Sauvo

Tältä sivulta löydät kunnan Sauvo suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Sauvo suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Sauvo
YritysLiikevaihto (euroa)
Metalliasennus Huuhka Oy34 miljoonaa
T. Rusi Oy9 miljoonaa
Pocadel Oy4 miljoonaa
Järvenkylän Maatila4 miljoonaa
Kuljetus Petri Nurminen Oy3 miljoonaa
Sauvon Sähkö2 miljoonaa
LVIS Kuustonen Oy2 miljoonaa
Maalaus- & Saneerausliike Puisto Oy2 miljoonaa
Jarvenkyla Oy2 miljoonaa
J. Suominen Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Sauvo yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Metalliasennus Huuhka Oy50
T. Rusi Oy44
Pocadel Oy22
Maalaus- & Saneerausliike Puisto Oy18
Sauvon Sähkö17
Järvenkylän Maatila8
LVIS Kuustonen Oy7
Peuravaaran Puutarha Oy6
Salmensuun Tila6
Lounais-Suomen Metsäpalvelu Oy4

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Sauvo
YritysKasvuprosentti
DreamLeader Oy+236.2%
Polar Curve Oy+146.6%
Huuhkatuonti Oy+140.4%
Koneranta Oy+99.4%
Akkris Oy+71.9%
Pilpola Olli-Pekka Tmi+64.3%
Lehtoniemen Marjatila Oy+52.7%
Sauvon Kylmähuolto Oy+45.8%
Peimarin Pelti Oy+38.1%
Bluevitone Oy+36.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Sauvo
YritysPerustettu
Tmi Veronica Aurora08.05.2024
T:mi Tanja Silfver29.01.2024
Viosla10.01.2024
Tikita Oy03.11.2023
Virtor Oy01.11.2023
Kivi-Kostila Oy21.08.2023
Launto Design25.05.2023
Fellu OY25.01.2023
T.mi Ambleria24.01.2023
Interium Oy30.12.2022
EsittelyssäAlueen Sauvo yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Maanrakennusliike Sauvon Konekaivuu Oy

  Meiltä saat kaikki maanrakennusalan työt. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä.

  • Kaivuut ja maansiirrot
  • Maa-aineskuljetukset
  • Teemme rakennusten pohjatyöt, myös tonttien raivaukset, purkutyöt yms.
  • Salaojat / talon kuivatukset Soita ja kysy lisää!
 • Sauvon Metsäpalvelu

  Sauvon metsäpalvelu tarjoaa raivaussahatyöt ja pihapuiden kaadot Varsinais-Suomen alueella.

  Ota yhteyttä!

 • Salon Maa- ja Vesirakennus Oy

  Maanrakennus ja vesirakennus kuuluivat molemmat Salon Maa- ja Vesirakennus Oy:n toimenkuvaan pitkään. Vuosien mittaan toiminnan painopiste on siirtynyt eri vaiheiden kautta kiinteistöhuollon puolelle ja keskittynyt Sauvoon. Olemme kuitenkin halunneet säilyttää perheyrityksen nimen ennallaan. Hoidamme lähinnä sekä yksityisten että yhtiömuotoisten kiinteistöjen piha-alueiden kunnossapitoa vuodenaikojen tarpeiden mukaan. Voimme myös auttaa pienissä huolto- ja korjaustöissä, jotka eivät vaadi lvi- tai sähköalan erikoisosaamista. Soita ja kysy lisää, tai kerro minkälaista palvelua voisimme tarjota sinun tarpeisiisi.

 • Turun Tilivoima Maarit Virta Ky

  Turun Tilivoima Maarit Virta Ky on vuonna 1992 perustettu tilitoimisto. Maarit Peltola (os. Virta) aloitti yrittäjätoiminnan ostamalla silloisen työnantajansa Tili-Aura Oy:n Turun konttorin tilitoimistoliiketoiminnan. Aluksi yritys toimi Tili-Aura Oy:n kanssa samoissa tiloissa ja sen jälkeen 4 vuotta Turussa Verkatehtaankadulla. Vuoden 2006 helmikuusta alkaen yrityksellä on ollut toimitilat Sauvossa, Finskyläntiellä. Yritys on ollut taloushallintoliiton jäsen vuodesta 2010 alkaen ja auktorisoitu 19.5.2010. Yrityksen omistajalla on kauppaopiston laskentamerkonomin koulutus, KLT-tutkinto ja kokemusta tilitoimistotyöstä yli 25 vuoden ajalta. Palvelujen tuottamisen lähtökohtana on koko toiminnan ajan ollut asiakaslähtöisyys. Palveluja tuotetaan joko yksittäisinä suorituksina tai palvelupaketteina, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Palveluitamme ovat mm. palkanlaskenta, tositteiden järjestely ja tilinpäätös - ota yhteyttä kysy lisää!

