Simo

Tältä sivulta löydät kunnan Simo suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Simo suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Simo
YritysLiikevaihto (euroa)
Rantakairan Sähkö Oy3 miljoonaa
JiiPee Talotekniikka Oy3 miljoonaa
Tainikoski Oy1 miljoonaa
K.Hekkanen Oy1 miljoonaa
Simon Autopalvelu Liiten Oy1 miljoonaa
Kuljetus Pajarit Oy639 tuhatta
Kuljetusliike Pertti Ylitalo Oy630 tuhatta
Simon Vesihuolto Oy610 tuhatta
Wonderland of Lapland Oy564 tuhatta
Simon Hakeosuuskunta546 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Simo yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
JiiPee Talotekniikka Oy15
K.Hekkanen Oy11
Virtatiimi Osuuskunta10
Rantakairan Sähkö Oy7
Tainikoski Oy7
Kuljetus M & M Kekonen Oy6
Kuljetusliike Pertti Ylitalo Oy4
Kuljetus Pajarit Oy3
Kumatra Oy3
Simon Vesihuolto Oy3

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Simo
YritysKasvuprosentti
Kone Simoska Oy+81.7%
Rakennusliike Ylisuvanto Oy+35.8%
Haraldit Oy+32.6%
Maksi Siivous Oy+30.7%
Lackman Software Solutions Oy+26.0%
Kumatra Oy+20.9%
Lappiahalli Oy+19.3%
Kuljetus Ural Oy+18.9%
Tainikoski Oy+18.1%
K.Hekkanen Oy+17.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Simo
YritysPerustettu
Suwanna's Spicy Thai Food30.05.2024
EIK Engineering Oy10.02.2024
T:mi Sari Pajari16.03.2023
MJ Inspect Oy17.02.2023
Piia Pajari28.09.2022
Kylätien Talli Oy09.09.2022
Timantinrakentaja Hiltunen oy16.07.2022
EsittelyssäAlueen Simo yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Lvi- Ja Saneerauspalvelu Mika Tikka Ky

  Tarjoan monipuolisia LVI- ja remonttitöitä Simon, Oulun ja koko Lapin alueella. Minulta hoituvat kattavat LVI-työt ja -saneeraukset luotettavasti ja ammattitaidolla. Lisäksi toteutan pienremontteja huolellisesti ja aikataulussa.

  Palvelen yksityisiä tahoja, yrityksiä sekä taloyhtiöitä, tarvittaessa kellon ympäri. Olen kokenut ammattilainen ja minulla on VTT-henkilösertifikaatti (märkätilojen vedeneristäjä). Kun kaipaat luotettavaa LVI- tai remonttityön tekijää, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 • Maksi Siivous Oy

  Tarjoamme monipuolista yrityssiivouspalvelua Simossa. Toimimme myös Kemin ja Tornion alueilla. Olemme perheyritys ja toimineet vuodesta 1996. Arvoihimme on alusta alkaen kuuluneet tehokkuus, ympäristöystävällisyys sekä luotettavuus niin tuotteissa kuin palveluissammekin. Asiakkainamme on mm. taloyhtiöitä, erilaisia liike- ja toimitiloja sekä toimistoja. Palveluihimme kuuluu toimistosiivous, porrassiivous, sekä yleisiä siivouspalveluita kuten vahaukset ja ikkunoiden pesut. Soita ja kysy lisää!

 • Arkkitehtuuritoimisto Jari Miettunen

  Arkkitehtuuritoimisto Jari Miettunen tarjoaa arkkitehtipalvelut Lapin alueella.

  Ota yhteyttä!

 • Sähköasennus P. Huttu Tmi

  Luotettava Sähköasennus P. Huttu ammattitaidolla jo vuodesta 1995.

  Palveluihimme kuuluvat ilmalämpöpumppujen asennus, korjaus ja huolto sekä niiden myynti, sähköurakointi, sähköasennus, sähkösuunnittelutyöt sekä sähköhuolto ja -korjaus. Sähkötöiden lisäksi palveluumme kuuluu sähkötarvikkeiden myynti.

  Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille kaikki sähköalan palvelut ammattitaidolla. Olemme TUKESin valtuuttama sähkö- ja kylmälaiteliike. Yrityksellämme on S2-sähköasennusoikeudet ja kylmäaineoikeudet E3 ja E3 A. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja yhteisöjä. Kohteitamme on mm. omakotitalot, rivi- ja kerrostalohuoneistot, mökit sekä liikehuoneistot. Toimimme pääosin aluella: Simo, Kemi, Keminmaa, Tervola, Tornio, Meri-Lappi.

 • Ykskuusi Oy
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Keminmaa, Kemi, Tervola, Ii ja Ranua.

Kaupunginosat
Ala-Jokikylä, Alaniemi, Haapaniemi, Hamari, Hannila, Hanskanperä, Huhtala, Hyössinki, Jokipää, Karisuvanto, Karsikko, Kuuselanmäki, Lahola, Lantonperä, Maksniemi, Malininperä, Matala, Mikkolanmäki, Nenä, Nikulanperä, Paavonkari, Patokoski, Puntarniemi, Puutteenperä, Pömiö, Saarikoski, Sankajärvi, Sankala, Saukkoranta, Simoniemi, Simonkylä, Soikko, Tainiemi, Tainijoki, Tikkala, Valajanaapa, Viantie, Vilminperä ja Yli-Kärppä
KuvausAlueen Simo kuvaus

Simo on Lapissa sijaitseva runsaan 3 000 asukkaan kunta Perämeren rannikolla. Simo tunnetaan vanhana lohipitäjänä, joka muodostuu merenrannan ja jokivarren kylistä. Hyvien kalastusmahdollisuuksien ansiosta kunnan tulevaisuus nojaakin vahvasti kalastusmatkailuun.

Yrittäjyydelle on Simossa hyvät edellytykset: sijainti E4-tien varrella, Lapin teollinen keskittymä ja Oulun vaikutuspiiri. Yrityksiä kunnassa on noin 130, joista eniten edustettuina ovat rakentaminen, tukku- ja vähittäiskauppa sekä kuljetus ja varastointi. Matkailuala on kasvussa, ja myös maa-, metsä- ja turvatuotannon taloudellinen merkitys seudulle on merkittävä.

Simo on niin ikään tuulivoiman edelläkävijä. Se liittyi ensimmäisenä Suomen kuntana tuulivoimayhdistykseen, ja tänä päivänä kuntaan ollaan rakentamassa uutta tuulipuistoa.

Simon liikenneyhteydet keskittyvät sen läpi kulkevaan valtatie 4:ään. Lähin juna-asema sijaitsee Kemissä n. 25 km päässä ja Kemi-Tornion lentoasema 30 km päässä.