Ristijärvi

Tältä sivulta löydät kunnan Ristijärvi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Ristijärvi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Ristijärvi
YritysLiikevaihto (euroa)
Kuljetusliike M ja J Huusko Oy2 miljoonaa
Erkki Kemppainen Oy967 tuhatta
Ristijärven Vuokratalot Oy343 tuhatta
Scandinavian Berry Oy287 tuhatta
Ristijärven Vesihuolto-osuuskunta197 tuhatta
Mäkäräinen Keijo Oy177 tuhatta
Suunnittelutoimisto RAK Oy157 tuhatta
Café 5-stop134 tuhatta
Challenger Oy87 tuhatta
Terosa Oy konepaja75 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Ristijärvi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kuljetusliike M ja J Huusko Oy10
Osuuskunta Seniorisilta2
Café 5-stop2
Ollivilla Oy1

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Ristijärvi
YritysKasvuprosentti
Vade Oy+143.7%
Erkki Kemppainen Oy+14.7%
Kuljetusliike M ja J Huusko Oy+14.0%
Ristijärven Vesihuolto-osuuskunta+4.2%
Scandinavian Berry Oy+1.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Ristijärvi
YritysPerustettu
Koneurakointi Tuomas Kemppainen16.09.2020
Hiisijärven Pieni Paja30.07.2020
Janpen Thai Food World10.05.2020
RajalanKoivikko27.03.2019
Kennel Hännänhuiske07.02.2019
EsittelyssäAlueen Ristijärvi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Ristijärven kunta

  Ristijärvi on lähellä, Viitostie tuo keskelle Suomea. Erinomainen tieverkosto yhdistää Ristijärven kylät ja taajamat toisiinsa ja metsissä risteilevä tiheä metsäautotieverkosto tuo luonnon lähelle matkailijaa. Tiet ovat kesät talvet hyvin hoidettuja. Ristijärvelle voit tulla maanteitse, rautateitse tai ilmojen halki lentäen - Kajaanin lentoasema on vain puolen tunnin matkan päässä ja rautatieasemilta Kajaanista tai Kontiomäeltä on hyvä jatkaa Ristijärvelle. Nopeimmillaan vain tunnin verran Etelä-Suomesta ja olet perillä.

 • Nuohousliike Oikarinen

  Nuohousliike Oikarinen tarjoaa luotettavat ja ammattitaidolla tehdyt nuohouspalvelut sekä ilmastointikanavien puhdistukset. Toimimme Ristijärvellä ja Paltamossa.

 • TIM-TAXI

  TIM-TAXI palvelee asiakkaita joustavasti ja ammattitaidolla, oli sitten kyse yksittäisestä tai toistuvasta kuljetustarpeesta. Tarjoamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöityjä taksi- ja kuljetuspalveluita nopeasti ja luotettavasti. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita.

 • Tiliristi Ky

 • Challenger Oy

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Paltamo, Hyrynsalmi, Puolanka, Sotkamo ja Kuhmo.

Kaupunginosat
Hiisijärvi, Humalavaara, Jokikylä, Jokiniemenkylä, Karhulankylä, Kellovaara, Kilpelänvaara, Kivikylä, Koiraniemi, Koskenkylä, Kytkinlehto, Lamminkylä, Lehtovaara, Matkavaara, Mustavaara, Möttölänniemi, Pihlajavaara, Putkolanniemi, Putkosentaus, Pyhäntä, Päällysmäki, Revonkanta, Salokylä, Seitenoikea, Tolosenjoki, Tuliharju, Tuohilehto, Tuomaanvaara, Uva, Vanhakylä, Viitavaara ja Ylikylä
KuvausAlueen Ristijärvi kuvaus

Ristijärvi on vajaan 1 300 asukkaan kunta Oulun läänissä, Kainuun talousalueella. Sen maakuntakeskus on Kajaani ja naapureita Puolanka, Hyrynsalmi, Kuhmo, Sotkamo ja Paltamo. Keskeisen sijainnin ansiosta esimerkiksi työssäkäynti naapurikunnissa käy sujuvasti.

Ristijärvellä panostetaan matkailuun. Ympärivuotisen matkailun helmiä ja erinomaisia kehityskohteita ovat Saukkovaara sekä Ristijärven Pirtin alueet 5-tien varrella.

Esimerkiksi Saukkovaaralla on SM-tasoiset hiihtoladut ja laskettelukeskus sekä matkailun, lomarakentamisen ja ympärivuotisen asumisen kaavoitettuja tontteja. Mahdollisuuksia on monia niin alueen kehittämisen, rakentamisen kuin investoinnin alueella. Tämän kaiken tavoittaa nopeasti Kajaanin lentokentältä ja rautatieasemalta noin puolessa tunnissa.

Muun muassa Kasvua Kainuuseen -hanke on apuna seudun yritystoiminnan kehittämisessä. Myös Ristijärven tapahtumat tarjoavat yhteistyökumppanuutta, asiakkaita ja näkyvyyttä. Yksi tällainen on joka vuotinen Veisuuvestivaali-musiikkitapahtuma.