Pukkila

Tältä sivulta löydät kunnan Pukkila suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Pukkila suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Pukkila
YritysLiikevaihto (euroa)
Yli-Hyrylä osakeyhtiö7 miljoonaa
Pukkilan Kala Oy5 miljoonaa
Myllylän Betoni Oy4 miljoonaa
Premite Oy2 miljoonaa
Pietilän Sora Oy2 miljoonaa
M. Sihlman Oy1 miljoonaa
Raskaskonekorjaus Tapio Björn Oy936 tuhatta
Asennus-Vate Oy921 tuhatta
Maxi-Kaivin Oy721 tuhatta
Hanaa Oy704 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Pukkila yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Myllylän Betoni Oy23
Seve & Seve Service Oy14
Asennus-Vate Oy12
Nicemedia Oy11
DeliBock Oy4
Am Sairola Oy3
Asiantuntijatehdas Oy2
Sunset Care Oy2
Kuljetus Marhed Oy2
Kone-Tomppa Oy2

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Pukkila
YritysKasvuprosentti
Wesaco Oy+108.0%
Aktarian Oy+43.2%
Raskaskonekorjaus Tapio Björn Oy+42.0%
Inecu Oy+36.0%
Metsähuolinta Oy+30.8%
Premite Oy+30.4%
Carshape Oy+27.0%
Yli-Hyrylä osakeyhtiö+23.7%
Nordic Cng Service Oy+23.7%
JP-Farm Oy+22.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Pukkila
YritysPerustettu
AS Tarkka Oy17.05.2023
Puunkaatopalvelu Saarinen Tmi12.03.2023
RTL Group Oy22.02.2023
T:mi V. Ryynälä29.01.2023
Pizza World Oy18.01.2023
Ravintola SantziCafe Oy07.12.2022
P.Kuosa08.09.2022
EsittelyssäAlueen Pukkila yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • M. Sihlman Oy

  M.Sihlman Oy tekee maarakennustyöt rautaisella ammattitaidolla. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa erilaiset kaivuutyöt, maansiirto, työmaiden valmistelevat työt sekä lumityöt.

  Osaava henkilöstömme hoitaa urakat tehokkaasti ja huolellisesti. Voit itse ottaa rennosti ja jättää huoletta hommat meidät harteillemme. Harjoitamme koneurakointia sekä ympäri pääkaupunkiseutua että muualla maassa.

  M.Sihlman Oy perustettiin vuonna 2011 Pukkilassa. Yrityksemme on kasvanut vuosi vuodelta, ja toimintaa laajennetaan tarpeen mukaan. Tällä hetkellä kalustoomme kuuluu muun muassa 3 pyöräalustaista kaivinkonetta ja 3 traktoria. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Mikko Sihlman.

  • MAANSIIRTO Työmaille kertyy töiden edetessä usein paljon tarpeetonta maa-ainesta, josta pitää päästä eroon. Toisinaan taas täyttömaata tarvittaisiin paljon enemmän. Me pidämme huolen, että työmaasi ei hautaudu irtomaahan tai kärsi materiaalipulasta, vaan maa-aines siirtyy sinne, missä sitä tarvitaan.

  • KAIVUUTYÖT Moderneilla ja tehokkailla työkoneillamme pystymme tekemään haluamasi kaivuutyöt tarkasti mutta nopeasti. Tarvitsetpa sitten ojankaivuuta tai talon perustusten kaivamista, meiltä se sujuu vaivattomasti.

  • LUMITYÖT M. Sihlman Oy auraa mökkitiesi ja kuljettaa lumikuormat pois työmaaltasi. Varmistamme, että et joudu kärsimään lumiongelmasta, vaan tiesi ja pihasi pysyvät kunnossa talvellakin.

  Ota yhteyttä jo tänään!

