Simo

Tältä sivulta löydät kunnan Simo suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Simo suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Simo
YritysLiikevaihto (euroa)
Rantakairan Sähkö Oy2 miljoonaa
JiiPee Talotekniikka Oy2 miljoonaa
K.Hekkanen Oy1 miljoonaa
Kuljetus M & M Kekonen Oy755 tuhatta
Simon Autopalvelu Liiten Oy677 tuhatta
Kuljetusliike Pertti Ylitalo Oy642 tuhatta
Simon Vesihuolto Oy596 tuhatta
Tainikoski Oy565 tuhatta
Rakennusliike Ylisuvanto Oy543 tuhatta
Merilapin Vahinkotarkastus Oy521 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Simo yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
JiiPee Talotekniikka Oy12
K.Hekkanen Oy12
Kuljetus M & M Kekonen Oy9
Rantakairan Sähkö Oy7
Tainikoski Oy4
Rakennusliike Ylisuvanto Oy4
Kuljetusliike Pertti Ylitalo Oy4
Matti Böök Oy3
Simon Vesihuolto Oy3
Lämpötalo Veittikoski Oy3

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Simo
YritysKasvuprosentti
Merilapin Vahinkotarkastus Oy+77.0%
Kuiva-Turve Oy+58.7%
Kuljetusliike T Kosonen Oy+49.1%
RajaPro Oy+45.4%
Lackman Software Solutions Oy+26.0%
Tainikoski Oy+24.3%
Kuljetusliike Pertti Ylitalo Oy+20.4%
Alaniemen Vesiosuuskunta+14.5%
Maksi Siivous Oy+13.9%
Lapin Rinki Camping+13.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Simo
YritysPerustettu
MT Posti14.02.2022
Reservaatti J&M12.02.2022
Simon Pala- Puoti ja Kukka23.01.2022
Jäärni marko16.12.2021
J.Rautiainen18.11.2021
Simon apteekki14.09.2021
Simon Peruna Oy31.08.2021
Risto Sankala30.08.2021
Timppakyyti31.07.2021
Meriduuri Oy18.02.2021
EsittelyssäAlueen Simo yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Lämpötalo Veittikoski Oy
  Lämpötalo Veittikoski Oy on LVI- ja sähkötöihin erikoistunut perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 20 vuoden ajan. Yrittäjänä toimii Marko Veittikoski. Kokenut ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä kaikissa LVI- ja sähköalan tarpeissa. Toimimme pääosin Simossa, Iissä, Kemissä, Keminmaalla, Simossa ja Torniossa. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa yrityksistä yksityisiin ja isoista sähköurakoista pieniin hananvaihtoihin. Tarvittaessa avaimet käteen -palveluna suunnittelusta toteutuksiin. Tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas, jonka takaa huolellinen ja siisti työ sekä kilpailukykyiset hinnat. Meiltä myös lämmitysratkaisut maalämpöpumpuista lattialämmityksiin.
 • Lvi- Ja Saneerauspalvelu Mika Tikka Ky
  Tarjoan monipuolisia LVI- ja remonttitöitä Simon, Oulun ja koko Lapin alueella. Minulta hoituvat kattavat LVI-työt ja -saneeraukset luotettavasti ja ammattitaidolla. Lisäksi toteutan pienremontteja huolellisesti ja aikataulussa.
 • Maksi Siivous Oy

  Tarjoamme monipuolista yrityssiivouspalvelua Simossa. Toimimme myös Kemin ja Tornion alueilla.

  Olemme perheyritys ja toimineet vuodesta 1996. Arvoihimme on alusta alkaen kuuluneet tehokkuus, ympäristöystävällisyys sekä luotettavuus niin tuotteissa kuin palveluissammekin.

  Asiakkainamme on mm. taloyhtiöitä, erilaisia liike- ja toimitiloja sekä toimistoja. Palveluihimme kuuluu toimistosiivous, porrassiivous, sekä yleisiä siivouspalveluita kuten vahaukset ja ikkunoiden pesut.

