Riihimäki

Tältä sivulta löydät kunnan Riihimäki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Riihimäki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Riihimäki
YritysLiikevaihto (euroa)
Würth Oy362 miljoonaa
RTV Riihimäki Pääkonttori180 miljoonaa
Fortum Waste Solutions Oy164 miljoonaa
Tuottajain Maito116 miljoonaa
Sako Oy108 miljoonaa
Bhg Group Finland Oy56 miljoonaa
Kumera Drives Oy28 miljoonaa
Lantmännen Agro Riihimäki27 miljoonaa
Master Builders Solutions Finland Oy21 miljoonaa
K-Citymarket Riihimäki21 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Riihimäki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Würth Oy1383
Fortum Waste Solutions Oy370
Sako Oy351
Kumera Drives Oy139
Viita-Yhtiöt83
Lisäpalvelu Kanta-Häme Oy72
Bhg Group Finland Oy64
MiTek Finland Oy50
Tarkkalan Kuljetus Oy50
Suomen Ympäristöopisto Sykli Oy47

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Riihimäki
YritysKasvuprosentti
Sotema Oy+387.4%
Eezery Enterprise Oy+252.1%
MeltPoint Oy+215.0%
Pa-Ri Kem+184.1%
Talonpohjat.com / Petjoi Racing Oy+150.4%
Small Data Garden Oy+142.5%
Jousi Sähkö Oy+117.6%
Bau Log Ltd Oy+103.2%
Reko Racing Oy+91.3%
MT-Talotekniikka Oy+81.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Riihimäki
YritysPerustettu
Ompelimo 194702.08.2022
Tmi Fatima Khaista04.07.2022
Timanttikatto ja -Saneeraus Oy30.06.2022
Jesper Nokkala30.06.2022
R2 Stunts Oy22.06.2022
HirsiWerstas16.06.2022
Koirahieronta Rento Hauva Oy15.06.2022
Wash Riihimäki Oy13.06.2022
Tmi Milla Karvinen13.06.2022
Huolto ja Asennus A.Leinonen Oy02.06.2022
EsittelyssäAlueen Riihimäki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Auto Sorsa Oy
  Maahantuojan valtuuttama Subaru- ,Suzuki- Isuzu- ja Toyota korjaamo -sekä varaosamyynti Riihimäellä. Lisäksi Subarun-, Suzukin ja Isuzun uusien autojen myynti sekä vaihtoautomyynti.
 • RengasCenter Riihimäki Rengas-Riihi Oy
  RengasCenter on suomalainen Rengasliikeketju. RengasCenterin juuret ovat yrittäjyydessä ja RengasCenter onkin Suomen suurin yrittäjävetoinen rengasliikeketju. Asioidessasi RengasCenterissä, tuet samalla myös suomalaista yrittäjyyttä. Palvelemme asiakkaitamme sekä kevyen ajoneuvokaluston että raskaan ajoneuvokaluston rengastarpeissa. Ketjumme edustaa tuotemerkkejä Premium-merkeistä aina edullisiin merkkeihin. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Nokian Renkaat, Continental, Goodyear, Marshal, Michelin ja Nordexx.
 • HF-Autohuolto Oy
  Meiltä raskaan kaluston korjaukset ja huollot. Korjaamme ammattitaidolla kuorma- ja linja-autot, perävaunut ja lisälaitteet merkkiin katsomatta.
 • ProLaser Oy
  Leikkauksen ammattilainen ProLaser Oy toimii Riihimäellä. Laserleikkausta on tehty jo vuodesta 1989; se on leipälajimme. Talousluokituksemme on AAA. Tuotantokäytössä on yhteensä kaksi laserleikkuria. Vesileikkaus aloitettiin kesällä 2002 nopealla ja tarkalla vesileikkurilla.
 • Avominne klinikat Riihimäki

  Avominne klinikat hoitavat päihde- ja peliriippuvaisia sekä heidän läheisiään tuloksekkaalla Avominne-hoidolla. Avominne klinikoita on Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Tampereella, Kokkolassa ja Oulussa. Toipumiskeskeiseen Minnesota-filosofiaan perustuvassa Avominnehoidossa käydään kotoa käsin. Katso lisää kotisivuiltamme!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Hyvinkää, Hausjärvi, Janakkala ja Loppi.

Kaupunginosat
Arolampi, Haapahuhta, Hallberginmäki, Harjukylä, Herajoki, Herala, Hiivola, Hirsimäki, Huhtimo, Ilomäki, Jokikylä, Juppala, Jussila, Kapulasilta, Kaunola, Kenkiä, Kirjaus, Koivistonmäki, Koivuranta, Kokko, Korttionmäki, Kumela, Lemmenmäki, Mattila, Merkos, Otsola, Paalijärvi, Parmala, Parooninmäki, Patastenmäki, Peltokylä, Peltosaari, Petsamo, Pohjankorpi, Punkantienristeys, Rajaportti, Retkioja, Riutta, Räätykänmäki, Sammalisto, Siirtola, Sipusaari, Suojala, Suokylä, Taipale, Taltee, Tienhaara, Uhkola, Uramo, Usmi, Vahteristo, Vasikkahaka ja Vähäjärvi
KuvausAlueen Riihimäki kuvaus

Noin 30 000 asukkaan Riihimäki on kaupunki pääkaupunkiseudun kupeessa. Helsingistä matkaa Riihimäelle vajaassa tunnissa, ja naapurikunnat Hyvinkää, Janakkala, Hausjärvi ja Loppi löytyvät nekin läheltä.

Riihimäellä sijaitsee monia tunnettuja yrityksiä, joilla on pitkä historia. Suurimpia työnantajia on muun muassa Würth Oy, joka tarjoaa teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluja. Muita menestyviä ja tunnettuja yrityksiä on metsästys- ja tarkkuusasevalmistaja Sako, joka on toiminut Riihimäellä aina vuodesta 1927 alkaen. Myös kierrätys- ja jätepalveluita tuottava Fortum Waste Solutions Oy on kaupungin merkittävimpiä työllistäjiä ja menestyjiä.

Riihimäen kasvava talousalue tarjoaa sekä jo toiminnassa oleville että vasta perustettaville yrityksille loistavat edellytykset. Sijainti on hyvä, liikenneyhteydet sujuvat, yritystoiminnan kustannukset edulliset ja päätöksiä pystytään tekemään nopeasti. Tutkimusten mukaan Riihimäki on pääkaupunkiseudun jälkeen toiseksi suosituin paikka yrityksen sijainnille.

Riihimäellä myös järjestetään tapahtumia, jotka ovat erinomaisia tilaisuuksia eri alojen toimijolle nousta esiin. Yksi tällaisista on joka toinen vuosi järjestettävät Kansainväliset Erämessut.