Pomarkku

Tältä sivulta löydät kunnan Pomarkku suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Pomarkku suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Pomarkku
YritysLiikevaihto (euroa)
Suomen Imurikeskus Oy6 miljoonaa
Pomarfin Oy5 miljoonaa
Metallityö Uusitalo Oy4 miljoonaa
Pakkala Oy Konepaja Pääkonttori2 miljoonaa
Palvelukodit Pomarkun Tilkkutäkki Oy / Asumisyksikkö Tiilitupa2 miljoonaa
AJ & J Service Oy Pääkonttori2 miljoonaa
Satakunnan Puunkuljetus Oy2 miljoonaa
PJ-Kone Oy998 tuhatta
Kuljetus Oy Aki Koskinen995 tuhatta
Rosendahl Service Oy747 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Pomarkku yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Palvelukodit Pomarkun Tilkkutäkki Oy / Asumisyksikkö Tiilitupa35
Elebet Oy25
Suomen Imurikeskus Oy24
Pakkala Oy Konepaja Pääkonttori23
Pome Oy22
Pomarkun Hakeosuuskunta18
Pomarfin Oy14
AJ & J Service Oy Pääkonttori12
Metallityö Uusitalo Oy8
ER-Flex Oy6

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Pomarkku
YritysKasvuprosentti
Tilausliikenne Mäensivu Oy+145.8%
Satadiens JP Oy+36.3%
Mainostykki Oy+29.9%
Mainosviiva Oy+18.6%
Southwest Ware Oy+15.8%
Porin Tuontipiste Oy+11.1%
Sähkö- ja kiinteistöhuolto Koivunen Oy+9.7%
PJ-Kone Oy+7.3%
Suomen Imurikeskus Oy+6.2%
Kettumäentie 7 Kiinteistö Oy+2.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Pomarkku
YritysPerustettu
Satasavotta Oy17.05.2022
Timo Antti Peltomaa24.02.2022
Pegasos A.M Oy11.09.2021
Decor Marikos Oy16.06.2021
Traveller perävaunut Oy16.04.2021
Honmet Oy05.03.2021
Sakatransport Oy19.09.2020
EsittelyssäAlueen Pomarkku yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • AJ & J Service Oy Pääkonttori
  AJ&J Service Oy tarjoaa kokonaisvaltaista, asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltua teräksen pintakäsittelyalan osaamista ja palvelua.
 • Raskashuolto Salmivuori

  Raskaan kaluston huoltoa ja korjausta

  Raskashuolto Salmivuori toimii Pomarkussa Riuttan teollisuusalueella. Teemme raskaan kaluston huolto- ja korjaustöitä, sähkö- ja hydrauli- sekä pneumatiikkakorjauksia, päällirakenne- ja jarruremontteja. Palveluihimme kuuluvat myös ABS/EBS vikojen korjaukset. Teemme vikadiagnoosien luvut ja poistot Boschin laitteella. Meillä on useamman vuoden kokemus linja-autojen huolloista sekä korin lämmönhallinnan korjauksista (ilmastointi/lämmitys).

  Yrityksellämme on sekä rajoitin- että piirturitarkastusluvat, Tukesin myöntämä ajoneuvojen ilmasointihuoltolupa sekä A-jarrulupa. Jarrusovitukset on ulkoistettu yhteistyökumppanillemme. Meiltä saat linja-autojen, kuorma-autojen, sekä muun kaluston ilmastointihuollot. Viesa-taukoilmastointilaitteiden myynti, asennus ja huolto. Toimimme myös Stoneridge-piirtureiden ja oheislaitteiden edustuspisteenä. Kauttamme saa myös varaosat raskaaseen kuljetuskalustoon asialliseen hintaan seuraavalle arkipäivälle.

  Tervetuloa asioimaan!

 • Metallityö Uusitalo Oy

  Metallityö Uusitalo Oy tarjoaa korkealuokkaiset konepajatyöt ja valmistaa laadukkaat metallirakenteet. Palveluihimme kuuluvat kokonaisvaltaiset konepaja- ja metallityöt. Nykyaikainen koneistomme sekä ammattitaitoinen henkilöstömme mahdollistaa vaativatkin rautarakennetyöt. Toimintamme onkin keskittynyt konepajateollisuuden teräsrakenteiden valmistukseen. Tilamme mahdollistavat suurien kappaleiden käsittelyn tehokkailla nostureilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • Avoin yhtiö Saarinen ja Pojat
  Saarinen ja Pojat on pomarkkulainen LVI-liike, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia LVI-töitä asennuksista kunnostustöihin. Toimimme pääasiassa Porin alueella.
 • Veljekset Peltomaa Oy
  Veljekset Peltomaa Oy tarjoaa rakennussaneeraukset, ikkuna- ja oviasennukset ja kaikenlaiset rakennuspalvelut vuosien kokemuksella. Toimimme Satakunnan alueella yrityksille ja yksityisille asiakkaille.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Siikainen, Kankaanpää, Merikarvia ja Pori.

Kaupunginosat
Alinenjoki, Haapakoski, Harjakoski, Hiilimäki, Honkakoski, Järvikulma, Keisarinkuja, Kiilholma, Koivulevonkulma, Korvenkaupunki, Lampinkartano, Majansuu, Mattilankulma, Myllykulma, Ojakorpi, Pietihuhta, Pitkäkuja, Poikeljärvi, Rantakylä, Riutta, Ruokejärvi, Ruuskankulma, Simulankulma, Tuunajärvi ja Veikasjärvi
KuvausAlueen Pomarkku kuvaus

Pomarkku sijaitsee Satakunnassa valtatie 23:n varrella. Se on reilun 2 000 asukkaan kunta, naapureinaan Pori, Siikainen, Merikarvia ja Kankaanpää. Tärkeä työskentely-, opiskelu- ja palvelukeskus Pori on vain 25 km päässä.

Pomarkun pääelinkeino on teollisuus ja kunta tunnetaankin eritoten jalkineteollisuudesta sekä metalli- ja puusepänteollisuudesta, jotka ovat merkittäviä työllistäjiä. Monelle on tuttu kenkiä valmistava menestysyritys Pomarfin Oy. Muita menestysyhtiöitä ovat Metallityö Uusitalo Oy sekä Suomen Imurikeskus Oy. Pomarkussa on yli sata teollisuus- ja palveluyritystä.

Pomarkku tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet yrittämiseen. Tässä merkittävässä roolissa on sijainti ja lyhyt matka isompiin kaupunkeihin, Meri-Porin satamiin sekä Porin lentokentälle. Tarjolla on myös hyviä teollisuustontteja.