Sauvo

Tältä sivulta löydät kunnan Sauvo suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Sauvo suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Sauvo
YritysLiikevaihto (euroa)
Metalliasennus Huuhka Oy29 miljoonaa
T. Rusi Oy6 miljoonaa
Pocadel Oy3 miljoonaa
Järvenkylän Maatila2 miljoonaa
Klapikauppias2 miljoonaa
Jarvenkyla Oy2 miljoonaa
Sauvon Sähkö2 miljoonaa
Kuljetus Petri Nurminen Oy2 miljoonaa
Maalaus & Saneerausliike Puisto Oy2 miljoonaa
Timperin Rauta Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Sauvo yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
T. Rusi Oy45
J. Suominen Oy25
Maalaus & Saneerausliike Puisto Oy18
Taloushallinnon Ratkaisutoimisto Oikia Oy13
Jarvenkyla Oy7
Peuravaaran Puutarha Oy6
Nordells Forest Ab5
Järvenkylän Maatila5
Peltisepänliike J. Pohjaluoto Oy3
Lounais-Suomen Metsäpalvelu Oy2

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Sauvo
YritysKasvuprosentti
Klapikauppias+116.8%
Lehtoniemen Marjatila Oy+100.0%
Pilpola Olli-Pekka Tmi+64.3%
Huuhkatuonti Oy+50.1%
Elämys Ämmi Oy+41.8%
Polar Curve Oy+37.3%
Lexwell Oy+32.6%
Taloushallinnon Ratkaisutoimisto Oikia Oy+31.6%
Fastighets Ab Ekenäs-Fix+27.8%
Gramus Oy+24.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Sauvo
YritysPerustettu
Emman eläin- ja elämyspalvelut.17.03.2022
Sauvon Kunnantalo Kiinteistö Oy16.03.2022
Huuhka Markus Valtteri01.03.2022
Lindroos Cfo Services Oy05.02.2022
Aura Finance Oy19.12.2021
Airdude Oy01.12.2021
Maalaus- & Saneerausliike Puisto Oy29.11.2021
Jasper Lång28.11.2021
Timo Huhtanen30.09.2021
Peimarin sahaus Oy27.08.2021
EsittelyssäAlueen Sauvo yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Hirsiveisto J Jokinen
  Kirvesmiehentyöt ja hirsirakentamispalvelut Turun seudulla. Rakennamme uusia eri tyyppisiä hirsirakennuksia ja korjaamme vanhoja rakenteita. Tarvittaessa myös muun tyyppisiä rakennuspalveluita. Suoritamme myös sokkeliasennuksia.
 • Sauvon Rakennuspalvelu Oy
  Suunnitteletko oman, uuden kodin rakennuttamista? Toteutamme rakennushankkeen alusta loppuun ns. avaimet käteen -periaatteella tai voimme rajata työn eri valmiusasteeseen toiveesi mukaisesti. Kauttamme (Sauvon Rakennussuunnittelu Oy) saat myös vastaavan mestarin, pääsuunnittelijan tehtäviä hoitavan ammattilaisen projektiasi johtamaan. Rakennuslupakuvat hoituvat kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.
 • Sauvon Metsäpalvelu
  Sauvon metsäpalvelu tarjoaa raivaussahatyöt ja pihapuiden kaadot Varsinais-Suomen alueella.
 • Maanrakennusliike Sauvon Konekaivuu Oy

  Meiltä saat kaikki maanrakennusalan työt. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä. - Kaivuut ja maansiirrot - Maa-aineskuljetukset - Teemme rakennusten pohjatyöt, myös tonttien raivaukset, purkutyöt yms. - Salaojat / talon kuivatukset Soita ja kysy lisää!

 • Kaivuu Sirkkilä Tmi
  Maan­rakennus- ja kaivin­konepalve­luita. Kaivuu Sirkkilä Tmi on maanrakennus- ja kaivinkonepalveluita tarjoava yritys Sauvolla, toimialueenaan Etelä-Suomi. Palvelemme niin yksityisiä kuin yhteisöjäkin. Meiltä saat aina asiantuntevaa ja hyvää palvelua, sovitussa aikataulussa. Kauttamme onnistuvat myös louhinnat ja toimitamme lisäksi murskeet, hiekat sekä mullat. Ota yhteyttä!
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kaarina, Paimio, Salo, Kemiönsaari ja Parainen.

Kaupunginosat
Alsila, Foutila, Haanniemi, Hallela, Halslahti, Iso Mäkipää, Järvenkylä, Kallenmäki, Kallisuo, Karimäki, Karinkorva, Karuna, Kaukoranta, Kavalo, Koorla, Korpela, Koski, Kotikylä, Kouttu, Krooka, Kursalo, Kustaali, Kärkkinen, Kärkniemi, Köyhäkaupunki, Laitamäki, Lautkankare, Lemmusi, Liesniemi, Maalu, Marike, Mattila, Naarslahti, Nummenpakka, Orssaari, Osmalahti, Paddais, Peltola, Pikku-Karjala, Pyrilä, Rajalahti, Rantola, Raumala, Riitamaa, Ristniemi, Ruonlahti, Ruskulla, Salmi, Sarapisto, Saustila, Silkkilä, Smörvik, Tali, Tapila, Tiikarla, Timari, Torikka, Tuomaala, Varstala, Vartsala, Vesti, Vähä Halslahti ja Vähäkylä
KuvausAlueen Sauvo kuvaus

Sauvo on vireä ja viihtyisä rannikkokunta Varsinais-Suomessa. Sauvo sijaitsee Paimionlahden ja Halikonlahden välisellä kannaksella ja kunnan eteläosassa on entinen Karunan kunta, joka liitettiin Sauvon kuntaan 1969. Sauvo on 3000 asukkaan kunta, jossa voi nauttia niin luonnon rauhasta, meren läheisyydestä kuin kesätapahtumien tuomasta rennosta vilskeestäkin.

Sauvolla on pitkä historia ja ensimmäinen maininta löytyykin Turun tuomikirkon kirjoista vuodelta 1335. Myös kartanohistoria tuntee Sauvon ja sen useat aatelissukujen hallitsemat kartanot jo 1300-luvulta. Sauvon kivikirkkokin on yli 600 vuotta vanha, mutta Karunan komean näköinen graniittinen kirkko on mahtipontisesta ulkonäöstään huolimatta paljon uudempaa tuotantoa.

Sauvo on yrittäjävetoinen ja asukasystävällinen kunta, jossa on paljon työnpaikkoja ja loistavat kulkuyhteydet niin sisämaahan kuin saaristoonkin. Sauvon väestönkehitys on ollut viime vuodet nousujohteinen ja työttömyysaste matala. Kunnassa halutaan panostaa kaiken ikäisten asukkaiden hyvinvointiin, koulutukseen ja harrastusmahdollisuuksiin.

Sauvon suurimpia toimijoita ovat Metallisasennus Huuhka Oy, Pocadel Oy ja Järvenkylä Oy. Suuri yritysvaikuttaja ja työnantaja alueella on kuljetusliike T. Rusi Oy. Kunnassa yrittäjyys kukoistaa ja palvelutarjontaa löytyykin monenlaisiin tarpeisiin oman kunnan alueelta.