Siikalatva
 • Haapaveden-Siikalatvan seutukunta
 • Pohjois-Pohjanmaan maakunta
 • Näytä kartalla

Tältä sivulta löydät kunnan Siikalatva suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Siikalatva suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Siikalatva
YritysLiikevaihto (euroa)
Kylmänen Food Oy5 miljoonaa
Kuljetus- ja Maanrakennusliike Pentti Äijälä Oy4 miljoonaa
Team Juntunen Oy3 miljoonaa
Piipsan Turve Oy2 miljoonaa
Teräsmaja Oy2 miljoonaa
Teboil Kestilä2 miljoonaa
Ojantakasen Perhekoti2 miljoonaa
Siikalatvan Lämpö Oy2 miljoonaa
IKH: Maximajakka Oy1 miljoonaa
Siikalatvan Vesihuolto Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Siikalatva yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kylmänen Food Oy30
Team Juntunen Oy27
Kuljetus- ja Maanrakennusliike Pentti Äijälä Oy26
Ojantakasen Perhekoti22
Teräsmaja Oy16
PE-Forss Oy14
Pohjolan Kivi- ja Viherrakennus Oy12
Koneurakointi Konola Oy11
Piipsan Turve Oy11
IKH: Maximajakka Oy9

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Siikalatva
YritysKasvuprosentti
SL-Koneurakointi Oy+42.8%
MJ-Rengas ja Varaosa Oy+36.9%
Teräsmaja Oy+34.0%
Honkatel Oy+28.1%
AJ Uhre Oy+27.3%
Dec Oy+26.3%
Lvi Pulkkilan Lämpö Ja Vesi Oy+25.4%
Latvankylän puu ja turve urakointi oy+20.2%
Haapakone Oy+17.1%
ROM Rantsila osk+16.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Siikalatva
YritysPerustettu
KTPro Oy30.03.2022
AIMnails22.03.2022
MaKaplan Oy13.12.2021
Fujian Materials Oy08.12.2021
Thai Vilkku02.12.2021
Savaloja B.V., Suomen sivuliike01.12.2021
KS Konetyö Oy03.11.2021
K-Market Pulkkila28.10.2021
H2KOO Oy14.10.2021
Hannes Myllykoski13.10.2021
EsittelyssäAlueen Siikalatva yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • K-Market Rantsila
  K-market Rantsila sijaitsee nimensä mukaisesti Siikalatvan Rantsilassa. Valikoimistamme löydät elintarvikkeet, käyttötavarat sekä rautakaupan tuotteet. Lisäksi tarjoamme monipuolisen palveluvalikoiman – Veikkauksen pelit, Finnkinon elokuvaliput, Osta & Nosta -palvelun, Rinki-ekopisteet, Tilaa ja Nouda -palvelun, ynnä muita palveluita. Henkilökuntamme on ystävällistä ja asiantuntevaa, joten saat vanhan ajan henkilökohtaista palvelua.
 • Siikalatvan seurakunta
  Siikalatvan seurakunnan perustehtävä on yhdessä kokonaiskirkon kanssa kutsua ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen, tuoda elämään kestävä perusta ja rohkaista välittämään lähimmäisistä ja luomakunnasta.
 • Hinaus MVM-Kuljetus Oy
  Luotettava, nopea, ystävällinen ja ammattitaitoinen hinauspalvelu palvelee Oulun seudulla 24h.
 • Koivumäki Forest Oy

  Veljekset Koivumäki Oy harjoittaa puunkorjuuta, metsäkoneurakointia sekä puutavaran lähikuljetusta ammattilaisen ottein. Toiminta-alueena on Piippolan Siikalatvasta käsin, urakointia ympäristökuntiin Oulun ja Kuopion välimaastossa.

  Pääsääntöisesti työt tehdään aliurakointina Stora-Ensolle, mutta ehdittäessä ollaan mukana kaikessa muussakin mitä metsäkonealalla on tarjota. Tonttihakkuita ja muitakin pienempiä hommia tehdään aina kun aika antaa myöden.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • Koneurakointi Joki Oy

  Koneurakointi Joki Oy palvelee vahvalla ammattitaidolla Siikalatvan Piippolassa ja lähialueilla. Teemme koneurakointia ja maanrakennusta noin 150 kilometrin säteellä toimipaikastamme Pohjois-Pohjanmaalla.

