Sulkava

Tältä sivulta löydät kunnan Sulkava suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Sulkava suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Sulkava
YritysLiikevaihto (euroa)
Järvi-Saimaan Palvelut Oy12 miljoonaa
SV-Element Oy7 miljoonaa
Rautaseiska Oy4 miljoonaa
K-Market Wiljami4 miljoonaa
Veljekset Kontinen Oy2 miljoonaa
Hiislahti Oy2 miljoonaa
Gulf Sulkava850 tuhatta
Metsä-Mikkonen Oy761 tuhatta
Sulkavan Taimen Oy650 tuhatta
Puukuljetus Virta Oy624 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Sulkava yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Järvi-Saimaan Palvelut Oy138
SV-Element Oy41
K-Market Wiljami8
Hoivakoti Koskela Oy7
Metsä-Mikkonen Oy6
Varonen Bros Oy5
Tiittalan kartano4
Mapline Oy4
Katin Pijot Oy4
Hukles Avoin yhtiö4

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Sulkava
YritysKasvuprosentti
Finnartist Oy+126.8%
Suomen Savustuspelletti Oy+105.1%
Osuuskunta Tampereen Hienopuu+39.3%
Metsä-Mikkonen Oy+32.5%
Ruolind Oy+19.6%
J. Kostiainen Oy+17.5%
Gulf Sulkava+13.9%
Tietorinne Oy+12.3%
Lohikosken Mylly Oy+9.0%
Sulkavan Taimen Oy+8.8%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Sulkava
YritysPerustettu
Päivi ja Kari Kropsu19.08.2022
IL Partner Oy25.04.2022
Konekorjaamo Honkonen Oy29.12.2021
Mikkonen Aku Heikki Olavi26.11.2021
Mertala Innovations Oy04.11.2021
Metsuripalvelut Simpanen01.06.2021
FHC Adventures27.05.2021
Isabella Kantola05.05.2021
Lepämä Oy06.03.2021
Varonen Bros Oy07.01.2021
EsittelyssäAlueen Sulkava yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Veljekset Kontinen Oy
  Valmistamme ammattitaidolla valmisbetonit, erilaiset betonituotteet, kuten kaivonrenkaat, rumpurenkaat,kaivonkannet ja betonilaatat. Toimitamme myös erilaiset kiviainekset ja murskaamme louheen ja soran nopeasti siirrettävällä kalustolla.
 • JaSa-Peltituote

  JaSa-Peltituote tekee rakennuspeltityöt vahvalla asenteella ja alan rautaisella ammattitaidolla! Palvelemme pääosin Savonlinnan talousalueella ja asiakkainamme ovat sekä yksityiset henkilöt että yritykset. Meiltä saatte kaikki tarvitsemanne rakennuspeltituotteet asennettuina. Kattopellit ja -tarvikkeet, kattoturvatuotteet, tikkaat sekä sadevesijärjestelmät. Laadukkaat tuotteet, asiakaslähtöinen palvelu!

  Meiltä:

  Kattopellit ja -tarvikkeet Seinä- ja kattotikkaat Kattoturvatuotteet Sadevesijärjestelmät

 • Sulkavan kunta
  Tervetuloa Sulkavalle - Suomen soutupitäjään. Rento ja rauhaisa sulkavalainen elämänmeno keinahtelee eteenpäin kuin sinisenä siintävän Saimaan lupsakat laineet. Savonlinnan liepeillä sijaitseva vireä maalaiskunta tunnetaan eritoten Suursouduistaan ja silmiä hivelevistä järvimaisemistaan, jotka houkuttelevat tienoolle tuhansia kesävieraita vuodesta toiseen. Saaristokunta tarjoaa upeaa luontoa ja merkittyjä reittejä niin patikointiin, hiihtoon kuin melontaankin. Kalastajat pääsevät narraamaan vonkaleita todella laajalle viehekalastusalueelle, ja auringonpalvojille löytyy rantaviivaa peräti toistatuhatta kilometriä! Sulkavalla vieraillessaan kannattaa myös piipahtaa ihastelemassa Vilkaharjun häikäiseviä näkymiä, jotka vetävät vertoja jopa Punkaharjun kansallismaisemalle.
 • SV-Element Oy

