Riihimäki

Tältä sivulta löydät kunnan Riihimäki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Riihimäki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Riihimäki
YritysLiikevaihto (euroa)
Würth Oy336 miljoonaa
Fortum Waste Solutions Oy173 miljoonaa
RTV-Yhtymä Oy158 miljoonaa
Tuottajain Maito114 miljoonaa
Sako Oy78 miljoonaa
Taloon Yhtiöt Oy37 miljoonaa
Kumera Drives Oy28 miljoonaa
Lantmännen Agro Riihimäki25 miljoonaa
K-Citymarket Riihimäki20 miljoonaa
H. G. Paloheimo Oy18 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Riihimäki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Fortum Waste Solutions Oy349
Sako Oy262
Kumera Drives Oy135
Lisäpalvelu Kanta-Häme Oy76
HF-Autohuolto Oy74
Viita-Yhtiöt70
Tarkkalan Kuljetus Oy48
Riihimäen Ritema Oy47
Taloon Yhtiöt Oy45
Lasiliiri Oy40

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Riihimäki
YritysKasvuprosentti
Oitin Autokoulu+357.9%
Pihistäjä Oy+244.8%
Tilitoimisto J & T Markkanen Oy+142.4%
Pearl & Starr Enterprises Oy+141.0%
Bau Log Ltd Oy+98.2%
ICT-Yrityspalvelut Oy+83.7%
Infraverstas Oy+80.1%
F-Box Palveluvarastot Oy+78.3%
Trans-Pesu Oy+73.1%
Tartsanit Oy+69.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Riihimäki
YritysPerustettu
PMI-Aero05.01.2021
Digifactory Finland Oy01.01.2021
Lashes by Nea S26.12.2020
Cherry Tree Oy23.12.2020
Fisarvi T:mi18.12.2020
Cloud Hefe Oy14.12.2020
JM Asennus Oy12.12.2020
Autohuolto Tarmo Lepp Oy11.12.2020
Tmi Hanna Metsärinne08.12.2020
Tilitieto ME Oy29.11.2020
EsittelyssäAlueen Riihimäki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Auto Sorsa Oy

  Maahantuojan valtuuttama Subaru- ja Toyota korjaamo sekä varaosamyynti Riihimäellä.

 • RengasCenter Riihimäki Rengas-Riihi Oy

  RengasCenter on suomalainen Rengasliikeketju. RengasCenterin juuret ovat yrittäjyydessä ja RengasCenter onkin Suomen suurin yrittäjävetoinen rengasliikeketju. Asioidessasi RengasCenterissä, tuet samalla myös suomalaista yrittäjyyttä. Palvelemme asiakkaitamme sekä kevyen ajoneuvokaluston että raskaan ajoneuvokaluston rengastarpeissa. Ketjumme edustaa tuotemerkkejä Premium-merkeistä aina edullisiin merkkeihin. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Nokian Renkaat, Continental, Goodyear, Marshal, Michelin ja Nordexx.

 • HF-Autohuolto Oy

  Meiltä raskaan kaluston korjaukset ja huollot. Korjaamme ammattitaidolla kuorma- ja linja-autot, perävaunut ja lisälaitteet merkkiin katsomatta.

 • Komtek Oy

  Komtek Oy korjaa ja huoltaa yli 30 vuoden kokemuksella rautatiekaluston komponentteja. Meidän kauttamme saa myös rautatiekaluston KONI-iskunvaimentimet. Palveluihimme kuuluu myös apuvälineiden suunnittelu ja valmistus sekä kevyiden rautarakenteiden valmistus.

 • ProLaser Oy

  Leikkauksen ammattilainen ProLaser Oy toimii Riihimäellä. Laserleikkausta on tehty jo vuodesta 1989; se on leipälajimme. Talousluokituksemme on AAA. Tuotantokäytössä on yhteensä kaksi laserleikkuria. Vesileikkaus aloitettiin kesällä 2002 nopealla ja tarkalla vesileikkurilla.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Hyvinkää, Hausjärvi, Janakkala ja Loppi.

Kaupunginosat
Arolampi, Haapahuhta, Hallberginmäki, Harjukylä, Herajoki, Herala, Hiivola, Hirsimäki, Huhtimo, Ilomäki, Jokikylä, Juppala, Jussila, Kapulasilta, Kaunola, Kenkiä, Kirjaus, Koivistonmäki, Koivuranta, Kokko, Korttionmäki, Kumela, Lemmenmäki, Mattila, Merkos, Otsola, Paalijärvi, Parmala, Parooninmäki, Patastenmäki, Peltokylä, Peltosaari, Petsamo, Pohjankorpi, Punkantienristeys, Rajaportti, Retkioja, Riutta, Räätykänmäki, Sammalisto, Siirtola, Sipusaari, Suojala, Suokylä, Taipale, Taltee, Tienhaara, Uhkola, Uramo, Usmi, Vahteristo, Vasikkahaka ja Vähäjärvi
KuvausAlueen Riihimäki kuvaus

Noin 30 000 asukkaan Riihimäki on kaupunki pääkaupunkiseudun kupeessa. Helsingistä matkaa Riihimäelle vajaassa tunnissa, ja naapurikunnat Hyvinkää, Janakkala, Hausjärvi ja Loppi löytyvät nekin läheltä.

Riihimäellä sijaitsee monia tunnettuja yrityksiä, joilla on pitkä historia. Suurimpia työnantajia on muun muassa Würth Oy, joka tarjoaa teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluja. Muita menestyviä ja tunnettuja yrityksiä on metsästys- ja tarkkuusasevalmistaja Sako, joka on toiminut Riihimäellä aina vuodesta 1927 alkaen. Myös kierrätys- ja jätepalveluita tuottava Fortum Waste Solutions Oy on kaupungin merkittävimpiä työllistäjiä ja menestyjiä.

Riihimäen kasvava talousalue tarjoaa sekä jo toiminnassa oleville että vasta perustettaville yrityksille loistavat edellytykset. Sijainti on hyvä, liikenneyhteydet sujuvat, yritystoiminnan kustannukset edulliset ja päätöksiä pystytään tekemään nopeasti. Tutkimusten mukaan Riihimäki on pääkaupunkiseudun jälkeen toiseksi suosituin paikka yrityksen sijainnille.

Riihimäellä myös järjestetään tapahtumia, jotka ovat erinomaisia tilaisuuksia eri alojen toimijolle nousta esiin. Yksi tällaisista on joka toinen vuosi järjestettävät Kansainväliset Erämessut.