Taivassalo

Tältä sivulta löydät kunnan Taivassalo suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Taivassalo
YritysLiikevaihto (euroa)
Suomen Kiviteollisuus Oy9 miljoonaa
Länsi-Rannikon Kala Oy8 miljoonaa
Prorata Oy8 miljoonaa
Keskikala Oy4 miljoonaa
Tiipork Oy3 miljoonaa
Rannikon Merityö Oy2 miljoonaa
Hesapork Oy2 miljoonaa
Hellman's Production Oy2 miljoonaa
SähköTEK Kyynäräinen Oy1 miljoonaa
Kuljetus Jarkko Aalto Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Taivassalo yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Prorata Oy27
Länsi-Rannikon Kala Oy20
Hellman's Production Oy14
Keskikala Oy13
Hesapork Oy12
Suomen Kiviteollisuus Oy11
Rannikon Merityö Oy9
Kuljetus Jarkko Aalto Oy8
Annan Tilitoimisto Oy7
Raksakas Oy6

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Taivassalo
YritysKasvuprosentti
Aasaplan Oy+165.4%
Jere Anttila Oy+115.8%
Suomen Kiviteollisuus Oy+98.0%
Ravintola Kuunari+58.9%
Fcc-Mok Oy+51.3%
Sorela Oy+45.8%
Anu Vainio Oy+44.2%
Agro Suomi Oy+31.7%
Juuso Anttila Oy+31.1%
Petlog Oy+30.1%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Taivassalo
YritysPerustettu
CombiStair Oy18.06.2024
Kiireapu T:mi Mika Kyynäräinen31.10.2023
Pappila Tila 182308.08.2023
VV - Vainio12.05.2023
Silverline22.03.2023
EsittelyssäAlueen Taivassalo yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Taivassalon kunta
  Taivassalon kunta sijaitsee Varsinais-Suomessa, Turun saaristossa. Taivassalo on moni-ilmeinen kunta. Meillä on saaristoa, merta ja mannerta, viljapeltoja, historiaa ­- vehmasta Varsinais-Suomea parhaimmillaan. Taivassalolaiset saavat elantonsa palveluelinkeinoista, jalostuksesta sekä maa- ja metsätaloudesta, kalastus mukaanluettuna. Taivassalo kuuluu Turun työssäkäynti- ja asiointialueeseen. Lähes 55 % kunnan ulkopuolella työssä käyvästä työvoimasta käy päivittäin töissä Turun seudulla. Työmatkaliikenne Turun seudulle on kasvavaa.
 • Kääriä Service Oy

  Olemme Taivassalossa ja lähikunnissa toimiva erilaisiin rakennuspeltitöihin ja nuohouksiin erikoistunut yritys.

  Palveluihimme kuuluvat peltityöt, kuten piipunpellitykset, ikkuna- ja ovilistat, räystäspellit sekä muut listat. Lisäksi saat meiltä erilaiset kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

  Palvelemme yksityistalouksia, kesäasukkaita sekä erilaisia rakennusalan yrityksiä.

  Taivassalon lisäksi palvelemme mm. Kustavin ja Vehmaan alueella.

  Palvelumme:

  • Piipunpellitykset
  • Rakennuspeltityöt
  • Nuohous
  • Sadevesijärjestelmät
  • Kattoturvatuotteet

  Erilaset rakennusalan työt kuten runkotyöt, terassirakentaminen ja kiinteistökorjaukset.

 • Autoilija Antti Palo

  Autoilija Antti Palo on maa-aineskuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike. Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa kuljetuspalvelua niin Taivassalossa, Kustavissa, Vehmaalla kuin muuallakin Varsinais-Suomessa. Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella niin kotitalouksia ja yrityksiä kuin julkistakin sektoria.

  Palvelumme:

  Palveluumme kuuluvat murskeen, sepelin, soran, mullan, Vehmaan punaisen murskeen ja maa-ainesten kuljetukset ja myynti. Lisäksi suoritamme maansiirtotöitä, kaivuutöitä, teiden talviaurausta, koneenkuljetuksia lavetilla, vaihtolavakuljetuksia ja henkilönostimen vuokrausta (Leguan 125). Myös pienemmät maa-aineskuormat onnistuvat tuoda henkilöauton peräkärryllä! Soita ja kysy lisää!

