Sievi

Tältä sivulta löydät kunnan Sievi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Sievi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Sievi
YritysLiikevaihto (euroa)
Sievi Marketing Oy101 miljoonaa
Sievin Jalkine Oy88 miljoonaa
Scanfil EMS Oy64 miljoonaa
Ojala-Yhtymä Oy28 miljoonaa
Ojala Machine Oy26 miljoonaa
NDI Finland Oy Sievi14 miljoonaa
Celermec Oy6 miljoonaa
Kallio Transport Oy5 miljoonaa
Varikot Oy5 miljoonaa
Tojavec Oy4 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Sievi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Sievin Jalkine Oy382
Scanfil EMS Oy310
Ojala-Yhtymä Oy185
Celermec Oy53
Sievi Marketing Oy31
Liikenne Huovari Oy23
NDI Finland Oy Sievi22
Alutig Oy18
Sievin Kimppakoti15
Kamerak Oy14

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Sievi
YritysKasvuprosentti
Jokilaaksojen Kuituverkko-osuuskunta+231.2%
Kamerak Oy+98.3%
Koskiräme Oy+92.4%
Kallio Service Oy+60.7%
GearMotive+54.8%
Koneistus Länsipää Oy+54.2%
Ahti Soini Oy+48.7%
Varikot Oy+45.2%
Kuljetusliike Moduvia Oy+42.3%
Hal Greteco Oy+40.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Sievi
YritysPerustettu
Viltec02.08.2022
Noora Takanen24.07.2022
Sinikka Rajala20.07.2022
Putkiasennus L.Viljamaa20.07.2022
TMI Elias Eskola31.05.2022
Tonneja Takana Oy19.05.2022
Tmi Olli Mäkikauppila13.05.2022
Huovari & Takanen Oy01.04.2022
Janflow Oy01.03.2022
Tmi Viljanna25.02.2022
EsittelyssäAlueen Sievi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Sievin Jalkine Oy
  Vuosikymmeniä kestänyt kehitystyö näkyy ja myös tuntuu markkinoiden tyylikkäimpinä ja käyttäjäystävällisimpinä jalkineina. Vuosikymmeniä kestänyt kehitystyö näkyy ja myös tuntuu markkinoiden tyylikkäimpinä ja käyttäjäystävällisimpinä jalkineina. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta. Sievin päämääränä on ensisijaisesti valmistaa erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopivia jalkineita ja samalla tuottaa jalkineita, jotka merkittävästi vaikuttavat työturvallisuuteen, työssä viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Tämän päivän työjalkineilta vaaditaan myös tyylikkyyttä sekä yhteensopivuutta. Sievin laaja valikoima muodostaa tuoteperheen, josta löydät jalkineet työtehtävien ja olosuhteiden mukaan. Sievi on ammattilaisen merkki.
 • Pelti ja Rakennus Muhola Oy

  Pelti ja Rakennus Muhola Oy tarjoaa laadukasta rakennusurakointia ja peltisepäntyötä vuosien kokemuksella. Kattotöitä on tehty yrityksessämme jo vuodesta 1968.

  Yrityksemme toimii rakennusalalla rakennusurakoitsijana sekä peltisepänliikkeenä, joka myy ja asentaa kattoprofiileja, seinäprofiileja, sadevesijärjestelmiä ja kattoturvallisuustuotteita. Lisäksi valmistamme erilaisia listoja, ikkunapeltejä ja piipunpellityksiä tilausten mukaan.

  Lue lisää verkkosivuiltamme ja ota yhteyttä!

