Polvijärvi

Tältä sivulta löydät kunnan Polvijärvi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Polvijärvi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Polvijärvi
YritysLiikevaihto (euroa)
Muovisola Oy4 miljoonaa
Aca Systems Oy2 miljoonaa
Polvijärven Kone ja Tarvike Oy2 miljoonaa
Lomakeskus Huhmari2 miljoonaa
Metsä Kallinen Oy1 miljoonaa
AMT-Systems Oy1 miljoonaa
KT Engineering Oy1 miljoonaa
Lämpö Kuningas1 miljoonaa
Verkkolammen Hoitokoti Oy969 tuhatta
Polvijärven Sora896 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Polvijärvi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Ecolam Oy61
Muovisola Oy26
Lomakeskus Huhmari21
Hoitokoti Ukonhattu Oy13
Verkkolammen Hoitokoti Oy12
Aca Systems Oy9
AMT-Systems Oy8
KT Engineering Oy6
Lämpö Kuningas6
Metsä Kallinen Oy6

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Polvijärvi
YritysKasvuprosentti
Bear Hunting Team osuuskunta+149.3%
Karostech Ltd Oy+61.7%
Konepaja M. Pappinen Oy+40.7%
Muovisola Oy+21.9%
Pirtzit Oy+21.4%
Niemennenän Emo Oy+20.5%
Metsä Kallinen Oy+17.3%
Metallityö Mutanen Oy+16.3%
Polvijärven Virasto Kiinteistö Oy+14.6%
Polvijärven Maansiirto+11.8%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Polvijärvi
YritysPerustettu
BioVille Oy06.06.2022
Mikko Simpura04.05.2022
Konepalvelu Luukkonen26.04.2022
PJH-Invents19.04.2022
DJ Mankan ohjelmapalvelut11.04.2022
TMI:M.Haaranen08.04.2022
Sotkuman tutkimusasema Oy14.01.2022
Rahoix Oy11.01.2022
Fin Custom Oy05.01.2022
Sora Sound Productions19.11.2021
EsittelyssäAlueen Polvijärvi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Taksi Mertsi

  Taksi Mertsi tarjoaa luotettavaa, yksilöllistä ja vastuullista taksipalvelua. Käytössämme on kolme 8 henk. tilataksia, joista molemmista löytyy täydellinen inva- ja paarivarustus sekä tarvittaessa myös auton oma pyörätuoli. Lisäksi käytössämme on myös 4 hlön henkilöautotaksi. Taksi Mertsin taksit ovat tasokkaita, siistejä ja hygieenisiä.

  Meiltä myös Kelan sopimuskuljetukset, sekä tilausajoa. Tutustu lisää nettisivuillamme!

  Soita ja tilaa!

 • Polvijärven Kone ja Tarvike Oy
  Polvijärven Kone ja Tarvike Oy on asiantunteva pienkoneiden huolto- ja myyntipisteesi Polvijärvellä. Palvelemme laajasti koko Pohjois-Karjalan alueella: Juuka, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu ja Kaavi. Palveluvalikoimaamme kuuluvat huoltotöiden lisäksi myös pienkoneiden ja työkalujen myynti. Myymme myös monipuolisesti rakennustarvikkeita, jotka toimitamme kotiinkuljetuksella rakennuskohteeseen.
 • Maalaus ja Remonttipalvelu Muje Oy

  Maalaus- ja remonttipalvelu Muje Oy on monipuolinen remonttiyritys, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti kaikilla sisäremontoinnin osa-alueilla. Hankimme tarvittavat rakennusmateriaalit asiakkaan toiveita kuunnellen ja teemme kylpyhuone- ja muut huoneistoremontit perusteellisesti purku- ja pohjatöistä laatoituksen viimeistelyyn asti. Yhteistyökumppaniemme avulla myös sähkö- ja vesiliitäntätyöt sekä loppusiivous tulevat kätevästi kauttamme.

  Palvelumme:

  • Kylpytilaremontit, märkätilaremontit, saunaremontit
  • Tapetoinnit
  • Maalauspalvelu
  • Huoneistoremontit
  • Liiketilaremontit
  • Timpurin työt (terassit, puusepän työt)

  Kylpyhuoneremontit

  Toteutamme kylpyhuoneremontteja kokonaisvaltaisena palveluna sisältäen purku- ja pohjatyöt, vedeneristystyöt, laatoitukset, kalusteasennukset ja muut tarvittavat remonttityöt. Vesivahinkokohteissa teemme vaaditut kosteusmittaukset ja kuivaukset ennen remonttia. Kosteuskartoittajan ja vesieristäjän sertifikaatit takaavat työmme laadun. Hankimme asiakkaan toiveiden mukaiset rakennusmateriaalit ja huolehdimme sähkö- ja vesiliitännöistä yhteistyökumppaniemme avulla. Viemme myös roskat ja purkujätteet kaatopaikalle.

