Siikalatva
 • Haapaveden-Siikalatvan seutukunta
 • Pohjois-Pohjanmaan maakunta
 • Näytä kartalla

Tältä sivulta löydät kunnan Siikalatva suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Siikalatva suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Siikalatva
YritysLiikevaihto (euroa)
Kylmänen Food Oy5 miljoonaa
Kuljetus- ja Maanrakennusliike Pentti Äijälä Oy5 miljoonaa
Team Juntunen Oy3 miljoonaa
Teräsmaja Oy2 miljoonaa
MaxiMajakka Oy2 miljoonaa
Piipsan Turve Oy2 miljoonaa
Ojantakasen Perhekoti2 miljoonaa
Siikalatvan Lämpö Oy2 miljoonaa
PKV-Kivituotteet Oy1 miljoonaa
Teboil Kestilä1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Siikalatva yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kylmänen Food Oy30
Kuljetus- ja Maanrakennusliike Pentti Äijälä Oy30
Ojantakasen Perhekoti22
Team Juntunen Oy21
Teräsmaja Oy16
Inotsa Oy16
PKV-Kivituotteet Oy15
PE-Forss Oy14
Piipsan Turve Oy13
MaxiMajakka Oy12

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Siikalatva
YritysKasvuprosentti
AJ Uhre Oy+143.8%
Ars Aurum Oy+108.0%
Koneurakointi Konola Oy+91.8%
RS-Smith Oy+46.7%
SL-Koneurakointi Oy+43.6%
Kuljetusliike Jarva Oy+42.3%
Kestilän Voima Oy+40.1%
ROM Rantsila osk+35.7%
Team Juntunen Oy+34.6%
Simet Oy+34.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Siikalatva
YritysPerustettu
J Nevalainen Oy11.12.2020
Äxön Oy18.10.2020
Jumiapu Hierontapalvelut06.10.2020
Tmi Esa Huovinen28.09.2020
TMI Teemu Helenius15.09.2020
Anne Siirtola07.08.2020
Vähän Kone Oy14.07.2020
Multakorven Erä Oy12.06.2020
Koneurakointi Joki Oy04.06.2020
Personal Trainer Kristiina18.05.2020
EsittelyssäAlueen Siikalatva yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Hinaus MVM-Kuljetus Oy

  Luotettava, nopea, ystävällinen ja ammattitaitoinen hinauspalvelu palvelee Oulun seudulla 24h.

 • APPH Oy

  APPH Oy on pitkänlinjan ammattilainen rakennustyömaiden logiistiikkapalveluissa, nosto- ja purkutöissä sekä maanrakennuksessa. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen laajuisesti ja välillä myös muissa Pohjois­maissa. Tarjoamme monipuolista ja laadukasta palvlelua yrityksille ja kunnille kilpailu­kykyiseen hintaan. Pidämme kiinni sovituista aika­tauluista ja saatamme aloittamamme työt laadukkaasti loppuun saakka.

 • SL-Koneurakointi Oy

  Yli kymmenen vuotta alalla toimineen yrityksemme, SL-Koneurakointi Oy:n toimipiste sijaitsee Mankilankylässä Siikalatvan kunnassa. Kotipaikkamme lisäksi toimimme Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaan alueella sekä Keski-Suomessa. Aikaisemmin metsäurakointiin erikoistunut yrityksemme on saanut nyt uuden nimen, joka kuvastaa nykyisen toimintamme keskittymistä kaivinkoneurakointiin.

 • Team Juntunen Oy

  Vuonna 2006 perustettu Team Juntunen on turvetuotantoon, kuljetukseen ja konepajatoimintaan erikoistunut yritys. Meidän toimintamme perustuu turvetuotantoon, mutta ei kuitenkaan rajoitu siihen: tarvitsitpa sitten monipuolisia kuljetuspalveluja tai konepajan palveluja, meiltä löytyy kattava valikoima ratkaisuja tarpeisiisi.

