Savitaipale

Tältä sivulta löydät kunnan Savitaipale suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Savitaipale suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Savitaipale
YritysLiikevaihto (euroa)
Tiaisen Saha Oy13 miljoonaa
Attendo Kaijankoti12 miljoonaa
KKL Jurvanen4 miljoonaa
Attendo Kotiplus4 miljoonaa
Savira Oy3 miljoonaa
Savitaipaleen Teknolista oy3 miljoonaa
Nipema Oy3 miljoonaa
Kuivabetoni Jurvanen ja Havo Oy / Juho-Laastit2 miljoonaa
Kuljetus-Vainikka Oy2 miljoonaa
Maalaus Tikka Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Savitaipale yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Attendo Kaijankoti256
Attendo Kotiplus85
Tiaisen Saha Oy23
KKL Jurvanen20
Maalaus Tikka Oy17
Kuljetus-Vainikka Oy14
Savitaipaleen Teknolista oy13
Nipema Oy13
Kuivabetoni Jurvanen ja Havo Oy / Juho-Laastit12
Savira Oy11

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Savitaipale
YritysKasvuprosentti
Suomen Pehmeä Ikkuna Oy+589.6%
Attendo Kaijankoti+137.4%
Original Events Oy+110.0%
Attendo Kotiplus+78.4%
Saimaan palju ja lautta Oy+50.0%
Kuljetus Jnj Kallio Oy+41.1%
Savitaipaleen Kuivaamo Oy+31.7%
KKL Jurvanen+28.7%
Koneyhtymä Juopperi Oy+25.0%
Nipema Oy+24.5%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Savitaipale
YritysPerustettu
K-Market Savitaipale09.04.2024
TJI Service22.03.2024
KaunisZaida10.10.2023
Ravintola Helin Oy02.10.2023
MR Monipalvelu22.09.2023
pekka suutari03.04.2023
Sapire Oy22.03.2023
Feast by Miuku15.03.2023
Hiuspiste Riitta31.01.2023
Jaakko Frantsi24.01.2023
EsittelyssäAlueen Savitaipale yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Savitaipaleen Osuuspankki

  Kassapalvelut avoinna ti ja pe klo 9-12. Palvelut ajanvarauksella ma-to klo 9-19, pe klo 9-16.30.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Välijoen metsätyö Oy
  Palveluihin kuuluu taimien istutus, raivaus- ja moottorisahatyöt, polttopuiden teko, pihapuiden kaadot, kiipeilykaadot sekä kantojen jyrsintä.
 • Liikenne O. Eteläpää Oy

  Olemme erikoistuneet tilausliikenteeseen ja olemme toimineet alalla jo vuodesta 1954. Yrityksellä on 10 linja-autoa, joilla liikennöimme niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa. Toimintamme on keskittynyt Savitaipaleen lisäksi Lappeenrantaan sekä muuhun Etelä-Karjalan alueeseen, mutta toimimme ilomielin myös muillakin alueilla. Liikennöinnin ohella toimimme myös matkatoimistona. Meiltä saatte niin risteilyt kuin kylpylä-, ostos-, ja hiihtomatkat. Järjestämme myös joka syksy ruskamatkoja Lapiin, ja ne ovatkin olleet erittäin suosittuja. Toteutamme mielellämme myös valmiiden pakettien lisäksi räätälöityjä matkapaketteja ryhmille. Ota yhteyttä ja järjestetään yhdessä teille unelmienne matka!

  Valmismatkat

  • hiihtomatkat
  • kylpylämatkat
  • ostosmatkat
  • risteilymatkat
 • MX Mainos

  MX Mainos on yritys joka tarjoaa asiakkailleen erilaisia mainosratkaisuja vuosien kokemuksella asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kauttamme saat räätälöidyt käyntikortit, teippaukset työvaatteisiin, sekä mainos- ja liikelahjat ja myös paljon muuta. Toimitamme tuotteet ympäri Suomen nopeasti. Täältä pääset talven lahjavinkkeihin

  Ota rohkeasti yhteyttä, katso kotisivuiltamme lisää tai tule paikan päälle myyntinäyttelyyn!

  Tuotteet:

  Auto- ja ikkunateippaukset

  Mainoskankaat: Banderollit, Yritysliput, Kyltit

  Painotuotteet: Esitteet, Käyntikortit, Flyerit

  Työvaatteet painatuksilla

  Yritystekstiilit

  Mainos- ja Liikelahjat

 • Kuivabetoni Jurvanen ja Havo Oy / Juho-Laastit

  JuHo on kuivalaastien ja -betonien luotettava toimittaja, joka on toiminut vuodesta 1992 asti Savitaipaleella. Palvelemme rakentamisen eri toimijoita, lähinnä rautakauppoja ja rakennusliikkeitä koko Suomessa.

