Riihimäki

Tältä sivulta löydät kunnan Riihimäki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Riihimäki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Riihimäki
YritysLiikevaihto (euroa)
Würth Oy341 miljoonaa
RTV Riihimäki Pääkonttori165 miljoonaa
Fortum Waste Solutions Oy162 miljoonaa
Sako Oy80 miljoonaa
Taloon Yhtiöt Oy51 miljoonaa
Kumera Drives Oy28 miljoonaa
Lantmännen Agro Riihimäki27 miljoonaa
Juusose Oy23 miljoonaa
K-Citymarket Riihimäki17 miljoonaa
HF-Autohuolto Oy15 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Riihimäki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Würth Oy1338
Fortum Waste Solutions Oy376
Sako Oy281
Kumera Drives Oy139
Lisäpalvelu Kanta-Häme Oy82
HF-Autohuolto Oy80
Viita-Yhtiöt70
Tarkkalan Kuljetus Oy53
Taloon Yhtiöt Oy51
MiTek Finland Oy50

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Riihimäki
YritysKasvuprosentti
Kompata Oy+405.3%
Small Data Garden Oy+318.7%
Eezery Enterprise Oy+252.1%
Pa-Ri Kem+184.1%
Riihimäen Laatu Isännöinti Oy+129.5%
Pearl & Starr Enterprises Oy+127.3%
Bau Log Ltd Oy+103.2%
Personal reality Oy+100.0%
MT-Talotekniikka Oy+81.3%
Trans-Pesu Oy+80.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Riihimäki
YritysPerustettu
Hämeen Laatoitus ja Remontti10.01.2022
Rehti Soundi Oy17.12.2021
Interim Executive Services Oy16.12.2021
Design Sami Peltonen16.12.2021
Oiler Oy11.12.2021
V2K2 Insinöörit Oy11.12.2021
Melaja Webstores Oy08.12.2021
AV-Ylänne03.12.2021
Mv kattojenmaalaus Oy18.11.2021
Arjakka Foods17.11.2021
EsittelyssäAlueen Riihimäki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Auto Sorsa Oy
  Maahantuojan valtuuttama Subaru- ,Suzuki- Isuzu- ja Toyota korjaamo -sekä varaosamyynti Riihimäellä. Lisäksi Subarun-, Suzukin ja Isuzun uusien autojen myynti sekä vaihtoautomyynti.
 • RengasCenter Riihimäki Rengas-Riihi Oy
  RengasCenter on suomalainen Rengasliikeketju. RengasCenterin juuret ovat yrittäjyydessä ja RengasCenter onkin Suomen suurin yrittäjävetoinen rengasliikeketju. Asioidessasi RengasCenterissä, tuet samalla myös suomalaista yrittäjyyttä. Palvelemme asiakkaitamme sekä kevyen ajoneuvokaluston että raskaan ajoneuvokaluston rengastarpeissa. Ketjumme edustaa tuotemerkkejä Premium-merkeistä aina edullisiin merkkeihin. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Nokian Renkaat, Continental, Goodyear, Marshal, Michelin ja Nordexx.
 • HF-Autohuolto Oy
  Meiltä raskaan kaluston korjaukset ja huollot. Korjaamme ammattitaidolla kuorma- ja linja-autot, perävaunut ja lisälaitteet merkkiin katsomatta.
 • Komtek Oy
  Komtek Oy korjaa ja huoltaa yli 30 vuoden kokemuksella rautatiekaluston komponentteja. Meidän kauttamme saa myös rautatiekaluston KONI-iskunvaimentimet. Palveluihimme kuuluu myös apuvälineiden suunnittelu ja valmistus sekä kevyiden rautarakenteiden valmistus.
 • IV-Huolto Supponen Oy
  Hyvinkääläinen IV-Huolto Supponen on monipuolisesti palveleva asiantuntijayritys. Tarjoamme IV-palvelut luotettavasti ja ammattitaidolla kolmeen tukijalkaamme, täsmällisyyteen, tunnollisuuteen ja laatuun nojaten. Toimimme Etelä-Suomen alueella.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Hyvinkää, Hausjärvi, Janakkala ja Loppi.

Kaupunginosat
Arolampi, Haapahuhta, Hallberginmäki, Harjukylä, Herajoki, Herala, Hiivola, Hirsimäki, Huhtimo, Ilomäki, Jokikylä, Juppala, Jussila, Kapulasilta, Kaunola, Kenkiä, Kirjaus, Koivistonmäki, Koivuranta, Kokko, Korttionmäki, Kumela, Lemmenmäki, Mattila, Merkos, Otsola, Paalijärvi, Parmala, Parooninmäki, Patastenmäki, Peltokylä, Peltosaari, Petsamo, Pohjankorpi, Punkantienristeys, Rajaportti, Retkioja, Riutta, Räätykänmäki, Sammalisto, Siirtola, Sipusaari, Suojala, Suokylä, Taipale, Taltee, Tienhaara, Uhkola, Uramo, Usmi, Vahteristo, Vasikkahaka ja Vähäjärvi
KuvausAlueen Riihimäki kuvaus

Noin 30 000 asukkaan Riihimäki on kaupunki pääkaupunkiseudun kupeessa. Helsingistä matkaa Riihimäelle vajaassa tunnissa, ja naapurikunnat Hyvinkää, Janakkala, Hausjärvi ja Loppi löytyvät nekin läheltä.

Riihimäellä sijaitsee monia tunnettuja yrityksiä, joilla on pitkä historia. Suurimpia työnantajia on muun muassa Würth Oy, joka tarjoaa teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluja. Muita menestyviä ja tunnettuja yrityksiä on metsästys- ja tarkkuusasevalmistaja Sako, joka on toiminut Riihimäellä aina vuodesta 1927 alkaen. Myös kierrätys- ja jätepalveluita tuottava Fortum Waste Solutions Oy on kaupungin merkittävimpiä työllistäjiä ja menestyjiä.

Riihimäen kasvava talousalue tarjoaa sekä jo toiminnassa oleville että vasta perustettaville yrityksille loistavat edellytykset. Sijainti on hyvä, liikenneyhteydet sujuvat, yritystoiminnan kustannukset edulliset ja päätöksiä pystytään tekemään nopeasti. Tutkimusten mukaan Riihimäki on pääkaupunkiseudun jälkeen toiseksi suosituin paikka yrityksen sijainnille.

Riihimäellä myös järjestetään tapahtumia, jotka ovat erinomaisia tilaisuuksia eri alojen toimijolle nousta esiin. Yksi tällaisista on joka toinen vuosi järjestettävät Kansainväliset Erämessut.