  • Perustukset

  • Betonilattiat

  • Runkotyöt ja väliseinät

  • Vesikatot

  • Julkisivuremontit

  • Ikkuna- ja oviasennukset

  • Terassit ja piharakennukset

  • Kylpyhuoneremontit

  • Keittiöremontit

  • Saunaremontit

  • Pintaremontit

  Rakennus Arela Oy on mukana Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelussa.

 • Kattokeskus Pirkanmaa Oy
  Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys. Meillä on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja -huolloista sekä aurinkopaneeleista. Saat nämä kaikki saman katon alta. Toimimme Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa ja Keski-Suomessa. Omat toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja oma, ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Lempäälä, Nokia, Vesilahti ja Tampere.

Kaupunginosat
Ania, Haikka, Heikkilä, Huovi, Hyrsinki, Härmälä, Jyrkänpää, Kaarila, Katajala, Keskisenkulma, Killo, Kurikka, Kyösti, Lepomoisio, Loukonlahti, Multisilta, Naistenmatka, Nuoliala, Pakkalankulma, Partola, Pirkkalankylä, Rahola, Saarenkärki, Sankila, Sarankulma, Sionkylä, Sorkkala, Suuppa, Tahmela, Takamaa, Toivio, Toppari, Turri, Uuramonmäki, Villilä ja Vähäjärvi
KuvausAlueen Pirkkala kuvaus

Pirkkala on reilu 19 000 asukkaan kunta Pirkanmaalla, Tampereen kyljessä. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on kasvanut 2000-luvulla nopeimmin suhteessa väkilukuun. Valtatie 3:n, Tampereen seudun joukkoliikenteen sekä Tampere-Pirkkalan lentoaseman ansiosta kulkuyhteydet ovat erinomaiset eri puolille maata.

Pirkkala on ikärakenteeltaan nuori kunta, jossa asuu paljon lapsiperheitä ja jonka asukkaat ovat maan kolmanneksi koulutetuimpia. Kaupunkimainen elämä ja kodikas maalaiskunta kohtaavat Pirkkalassa, jossa voi asua ja virkistäytyä järvimaisemissa. Kunta tunnetaan hyvistä palveluistaan ja kilpailukykyisistä yritysalueistaan. Keskeinen sijainti ja aktiivinen elinkeinopolitiikka tukevat myös yritysten toimintaa.

Esimerkiksi kone- ja rautakauppa kukoistaa Pirkkalassa. Suurin työnantaja on Pirkkalan kunta, toiseksi suurin Satakunnan lennosto. Pienyritysvaltaisessa kunnassa toimivat myös muun muassa Vesivek Pirkkala, Rotator Oy, Komatsu Forest Oy, JIS-Automation Oy ja Johnson Metall Oy Ab.