  Soita ja kysy lisää!

 • Sähköasennus P. Huttu Tmi

  Luotettava Sähköasennus P. Huttu ammattitaidolla jo vuodesta 1995.

  Palveluihimme kuuluvat ilmalämpöpumppujen asennus, korjaus ja huolto sekä niiden myynti, sähköurakointi, sähköasennus, sähkösuunnittelutyöt sekä sähköhuolto ja -korjaus. Sähkötöiden lisäksi palveluumme kuuluu sähkötarvikkeiden myynti.

  Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille kaikki sähköalan palvelut ammattitaidolla. Olemme TUKESin valtuuttama sähkö- ja kylmälaiteliike. Yrityksellämme on S2-sähköasennusoikeudet ja kylmäaineoikeudet E3 ja E3 A. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja yhteisöjä. Kohteitamme on mm. omakotitalot, rivi- ja kerrostalohuoneistot, mökit sekä liikehuoneistot. Toimimme pääosin aluella: Simo, Kemi, Keminmaa, Tervola, Tornio, Meri-Lappi

 • Hotelli Wanha Pappila / Wanha Pappilan rantamakasiinit
  Hotelli Wanha Pappila tarjoaa viihtyisää ja idyllistä mökkimajoitusta Perämeren Rannalla. Majoituskäyttöön tarkoitetut rantamakasiinit sijaitsevat Simon Simoniemessä, kaunissaarisen Perämeren rannalla. Järjestämme tilauksesta myös mielenkiintoiset saaristoristeilyt alueella. Kun majoituspaikka on haussa kauniin ja rauhallisen luonnon keskeltä, ota yhteyttä meihin!
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Keminmaa, Kemi, Tervola, Ii ja Ranua.

Kaupunginosat
Ala-Jokikylä, Alaniemi, Haapaniemi, Hamari, Hannila, Hanskanperä, Huhtala, Hyössinki, Jokipää, Karisuvanto, Karsikko, Kuuselanmäki, Lahola, Lantonperä, Maksniemi, Malininperä, Matala, Mikkolanmäki, Nenä, Nikulanperä, Paavonkari, Patokoski, Puntarniemi, Puutteenperä, Pömiö, Saarikoski, Sankajärvi, Sankala, Saukkoranta, Simoniemi, Simonkylä, Soikko, Tainiemi, Tainijoki, Tikkala, Valajanaapa, Viantie, Vilminperä ja Yli-Kärppä
KuvausAlueen Simo kuvaus

Simo on Lapissa sijaitseva runsaan 3 000 asukkaan kunta Perämeren rannikolla. Simo tunnetaan vanhana lohipitäjänä, joka muodostuu merenrannan ja jokivarren kylistä. Hyvien kalastusmahdollisuuksien ansiosta kunnan tulevaisuus nojaakin vahvasti kalastusmatkailuun.

Yrittäjyydelle on Simossa hyvät edellytykset: sijainti E4-tien varrella, Lapin teollinen keskittymä ja Oulun vaikutuspiiri. Yrityksiä kunnassa on noin 130, joista eniten edustettuina ovat rakentaminen, tukku- ja vähittäiskauppa sekä kuljetus ja varastointi. Matkailuala on kasvussa, ja myös maa-, metsä- ja turvatuotannon taloudellinen merkitys seudulle on merkittävä.

Simo on niin ikään tuulivoiman edelläkävijä. Se liittyi ensimmäisenä Suomen kuntana tuulivoimayhdistykseen, ja tänä päivänä kuntaan ollaan rakentamassa uutta tuulipuistoa.

Simon liikenneyhteydet keskittyvät sen läpi kulkevaan valtatie 4:ään. Lähin juna-asema sijaitsee Kemissä n. 25 km päässä ja Kemi-Tornion lentoasema 30 km päässä.