Sulkava

Tältä sivulta löydät kunnan Sulkava suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Sulkava suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Sulkava
YritysLiikevaihto (euroa)
Järvi-Saimaan Palvelut Oy15 miljoonaa
Rautaseiska Oy4 miljoonaa
SV-Element Oy4 miljoonaa
Hiislahti Oy2 miljoonaa
Veljekset Kontinen Oy2 miljoonaa
Sulkavan Taimen Oy951 tuhatta
SEO Sulkava920 tuhatta
Etoiles Suomi Oy639 tuhatta
M-Market Rissanen632 tuhatta
Ruolind Oy617 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Sulkava yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Järvi-Saimaan Palvelut Oy199
SV-Element Oy44
Varosen puutarha6
Katin Pijot Oy4
Mapline Oy4
Mertala Innovations Oy3
Sulkavan Kioski and Bar Oy3
Löppösen Kuljetus Oy2
Halpalinna Oy2
Natural Wood & Buildings Al Oy2

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Sulkava
YritysKasvuprosentti
Finnartist Oy+171.9%
Sulkavan Vene Oy+75.4%
Vekaran Kalastus Oy+51.8%
Subsonic Sound & Lighting Ky+38.7%
Sulkavan Taimen Oy+32.7%
Osuuskunta Tampereen Hienopuu+29.4%
Sulkavan Terästyö Oy+28.9%
Etoiles Suomi Oy+28.7%
MP-Konetyö Oy+19.3%
Lohikosken Mylly Oy+18.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Sulkava
YritysPerustettu
Huoltopalvelu Virta07.06.2024
Tela Talkkari Oy12.10.2023
MS Paint Oy27.07.2023
Antti Ranta17.05.2023
Lohilahden Vanha Unska Oy09.12.2022
Jonny Gold's17.10.2022
EsittelyssäAlueen Sulkava yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • JaSa-Peltituote

  JaSa-Peltituote tekee rakennuspeltityöt vahvalla asenteella ja alan rautaisella ammattitaidolla! Palvelemme pääosin Savonlinnan talousalueella ja asiakkainamme ovat sekä yksityiset henkilöt että yritykset. Meiltä saatte kaikki tarvitsemanne rakennuspeltituotteet asennettuina. Kattopellit ja -tarvikkeet, kattoturvatuotteet, tikkaat sekä sadevesijärjestelmät. Laadukkaat tuotteet, asiakaslähtöinen palvelu!

  Meiltä:

  Kattopellit ja -tarvikkeet Seinä- ja kattotikkaat Kattoturvatuotteet Sadevesijärjestelmät

 • Veljekset Kontinen Oy

  Veljekset Kontinen Oy valmistaa ammattitaidolla valmisbetonit sekä erilaiset betonituotteet, kuten kaivonrenkaat, rumpurenkaat, kaivonkannet ja betonilaatat. Toimitamme myös erilaiset kiviainekset sekä murskaamme louheen ja soran nopeasti siirrettävällä kalustolla.

  Soita ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme!

 • Muhosen lomamökit
  Olet sydämellisesti tervetullut Muhosen lomamökeille! Muhosen lomamökit on pieni perheyritys Etelä-Savossa, Sulkavan Lohilahdella. Viihtyisät lomamökkimme ovat mittavasti remontoidut ja uudistetut vuosina 2021-2023. Meille on tärkeätä, että juuri Sinä viihdyt lomamökeissämme hyvin ja että mökkimme ovat siistejä ja hyvin hoidettuja. Kaikki mökkimme sijaitsevat luonnonrauhassa veden äärellä. Meillä voit rentoutua omassa rauhassasi, uida, soudella ja suppailla, patikoida tai marjastaa ja sienestää lähimetsissä. Päiväretkiä voit halutessasi tehdä lähimpiin kaupunkeihin Savonlinnaan, Imatralle tai Lappeenrantaan. Lisätietoa ja kuvia meistä löydät uusilta nettisivuiltamme. Lämpimästi tervetuloa!
 • Parturi-Kampaamo Taikahius

  Monipuoliset parturi-kampaamopalvelut Sulkavalla. Tarvitset sitten vain hiukan hiusten siistimistä tai kokonaan uutta tyyliä, me autamme.

