Pyhäranta

Tältä sivulta löydät kunnan Pyhäranta suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Pyhäranta suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Pyhäranta
YritysLiikevaihto (euroa)
Telakka- ja rakennustyöt Tejara Oy23 miljoonaa
Framecomp Oy2 miljoonaa
Sata Lvi-Tekniikka Oy1 miljoonaa
Rakennuspalvelu P.Ketola Oy607 tuhatta
Ihoden Höyläämö Oy570 tuhatta
Lännen Pintakäsittely Oy470 tuhatta
Mua-Tuote Oy381 tuhatta
T1 Auto Oy376 tuhatta
Ihoden Tk-Kaluste Oy359 tuhatta
Terapiakeskus Action Oy294 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Pyhäranta yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Telakka- ja rakennustyöt Tejara Oy101
Framecomp Oy20
Sata Lvi-Tekniikka Oy8
Ihoden Tk-Kaluste Oy4
Mua-Tuote Oy3
Rakennuspalvelu P.Ketola Oy3
Terapiakeskus Action Oy2
Vetrom Oy2
Ihoden Asema Oy2
Kaikelaist Oy2

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Pyhäranta
YritysKasvuprosentti
Sata Lvi-Tekniikka Oy+100.7%
K-Design Oy+71.0%
Ekoheating Oy+44.9%
Wanhapaikka Oy+19.3%
Valko, Helkkula Ky+13.0%
Kaikelaist Oy+12.1%
Rakennuspalvelu P.Ketola Oy+10.2%
Rauman Kukkakeskus Oy+9.7%
Telakka- ja rakennustyöt Tejara Oy+8.4%
Lautleto Oy+6.8%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Pyhäranta
YritysPerustettu
Siivous- ja hoivapalvelu Rantanen14.02.2024
T:mi Topi Saarinen06.02.2024
S. Valpola metalli- & huoltotyöt02.02.2024
Rantatech18.09.2023
Mansikin Apu Oy17.09.2023
Sunlea Oy20.05.2023
Ihoden Auto Oy13.04.2023
Mycola Oy09.03.2023
TK-Tech31.12.2022
Petekoneet15.11.2022
EsittelyssäAlueen Pyhäranta yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Jukka Saarinen Ky
  Jukka Saarinen Ky tarjoaa asiantuntevasti ja luotettavasti maanrakennus- ja kaivuutyöt. Osaamisalaamme kuuluu myös jätevesijärjestelmät. Työt teemme aina huolellisesti ja vankalla kokemuksella. Palvelemme niin kotitalouksia, yrityksiä kuin kuntiakin Pyhärannan, Rauman, Laitilan ja Uudenkaupungin alueella. Kun koneurakointi tai kaivuu-urakointi on tarpeen, käänny turvallisin mielin meidän puoleemme ja kerro, miten voisimme palvella juuri sinua! Saat meiltä maanrakennustyöt, jätevesijärjestelmät, kiinteistöpumppaamot, kaivuu-urakat, energiapuun korjuut ja ongelmapuiden kaadot ym. alan työt. Kysy lisää!
 • Hilannon Mylly Ky
  Hilannon Myllyn toiminta on 50 vuoden pituinen. Nykyinen yritys perustettiin vuonna 1987. Toimintamme keskittyy eläinrehun tuottamiseen maatalouden tarpeisiin. Rahtijauhatus toteutetaan aina asiakkaan luona. Mukanamme kulkevat kaikki raaka-aineet mitä tarvitaan korkealaatuisen tilaseoksen valmistamiseen. Näin ollen asiakkaamme välttyvät kivennäisten sekä muiden rehuraaka-aineiden varastoimiselta. Tilan omista viljoista sekä muista raaka-aineista valmistetaan Hilannon Myllyn sekoitusautoissa erilaiset rehut nopeasti ja vaivattomasti. Toimialueemme kattaa Varsinais-Suomen sekä Satakunnan alueet. Lisää tietoa palveluistamme löytyy täältä. Rahtisekoitus on nopea ja edullinen tapa helpottaa työtänne ja kustannuksia. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!
 • Autohuolto Kotimäki

  Autohuolto Kotimäellä on osaamista ja kokemusta yli 30 vuoden ajalta erilaisten autohoitoon ja -korjaukseen liittyvien palveluiden tarjoamisesta. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. ruosteenesto, maalipinnankäsittely, ilmastointihuollot, pesupalvelut, rengasmyynti sekä äänieristyksen parantaminen. Voit tutustua meihin tarkemmin kotisivuillamme.

  Ota rohkeasti yhteyttä!

 • Pyhärannan Kievari & Camping

  Pyhärannan Kievari & Camping on ihanteellinen koko perheen lomanviettopaikka keskellä Varsinais-Suomen upeaa luontoa. Monien mahdollisuuksien Pyhäranta sijaitsee kauniilla paikalla meren rannalla. Lämpimästi tervetuloa lomailemaan leirintäalueellemme!

  Pyhärannan Kievari & Camping on pieni ja rauhallinen, monipuolisten palveluiden leirintäalue Varsinais-Suomen ja Satakunnan rajalla. Sijaintimme meren äärellä mahdollistaa hauskat vesileikit, veneilyn ja tunnelmalliset iltauinnit suoraan rantasaunan löylyistä. Eloa leirintäalueelle tuo kahvion, ruokapaikan ja iltaravintolan virkaa toimittava Pyhärannan Kievari, jossa järjestetään kesäisin myös runsaasti elävän musiikin tapahtumia.

  Leirintäalueeltamme löytyy yhteensä 11 erilaista ja erikokoista (2–8 hlö) lomamökkiä, joista lähes jokaisesta on kaunis merinäköala.

