Sievi

Tältä sivulta löydät kunnan Sievi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Sievi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Sievi
YritysLiikevaihto (euroa)
Sievin Jalkine Oy89 miljoonaa
Sievi Marketing Oy53 miljoonaa
Scanfil EMS Oy48 miljoonaa
Leden Finland Oy43 miljoonaa
Ojala Machine Oy27 miljoonaa
NDI Finland Oy Sievi19 miljoonaa
Koneyhtymä Känsälä Oy7 miljoonaa
Kallio Transport Oy5 miljoonaa
Holsti Forest Oy3 miljoonaa
Alutig Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Sievi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Sievin Jalkine Oy450
Scanfil EMS Oy294
Leden Finland Oy233
Sievi Marketing Oy32
NDI Finland Oy Sievi24
Alutig Oy17
Sievin Kimppakoti14
Koneyhtymä Känsälä Oy13
Scanfil Oyj13
Kallio Transport Oy12

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Sievi
YritysKasvuprosentti
TuPo Asennus Oy+100.0%
Hamipa Oy+80.5%
Sievin Remontti Oy+43.6%
Kallio Service Oy+36.0%
Sievin JR. Piste Oy+35.7%
3 wise men Oy+34.6%
Kuljetusliike Moduvia Oy+30.7%
Sievin Teollisuuspuisto Oy+22.9%
Kallio Transport Oy+22.7%
Pyro-Man Oy+22.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Sievi
YritysPerustettu
Tiger Grilli06.06.2024
Säihde Oy19.03.2024
Tree Team Oy07.02.2024
Anton Linna21.01.2024
Johol04.12.2023
Huoltokulma23.10.2023
Tmi Leo Haikola09.08.2023
Tmi Marko Eskola18.07.2023
Hakettava Oy14.07.2023
Joonas Haaponiemi26.05.2023
EsittelyssäAlueen Sievi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • M & T Trans Oy

  Kuljetusyrityksemme M&T Trans Oy on sieviläinen perheyritys Pohjanmaalta.

  Tarjoamme laadukkaat ja luotettavat kuljetuspalvelut Sievistä lähtien koko Pohjoismaiden alueelle; toimialaamme kuuluu maanrakennuskoneiden, seulojen, metallirakenteiden ynnä muiden vastaavien koneiden, laitteiden ja tavaroiden kuljetus Suomen lisäksi myös muihin Pohjoismaihin. Voit tilata myös erilaiset nostotyöt, jotka hoituvat nosturiautolla.

  Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita.

  Ajojärjestelymme on tehokasta, minkä ansiosta koneiden siirrot ja kuljetukset tapahtuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti, lisäksi ammattitaitoiset kuljettajamme osaavat käsitellä melkein mitä tahansa konetta. Jos oma kuljetuskapasiteettimme ei jostain syystä riitä, hoidamme kuljetuspalvelut luotettavan yhteistyökumppaniverkoston kautta.

  M&T Trans Oy on perustettu jo vuonna 1989, joten voimme sanoa tuntevamme kuljetuspalvelut kuin omat taskumme. Lisäksi perheyrittäjyys tekee meistä vahvan kuljetuskumppanin; arvojemme mukaisesti palvelemme asiakkaitamme aina huolellisesti ja kokonaisvaltaisesti.

  Ota yhteyttä ja tilaa kuljetuspalvelut meiltä!

 • Sievin Jalkine Oy
  Vuosikymmeniä kestänyt kehitystyö näkyy ja myös tuntuu markkinoiden tyylikkäimpinä ja käyttäjäystävällisimpinä jalkineina. Vuosikymmeniä kestänyt kehitystyö näkyy ja myös tuntuu markkinoiden tyylikkäimpinä ja käyttäjäystävällisimpinä jalkineina. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta. Sievin päämääränä on ensisijaisesti valmistaa erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopivia jalkineita ja samalla tuottaa jalkineita, jotka merkittävästi vaikuttavat työturvallisuuteen, työssä viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Tämän päivän työjalkineilta vaaditaan myös tyylikkyyttä sekä yhteensopivuutta. Sievin laaja valikoima muodostaa tuoteperheen, josta löydät jalkineet työtehtävien ja olosuhteiden mukaan. Sievi on ammattilaisen merkki.
 • Pelti ja Rakennus Muhola Oy

  Pelti ja Rakennus Muhola Oy tarjoaa laadukasta rakennusurakointia ja peltisepäntyötä vuosien kokemuksella. Kattotöitä on tehty yrityksessämme jo vuodesta 1968.

