Soini

Tältä sivulta löydät kunnan Soini suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Soini suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Soini
YritysLiikevaihto (euroa)
Kohiwood Oy Ltd40 miljoonaa
KM Rahti Oy9 miljoonaa
Soinin Kuljetus ja Kone7 miljoonaa
MOS-Kiito Oy4 miljoonaa
Ahti Huvila Oy3 miljoonaa
Sisu-Rakennus Oy2 miljoonaa
FK-Kuljetus Oy2 miljoonaa
K-Market Kaneli2 miljoonaa
EJ-Tarhat Oy2 miljoonaa
A. Piipponen Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Soini yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Kohiwood Oy Ltd64
Soinin Kuljetus ja Kone36
KM Rahti Oy27
Sisu-Rakennus Oy20
Matec-Trailer Oy16
EJ-Tarhat Oy16
FK-Kuljetus Oy13
Työpalvelu J.Hakola Oy10
Soinin Tapahtumat Osuuskunta9
K-Market Kaneli7

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Soini
YritysKasvuprosentti
KJ-Konekuljetus Oy+81.7%
Työpalvelu J.Hakola Oy+71.8%
FK-Kuljetus Oy+44.6%
Peat Trac Oy+40.3%
OMR Music Oy+34.8%
Juha Saarimaa Oy+33.8%
Ej-Lämpö Oy+21.8%
TTM Asennus Oy+19.2%
Soinin Puhtaanapito Oy+18.2%
Riuttolehto Oy+16.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Soini
YritysPerustettu
Tmi Markku KM23.01.2024
Tmi Suvi Vuorenmaa10.10.2023
Laitila Pertti30.09.2023
J.K. Pinta Oy26.06.2023
Traileras Oy23.03.2023
Kreve Oy25.01.2023
Urakointi Ojala Tmv Oy17.01.2023
Taksi Kataja-aho avoin yhtiö16.12.2022
Aircraft Service Finland Oy11.11.2022
Jokkeri13.09.2022
EsittelyssäAlueen Soini yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Sähköasennus Jaakkola Esa Tmi

  Toteutan monipuoliset sähkötyöt Soinin ja lähikuntien alueella. Minulta hoituvat omakotitalojen, kesäasuntojen ja rivitalojen sähköasennukset sekä teollisuuden sähkötyöt vankalla ammattitaidolla. Teen isot ja pienet urakat kustannustehokkaasti, luotettavasti ja vuosikymmenien kokemuksella.

  Palvelen yksityis- ja yritysasiakkaitani joustavasti ja varmasti. Olen osaava sähköalan ammattilainen ja minulla on sähköpätevyys A2. Kun kaipaat asiantuntevaa ja osaavaa sähkötyön tekijää, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 • Soinin apteekki

  Soinin apteekki on palvellut itsenäisenä apteekkina asiakkaita Etelä-Pohjanmaalla jo vuodesta 1940. Meiltä saat avuliaan ja henkilökohtaisen palvelun ammattilaisten tuottamana. Olemme täyden palvelun asiakaslähtöinen apteekki. Tervetuloa asioimaan!

