Taivassalo

Tältä sivulta löydät kunnan Taivassalo suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Taivassalo suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Taivassalo
YritysLiikevaihto (euroa)
Länsi-Rannikon Kala Oy7 miljoonaa
K-Market Taivassalo3 miljoonaa
Keskikala Oy3 miljoonaa
Tiipork Oy2 miljoonaa
Rannikon Merityö Oy2 miljoonaa
Heikolan Kuljetus Oy2 miljoonaa
Hesapork Oy2 miljoonaa
Suomen Kiviteollisuus Oy1 miljoonaa
SKT-Granit Oy1 miljoonaa
Hellman's Production Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Taivassalo yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Länsi-Rannikon Kala Oy26
Heikolan Kuljetus Oy25
Suomen Kiviteollisuus Oy15
Keskikala Oy13
Hesapork Oy12
Rannikon Merityö Oy11
Meidän Ranthuone Oy10
Hellman's Production Oy9
Kuljetus Jarkko Aalto Oy9
SKT-Granit Oy8

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Taivassalo
YritysKasvuprosentti
Aasaplan Oy+238.2%
Aasamaan vesi- ja maanrakennus Oy+166.3%
Lääkintäpalvelu Vital Oy+103.8%
Fcc-Mok Oy+94.9%
Siltava Oy+35.2%
Saaristo-Invest Oy+30.3%
Petlog Oy+28.1%
RS Lehtonen Oy+20.0%
Sähkötek Kyynäräinen Oy+14.0%
K-Market Taivassalo+11.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Taivassalo
YritysPerustettu
Karaokepaja H.Mäki27.06.2022
Paine V & V Rakennus Oy20.05.2022
Shinydetailing18.05.2022
Taivassalon apteekki11.01.2022
Handmade By Sofia30.08.2021
Urakointi A Kaukovalta Oy22.08.2021
Soikku7528.07.2021
Jani Lehtonen Oy06.07.2021
Tmi MA Helttula06.05.2021
Puunkaato&Raivaus E. Vuorinen04.01.2021
EsittelyssäAlueen Taivassalo yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Taivassalon kunta
  Taivassalon kunta sijaitsee Varsinais-Suomessa, Turun saaristossa. Taivassalo on moni-ilmeinen kunta. Meillä on saaristoa, merta ja mannerta, viljapeltoja, historiaa ­- vehmasta Varsinais-Suomea parhaimmillaan. Taivassalolaiset saavat elantonsa palveluelinkeinoista, jalostuksesta sekä maa- ja metsätaloudesta, kalastus mukaanluettuna. Taivassalo kuuluu Turun työssäkäynti- ja asiointialueeseen. Lähes 55 % kunnan ulkopuolella työssä käyvästä työvoimasta käy päivittäin töissä Turun seudulla. Työmatkaliikenne Turun seudulle on kasvavaa.
 • Rakennus Ala-Uotila
  Rakennus Ala-Uotila on remontti- ja saneerausrakentamiseen sekä uudisrakentamiseen erikoistunut yritys, joka palvelee yksityis- ja yritysasiakkaitaan Varsinais-Suomessa, Turun talousalueella sekä Turun saaristossa. Matka ei ole meille ongelma, vaan tulemme rakentamaan ja remontoimaan kohteesi tarvittaessa kauemmaskin!
 • Kääriä Service Oy

  Olemme Taivassalossa ja lähikunnissa toimiva erilaisiin rakennuspeltitöihin ja nuohouksiin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluvat peltityöt, kuten piipunpellitykset, ikkuna- ja ovilistat, räystäspellit sekä muut listat. Lisäksi saat meiltä erilaiset kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

  Palvelemme yksityistalouksia, kesäasukkaita sekä erilaisia rakennusalan yrityksiä.Taivassalon lisäksi palvelemme mm. Kustavin ja Vehmaan alueella.

  Kysy myös tarjousta remonttikohteestasi!

  Tilaa koulutettu nuohooja tästä

  Palvelumme:

  Piipunpellitykset

  Rakennuspeltityöt

  Nuohous

  Sadevesijärjestelmät

  Kattoturvatuotteet

  Erilaset rakennusalan työt kiinteistökorjauksista kattotöihin

 • Autoilija Antti Palo

  Autoilija Antti Palo on maa-aineskuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike. Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa kuljetuspalvelua niin Taivassalossa, Kustavissa, Vehmaalla kuin muuallakin Varsinais-Suomessa. Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella niin kotitalouksia ja yrityksiä kuin julkistakin sektoria. Meiltä saat myös puunkaadot (myös ongelmapuut) ja risujen poisviennit. Myös polttopuun myynti.