  Huoneistoremontit

  Olemme toteuttaneet huoneistoremontteja jo lähes 20 vuoden ajan. Runsas kokemus, motivoitunut henkilökuntamme sekä asiakaslähtöisyys takaavat laadukkaan palvelun. Toteutamme niin keittiöremontit, olohuoneremontit ja koko huoneiston remontoinnin. Toteutamme seuraavat huoneistoremontoinnin palvelut: purkutyöt, pohjatyöt, lattia-asennukset, maalaustyöt, tapetoinnit, kalusteasennukset, sisäkattomuutokset, väliseinät, kosteuskartoitukset ja kuivaukset, vedeneristystyöt, märkätilaremontit sekä keittiöremontit. Kauttamme saat myös tarvittavat vesi- ja sähkötyöt sekä perusteellisen loppusiivouksen, jonka jälkeen pääset nauttimaan uudistetusta, juuri Sinua varten toteutetusta huoneistosta!

 • Pekan Kone ja TV
  Pekan Kone ja TV myy, huoltaa ja korjaa kodinkoneita ja tietotekniikkaa. Kauttamme myös ilmalämpöpumppujen sekä valvontakameroiden asennukset ja huollot.
 • Autopeltikorjaamo ja maalaamo M. Laitinen
  Autopeltikorjaamo ja maalaamo M. Laitinen tekee automaalaukset ja peltikorjaukset vuosien ammattitaidolla. Pääsääntöisenä toimialueenamme on Polvijärvi, Outokumpu, Lieksa, Kaavi, Juuka ja Kontiolahti.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Outokumpu, Kaavi, Kontiolahti, Liperi ja Juuka.

Kaupunginosat
Ahdin alue, Haaponiemi, Haapovaara, Haaralanniemi, Haavikonmäki, Hanhilampi, Hiekkaselkä, Horsmanaho, Hovinaho, Huhmarinen, Hukkala, Huosiolampi, Huutokoski, Höökki, Juttusuo, Jyrinmäki, Jängänranta, Kallioniemi, Kanava, Kansalanalavi, Karnukka, Kilkkala, Kinahmo, Kiviniemi, Kostanlahti, Kostanvaara, Kuikkapuro, Kuorevaara, Kupinpuro, Kylylahti, Kyyrönkylä, Lahtolahti, Lavaniemi, Lehtovaara, Lipasvaara, Lopotti, Mansikkaniemi, Martikkalanniemi, Martonvaara, Matopuro, Monolanmäki, Mutkanvaara, Mäntyvaara, Nenäsenvaara, Niskala, Niskaniemi, Nuottiranta, Oriniemi, Pajumäki, Paljakka, Palopetäikkö, Partala, Pohjanperä, Pohjoispää, Polvikoski, Porraskorpi, Raassilanniemi, Rantala, Rapa-Ryysä, Rapalahti, Rauanlahti, Roinonen, Rukkoniva, Rukkosalo, Ruvaslahti, Räisky, Saarivaara, Sammakkovaara, Saunasuo, Selänniemi, Sepänmäki, Sirnihtä, Sivinlahti, Sola, Solansaari, Sorpanniemi, Sotkuma, Tapasenvaara, Teerivaara, Tervalampi, Turvala, Ukonniemi, Vaaranlahti, Vanhakylä, Varonen, Vasarakangas, Vasaralahti, Verkkolampi, Vihtapuro, Viinijoki, Vilulahti ja Välisärkkä
KuvausAlueen Polvijärvi kuvaus

Polvijärvi on Pohjois-Karjalassa sijaitseva, noin 4 400 asukkaan kunta. Kesäisin väkiluku kuitenkin kasvaa merkittävästi, kun toistatuhatta mökkiläistä saapuu viettämään lomiaan. Sen maakuntakeskus on Joensuu, ja naapurikuntiin kuuluvat Juuka, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu sekä Kaavi.

Polvijärven kunta työllistää noin 140 henkilöä. Yrityksistä suurimpia työllistäjiä on Boliden Kylylahti, joka kuuluu ruotsalaiseen metallialan yritykseen Boliden AB:hen. Sen toimialaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien uusiokäyttö. Menestysyrityksiin kuuluvat myös Lomakeskus Huhmari ja Muovisola Oy.

Maaseutuelinkeinolla on vahva rooli Polvijärvellä, ja Polvijärvi onkin maakuntansa suurin luomutuottaja. Maatiloja on runsaasti, mikä vaikuttaa lähiruuan erinomaiseen saatavuuteen.

Vireiden kylien merkitystä ei sovi unohtaa. Niiden kyläyhdistyksistä on tullut Polvijärven varsinainen voimavara. Ne ovat mukana niin kunnan päätöksenteossa kuin kulttuurissakin, kuten suositun Kinahmon teatterin toiminnassa.