 • MatkaPeura
  MatkaPeura on monipuolinen matkatoimistopalvelujen tarjoaja Etelä-Pohjanmaan seudulla. Järjestämme tilausajot ja -matkat ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella sekä yli 60 vuoden aikana kertyneellä tietotaidolla. Meiltä saat bussimatkat esimerkiksi Viroon, jossa myös Viron puolella tapahtuvat kuljetukset tehdään omalla kalustollamme omien, ammattitaitoisten kuskiemme toimesta. Käy verkkosivuillamme, tutustu eri vaihtoehtoihin ja varaa oitis oma matkasi rentoutumaan!
 • TaksiPalvelu Jousmäki
  Kun matkasi tarvitsee palvelua - TP Jousmäki Oy. TP Jousmäki Oy on vuonna 2007 perustettu pieni perheyritys, jonka päämäärä on tuottaa asiakkaille taksi- ja tilausajopalvelua laadukkaasti, monipuolisesti ja asiakkaiden tarpeita ajatellen. Yrityksen kulmakivenä on palvelu, ja tarkoituksena tuottaa asiakkaille turvallinen ja laadukas matka, mihin se ikinä suuntautuukaan. Tarjoamme monipuoliset taksipalvelut, joihin lukeutuvat niin normaalit taksiajot, tilausajot, KELA-taksi, paaritaksi kuin pyörätuolitaksikin. Meillä on siis valmiudet palvella laadukkaasti myös liikuntarajoitteisia asiakkaita. Tilausajoissa asiakkaiden varattavissa on laadukas ja nykyaikainen tilausajokalusto aina 12-paikkaisesta pikkubussista aina 49-paikkaiseen turistibussiin. Suuntautuupa matka kotimaahan tai ulkomaille, olemme apunanne jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Myös suurempien ryhmien kuljetus hoituu tarvittaessa yhteistyökumppaneidemme avustuksella. Kun tarvitset taksia tai tilausajopalveluita, soita TP Jousmäki Oy:n kokeneille kuskeille! Lisätietoa palveluistamme löydät kotisivuiltamme. Nro. 044 5288141
 • Kaivu & Kuljetus R. Peura Oy
  Soinissa sijaitseva Kaivu & Kuljetus R. Peura Oy on vuonna 2002 perustettu ja toimintansa aloittanut kaivuu- ja kuljetusyritys. Olipa tarpeen sitten maarakennus- tai kuljetuspalvelu, meiltä saat sitä luotettavasti ja yli 15 vuoden kokemuksella. Kaivuu-urakointi tapahtuu sekä pienissä että isoissa kohteissa, tarpeen mukaisesti, ja kuljetusajot hoidamme luotettavasti, sovittujen aikataulujen mukaan kulkien. Soita ja kysy lisää!
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kyyjärvi, Ähtäri, Karstula, Alajärvi ja Saarijärvi.

Kaupunginosat
Ahopellonmäki, Hallaperä, Hautakylä, Huosianmäki, Iiroonranta, Jokivarsi, Jousperä, Kantoperä, Katajamäki, Keisala, Korkeaperä, Kotaperä, Kuhmosperä, Kukonkylä, Laasala, Lehdonperä, Limaperä, Löytöperä, Marjoperä, Myllykylä, Mäkelänkylä, Pahankalanperä, Pahkaperä, Paloperä, Parviaisenkylä, Parviaisperä, Patamanperä, Pirttiperä, Pöntinen, Raitaperä, Rasinperä, Ritakorpi, Sauru, Teeriperä, Torasperä, Ulvo, Unkanperä, Vehkaperä, Vuorenmaa ja Vähä-Soini
KuvausAlueen Soini kuvaus

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Soini on 2 100 asukkaan, maakuntansa pienimpiin kuuluva kunta. Sen naapureita ovat Alajärvi, Karstula, Kyyjärvi, Saarijärvi ja Ähtäri. Soinia luonnehtivat hyvin runsaat vesistöt ja korkeat vaaramaisemat, jotka ovat osa kunnan erityistä luontoa ja vetovoimaa.

Soinissa on hyvät peruspalvelut ja merkittävää puuteollisuutta. Puuteollisuus ja sitä tukeva toiminta on juurikin kunnan elinkeinoelämän ydin. Kuninkaanjoen Yrityslaakso teollisuusalueineen on puualan yrityskeskus, jossa sijaitsee Soinin merkittävin työllistäjä, puunjalostukseen erikoistunut Oy Kohiwood Ltd.

Muita toimialoja, joita Soinissa kehitetään, ovat matkailu ja biotalous. Matkailun saralta meneillään on ExtremePark-hanke, jonka tavoitteena on kehittää Soinia matkailukohteena.

Myös vuosittaisissa tapahtumissa korostuu luonnon merkitys. Soinissa järjestetään kevät-kesäaikaan Luonto- ja erämessut, jossa yritykset ja yhdistykset pääsevät esittelemään toimintaansa ja tuotteitaan myynti- ja esittelyosastoilla. Niin ikään messuilla järjestetään erilaisia tapahtumia sekä tilaisuuksia.