Soini

Tältä sivulta löydät kunnan Soini suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Soini suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Soini
YritysLiikevaihto (euroa)
Kohiwood Oy Ltd38 miljoonaa
KM Rahti Oy11 miljoonaa
Soinin Kuljetus ja Kone6 miljoonaa
Ahti Huvila Oy4 miljoonaa
Sisu-Rakennus Oy3 miljoonaa
MOS-Kiito Oy3 miljoonaa
K-Market Kaneli2 miljoonaa
Leppäsen Sementtivalimo Oy2 miljoonaa
EJ-Tarhat Oy2 miljoonaa
A. Piipponen Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Soini yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kohiwood Oy Ltd63
Soinin Kuljetus ja Kone38
Sisu-Rakennus Oy30
KM Rahti Oy20
MOS-Kiito Oy17
Sairaankuljetus T & K Åkerman Oy13
A & M Välilehto Oy9
K-Market Kaneli7
TTM Asennus Oy7
A. Piipponen Oy7

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Soini
YritysKasvuprosentti
KotiNurkka Oy+69.1%
Työpalvelu J.Hakola Oy+57.0%
Alla Puun Oy+53.1%
Soinin Murskaus ja Maansiirto+44.2%
ATH-Osat Oy+40.3%
Riuttolehto Oy+30.3%
E&S. Honkola Oy+22.4%
MT-Rent Oy+20.9%
MOS-Kiito Oy+18.5%
Soinin Kuljetus ja Kone+17.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Soini
YritysPerustettu
Tuotestudio Oy09.02.2022
Sarin Arkiapu19.01.2022
RTKone Oy03.12.2021
Fysioterapia Maija Rannila03.12.2021
Kari Laasala30.11.2021
Skitec Oy30.11.2021
Villa Ja Perinne Oy29.07.2021
Poppalan tilukset25.05.2021
LVI Hiipakka Oy14.05.2021
Keijo Viirumäki Oy13.05.2021
EsittelyssäAlueen Soini yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Sähköasennus Jaakkola Esa Tmi
  Toteutan monipuoliset sähkötyöt Soinin ja lähikuntien alueella. Minulta hoituvat omakotitalojen, kesäasuntojen ja rivitalojen sähköasennukset sekä teollisuuden sähkötyöt vankalla ammattitaidolla. Teen isot ja pienet urakat kustannustehokkaasti, luotettavasti ja vuosikymmenien kokemuksella.
 • Soinin apteekki
  Täyden palvelun apteekki Soinin keskustaajaman liikekeskuksessa. Soinin apteekki on palvellut itsenäisenä apteekkina asiakkaita Etelä-Pohjanmaalla jo vuodesta 1940. Meiltä saat avuliaan ja henkilökohtaisen palvelun ammattilaisten tuottamana. Olemme täyden palvelun asiakaslähtöinen apteekki. Tervetuloa asioimaan!
 • JS Pinta Oy

  JS Pinta tarjoaa teippaukset ja suunnittelut, mainostuotteet sekä työ- ja vapaa-ajan asusteet painatuksilla kattavasti yrityksille, yksityisille ja seuroille. Takaamme että olemme edullinen yhteistyökumppani laadusta tinkimättä, josta kertoo pitkäaikaiset asiakassuhteemme. Hallitsemme mainosteippaukseen liittyvän suunnittelun ja toteutuksen sekä tekstiilipainatukset yli 20 vuoden kokemuksella.

  Toiminta alueena on koko Suomi ja tuotteiden valmistus onnistuu helposti myös ilman käyntejä toimistollamme. Voit lähettää materiaalisi ja toiveesi sähköpostiimme, niin olemme yhteydessä kuinka työ kannattaa toteuttaa, tai jos et ole vielä varma ideastasi hoidamme suunnittelun mielellämme puolestasi.

  Palveluitamme

  -Työ- ja vapaa-ajan asusteet

  -Tekstiilit urheiluseuroille ja yrityksille

  -Yritysvaatetukset

  -Logopainatukset

  -Logosuunnittelu

  -Painatus

  -Tekstiilipainatus

  -Mainostuotteet

  -Teippaukset, mainosteippaukset

  -Roll-up telineet

  -Banderollit

  -Tunnistekortit

  -Graafinen suunnittelu

  Katso lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse!