  Olemme täysin kotimainen yritys ja meillä on noin 10 prosentin markkinaosuus kuivalaasti- ja betonimarkkinoista. Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittää toimintaa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Pieni mutta tehokas organisaatiomme pystyy vastaamaan joustavasti ja nopeasti asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin.

  JuHo panostaa laatuun

  JuHo-tuotteet valmistetaan pitkälle automatisoidussa tehtaassa, jonka läheisyydessä sijaitsevan soraharjun tasalaatuinen raaka-aine on yrityksen kilpailuetu ja laadun tae. Jatkuva laadunvalvonta takaa asiakkaillemme laadukkaan tuotteen.

  Sertifioitu tuotanto- ja laatujärjestelmä

  Vuodesta 2004 lähtien yrityksellämme on ollut Inspecta sertiointi Oy:n myöntämä FI-sertifikaatti. Vuonna 2012 saimme lisäksi muuraustuotteille ja kiviaineksille CE-sertifikaatin. Yrityksellämme on ISO 9001 -standardin mukainen laatujärjestelmä.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Lemi, Taipalsaari, Luumäki, Mäntyharju, Puumala, Kouvola ja Mikkeli.

Kaupunginosat
Aho-Nikki, Ahtialansaari, Eteläpää, Haimila, Hatinen, Havo, Heituinlahti, Hepoharju, Hongisto, Huttusenniemi, Hyrkkälä, Hämäläinen, Hölsänniemi, Jokimies, Jukkara, Julku, Junno, Juopperi, Jurvanen, Jäkälä, Kaihtula, Karhula, Kaskei, Kaulio, Kilpi, Kohonen, Kontunen, Korhola, Koskei, Kuivainen, Kunttula, Kurki, Kylliälä, Kärpänen, Käyhty, Laakko, Laari, Lahdentalot, Laksiainen, Lamminpää, Lantta, Lapatto, Lavikanlahti, Lyytikkälä, Löyttylä, Marttila, Monola, Mustapää, Myllylampi, Myyrä, Mäntykivi, Mäntyperä, Niinimäki, Nikkilä, Nio, Nuokka, Olvenlampi, Orrai, Parranniemi, Partakoski, Paukkula, Peijo, Pettilä, Petynmäki, Pumpula, Purtoismäki, Puunenä, Pöntylä, Rahikkala, Rantakylä, Ratasalo, Rikosilta, Ruippo, Rötkö, Savijoentaus, Savikurki, Simola, Simpura, Suni, Suppala, Survaja, Susivuori, Särkänmäki, Säänjärvi, Taka-Karhula, Tappura, Tikka, Torkkeli, Tornio, Tukiala, Uusi-Kärnä, Valkosenkylä, Vanha-Kärnä, Vasara, Venelahti, Viiru, Viisari, Viuhkonpää ja Välijoki
KuvausAlueen Savitaipale kuvaus

Savitaipale on noin 3 400 asukkaan kunta Etelä-Karjalassa. Sen naapureita ovat Kouvola, Lemi, Luumäki, Mikkeli, Mäntyharju, Puumala ja Taipalsaari.

Liikenteellisesti Savitaipale on otollisessa kohdassa. Valtatie 13 kulkee aivan kirkonkylän vieressä, ja välimatkaa lähimmille Lappeenrannan juna- ja lentoasemille on vain 37 km.

Savitaipaleen suurimpia toimialoja ovat maatalous- ja metsätalous. Merkittävä työllistäjä ja menestyjä on jo kuntaan 1950-luvun alussa perustettu puualan perheyritys Tiaisen Saha Oy. Myös Attendo Kaijankoti sekä Kuormaus- ja Kuljetusliike Jurvanen Ky kuuluvat Savitaipaleen suurimpiin yrityksiin.

Savitaipale tunnetaan suosittuna mökkipaikkana. Kunnassa on noin 2 600 mökkiä ja vajaa 10 000 kesäasukasta. Väkeä seutu saa lisää kesäisistä tapahtumista, kuten Sapassi-viikosta. Silloin kunta täyttyy kulttuurista, urheilusta, konserteista ja markkinahumusta. Elävän musiikin ja piknikin juhlaa tarjoilee myös Hakamäki Piknik -tapahtuma.