Punkalaidun

Tältä sivulta löydät kunnan Punkalaidun suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Punkalaidun suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Punkalaidun
YritysLiikevaihto (euroa)
Kaskenoja Oy18 miljoonaa
SHT-Tukku Oy15 miljoonaa
K-Supermarket Pouru6 miljoonaa
Neste Punkalaidun5 miljoonaa
Iso-Kouvon Tila Oy5 miljoonaa
Vesirakennus Ojanen Oy5 miljoonaa
Porsashovi Oy3 miljoonaa
Santaporsas Oy3 miljoonaa
LVI-Tapioharju Oy2 miljoonaa
Vanttilan Muovi Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Punkalaidun yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
SHT-Tukku Oy101
Kaskenoja Oy96
Vesirakennus Ojanen Oy18
K-Supermarket Pouru15
Iso-Kouvon Tila Oy14
Vanttilan Muovi Oy10
PPH Group Oy6
Veljekset Wallin Oy4
Julkisivumaalaus Nurmilaakso Oy4
Jeesi-Service Oy4

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Punkalaidun
YritysKasvuprosentti
Piipek Oy+71.0%
AV konex Oy+37.0%
ProHay Oy+28.7%
FeelFactory Oy+25.9%
Newfields Consulting Oy+24.4%
Jalasjoen Myllypirtti Oy+18.6%
LVI-Tapioharju Oy+14.1%
Iso-Kouvon Tila Oy+11.2%
Makkeenmaan Pekoni Oy+10.4%
Metsärannan Kauppa Oy+10.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Punkalaidun
YritysPerustettu
Sambulans30.06.2024
Artturi Ala-Viikari28.04.2024
K&K Active Oy05.04.2024
Y Huoltopiste23.01.2024
Punkalaitumen Apteekki08.01.2024
Perinnerakentaja Jyri Kuukasjärvi Oy23.11.2023
KV ins. toimisto06.09.2023
Hukkareissu Oy15.08.2023
Väliporsas Oy13.06.2023
Sonic Rites Oy21.04.2023
EsittelyssäAlueen Punkalaidun yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Punkalaitumen Osuuspankki

  Ajanvarauksella ma-pe 9.30-16. Kassapalvelut ma ja to 9.30-12.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Vesirakennus Ojanen Oy

  Vesirakennus Ojanen Oy on vesi- ja maanrakennukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua Punkalaitumen seudulla yli 10 vuoden kokemuksella.

  Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat esimerkiksi ruoppaukset, imuruoppaukset, maansiirrot, maanrakennus, huoltopalvelut, kuljetukset sekä keskusvoitelu- ja korkeapainejärjestelmien asennukset. Punkalaitumen hallilla huollamme raskaan kaluston, maansiirtokoneet sekä traktorit.

  Käytössämme ovat nykyaikaiset ja tehokkaat välineet sekä kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijät. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 • Kenkätehdasgym Oy
 • Tmi Elli Marttila
 • Webville
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Humppila, Urjala, Huittinen, Loimaa ja Sastamala.

Kaupunginosat
Haarakorpi, Hankuri, Haviokoski, Ilmiö, Isosuo, Jalasjoki, Kankaanrannankulma, Kannisto, Kanteenmaa, Kenninkulma, Keskimaa, Kestilänkulma, Kivisenoja, Koivulankulma, Kokkola, Koosanmaa, Koskioinen, Kostila, Kouvola, Kukkunen, Kyttälänkylä, Liitsola, Metsäkulma, Moisionkylä, Myllykulma, Mäenpää, Oriniemi, Palojoki, Palosaari, Parrila, Perä-Illo, Poutalankulma, Pöllönaukee, Reininmaa, Roukanmaa, Sadonmaa, Saikareenkulma, Sarkkila, Suonpäänkulma, Suontaustankulma, Susimaa, Sörkkä, Takunkulma, Talala, Teikarla, Teinilänkulma, Vahankulma, Vakkalankulma, Vanttila ja Vihalaita
KuvausAlueen Punkalaidun kuvaus

Punkalaidun on reilun 3 000 asukkaan kunta lounaisella Pirkanmaalla. Se sijaitsee aivan eteläisen Suomen keskiössä, noin tunnin matkan päässä Tampereelta ja Turusta.

Kunnan läpi kulkeva Taikayöntie on historiallisesti arvokas matkailutie, jonka varrella levittäytyy perinteikäs kulttuurimaisema. Kaunis, mutkitteleva tie johdattaa kulkijat vanhojen talonpoikaisrakennusten ja silmiä hivelevien jokinäkymien äärelle. Punkalaitumen keskustassa sijaitsee myös Suomen kaunein kunnantalo, joka on rakennettu vuonna 1923 jugend-tyyliä mukaillen.

Kaupungin keskusaukion, Pietarinaukion, maamerkkinä kohoaa näyttävä valaistu patsas, Pietari Brahen kynä. Rantabulevardi on virkistysreitti, joka kulkee Punkalaitumenjoen rantaa pitkin. Yli-Kirran kotiseutumuseossa voi tutustua aitoon maalaiselämään ja maatalouskoneisiin 1800-luvulta 1960-luvulle. Talonpoikaismuseo Yli-Kirra tunnetaan myös Mauri Kunnaksen Koiramäen lastenkirjojen esikuvana.

Särkkä on Punkalaitumen ehdoton vetonaula Vehkajärven rannalla ja yksi Suomen kauneimmista tanssilavoista. Porttikallion alueurheilukeskuksessa voi harrastaa frisbeegolfia, hiihtoa ja ampumahiihtoa. Luontopolku ja maisemanäkötorni tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet luonnon ja maisemien ihailuun.

Punkalaitumella on vireää yritystoimintaa, ja alueen suurimpia työllistäjiä ovat SHT-Tukku Oy, Kaskenoja Oy ja AP-Ensi Oy.