  Palvelumme:

  Palveluumme kuuluvat murskeen, sepelin, soran, mullan, Vehmaan punaisen murskeen ja maa-ainesten kuljetukset ja myynti. Lisäksi suoritamme maansiirtotöitä, kaivuutöitä, teiden talviaurausta, koneenkuljetuksia lavetilla, vaihtolavakuljetuksia ja henkilönostimen vuokrausta (Leguan 125). Myös pienemmät maa-aineskuormat onnistuvat tuoda henkilöauton peräkärryllä! Soita ja kysy lisää!

  Uutta:

  Palveluumme kuuluu myös puun kaadot (myös ongelmapuun kaato). Viemme myös risut pois ja voimme tarvittaessa tehdä ne myös asiakkaalle polttopuuksi. Myös polttopuun myyntiä läpi vuoden.

 • Ps Merihydrauliikka Oy
  Merihydrauliikka-asennukset ja -korjaukset Varsinais-Suomessa. PS Merihydrauliikka Oy rakentaa ja korjaa erilaisten alusten hydrauliikkajärjestelmät vuosikymmenien kokemuksella. Me tulemme asiakkaan luo huoltoautolla tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Koska hydrauliikkajärjestelmä saattaa pettää yllättävissä tilanteissa merellä, olemme päivystysvalmiudessa ja tulemme rannalle alusta vastaan! Hydrauliikkahuolto tai -korjaus kannattaakin jättää alan asiantuntijan huoleksi, niin vältytään sudenkuopilta ja ikäviltä yllätyksiltä. Soita ja hälytä merihydrauliikan ammattilaiset paikalle, kun tarvitset apua!
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Vehmaa, Mynämäki, Naantali, Kustavi ja Uusikaupunki.

Kaupunginosat
Hakkenpää, Helsinki, Hylkilä, Ihattula, Inkeranta, Järvenperä, Kaitainen, Kauppinen, Kaustio, Koila, Koivisto, Korpi, Kouvoinen, Kummila, Kurjala, Leikluoto, Lemmetyinen, Lemmetyistenluoto, Lemmetyistenranta, Lempoinen, Marjuksenranta, Marjus, Muntti, Mussalo, Nuhjala, Onnikmaa, Paltvuori, Pinoperä, Rahinranta, Rouhu, Rytsälä, Sannainen, Santala, Sarsala, Taipale, Tammisto, Touppa, Tuomarainen, Tuomoinen, Uskoinen, Uurna, Vehas, Viiainen, Vilu ja Vuorenpää
KuvausAlueen Taivassalo kuvaus

Taivassalo on merellinen kunta Varsinais-Suomessa, Turun saaristossa. Se sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Turusta, Saariston Rengastien ja Suuren Postitien varrella. Taivassalosta pääsee sujuvasti yhteysaluksiin Ahvenanmaalle, ja Hakkenpään satamasta kulkee kesäisin myös pyöräilijöiden suosima yhteysalus Velkualle.

Taivassalossa asuu reilu 1 600 asukasta, ja kesäisin asukasluku moninkertaistuu kesäasukkaiden myötä. Kunta on kuuluisa kalavesistään, ja siellä on myös eniten ammattikalastajia koko Saaristomeren alueella. Kuntalaisille tarjotaan hyvät ja helposti saatavilla olevat peruspalelut, ja monipuolinen yrityskenttä laajentaa palvelutarjontaa etenkin keskustaajamassa. Erinomainen sijainti kauniissa saaristossa mahtavan luonnon ympäröimänä houkuttelee myös matkailijoita.

Kunnassa on monipuolinen ja vireä elinkeinoelämä, jolle ominaista on yritysten suuri määrä ja niiden pieni koko. Lähes 60 % taivassalolaisista saa elantonsa palveluelinkeinoista, 25 % teollisuudesta ja rakentamisesta sekä 15 % alkutuotannosta. Vuonna 2019 eniten liikevaihtoa tuottava yritys oli Länsi-Rannikon Kala Oy ja suurin työnantaja oli Heikolan Kuljetus Oy.

Tule Taivassaloon ja koe saariston kiireetön elämänmeno!