Pyhtää

Tältä sivulta löydät kunnan Pyhtää suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Pyhtää suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Pyhtää
YritysLiikevaihto (euroa)
Konvertia Group Oy17 miljoonaa
Colombier Finland Oy5 miljoonaa
Kennel-Rehu4 miljoonaa
Nuorten Väylä Oy4 miljoonaa
Ylärakkola Logistics Oy3 miljoonaa
Run Group Oy3 miljoonaa
Tuplailma Oy2 miljoonaa
Junttapojat Oy2 miljoonaa
Tuulihaukka Teltat 2 miljoonaa
Hoky Lavarakenne Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Pyhtää yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Konvertia Group Oy120
Nuorten Väylä Oy46
Kaakon Hoiva Oy30
Colombier Finland Oy20
Rakennustoimisto Insinöörilinja Oy18
Ylärakkola Logistics Oy17
Hoky Lavarakenne Oy11
Aeronautica Arena Oy10
Pihat Oy10
Nanea Oy8

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Pyhtää
YritysKasvuprosentti
Tuvikene Consulting Oy+705.7%
Merihotelli Mäntyniemi Oy+320.0%
Nanea Oy+234.0%
Redstone AERO+98.2%
Tuloskaivuri Oy+73.5%
Hongiston Konetyö Oy+66.9%
Innoavia Oy+63.4%
Paradox Aviation Oy+60.3%
Jan Serg Oy Ltd+51.2%
Marian Mehustamo+47.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Pyhtää
YritysPerustettu
Toiminimi Ossi Kalanen11.05.2024
Maatila Vehviläinen25.04.2024
Eläinlääkäri Cia Laakkonen22.03.2024
Heptica09.02.2024
Nanoliini Oy08.01.2024
Taigatähden kennel31.12.2023
K-Market Siltis17.11.2023
SH-Tilitoimistopalvelut28.09.2023
Metsätyöpalvelu Muukka Oy17.07.2023
Jookari11.07.2023
EsittelyssäAlueen Pyhtää yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Sähkö J. Sjögren Oy

  Sähkö J. Sjögren Oy toimii Pyhtään, Kotkan ja Haminan alueella.

  Sähköasennukset uudis- ja saneerauskohteisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Saaristokohteet

  Suoritamme sähkötöitä oman kalustomme avulla myös saaristossa - mm. aurinkopaneelien asennustyöt. Muista myös kotitalousvähennys!

 • W-T Myynti

  Aurinkopaneelit, akustot, invertterit ja kiinnikkeet sekä sähköauton latausasemat Edustamme luotettavia, tarkkaan valittuja aurinkopaneeleita, inverttereitä, akustoja ja aurinkopaneelien kattokiinnitysjärjestelmiä.

  Ohjaa aurinkosähkö omaan käyttöösi, samalla sähkölaskusi loppusumma pienenee. Aurinkosähkö on moderni tapa tuottaa puhdasta, uusiutuvaa energiaa omaan käyttöön niin kotona, maatilalla kuin yrityksessä. Olosuhteet Suomessa ovat hyvinkin otolliset aurinkoenergian hyödyntämiseen. Ryhdy sinäkin tuottamaan ympäristöystävällistä aurinkosähköä ja pienennä ostosähkön osuutta.

  Olemme myös LED-valaistuksen luottokumppani Meiltä saat asiantuntijan neuvot ja avun sekä henkilökohtaista palvelua järkeviin valaistusratkaisuihin vaativissakin kohteissa. Toimimme yhteistyössä suurten globaalien valaisinvalmistajien kanssa.

  eLoad sähköauton latauslaite Sähköauton lataaminen kotona on helppoa, edullista ja nopeaa eLOAD latauslaitteilla. Laturin voi ottaa heti käyttöön ilman sähköasennusta. Seinätelineellinen eLoad soveltuu kotilataukseen, matkalle mukaan sekä auton lataamiseen mökillä.

 • Timo Teippi
  Autoteippaus - Silloin kun et tyydy tavanomaiseen. Vaativat autoteippaukset kokonaispalveluna suunnittelusta toteutukseen. Noudatamme käytännössä alan kovimpia vaatimuksia, joista tärkeimpiä ovat tekninen virheettömyys, visuaalinen kokonaisuus ja korkea moraali. Meillä tehdään tavallisetkin asiat epätavallisen hyvin. Olemme olemassa, jotta asiakkaamme näkyisi ja erottuisi - oikealla tavalla.
 • Ruffen Oy

  Olemme perustaneet yrityksemme vuonna 2003. Nykyiseen toimialaan siirryttiin vuonna 2009. Olemme aikaisemmilta vuosilta keränneet kokemusta maanrakennusalalta, metsäalalta sekä kuljetusalalta joka antoi hyvät lähtökohdat toiminnallemme. Vuodesta 2022 lähtien yrityksemme on Ruffen Oy. Tavoitteena on tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja joustavaa toimijaa jolla on vahva osaaminen ja halu tehdä hyvää työtä.