  Lisäksi teemme myös erilaisia metsänhoitotöitä kuten mm. ensiharvennusta, pihapuun kaatoa, maisemanhoitoa sekä energiapuun korjuuta.

  Jos etsit ammattitaitoista maanrakentajaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Liminka, Kärsämäki, Muhos, Pyhäntä, Haapavesi, Siikajoki, Vaala, Raahe ja Kajaani.

Kaupunginosat
Ahonperä, Alipää, Haaraoja, Haisunperä, Halsinperä, Hautakangas, Heiniojanperä, Hiukaperä, Honkaperä, Hyttikoski, Hyvärilä, Hyvölänranta, Hätämaanperä, Iitenenperä, Isokylä, Jokikylä, Junnonoja, Jyletojanperä, Jylhänranta, Järvikylä, Kangaskylä, Kankaalanperä, Kaskenperä, Keinonperä, Kelkkaperä, Kerälä, Kestilä, Kettulanperä, Kiljonperä, Koivumaanperä, Koskelankangas, Koskenkylä, Koskenperä, Koskenranta, Kukkolankangas, Kärsämä, Laakkola, Lamminperä, Lampela, Lamu, Lamujoki, Latva, Launolankangas, Lehdonperä, Leiriperä, Leiviskänranta, Lempinen, Leskelä, Lievoperä, Linjaperä, Lusikkaperä, Majanperä, Maksinkangas, Mankila, Mankolanperä, Manninkangas, Mattilanperä, Mikkosenperä, Murtoperä, Mäläskä, Männistö, Mäntyperä, Mökkiperä, Möykkylänperä, Nevalankangas, Niskanperä, Näsälänperä, Ojalankylä, Parkkisenperä, Parkuanperä, Pasonperä, Pelkoperä, Peltoperä, Pietonkangas, Pihkalanranta, Pihkalehto, Piippola, Porkanranta, Pulkanperä, Pulkkila, Punkaperä, Raatosaari, Raatteenperä, Rajalankangas, Rajaperä, Rantsila, Rasinperä, Retuperä, Riihikumpu, Ritukkaperä, Rivinperä, Saarenperä, Saarikylä, Saariperä, Savaloja, Siirtoperä, Sipola, Soronperä, Terskanperä, Viidanperä, Viionperä, Viitanen, Vorna, Väyrylänsaari ja Ylipää
KuvausAlueen Siikalatva kuvaus

Noin 5 300 asukkaan Siikalatva on kunta Suomen keskipisteessä. Se sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, naapureinaan muun muassa Muhos, Haapavesi, Raahe ja Liminka. Yhteydet ovat hyvät, esimerkiksi Oulun tavoittaa parhaimmillaan alle tunnissa. Kunnan läpi kulkevat valtatie 4 ja kantatie 88 pitävät huolen sujuvasta liikenteestä.

Juurikin Siikalatvan keskeinen sijainti on etu elinkeinoelämälle, ja valtatien kautta kulkee vuosittain jopa miljoona ohikulkijaa. Elinkeino jakautuu teollisuusalalle, maa- ja metsätalouteen sekä palveluihin. Kunnasta löytyy myös elämyksiä tarjoavia matkailuyrityksiä ja useita hevostiloja. Työpaikkaomavaraisuus on korkea, ja yrityksiä on noin 500.

Siikalatvalle on muodostunut menestyneitä ja tunnettuja yrityksiä. Yksi näistä on Kylmänen Food Oy, joka on erikoistunut lihanjalostukseen. Kunnassa sijaitsee myös terästeollisuuden osaaja SSAB. Eri alojen ammattilaisia tuottaa Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä Jedu, jonka toimipisteessä Piippolan ammatti- ja kulttuuriopistossa voi opiskella perus- ja lisäkoulutusten lisäksi oppisopimuksella.

Siikalatvalla asuminen on väljää ja edullista. Hyvät yhteydet mahdollistavat työssäkäynnin muualla ja asumisen kunnassa.