  SV-Element Oy:n osaaminen pohjautuu kovalle kokemukselle betonista. Sinulle tämä tarkoittaa ennenkaikkea toimitusvarmuutta ja lujaa laatua. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Panostamme vahvasti myös logistiikkaan ja sen jatkuvaan kehittämiseen. Meiltä lähtevät elementit kuljetetaan rakennuspaikalle aikatauluissa pitäytyen ja asiakkaan vaatimusten mukaisina. Ota yhteyttä!

 • Parturi-Kampaamo Taikahius
  Monipuoliset parturi-kampaamopalvelut Sulkavalla. Tarvitset sitten vain hiukan hiusten siistimistä tai kokonaan uutta tyyliä, me autamme. Saat meiltä myös hiustenpidennykset.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Rantasalmi, Ruokolahti, Puumala, Juva ja Savonlinna.

Kaupunginosat
Ahmalampi, Aumamäki, Auvila, Eerikkälänmäki, Halttula, Hasula, Heikkurila, Hintsala, Iitlahti, Jokilahti, Kaartilankoski, Kaartilanmäki, Kaipola, Kammola, Karhumäki, Karjulanmäki, Kaskiniemi, Kaunola, Kilpelä, Kissakoski, Kokkoniemi, Kommerkylä, Koskutjärvi, Kuhakoski, Kukkarniemi, Kyrsyä, Kyrsyänsalo, Leikonranta, Leinola, Leipämäki, Levälahti, Linkola, Lohikoski, Lohilahti, Lohiniemi, Löytökylä, Maarala, Matikkala, Mäntynen, Nuutila, Partala, Peräkylä, Pieksuu, Pieksänlahti, Pienikylä, Pulkkila, Rahkola, Rantakylä, Rauhaniemi, Reposuo, Ruokoniemi, Ruottila, Salon Pulkkila, Saramäki, Seppälä, Siikakoski, Siikaniemi, Sipilä, Suontaus, Tannila, Telataipale, Tialanmäki, Tiimataipale, Tonnaanniemi, Tuikanmäki, Tunnila, Tuonilahti, Uusikylä, Vekara, Vilkalahti, Vuorilahti ja Väätälänmäki
KuvausAlueen Sulkava kuvaus

Sulkava on noin 3 000 ihmisen kunta Juvan ja Savonlinnan välissä, Etelä-Savossa. Saimaan saaristokunta houkuttelee kesäisin myös tuhansia kesäasukkaita. Sulkava tunnetaan erityisesti silmiä hivelevistä järvimaisemistaan sekä jokavuotisista Suursouduistaan, jotka tuovat kunnalle runsaasti julkisuutta.

Sulkava tarjoaa laadukkaat peruspalvelut sekä monipuolista asunto- ja tonttitarjontaa eri puolella kuntaa. Vapaa-ajan asumiseen sopivia mökkejä ja mökkitontteja löytyy myös runsaasti. Saimaa kaikkine mausteineen ja mahdollisuuksineen tarjoaa erinomaiset puitteet luontomatkailuun. Monipuoliset liikunta-, nuoriso- ja vapaa-ajan palvelut aktivoivat kaikenikäisiä. Eteläsavolaisesta kunnasta löytyy aimo annos talkoo- ja erähenkeä sekä aktiivisia ja iloisia toimijoita.

Elinkeinoissa pääpaino on palveluissa (59,3 %), maa- ja metsäteollisuudessa (21,1 %), jalostuksessa (17,9 %) sekä muissa toimialoissa (1,7 %). Vuonna 2019 alueen eniten liikevaihtoa tuottavia yrityksiä ja suurimpia työnantajia ovat Järvi-Saimaan Palvelut Oy ja SV-Element Oy.