Siikalatva
 • Haapaveden-Siikalatvan seutukunta
 • Pohjois-Pohjanmaan maakunta
 • Näytä kartalla

Tältä sivulta löydät kunnan Siikalatva suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Siikalatva suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Siikalatva
YritysLiikevaihto (euroa)
Kylmänen Food Oy5 miljoonaa
Kuljetus- ja Maanrakennusliike Pentti Äijälä Oy4 miljoonaa
Team Juntunen Oy3 miljoonaa
Piipsan Turve Oy2 miljoonaa
Teräsmaja Oy2 miljoonaa
Teboil Kestilä2 miljoonaa
Ojantakasen Perhekoti2 miljoonaa
Siikalatvan Lämpö Oy2 miljoonaa
APPH Oy1 miljoonaa
IKH: Maximajakka Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Siikalatva yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kylmänen Food Oy30
Team Juntunen Oy27
Kuljetus- ja Maanrakennusliike Pentti Äijälä Oy26
Ojantakasen Perhekoti22
Teräsmaja Oy16
Inotsa Oy16
PE-Forss Oy14
Pohjolan Kivi- ja Viherrakennus Oy14
Piipsan Turve Oy11
APPH Oy10

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Siikalatva
YritysKasvuprosentti
Rakennus Top Oy+145.7%
SL-Koneurakointi Oy+42.8%
Dec Oy+35.9%
Teräsmaja Oy+34.0%
Honkatel Oy+28.1%
AJ Uhre Oy+27.3%
Lvi Pulkkilan Lämpö Ja Vesi Oy+25.4%
Latvankylän puu ja turve urakointi oy+20.2%
Siikalatvan Kyläverkot Oy+20.1%
Simet Oy+18.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Siikalatva
YritysPerustettu
Fujian Materials Oy08.12.2021
Thai Vilkku02.12.2021
Savaloja B.V., Suomen sivuliike01.12.2021
Karelnet Oy19.11.2021
KS Konetyö Oy03.11.2021
AJE Manninen Ky28.10.2021
H2KOO Oy14.10.2021
Hannes Myllykoski13.10.2021
PPR Suomi Oy11.10.2021
Maa- ja Metsätaloustyö Kivioja10.09.2021
EsittelyssäAlueen Siikalatva yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Hinaus MVM-Kuljetus Oy
  Luotettava, nopea, ystävällinen ja ammattitaitoinen hinauspalvelu palvelee Oulun seudulla 24h.
 • Siikalatvan seurakunta
  Siikalatvan seurakunnan perustehtävä on yhdessä kokonaiskirkon kanssa kutsua ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen, tuoda elämään kestävä perusta ja rohkaista välittämään lähimmäisistä ja luomakunnasta.
 • Koivumäki Forest Oy
  Veljekset Koivumäki Ay harjoittaa puunkorjuuta, metsäkoneurakointia sekä puutavaran lähikuljetusta ammattilaisen ottein.
 • MTH Transport Oy
  Siikalatvan Piippolasta käsin toimiva kuljetusyritys MTH Transport Oy on perustettu vuonna 2009. Tarjoamme monipuolista alan palvelua moniin eri kuljetustarpeisiin. Kuljetuspalvelu on mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi kokonaisuudeksi, oli mielessä sitten tavarankuljetus tai -nouto, muutto, lähetti- tai kuriiriajo, jakelu tai jokin muu kuljetusalan palvelu. Soita meille ja kerro, miten voimme palvella juuri sinua!
 • Pulkkilan apteekki
  Apteekki palvelee nyt valoisissa ja viihtyisissä tiloissa ABC:n yhteydessä. Pulkkilan apteekki on paikallisesti palveleva apteekki, lisäksi meillä on sivutoimipiste Piippolassa. Apteekeissamme saat hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Henkilökuntamme opastaa sinua mielellään kaikissa lääkkeisiin liittyvissä asioissa. Palveluita ovat muun muassa reseptien uusinta ja annosjakelu, näiden ohella otamme myös jätelääkkeet vastaan. Apteekistamme löydät myös vitamiini, pesunesteet, apteekkikosmetiikkaa ja monipuoliset ihonhoitosarjat herkällekin iholle. Kattavat tiedot palveluistamme löydät kotisivuiltamme.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Liminka, Kärsämäki, Muhos, Pyhäntä, Haapavesi, Siikajoki, Vaala, Raahe ja Kajaani.

