Taivassalo

Tältä sivulta löydät kunnan Taivassalo suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Taivassalo suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Taivassalo
YritysLiikevaihto (euroa)
Länsi-Rannikon Kala Oy6 miljoonaa
Keskikala Oy3 miljoonaa
K-Market Taivassalo3 miljoonaa
Tiipork Oy3 miljoonaa
Suomen Kiviteollisuus Oy2 miljoonaa
Rannikon Merityö Oy2 miljoonaa
Hellman's Production Oy2 miljoonaa
Heikolan Kuljetus Oy2 miljoonaa
Hesapork Oy2 miljoonaa
Kuljetus Jarkko Aalto Oy1 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Taivassalo yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Heikolan Kuljetus Oy27
Länsi-Rannikon Kala Oy22
Suomen Kiviteollisuus Oy20
Hellman's Production Oy14
Keskikala Oy13
Hesapork Oy11
SKT-Granit Oy10
Kuljetus Jarkko Aalto Oy10
Rannikon Merityö Oy9
Annan Tilitoimisto Oy7

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Taivassalo
YritysKasvuprosentti
Aasamaan vesi- ja maanrakennus Oy+41.1%
Siltava Oy+31.4%
RS Lehtonen Oy+29.6%
Keskikala Oy+20.4%
Rakennus ja Suunnittelu Tövis Oy+19.2%
Hakkenpään viemäriosuuskunta+17.9%
JS-Riskienhallinta Oy+12.6%
Vehaksen Vesiosuuskunta+11.9%
Taivassalon Vuokratalot Oy+11.3%
Taivassalon Vesi Oy+10.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Taivassalo
YritysPerustettu
Puunkaato&Raivaus E. Vuorinen04.01.2021
Koti Saaristossa Oy Lkv03.11.2020
Tmi Jyri viljanen31.03.2020
tmi Mikko Rantapaju23.03.2020
JuuJoo Restaurants Oy13.03.2020
Huutokauppakirppis Mindis28.02.2020
Kääriä Service Oy11.12.2019
Kala Uotila Oy06.11.2019
Meidän Ranthuone Oy11.10.2019
Rilux Oy01.07.2019
EsittelyssäAlueen Taivassalo yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Rakennus Ala-Uotila

  Rakennus Ala-Uotila on remontti- ja saneerausrakentamiseen sekä uudisrakentamiseen erikoistunut yritys, joka palvelee yksityis- ja yritysasiakkaitaan Varsinais-Suomessa, Turun talousalueella sekä Turun saaristossa. Matka ei ole meille ongelma, vaan tulemme rakentamaan ja remontoimaan kohteesi tarvittaessa kauemmaskin!

 • Taivassalon kunta

  Taivassalon kunta sijaitsee Varsinais-Suomessa, Turun saaristossa. Taivassalo on moni-ilmeinen kunta. Meillä on saaristoa, merta ja mannerta, viljapeltoja, historiaa ­- vehmasta Varsinais-Suomea parhaimmillaan. Taivassalolaiset saavat elantonsa palveluelinkeinoista, jalostuksesta sekä maa- ja metsätaloudesta, kalastus mukaanluettuna. Taivassalo kuuluu Turun työssäkäynti- ja asiointialueeseen. Lähes 55 % kunnan ulkopuolella työssä käyvästä työvoimasta käy päivittäin töissä Turun seudulla. Työmatkaliikenne Turun seudulle on kasvavaa.

 • Taivassalon apteekki

  Taivassalon Apteekki palvelee Taivassalon keskustassa hyvin toimivissa ja laajoissa tiloissa. Apteekki sai remontissa raikkaan ilmeen ja suuren palveluvalintatilan, jossa valikoimaa riittää. Reseptiasiakkaat saavat rauhassa asioida suoratoimituspisteessä ja itsehoitotuotteita hakevat pääsevät vertailemaan tuotteita, kun ne on saatu kauniisti esille tilavaan palveluvalintaan. Apteekki voi toimittaa myös eReseptit ja saaristossa asuville toimitamme lääkkeet ja muut tuotteet saaristolautalle.

 • Sirkaman Taksi&Kuljetuspalvelut Oy

  Sirkaman Taksi&Kuljetuspalvelut Oy tarjoaa mukavat kyydit nykyaikaisella kalustolla Taivassalon ja Kustavin alueella.

 • Ps Merihydrauliikka Oy

  PS Merihydrauliikka Oy rakentaa ja korjaa erilaisten alusten hydrauliikkajärjestelmät vuosikymmenien kokemuksella. Me tulemme asiakkaan luo huoltoautolla tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Koska hydrauliikkajärjestelmä saattaa pettää yllättävissä tilanteissa merellä, olemme päivystysvalmiudessa ja tulemme rannalle alusta vastaan! Hydrauliikkahuolto tai -korjaus kannattaakin jättää alan asiantuntijan huoleksi, niin vältytään sudenkuopilta ja ikäviltä yllätyksiltä.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Vehmaa, Mynämäki, Naantali, Kustavi ja Uusikaupunki.

Kaupunginosat
Hakkenpää, Helsinki, Hylkilä, Ihattula, Inkeranta, Järvenperä, Kaitainen, Kauppinen, Kaustio, Koila, Koivisto, Korpi, Kouvoinen, Kummila, Kurjala, Leikluoto, Lemmetyinen, Lemmetyistenluoto, Lemmetyistenranta, Lempoinen, Marjuksenranta, Marjus, Muntti, Mussalo, Nuhjala, Onnikmaa, Paltvuori, Pinoperä, Rahinranta, Rouhu, Rytsälä, Sannainen, Santala, Sarsala, Taipale, Tammisto, Touppa, Tuomarainen, Tuomoinen, Uskoinen, Uurna, Vehas, Viiainen, Vilu ja Vuorenpää
KuvausAlueen Taivassalo kuvaus

Taivassalo on merellinen kunta Varsinais-Suomessa, Turun saaristossa. Se sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Turusta, Saariston Rengastien ja Suuren Postitien varrella. Taivassalosta pääsee sujuvasti yhteysaluksiin Ahvenanmaalle, ja Hakkenpään satamasta kulkee kesäisin myös pyöräilijöiden suosima yhteysalus Velkualle.

Taivassalossa asuu reilu 1 600 asukasta, ja kesäisin asukasluku moninkertaistuu kesäasukkaiden myötä. Kunta on kuuluisa kalavesistään, ja siellä on myös eniten ammattikalastajia koko Saaristomeren alueella. Kuntalaisille tarjotaan hyvät ja helposti saatavilla olevat peruspalelut, ja monipuolinen yrityskenttä laajentaa palvelutarjontaa etenkin keskustaajamassa. Erinomainen sijainti kauniissa saaristossa mahtavan luonnon ympäröimänä houkuttelee myös matkailijoita.

Kunnassa on monipuolinen ja vireä elinkeinoelämä, jolle ominaista on yritysten suuri määrä ja niiden pieni koko. Lähes 60 % taivassalolaisista saa elantonsa palveluelinkeinoista, 25 % teollisuudesta ja rakentamisesta sekä 15 % alkutuotannosta. Vuonna 2019 eniten liikevaihtoa tuottava yritys oli Länsi-Rannikon Kala Oy ja suurin työnantaja oli Heikolan Kuljetus Oy.

Tule Taivassaloon ja koe saariston kiireetön elämänmeno!