 • ATH-Osat Oy

  ATH-Osat kilpailuttaa puolestasi raskaan kaluston varaosat sekä tarvikkeet usealta eri maahantuojalta. Pystymme takaamaan useiden toimittajien ja hyvän verkostomme avulla kattavan valikoiman, kilpailukykyiset hinnat sekä nopean toimituksen. Meiltä tilattavissa varaosat ja tarvikkeet rekkoihin sekä linja-autoihin.

  Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan ilmoittaa tarvittava varaosa/tarvike sekä auto mihin kyseisen tuotteen olisi tarkoitus tulla. Me hoidamme loput. Tarvittaessa pystymme toimittamaan tuotteen jopa muutaman tunnin kuluessa tilauksesta, ympäri vuorokauden.

  Ota yhteyttä!

 • TaksiPalvelu Jousmäki
  Kun matkasi tarvitsee palvelua - TP Jousmäki Oy. TP Jousmäki Oy on vuonna 2007 perustettu pieni perheyritys, jonka päämäärä on tuottaa asiakkaille taksi- ja tilausajopalvelua laadukkaasti, monipuolisesti ja asiakkaiden tarpeita ajatellen. Yrityksen kulmakivenä on palvelu, ja tarkoituksena tuottaa asiakkaille turvallinen ja laadukas matka, mihin se ikinä suuntautuukaan. Tarjoamme monipuoliset taksipalvelut, joihin lukeutuvat niin normaalit taksiajot, tilausajot, KELA-taksi, paaritaksi kuin pyörätuolitaksikin. Meillä on siis valmiudet palvella laadukkaasti myös liikuntarajoitteisia asiakkaita. Tilausajoissa asiakkaiden varattavissa on laadukas ja nykyaikainen tilausajokalusto aina 12-paikkaisesta pikkubussista aina 49-paikkaiseen turistibussiin. Suuntautuupa matka kotimaahan tai ulkomaille, olemme apunanne jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Myös suurempien ryhmien kuljetus hoituu tarvittaessa yhteistyökumppaneidemme avustuksella. Kun tarvitset taksia tai tilausajopalveluita, soita TP Jousmäki Oy:n kokeneille kuskeille! Lisätietoa palveluistamme löydät kotisivuiltamme. Nro. 044 5288141
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kyyjärvi, Ähtäri, Karstula, Alajärvi ja Saarijärvi.

Kaupunginosat
Ahopellonmäki, Hallaperä, Hautakylä, Huosianmäki, Iiroonranta, Jokivarsi, Jousperä, Kantoperä, Katajamäki, Keisala, Korkeaperä, Kotaperä, Kuhmosperä, Kukonkylä, Laasala, Lehdonperä, Limaperä, Löytöperä, Marjoperä, Myllykylä, Mäkelänkylä, Pahankalanperä, Pahkaperä, Paloperä, Parviaisenkylä, Parviaisperä, Patamanperä, Pirttiperä, Pöntinen, Raitaperä, Rasinperä, Ritakorpi, Sauru, Teeriperä, Torasperä, Ulvo, Unkanperä, Vehkaperä, Vuorenmaa ja Vähä-Soini
KuvausAlueen Soini kuvaus

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Soini on 2 100 asukkaan, maakuntansa pienimpiin kuuluva kunta. Sen naapureita ovat Alajärvi, Karstula, Kyyjärvi, Saarijärvi ja Ähtäri. Soinia luonnehtivat hyvin runsaat vesistöt ja korkeat vaaramaisemat, jotka ovat osa kunnan erityistä luontoa ja vetovoimaa.

Soinissa on hyvät peruspalvelut ja merkittävää puuteollisuutta. Puuteollisuus ja sitä tukeva toiminta on juurikin kunnan elinkeinoelämän ydin. Kuninkaanjoen Yrityslaakso teollisuusalueineen on puualan yrityskeskus, jossa sijaitsee Soinin merkittävin työllistäjä, puunjalostukseen erikoistunut Oy Kohiwood Ltd.

Muita toimialoja, joita Soinissa kehitetään, ovat matkailu ja biotalous. Matkailun saralta meneillään on ExtremePark-hanke, jonka tavoitteena on kehittää Soinia matkailukohteena.

Myös vuosittaisissa tapahtumissa korostuu luonnon merkitys. Soinissa järjestetään kevät-kesäaikaan Luonto- ja erämessut, jossa yritykset ja yhdistykset pääsevät esittelemään toimintaansa ja tuotteitaan myynti- ja esittelyosastoilla. Niin ikään messuilla järjestetään erilaisia tapahtumia sekä tilaisuuksia.