 • Siikalatvan seurakunta

  Siikalatvan seurakunnan perustehtävä on yhdessä kokonaiskirkon kanssa kutsua ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen, tuoda elämään kestävä perusta ja rohkaista välittämään lähimmäisistä ja luomakunnasta.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Liminka, Kärsämäki, Muhos, Pyhäntä, Haapavesi, Siikajoki, Vaala, Raahe ja Kajaani.

Kaupunginosat
Ahonperä, Alipää, Haaraoja, Haisunperä, Halsinperä, Hautakangas, Heiniojanperä, Hiukaperä, Honkaperä, Hyttikoski, Hyvärilä, Hyvölänranta, Hätämaanperä, Iitenenperä, Isokylä, Jokikylä, Junnonoja, Jyletojanperä, Jylhänranta, Järvikylä, Kangaskylä, Kankaalanperä, Kaskenperä, Keinonperä, Kelkkaperä, Kerälä, Kestilä, Kettulanperä, Kiljonperä, Koivumaanperä, Koskelankangas, Koskenkylä, Koskenperä, Koskenranta, Kukkolankangas, Kärsämä, Laakkola, Lamminperä, Lampela, Lamu, Lamujoki, Latva, Launolankangas, Lehdonperä, Leiriperä, Leiviskänranta, Lempinen, Leskelä, Lievoperä, Linjaperä, Lusikkaperä, Majanperä, Maksinkangas, Mankila, Mankolanperä, Manninkangas, Mattilanperä, Mikkosenperä, Murtoperä, Mäläskä, Männistö, Mäntyperä, Mökkiperä, Möykkylänperä, Nevalankangas, Niskanperä, Näsälänperä, Ojalankylä, Parkkisenperä, Parkuanperä, Pasonperä, Pelkoperä, Peltoperä, Pietonkangas, Pihkalanranta, Pihkalehto, Piippola, Porkanranta, Pulkanperä, Pulkkila, Punkaperä, Raatosaari, Raatteenperä, Rajalankangas, Rajaperä, Rantsila, Rasinperä, Retuperä, Riihikumpu, Ritukkaperä, Rivinperä, Saarenperä, Saarikylä, Saariperä, Savaloja, Siirtoperä, Sipola, Soronperä, Terskanperä, Viidanperä, Viionperä, Viitanen, Vorna, Väyrylänsaari ja Ylipää
KuvausAlueen Siikalatva kuvaus

Noin 5 300 asukkaan Siikalatva on kunta Suomen keskipisteessä. Se sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, naapureinaan muun muassa Muhos, Haapavesi, Raahe ja Liminka. Yhteydet ovat hyvät, esimerkiksi Oulun tavoittaa parhaimmillaan alle tunnissa. Kunnan läpi kulkevat valtatie 4 ja kantatie 88 pitävät huolen sujuvasta liikenteestä.

Juurikin Siikalatvan keskeinen sijainti on etu elinkeinoelämälle, ja valtatien kautta kulkee vuosittain jopa miljoona ohikulkijaa. Elinkeino jakautuu teollisuusalalle, maa- ja metsätalouteen sekä palveluihin. Kunnasta löytyy myös elämyksiä tarjoavia matkailuyrityksiä ja useita hevostiloja. Työpaikkaomavaraisuus on korkea, ja yrityksiä on noin 500.

Siikalatvalle on muodostunut menestyneitä ja tunnettuja yrityksiä. Yksi näistä on Kylmänen Food Oy, joka on erikoistunut lihanjalostukseen. Kunnassa sijaitsee myös terästeollisuuden osaaja SSAB. Eri alojen ammattilaisia tuottaa Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä Jedu, jonka toimipisteessä Piippolan ammatti- ja kulttuuriopistossa voi opiskella perus- ja lisäkoulutusten lisäksi oppisopimuksella.

Siikalatvalla asuminen on väljää ja edullista. Hyvät yhteydet mahdollistavat työssäkäynnin muualla ja asumisen kunnassa.