Kaupunginosat
Ahonperä, Alipää, Haaraoja, Haisunperä, Halsinperä, Hautakangas, Heiniojanperä, Hiukaperä, Honkaperä, Hyttikoski, Hyvärilä, Hyvölänranta, Hätämaanperä, Iitenenperä, Isokylä, Jokikylä, Junnonoja, Jyletojanperä, Jylhänranta, Järvikylä, Kangaskylä, Kankaalanperä, Kaskenperä, Keinonperä, Kelkkaperä, Kerälä, Kestilä, Kettulanperä, Kiljonperä, Koivumaanperä, Koskelankangas, Koskenkylä, Koskenperä, Koskenranta, Kukkolankangas, Kärsämä, Laakkola, Lamminperä, Lampela, Lamu, Lamujoki, Latva, Launolankangas, Lehdonperä, Leiriperä, Leiviskänranta, Lempinen, Leskelä, Lievoperä, Linjaperä, Lusikkaperä, Majanperä, Maksinkangas, Mankila, Mankolanperä, Manninkangas, Mattilanperä, Mikkosenperä, Murtoperä, Mäläskä, Männistö, Mäntyperä, Mökkiperä, Möykkylänperä, Nevalankangas, Niskanperä, Näsälänperä, Ojalankylä, Parkkisenperä, Parkuanperä, Pasonperä, Pelkoperä, Peltoperä, Pietonkangas, Pihkalanranta, Pihkalehto, Piippola, Porkanranta, Pulkanperä, Pulkkila, Punkaperä, Raatosaari, Raatteenperä, Rajalankangas, Rajaperä, Rantsila, Rasinperä, Retuperä, Riihikumpu, Ritukkaperä, Rivinperä, Saarenperä, Saarikylä, Saariperä, Savaloja, Siirtoperä, Sipola, Soronperä, Terskanperä, Viidanperä, Viionperä, Viitanen, Vorna, Väyrylänsaari ja Ylipää
KuvausAlueen Siikalatva kuvaus

Noin 5 300 asukkaan Siikalatva on kunta Suomen keskipisteessä. Se sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, naapureinaan muun muassa Muhos, Haapavesi, Raahe ja Liminka. Yhteydet ovat hyvät, esimerkiksi Oulun tavoittaa parhaimmillaan alle tunnissa. Kunnan läpi kulkevat valtatie 4 ja kantatie 88 pitävät huolen sujuvasta liikenteestä.

Juurikin Siikalatvan keskeinen sijainti on etu elinkeinoelämälle, ja valtatien kautta kulkee vuosittain jopa miljoona ohikulkijaa. Elinkeino jakautuu teollisuusalalle, maa- ja metsätalouteen sekä palveluihin. Kunnasta löytyy myös elämyksiä tarjoavia matkailuyrityksiä ja useita hevostiloja. Työpaikkaomavaraisuus on korkea, ja yrityksiä on noin 500.

Siikalatvalle on muodostunut menestyneitä ja tunnettuja yrityksiä. Yksi näistä on Kylmänen Food Oy, joka on erikoistunut lihanjalostukseen. Kunnassa sijaitsee myös terästeollisuuden osaaja SSAB. Eri alojen ammattilaisia tuottaa Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä Jedu, jonka toimipisteessä Piippolan ammatti- ja kulttuuriopistossa voi opiskella perus- ja lisäkoulutusten lisäksi oppisopimuksella.

Siikalatvalla asuminen on väljää ja edullista. Hyvät yhteydet mahdollistavat työssäkäynnin muualla ja asumisen kunnassa.