  Saat meiltä myös hiustenpidennykset, juhlakampaukset ja hääkampaukset.

  Lämpimästi tervetuloa!

  Kulmakarvojen ja ripsien värjäys

  Teemme myös kulmakarvojen ja ripsien värjäystä.

 • SV-Element Oy

  SV-Element Oy:n osaaminen pohjautuu kovalle kokemukselle betonista. Sinulle tämä tarkoittaa ennenkaikkea toimitusvarmuutta ja lujaa laatua. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Panostamme vahvasti myös logistiikkaan ja sen jatkuvaan kehittämiseen. Meiltä lähtevät elementit kuljetetaan rakennuspaikalle aikatauluissa pitäytyen ja asiakkaan vaatimusten mukaisina. Ota yhteyttä!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Rantasalmi, Ruokolahti, Puumala, Juva ja Savonlinna.

Kaupunginosat
Ahmalampi, Aumamäki, Auvila, Eerikkälänmäki, Halttula, Hasula, Heikkurila, Hintsala, Iitlahti, Jokilahti, Kaartilankoski, Kaartilanmäki, Kaipola, Kammola, Karhumäki, Karjulanmäki, Kaskiniemi, Kaunola, Kilpelä, Kissakoski, Kokkoniemi, Kommerkylä, Koskutjärvi, Kuhakoski, Kukkarniemi, Kyrsyä, Kyrsyänsalo, Leikonranta, Leinola, Leipämäki, Levälahti, Linkola, Lohikoski, Lohilahti, Lohiniemi, Löytökylä, Maarala, Matikkala, Mäntynen, Nuutila, Partala, Peräkylä, Pieksuu, Pieksänlahti, Pienikylä, Pulkkila, Rahkola, Rantakylä, Rauhaniemi, Reposuo, Ruokoniemi, Ruottila, Salon Pulkkila, Saramäki, Seppälä, Siikakoski, Siikaniemi, Sipilä, Suontaus, Tannila, Telataipale, Tialanmäki, Tiimataipale, Tonnaanniemi, Tuikanmäki, Tunnila, Tuonilahti, Uusikylä, Vekara, Vilkalahti, Vuorilahti ja Väätälänmäki
KuvausAlueen Sulkava kuvaus

Sulkava on noin 3 000 ihmisen kunta Juvan ja Savonlinnan välissä, Etelä-Savossa. Saimaan saaristokunta houkuttelee kesäisin myös tuhansia kesäasukkaita. Sulkava tunnetaan erityisesti silmiä hivelevistä järvimaisemistaan sekä jokavuotisista Suursouduistaan, jotka tuovat kunnalle runsaasti julkisuutta.

Sulkava tarjoaa laadukkaat peruspalvelut sekä monipuolista asunto- ja tonttitarjontaa eri puolella kuntaa. Vapaa-ajan asumiseen sopivia mökkejä ja mökkitontteja löytyy myös runsaasti. Saimaa kaikkine mausteineen ja mahdollisuuksineen tarjoaa erinomaiset puitteet luontomatkailuun. Monipuoliset liikunta-, nuoriso- ja vapaa-ajan palvelut aktivoivat kaikenikäisiä. Eteläsavolaisesta kunnasta löytyy aimo annos talkoo- ja erähenkeä sekä aktiivisia ja iloisia toimijoita.

Elinkeinoissa pääpaino on palveluissa (59,3 %), maa- ja metsäteollisuudessa (21,1 %), jalostuksessa (17,9 %) sekä muissa toimialoissa (1,7 %). Vuonna 2019 alueen eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä ja suurimpia työnantajia ovat Järvi-Saimaan Palvelut Oy ja SV-Element Oy.