Savitaipale

Tältä sivulta löydät kunnan Savitaipale suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Savitaipale suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Savitaipale
YritysLiikevaihto (euroa)
Tiaisen Saha Oy15 miljoonaa
Kuormaus- ja Kuljetusliike Jurvanen Ky3 miljoonaa
Norvicon / Finnorvica Oy3 miljoonaa
Savitaipaleen Teknolista oy2 miljoonaa
Kuivabetoni Jurvanen ja Havo Oy / Juho-Laastit2 miljoonaa
Savira Oy2 miljoonaa
Nipema Oy2 miljoonaa
Maalaus Tikka Oy1 miljoonaa
Liikenne O. Eteläpää Oy1 miljoonaa
V. Kilpi Oy931 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Savitaipale yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Attendo Kaijankoti27
Tiaisen Saha Oy22
Maalaus Tikka Oy16
Savitaipaleen Teknolista oy15
Attendo Kotiplus Oy14
Kuljetus-Vainikka Oy14
Savira Oy12
Kuivabetoni Jurvanen ja Havo Oy / Juho-Laastit12
Ravintola Sahrami10
Nipema Oy10

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Savitaipale
YritysKasvuprosentti
Norvicon / Finnorvica Oy+97.1%
Pienyrittäjän Neuvonta Oy MK+91.3%
KHUN MEE Thai-ruokakauppa Oy+81.7%
Paulus Kiinteistöt Oy+44.2%
Savitaipaleen Teknolista oy+32.9%
Mäkelän Takomo Oy+32.2%
Kaakon Konemiehet Oy+24.2%
Rantatalo B & B Oy+20.9%
Tiaisen Saha Oy+17.7%
Automaalaamo Ikonen Oy+16.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Savitaipale
YritysPerustettu
JL-Puu Oy15.01.2021
Tumex Oy28.08.2020
Lenax Oy28.08.2020
jouni kilpi29.04.2020
Savitaipaleen apteekki02.04.2020
Tmi Tomi Tauti17.03.2020
Koneurakointi Vainikka13.03.2020
Kuusikon Murske Oy17.01.2020
Original Events Oy07.01.2020
Energiahoito Kaihlakallio Tmi Jaana Kärnä02.01.2020
EsittelyssäAlueen Savitaipale yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Maalaus Tikka Oy

  Maalaus Tikka Oy on Savitaipaleella sijaitseva rakennus-, huolto- ja korjausmaalausyritys. Toteutamme ammattitaidolla kaikki uudis- ja remonttikohteiden sisä- ja ulkopuoliset maalaustyöt yli 35 vuoden kokemuksella.

 • Kuivabetoni Jurvanen ja Havo Oy / Juho-Laastit

  JuHo on kuivalaastien ja -betonien luotettava toimittaja, joka on toiminut vuodesta 1992 asti Savitaipaleella. Palvelemme rakentamisen eri toimijoita, lähinnä rautakauppoja ja rakennusliikkeitä koko Suomessa.

 • MX Mainos

  MX Mainos on yritys joka tarjoaa asiakkailleen erilaisia mainosratkaisuja vuosien kokemuksella asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kauttamme saat räätälöidyt käyntikortit, teippaukset työvaatteisiin, sekä mainos- ja liikelahjat ja myös paljon muuta. Toimitamme tuotteet ympäri Suomen nopeasti. Täältä pääset talven lahjavinkkeihin https://www.skypro.fi/media/esitteet/syksy-talvi-2020/

 • Välijoen metsätyö Oy

  Metsäalan laatupalveluita yli vuosikymmenen kokemuksella. Palveluihin kuuluu taimien istutus, raivaus- ja moottorisahatyöt, polttopuiden teko, pihapuiden kaadot sekä kantojen jyrsintä.

 • Nipema Oy

  Nipema Oy on Savitaipaleella toimiva perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa teollisuuden erikoiskoneita. Yritys on perustettu 1986.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Lemi, Taipalsaari, Luumäki, Mäntyharju, Puumala, Kouvola ja Mikkeli.

Kaupunginosat
Aho-Nikki, Ahtialansaari, Eteläpää, Haimila, Hatinen, Havo, Heituinlahti, Hepoharju, Hongisto, Huttusenniemi, Hyrkkälä, Hämäläinen, Hölsänniemi, Jokimies, Jukkara, Julku, Junno, Juopperi, Jurvanen, Jäkälä, Kaihtula, Karhula, Kaskei, Kaulio, Kilpi, Kohonen, Kontunen, Korhola, Koskei, Kuivainen, Kunttula, Kurki, Kylliälä, Kärpänen, Käyhty, Laakko, Laari, Lahdentalot, Laksiainen, Lamminpää, Lantta, Lapatto, Lavikanlahti, Lyytikkälä, Löyttylä, Marttila, Monola, Mustapää, Myllylampi, Myyrä, Mäntykivi, Mäntyperä, Niinimäki, Nikkilä, Nio, Nuokka, Olvenlampi, Orrai, Parranniemi, Partakoski, Paukkula, Peijo, Pettilä, Petynmäki, Pumpula, Purtoismäki, Puunenä, Pöntylä, Rahikkala, Rantakylä, Ratasalo, Rikosilta, Ruippo, Rötkö, Savijoentaus, Savikurki, Simola, Simpura, Suni, Suppala, Survaja, Susivuori, Särkänmäki, Säänjärvi, Taka-Karhula, Tappura, Tikka, Torkkeli, Tornio, Tukiala, Uusi-Kärnä, Valkosenkylä, Vanha-Kärnä, Vasara, Venelahti, Viiru, Viisari, Viuhkonpää ja Välijoki
KuvausAlueen Savitaipale kuvaus

Savitaipale on noin 3 400 asukkaan kunta Etelä-Karjalassa. Sen naapureita ovat Kouvola, Lemi, Luumäki, Mikkeli, Mäntyharju, Puumala ja Taipalsaari.

Liikenteellisesti Savitaipale on otollisessa kohdassa. Valtatie 13 kulkee aivan kirkonkylän vieressä, ja välimatkaa lähimmille Lappeenrannan juna- ja lentoasemille on vain 37 km.

Savitaipaleen suurimpia toimialoja ovat maatalous- ja metsätalous. Merkittävä työllistäjä ja menestyjä on jo kuntaan 1950-luvun alussa perustettu puualan perheyritys Tiaisen Saha Oy. Myös Attendo Kaijankoti sekä Kuormaus- ja Kuljetusliike Jurvanen Ky kuuluvat Savitaipaleen suurimpiin yrityksiin.

Savitaipale tunnetaan suosittuna mökkipaikkana. Kunnassa on noin 2 600 mökkiä ja vajaa 10 000 kesäasukasta. Väkeä seutu saa lisää kesäisistä tapahtumista, kuten Sapassi-viikosta. Silloin kunta täyttyy kulttuurista, urheilusta, konserteista ja markkinahumusta. Elävän musiikin ja piknikin juhlaa tarjoilee myös Hakamäki Piknik -tapahtuma.