 • Kuljetus Jarkko Aalto Oy

  Kuljetus Jarkko Aalto Oy on taivassalolainen yritys, joka tuottaa monipuolisia kuljetuspalveluja pääasiassa Taivassalossa ja ympäryskunnissa. Kuljetuspalveluja tehdään myös kauemmaksikin.

  Kuljetuspalvelut:

  Kappaletavarakuljetukset, maa-aineskuljetukset, elintarvikekuljetukset, sopimuskuljetukset, pihakivet ja muut piharakentamiseen liittyvät kuljetukset, vaihtolavat, lavettikuljetukset, konekuljetukset, hiekoitushiekat, lumenajot sekä muut kiinteistönhotoon liittyvät kuljetukset.

  Soittele ja kysy lisää!

 • Autokorjaamo Timo Koski

  Autokorjaamo Timo Koski on Taivassalossa toimiva perinteinen autokorjaamo. Teemme autojen huollot, korjaukset, kolarikorjaukset ja maalaukset vankalla ammattitaidolla.

  Palveluihimme kuuluu mm. määräaikaishuollot, katsastushuollot, vikakoodien luvut ja -purut ja öljynvaihdot.

  Tavoitteemme on tuottaa asiakkaille autoalan palveluita ja palvella asiakasta siten, kuin itse haluaisimme saada palvelua. Pyrimme olemaan aina kehityksen kärjessä ja askeleen muita edellä.

  Soita tai tule käymään!

  Timo Koski myös 02 878247 numerosta tavoittaa.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Vehmaa, Mynämäki, Naantali, Kustavi ja Uusikaupunki.

Kaupunginosat
Hakkenpää, Helsinki, Hylkilä, Ihattula, Inkeranta, Järvenperä, Kaitainen, Kauppinen, Kaustio, Koila, Koivisto, Korpi, Kouvoinen, Kummila, Kurjala, Leikluoto, Lemmetyinen, Lemmetyistenluoto, Lemmetyistenranta, Lempoinen, Marjuksenranta, Marjus, Muntti, Mussalo, Nuhjala, Onnikmaa, Paltvuori, Pinoperä, Rahinranta, Rouhu, Rytsälä, Sannainen, Santala, Sarsala, Taipale, Tammisto, Touppa, Tuomarainen, Tuomoinen, Uskoinen, Uurna, Vehas, Viiainen, Vilu ja Vuorenpää
KuvausAlueen Taivassalo kuvaus

Taivassalo on merellinen kunta Varsinais-Suomessa, Turun saaristossa. Se sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Turusta, Saariston Rengastien ja Suuren Postitien varrella. Taivassalosta pääsee sujuvasti yhteysaluksiin Ahvenanmaalle, ja Hakkenpään satamasta kulkee kesäisin myös pyöräilijöiden suosima yhteysalus Velkualle.

Taivassalossa asuu reilu 1 600 asukasta, ja kesäisin asukasluku moninkertaistuu kesäasukkaiden myötä. Kunta on kuuluisa kalavesistään, ja siellä on myös eniten ammattikalastajia koko Saaristomeren alueella. Kuntalaisille tarjotaan hyvät ja helposti saatavilla olevat peruspalelut, ja monipuolinen yrityskenttä laajentaa palvelutarjontaa etenkin keskustaajamassa. Erinomainen sijainti kauniissa saaristossa mahtavan luonnon ympäröimänä houkuttelee myös matkailijoita.

Kunnassa on monipuolinen ja vireä elinkeinoelämä, jolle ominaista on yritysten suuri määrä ja niiden pieni koko. Lähes 60 % taivassalolaisista saa elantonsa palveluelinkeinoista, 25 % teollisuudesta ja rakentamisesta sekä 15 % alkutuotannosta. Vuonna 2019 eniten liikevaihtoa tuottava yritys oli Länsi-Rannikon Kala Oy ja suurin työnantaja oli Heikolan Kuljetus Oy.

Tule Taivassaloon ja koe saariston kiireetön elämänmeno!