  Mökit luovutetaan vuokraajien käyttöön klo 14. Vuokrausvuorokausi päättyy lähtöpäivänä klo 12, jolloin mökin tulee olla tyhjä ja siisti (alempaa löydät siivousohjeet). Loppusiivouksen hinta etukäteen varattuna on 40 €. Mikäli mökki luovutetaan siivoamatta, eikä loppusiivouksesta ole sovittu, veloitamme 50 €:n siivousmaksun.

  Mökkivarauksen voi perua veloituksetta viimeistään viikkoa ennen vuokrausajankohdan alkamista. Mökkihinnoissa on juhannuksena 20 %:n juhannuslisä.

  Lemmikit on sallittu mökeissä, joten majoitus ei valitettavasti sovellu allergisille. Huomioithan mahdollisen lemmikin loppusiivouksessa.

  Vuokrahinnat eivät sisällä lakanoita eikä pyyheliinoja. Tarvittaessa liinavaatteet voi vuokrata vastaanotosta hintaan 10 €/hlö.

  Leirintäalueeltamme löytyy mökkimajoituksen lisäksi 90 meren läheisyydessä sijaitsevaa nurmipohjaista matkailuauto- ja vaunupaikkaa ja telttapaikkoja yhtä paljon kuin nurmitilaakin! Auto- ja vaunupaikat ovat pääosin sähköistettyjä ja telttapaikan viereen saa tuoda auton.

  Leiriytyjien käytössä ovat siistit wc- ja suihkutilat, joita löytyy kahdesta eri rakennuksesta. Kievarin alakerrasta löytyy hyvin varusteltu keittiönurkkaus, jossa kokkailu ja tiskaus onnistuvat vaivattomasti. Keittiönurkkauksen lisäksi pihapiiristä löytyvä grillikatos useine pöytäryhmineen tarjoaa mainiot puitteet grilliherkkujen valmistamiseen ja nauttimiseen.

  Pyhärannan Kievari on leirintäalueemme viihtyisä päärakennus, jossa toimivat vastaanotto, kahvila, ruokapaikka ja iltaravintola. Kievarimme palvelee asiakkaita joka päivä kesä-elokuun ajan.

  Päivisin Kievarissa nautitaan tuoreesta kahvista ja herkullisista leivonnaisista. Kahvioherkkujen lisäksi tarjoilemme maistuvan keittolounaan (keskiviikkoisin ja sunnuntaisin) sekä pikaruokatyylisiä ruoka-annoksia. Ravintolassa on A-oikeudet.

  Viikonloppuiltaisin Kievari muuttuu iloiseksi illanviettopaikaksi. Karaokea lauletaan kesäisin joka perjantai- ja lauantai-ilta ja vaihtuvat tapahtumat tuovat Kievariin elävää musiikkia.

  Tunnelmallinen ja tilava Kievari sopii erinomaisesti erilaisten juhlien, kokoontumisten ja saunailtojen järjestämiseen. Tilaisuus räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää esimerkiksi pääruuan ja salaattipöydän sisältävä ruokailu tai kahvittelu, rantasaunan lämmitys sekä erilaiset tapahtumat urheilukentällä tai Kievarin sisätiloissa.

  Ota meihin yhteyttä ja kerro millaista juhlaa tai muuta tilaisuutta olet järjestämässä, niin suunnitellaan yhdessä lisää! Laskemme sinulle mielellämme edullisen tarjouksen kokonaiskuluista.

  Palvelemme asiakkaitamme toukokuusta syyskuun loppuun!

  Tervetuloa!

 • K-Design Oy
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Laitila, Rauma ja Uusikaupunki.

Kaupunginosat
Hirsilahti, Ihode, Kappelinpää, Kauhianpää, Kaukka, Kukola, Laaja, Lahdenvainio, Leivonmäki, Maa-Ihamo, Nihde, Nuuski, Polttila, Radansuu, Reila, Rohdainen, Saarenkylä, Santtio, Suomäki, Taka-Lammi, Valkama, Varhokylä, Vähäkylä ja Ylikylä
KuvausAlueen Pyhäranta kuvaus

Pyhäranta on vireä ja vehreä kunta Varsinais-Suomessa, Vakka-Suomen seutukunnassa. Reilu 2 000 asukkaan kunta sijaitsee Pohjanlahden rannalla Rauman, Laitilan ja Uudenkaupungin välissä. Maaseudun idyllinen rauha ja lähellä olevat kaupunkipalvelut tekevät Pyhärannasta miellyttävän paikan asua ja yrittää.

Alavaan rannikkopitäjään johtaa kaksi maantietä: valtatie 8 sekä maantiet 196 ja 1960 (ns. Rantatie). Asuntoalueet sijaitsevat kunnan kolmessa taajamassa: Ihodessa, Reilassa ja Rohdaisissa. Rantakylistä suurin, Rohdainen, on myös kunnan hallinnollinen keskus. Ihodesta taas löytyvät kunnan suurimmat teolliset työpaikat. Jokaisessa taajamassa on myös peruskoulu asuntoalueiden läheisyydessä.

Valtaosa kunnan työpaikoista on ollut jalostuksessa, lisäksi palveluilla sekä alkutuotannolla on ollut vahva jalansija elinkeinorakenteessa. Pyhäranta on ollut Suomen neljänneksi teollistunein kunta, sillä reilu 39 % työvoimasta on saanut elantonsa teollisuudesta. Vuonna 2019 eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä ja suurimpia työnantajia olivat lasin valmistaja Saint-Gobain Glass Finland Oy sekä telakka-alan rakennusliike Telakka- ja rakennustyöt Tejara Oy.