 • NLV-Service

  NLV-Service tekee iskunvaimentimien huollot ja korjaukset Pukkilassa, Uudellamaalla. Huollamme ja korjaamme kaikkien merkkien iskunvaimentimia. Teemme sekä perushuoltoja että vaativampia huoltoja. Saat meiltä myös kaikki muut tarvitsemasi pienkonehuollot saman katon alta.

  Säädämme iskunvaimennuksen sopivaksi pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Meillä on osaamista esimerkiksi moottoripyörien ja moottorikelkkojen iskunvaimennuksesta.

  Huollamme ja korjaamme myös kaikki moottoripyörät, moottorikelkat, ruohonleikkurit ja muut pienkoneet merkkiin ja vuosimalliin katsomatta. Meillä on kokemusta sekä uudempien että vanhempien koneiden huoltamisesta ja korjaamisesta. Käytämme laadukkaita varaosia ja tarvikkeita, joiden avulla varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Meiltä löytyy useita yleisimmin tarvittavia varaosia suoraan varastosta ja tilaamme nopeasti lisää yhteistyökumppaneiltamme.

  Ota yhteyttä!

 • Tmi Metsäpalvelu Metsätimo

  T:mi Metsäpalvelu Metsätimo tarjoaa metsänhoitotyöt, metsähakkuut, energiapuuhakkuut, myrskytuhot sekä puutavaran ja hakkuutähteen kuljetuksen. Suoritamme ammattitaidolla myös ympäristön huomioivaa metsänkäsittelyä, joustavasti ja edullisesti. Käytössänne on viimeisin tietotaitomme ja nykyaikaiset välineet.

  Kysy kilpailukykyistä tarjoustamme!

 • Maxi-Kaivin Oy
  Maxi-Kaivin tarjoaa asiantuntevaa koneurakointia Uudenmaan seudulla ja Etelä-Suomen alueella. Kun tarve koneurakoinnille ilmenee, meiltä saat asiakaslähtöistä ja osaavaa palvelua.
 • JAS-Kolmoset Oy
  Jas-Kolmoset Oy kuljettaa koneet ja komponentit ympäri Suomen lavetti-, vaihtolava- ja perävaunukalustolla. Ajamme soraa sekä vuokraamme ja kuljetamme jätelavoja. Talvisin teemme teiden kunnossapitoa sisältäen auraukset, hiekoitukset ja suolaukset. Meiltä onnistuvat myös erikoispitkät, -korkeat, sekä -leveät kuljetukset.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Myrskylä, Askola, Mäntsälä ja Orimattila.

Kaupunginosat
Hannulankulma, Joentausta, Kantele, Korpi, Kukonkorpi, Kyrölä, Köpinkulma, Lakehisto, Letkunkulma, Lyhdinmäki, Mäntymäki, Mättähistö, Naarkoski, Piukkutorppi, Pyyppölänkulma, Rämsä, Savijoki, Syvänoja, Torppi ja Uudentalonkulma
KuvausAlueen Pukkila kuvaus

Pukkila on 1 900 asukkaan kunta Porvoonjokilaakson maalaismaisemissa, Uudellamaalla. Sen naapureita ovat Myrskylä, Askola ja Mäntsälä. Pukkilassa on vireät kuusi kylää, erinomaiset palvelut ja paljon tapahtumia.

Pukkilan elinkeinoelämässä on monia eri alojen toimijoita, joista muun muassa maanrakennus on vireästi edustettuna. Kunnan menestysyrityksiin kuuluukin maanrakennusyritys Yli-Hyrylä, kuten myös betonirakentamisen ammattilainen Myllylän Betoni Oy, joka on niin ikään kunnan suurimpia työnantajia.

Pukkilassa on kaunis luonto, joka houkuttelee seudulle matkailijoita vierailemaan ja viihtymään pidemmäksikin aikaa. Esimerkiksi Naarkosken putoukset ja Natura 2000 –alueet ovat kunnan helmiä. Pukkilan erityisyys on myös japanilainen majatalo Yado Oikawa.

Pukkilan tavoittaa esimerkiksi Helsingistä tunnissa, matkaa kertyy vain noin 80 km.