  Tarjoamme kokonaisratkaisut maanrakennukseen ja metsätöihin sekä rakennuspaikkojen valmisteluun ja viimeistelyyn niin mantereella, kuin saaristotyönäkin. Kalustoomme kuuluvat kaivinkoneet, kuorma-auto ja laaja valikoima varusteita ja tarvikkeita maanrakennukseen sekä puunkaatoon. Tarjoamme urakoinnit myös avaimet käteen -palveluina. Urakoinnit suoritetaan urakkatyönä tai tuntiveloituksena.

  Yrityksemme toimintaperiaate on työskennellä aina asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Usein löydämmekin toimivan kokonaisratkaisun urakan hoitamiseksi, vaikka esimerkiksi saaristorakentamisessa teknisiä haasteita riittää. Hoidamme työt tehokkaasti asianmukaisella kalustolla ja kattavalla kokemuksella. Asiakastyytyväisyys varmistetaan urakan päätteeksi yhteisellä loppukatselmuksella.

  Pääasiallinen toimialueemme on Kymenlaakso ja Uusimaa, muut alueet sopimuksen mukaan.

 • Kaivonporaus Labbas Ky

  Yrityksemme on palvellut asiakkaita yli 50 vuoden ajan.

  Porauksen jälkeen asennamme:

  LÄMPÖKAIVOIHIN: Lämmönkeruuputket lämmönkeruunesteellä, maalampöputket, huoltokaivot ja kaivuutyöt tarvittaessa

  PORAKAIVOIHIN: Pumput ja painesäiliöt, myös paineaukaisut ja porakaivojen puhdistukset

  Ota yhteyttä !

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kotka, Loviisa ja Kouvola.

Kaupunginosat
Ahvenkoski, Alakaupunki, Alakylä, Arvidsbacken, Birilsbacken, Blomsbacken, Brinkbacken, Franssilabacken, Haavisto, Haaviston Metsäkylä, Hannulanmäki, Haranmäki, Harjunkylä, Hartikanmäki, Heinlahti, Hinkapyöli, Hirvikoski, Huutjärvi, Iivarinmäki, Itä-Vastila, Jonakorpi, Kalaranta, Kangas, Kangasmäki, Karhuvuori, Kiviniemi, Knapasbacken, Kolabacken, Krämersbacken, Kungshamn, Källarbottnen, Kärrilänmäki, Kärsäharju, Labböle, Langinmäki, Limalahti, Loosari, Länsikylä, Malmsbacken, Metsäkylä, Mokra, Munapirtti, Mussalo, Mutankylä, Myllykylä, Myskärri, Myyrynmäki, Palaskylä, Palonmäki, Peltolanmäki, Pernoo, Petäjäsuo, Pirtnuora, Purola, Puutaksenpelto, Risusaari, Roones, Ruonala, Siltakylä, Skogsbyn, Stockfors, Struka, Suurikylä, Takakylä, Tuuski, Ulkokylä, Vastila, Vatmusa, Ylikylä ja Yläkylä
KuvausAlueen Pyhtää kuvaus

Pyhtää on reilun 5 300 asukkaan kunta Kymenlaaksossa, Suomenlahden rannikolla. Pyhtää on pieni mutta toimelias kunta, jolla on ikää lähes 700 vuotta, mikä tekee siitä yhden Suomen vanhimmista kunnista. Helsingistä hurauttaa reilussa tunnissa Pyhtäälle puhtaan luonnon äärelle.

Kaunis merenrantakunta tarjoaa asukkailleen väljästi rakennetun, rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön. Kaupunkitason palvelut löytyvät kuitenkin lyhyen välimatkan päästä Kotkasta. Meri ja saaristo ovat keskeinen osa pyhtääläistä maisemaa. Kunnan sijainti meren äärellä ja Kymijoen varrella tarjoaa hyvät puitteet myös vapaa-ajan asumiseen.

Pyhtääläiset saavat toimeentulonsa pääasiassa palveluelinkeinoista (63 %) sekä teollisuudesta ja rakentamisesta (27 %). Pyhtään naapurikunnat ovat Kotka, Kouvola ja Loviisa, ja suuri osa pyhtääläisistä käykin päivittäin töissä naapurikaupungissa Kotkassa. Tulevaisuuden kasvualoja ovat teemamatkailu ja sitä tukevat palvelut, luonnonvarojen ekotehokas käyttö sekä uusien teknologioiden hyödyntäminen.