Sipoo

Tältä sivulta löydät kunnan Sipoo suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Sipoo suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Sipoo
YritysLiikevaihto (euroa)
Inex Partners Oy456 miljoonaa
Arla Oy394 miljoonaa
Lival Oy Ab188 miljoonaa
Hartwall K Oy Ab70 miljoonaa
Halti Oy36 miljoonaa
PNO Finland Oy31 miljoonaa
Finnvacum Oy Ab23 miljoonaa
Ingman Finance Oy Ab16 miljoonaa
Massby Facility & Services Ltd. Oy13 miljoonaa
Semtu Oy12 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Sipoo yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Inex Partners Oy1323
Arla Oy331
Hartwall K Oy Ab148
Attendo Joenranta114
Nano, lasten ja nuorten Kerhotoiminta Oy92
Halti Oy56
Finnvacum Oy Ab49
A&H Taksipalvelut Oy37
Kaivutyö Reinikka Oy33
M & P Oy Suomi, Finland32

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Sipoo
YritysKasvuprosentti
MB-Works Oy+236.2%
Maxelle Group Oy+165.1%
Firmat Rokkaa+157.1%
Info Glove+146.6%
Sipoon Korpi-Susi Oy+135.1%
Benis Ditt O Datt Oy Ab+114.1%
Cameo Rental Oy+111.6%
Rasol Oy+104.6%
for home Oy+100.6%
Suomen Infrakivi Oy+94.5%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Sipoo
YritysPerustettu
Kesämaailma23.06.2024
Agusel Consulting04.05.2024
Itä-Uudenmaan pihapalvelut02.05.2024
Saana Flink23.04.2024
Verhoomo Lempipaikka Oy16.04.2024
Otto Suorsa Tmi12.04.2024
Soma 43 Oy08.04.2024
Blooming Ceramics04.04.2024
JSM Decals28.03.2024
genomeinsights27.03.2024
EsittelyssäAlueen Sipoo yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Viking Kuivaustekniikka Oy
  Viking Kuivaustekniikka on ammattinsa osaava yritys, jota vetävät vuosikymmenien kokemuksen omaavat ammattilaiset.
 • Byggfirma J. Grönqvist

  Byggfirma J. Grönqvist on Uudellamaalla toimiva rakennusliike, joka tekee asiakkailleen kaikki rakennustyöt tasokkaasti ja viimeistellysti. Teemme kaikki rakennusalaan liittyvät työt uudisrakentamisesta remontointiin ja saneerauksiin. Olemme vakuuttuneita siitä että tyytyväinen asiakas on aina paras mainos mitä yritys voi saada ja siksi laitamme paljon painoarvoa siihen että työn jälki on aina parasta mahdollista. Asiakkaamme ovat niin yksityiset kuin yritykset Uudellamaalla, olemme aina valmiita ottamaan uusia haasteita vastaan.

 • Halti Oy
  Halti on suomalainen urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin erikoistunut yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Söderkullassa. Vuodesta 1976 vetovoimaisena pysynyt Halti -tuotemerkki on yksi arvostetuimmista urheiluvaatemerkeistä Suomessa. Halti tunnetaan ajattomasta ja kestävästä tuotesuunnittelusta sekä laadukkaista, toiminnallisista ja teknisistä tuotteista. Pohjoinen luonto ja sen säilyttäminen inspiroi yhä vastuullisimpiin valintoihin kaikilla osa-alueilla. Haltin tuotteet soveltuvat monipuoliseen ulkoiluun ja liikuntaan; lasketteluun, hiihtoon, juoksuun ja retkeilyyn - aktiivisista liikkujista huippu-urheilijoihin. Halti tekee yhteistyötä useiden kansainvälisten huippu-urheilijoiden kanssa, jotka testaavat ja kehittävät tuotteita. DrymaxX® on Haltin kehittämä, vuodesta 1995 markkinoilla ollut, veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä erikoiskalvo, jota käytämme ulkoilutuotteissamme.
 • Maanrakennus Wiik Oy Ab

  Maanrakennus Wiik on monipuolinen maanrakennusalan ja kuljetuspalvelujen ammattilainen. Yritys on toiminut vuodesta 2009 kasvattaen tasaisesti luottoasiakkaidensa määrää. Nykyaikaisen kaluston ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla takaamme luotettavan palvelun yrityksasiakkaillemme.

  Toimimme pääasiassa Uudellamaalla, Sipoossa, Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas hyvällä lopputuloksella.

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maanrakennuksen ykköseltä!

 • Hautaustoimisto ja kukkasitomo P. Borg & Co Oy
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kerava, Järvenpää, Pornainen, Tuusula, Vantaa, Mäntsälä, Helsinki ja Porvoo.

Kaupunginosat
Antbacka, Anttila, Aspesskog, Björkhaga, Blekdal, Box, Broböle, Brusas, Byända, Degermossa, Eiro, Etelä-Paippinen, Gesterby, Gumbostrand, Hagalund, Hangelby, Helgträsk, Herrala, Hiekkamalmi, Hindsby, Holstasändan, Hommanäs, Honkala, Huttrasbacka, Immersbacka, Immersby, Impaändan, Kallbäck, Karhusaari, Korsnäs, Kotimäki, Kringelmalm, Käsis-Solbacka, Linnanpelto, Majvik, Martinkylä, Massby, Mikkola, Myras, Nikinmäki, Nikkilä, Nybygget, Olländan, Paippinen, Pigby, Pohjois-Paippinen, Puroniitty, Rajakulma, Rux, Salpar, Savijärvi, Skogsby, Skogssällisändan, Skräddarby, Slätkärr, Spjutsund, Stationsändan, Stuvunäs, Svartbäck, Svartböle, Söderkulla, Talma, Talosaari, Träskby, Tärskog, Uutela, Vaakkola, Vanikko, Viirilä, Västerskog ja Östra Hangelby
KuvausAlueen Sipoo kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta Helsingin seudulla, Uudellamaalla. Lähellä on sekä maaseudun rauha että pääkaupunkiseudun pulssi – Helsinkiin ja Porvooseen ajaa puolessa tunnissa. Sipooseen johtavat moottoritiet VT7 (E18) ja VT4 (E75), lisäksi lähellä sijaitsevat Helsinki-Vantaan lentoasema ja päärata. Pietariin ja Baltiaan on myös sujuvat liikenneyhteydet.

Sipoo tunnetaan luonnonkauniista ympäristöstään ja jatkuvasti kehittyvistä palveluistaan. Söderkulla on Etelä-Sipoon taajamakeskus, jonne rakennetaan sekä uusia asuntoja että yritysalueita. Lisäksi Talman ja Nikkilän taajamakeskuksia kehitetään monin tavoin. Sipoo on erinomainen paikka yrittää niin saaristolaisluonnon kuin hyvien kulkuyhteyksienkin ansiosta.

Sipoossa toimii Arlan Suomen pääkonttori, meijeri ja tuotekehitys. Muita menestyneitä elintarvikealan yrityksiä ovat mm. Unilever Oy ja Pajuniemi Oy. K. Kansainvälistä osaamista ja vientiä edustavat mm. K. Hartwall Oy Ab ja Livial Oy Ab. Alueen matkailun potentiaali on myös suuri niin sijainnin kuin ympäristönkin ansiosta.