  Yrityksemme toimii rakennusalalla rakennusurakoitsijana sekä peltisepänliikkeenä, joka myy ja asentaa kattoprofiileja, seinäprofiileja, sadevesijärjestelmiä ja kattoturvallisuustuotteita. Lisäksi valmistamme erilaisia listoja, ikkunapeltejä ja piipunpellityksiä tilausten mukaan.

  Lue lisää verkkosivuiltamme ja ota yhteyttä!

 • KNH-Maanrakennus Oy

  KNH-Maanrakennus Oy sijaitsee Sievissä ja toimialueena on Sievi ja lähikunnat. Suoritamme ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella maanrakennustyöt, maansiirtotyöt, rakennusten pohjat, sadevesijärjestelmät, salaojat ja erilaiset pihatyöt. Palveluitamme ovat myös energiapuun hakkuu ja metsän parannustyöt, talvisin teemme lumenaurauksia.

  Yhteydenotto

  Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

 • Jokilaakson Sähkö Oy

  Jokilaakson Sähkö Oy on sähkötöiden moniottelija, jonka palveluihin kuuluvat niin sähkösuunnittelu ja sähkösuunnitelmat, sähköasennukset ja sähköurakointi kuin sähkötarvikkeiden myynti. Yrityksen toimialue ulottuu Sievistä koko Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalle. Vuonna 2008 perustettu yrityksemme palvelee asiakkaitaan pitkän työkokemuksen ja ammattitaidon tuomalla valmiudella. Teemme mielellämme niin pieniä kuin suuria sähkötöitä urakka- ja laskutustöinä kaikenlaisiin kohteisiin, omakotitaloista teollisuusrakennuksiin. Sähkösuunnitelmat työstämme CADS Planner Electric -ohjelmalla luotettavasti alusta loppuun asti. Sähkötarvikemyyntimme puolestaan tarjoaa laatumerkkien tuotteita, kuten sähköpattereita, kaapeleita, valaisimia ja muita sähkötarvikkeita vaativaankin tarpeeseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kannus, Reisjärvi, Nivala, Lestijärvi, Ylivieska, Toholampi, Haapajärvi ja Kalajoki.

Kaupunginosat
Ahonpää, Annala, Haikosensalo, Hannunkangas, Heusa, Huhtala, Isokoski, Isosalo, Jakolanniemi, Jokikylä, Jussinmäki, Jyrinki, Järvikylä, Kakaravaara, Kakarinperä, Kallio, Kangaskylä, Kangasoja, Kankaanpäänpuhto, Karjulanmäki, Kaskela, Kiiskilä, Kiurunmäki, Kiviniemi, Koivuniemi, Koivuoja, Korhoskylä, Kukonkylä, Luokkala, Markkula, Myllyoja, Nakkaperä, Niemelänkangas, Patakorpi, Puskaperä, Rieskaniemi, Ruokamaa, Ruuttila, Salonpuoli, Saukonperä, Sievinmäki, Sorvari, Säily, Tialanperä, Torvenperä, Vanhakirkko, Vesimäki, Villenjärvi ja Vähäsalo
KuvausAlueen Sievi kuvaus

Sievin kunta sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla. Asukkaita Sievissä on vajaat 5 000, ja naapureita ovat Haapajärvi, Kalajoki, Kannus, Lestijärvi, Nivala, Reisjärvi, Toholampi ja Ylivieska.

Sievissä on runsaasti teollisuutta, jossa se pitääkin maamme kärkipäätä. Kunnassa sijaitsee sen täysin omistama Sievin Teollisuuspuisto Oy, joka hoitaa kunnan elinkeinopalveluja tarjoten myös teollisuustoimitiloja yrityksille.

Ehkäpä tunnetuin sieviläinen yritys on jalkineita valmistama Sievin Jalkine Oy. Jo vuonna 1951 perustettu yhtiö on paitsi kunnan lisäksi suurin työllistäjä, myös Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Myös monelle tuttu talopaketteja tarjoava Sievitalo Oy on paikallisia yrityksiä.

Sievissä sijaitsee Maasydänjärven matkailualue, joka on kaiken kattava majoitus-, ravintola- ja tanssipaikka upeine ulkoilualueineen. Suosittuja kunnassa ovat myös heinäkuiset Muttimarkkinat sekä Korhosen markkinat. Tapahtumat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden sekä paikallisille että ulkokuntalaisille yhdistyksille ja yrityksille toimintansa markkinointiin.