 • M & T Trans Oy

  Kuljetusyrityksemme M&T Trans Oy on sieviläinen perheyritys Pohjanmaalta. Tarjoamme laadukkaat ja luotettavat kuljetuspalvelut Sievistä lähtien koko Pohjoismaiden alueelle; toimialaamme kuuluu maanrakennuskoneiden, seulojen, metallirakenteiden ynnä muiden vastaavien koneiden, laitteiden ja tavaroiden kuljetus Suomen lisäksi myös muihin Pohjoismaihin. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita. Ajojärjestelymme on tehokasta, minkä ansiosta koneiden siirrot ja kuljetukset tapahtuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti, lisäksi ammattitaitoiset kuljettajamme osaavat käsitellä melkein mitä tahansa konetta. Jos oma kuljetuskapasiteettimme ei jostain syystä riitä, hoidamme kuljetuspalvelut luotettavan yhteistyökumppaniverkoston kautta. M&T Trans Oy on perustettu jo vuonna 1989, joten voimme sanoa tuntevamme kuljetuspalvelut kuin omat taskumme. Lisäksi perheyrittäjyys tekee meistä vahvan kuljetuskumppanin; arvojemme mukaisesti palvelemme asiakkaitamme aina huolellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä ja tilaa kuljetuspalvelut meiltä!

 • TuPo Asennus Oy

  Palvelumme ovat:

  -Ulkoverhousremontit & maalaukset.

  -Kattoremontit

  -Terassit

  -Kodin pintaremontit

  -Uudisrakentaminen

 • Sievin Laatta Asennus Oy
  Sievin Laatta Asennus toteuttaa laadukkaasti erilaiset laatoitustyöt sekä uudis- että saneerauskohteissa. Asiakkaitamme ovat ensisijaisesti rakennusliikkeet Kokkola-Oulu-Ylivieska -akselilla, mutta toteutamme mielellämme myös sinun laatoitus unelmasi. Laatoitustyöt tehdään meillä vuosien ammattitaidolla sovitussa aikataulussa.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kannus, Reisjärvi, Nivala, Lestijärvi, Ylivieska, Toholampi, Haapajärvi ja Kalajoki.

Kaupunginosat
Ahonpää, Annala, Haikosensalo, Hannunkangas, Heusa, Huhtala, Isokoski, Isosalo, Jakolanniemi, Jokikylä, Jussinmäki, Jyrinki, Järvikylä, Kakaravaara, Kakarinperä, Kallio, Kangaskylä, Kangasoja, Kankaanpäänpuhto, Karjulanmäki, Kaskela, Kiiskilä, Kiurunmäki, Kiviniemi, Koivuniemi, Koivuoja, Korhoskylä, Kukonkylä, Luokkala, Markkula, Myllyoja, Nakkaperä, Niemelänkangas, Patakorpi, Puskaperä, Rieskaniemi, Ruokamaa, Ruuttila, Salonpuoli, Saukonperä, Sievinmäki, Sorvari, Säily, Tialanperä, Torvenperä, Vanhakirkko, Vesimäki, Villenjärvi ja Vähäsalo
KuvausAlueen Sievi kuvaus

Sievin kunta sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla. Asukkaita Sievissä on vajaat 5 000, ja naapureita ovat Haapajärvi, Kalajoki, Kannus, Lestijärvi, Nivala, Reisjärvi, Toholampi ja Ylivieska.

Sievissä on runsaasti teollisuutta, jossa se pitääkin maamme kärkipäätä. Kunnassa sijaitsee sen täysin omistama Sievin Teollisuuspuisto Oy, joka hoitaa kunnan elinkeinopalveluja tarjoten myös teollisuustoimitiloja yrityksille.

Ehkäpä tunnetuin sieviläinen yritys on jalkineita valmistama Sievin Jalkine Oy. Jo vuonna 1951 perustettu yhtiö on paitsi kunnan lisäksi suurin työllistäjä, myös Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Myös monelle tuttu talopaketteja tarjoava Sievitalo Oy on paikallisia yrityksiä.

Sievissä sijaitsee Maasydänjärven matkailualue, joka on kaiken kattava majoitus-, ravintola- ja tanssipaikka upeine ulkoilualueineen. Suosittuja kunnassa ovat myös heinäkuiset Muttimarkkinat sekä Korhosen markkinat. Tapahtumat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden sekä paikallisille että ulkokuntalaisille yhdistyksille ja yrityksille toimintansa markkinointiin.