 • Rakennus Harstinen

  Kaipaako kotisi pientä remonttia vai onko aikeissa rakennuttaa kokonaan uusi omakotitalo? Rakennus Harstinen toteuttaa rakennushankkeesi luotettavasti, huolellisesti sekä laadukkaasti. Kaikki rakennustyöt toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen, aina perustuksista viimeiseen listaan asti.

  Toimimme Varsinais-Suomen alueella ja kauttamme saat kattavan paketin aina luotettavasti ajallaan.

  Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

  Rakennuspalvelut

  Kauttamme hoituvat kaikenlaiset rakennustyöt pienestä remontista aina uudisrakentamiseen asti.

  Perusajatuksena on meillä tyytyväinen asiakas, johon pyrimme kuunnellen asiakkaiden toiveita sekä työn laadulla.

  Suunnittelu ja valvonta

  Toimimme vastaavana työnjohtajana koko projektin ajan ja teemme teille tarvittavat rakennuslupakuvat sekä suunnitelmat. Toteutamme/autamme tekemään myös rakennuslupahakemukset sekä niihin liittyvät asiakirjat.

  Saneeraukset

  Toteutamme kaikenlaiset saneeraustyöt aina pienestä pintaremontista isompiin muutostöihin asti.Kauttamme saat kokonaisvaltaisia ratkaisuja uudisrakentamiseen sekä saneeraukseen.

  Lisää tietoa tarjoamistamme palveluista löydät kotisivuiltamme!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kaarina, Paimio, Salo, Kemiönsaari ja Parainen.

Kaupunginosat
Alsila, Foutila, Haanniemi, Hallela, Halslahti, Iso Mäkipää, Järvenkylä, Kallenmäki, Kallisuo, Karimäki, Karinkorva, Karuna, Kaukoranta, Kavalo, Koorla, Korpela, Koski, Kotikylä, Kouttu, Krooka, Kursalo, Kustaali, Kärkkinen, Kärkniemi, Köyhäkaupunki, Laitamäki, Lautkankare, Lemmusi, Liesniemi, Maalu, Marike, Mattila, Naarslahti, Nummenpakka, Orssaari, Osmalahti, Paddais, Peltola, Pikku-Karjala, Pyrilä, Rajalahti, Rantola, Raumala, Riitamaa, Ristniemi, Ruonlahti, Ruskulla, Salmi, Sarapisto, Saustila, Silkkilä, Smörvik, Tali, Tapila, Tiikarla, Timari, Torikka, Tuomaala, Varstala, Vartsala, Vesti, Vähä Halslahti ja Vähäkylä
KuvausAlueen Sauvo kuvaus

Sauvo on vireä ja viihtyisä rannikkokunta Varsinais-Suomessa. Sauvo sijaitsee Paimionlahden ja Halikonlahden välisellä kannaksella ja kunnan eteläosassa on entinen Karunan kunta, joka liitettiin Sauvon kuntaan 1969. Sauvo on 3000 asukkaan kunta, jossa voi nauttia niin luonnon rauhasta, meren läheisyydestä kuin kesätapahtumien tuomasta rennosta vilskeestäkin.

Sauvolla on pitkä historia ja ensimmäinen maininta löytyykin Turun tuomikirkon kirjoista vuodelta 1335. Myös kartanohistoria tuntee Sauvon ja sen useat aatelissukujen hallitsemat kartanot jo 1300-luvulta. Sauvon kivikirkkokin on yli 600 vuotta vanha, mutta Karunan komean näköinen graniittinen kirkko on mahtipontisesta ulkonäöstään huolimatta paljon uudempaa tuotantoa.

Sauvo on yrittäjävetoinen ja asukasystävällinen kunta, jossa on paljon työnpaikkoja ja loistavat kulkuyhteydet niin sisämaahan kuin saaristoonkin. Sauvon väestönkehitys on ollut viime vuodet nousujohteinen ja työttömyysaste matala. Kunnassa halutaan panostaa kaiken ikäisten asukkaiden hyvinvointiin, koulutukseen ja harrastusmahdollisuuksiin.

Sauvon suurimpia toimijoita ovat Metallisasennus Huuhka Oy, Pocadel Oy ja Järvenkylä Oy. Suuri yritysvaikuttaja ja työnantaja alueella on kuljetusliike T. Rusi Oy. Kunnassa yrittäjyys kukoistaa ja palvelutarjontaa löytyykin monenlaisiin tarpeisiin oman kunnan alueelta.