Tervo

Tältä sivulta löydät kunnan Tervo suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Tervo suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Tervo
YritysLiikevaihto (euroa)
Lisatrans Oy2 miljoonaa
MMM Group Oy1 miljoonaa
Tervon Kehitys Oy997 tuhatta
Eimeko Oy883 tuhatta
Pietarin Kala Oy821 tuhatta
LL Company Oy716 tuhatta
Nilakkalohi Oy588 tuhatta
Lounas-Ravintola Silta489 tuhatta
Kuljetus Huttunen Oy451 tuhatta
Konepalvelu Jäntti Oy398 tuhatta

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Tervo yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Lisatrans Oy9
Nilakkalohi Oy7
Lounas-Ravintola Silta5
Pietarin Kala Oy5
Taksikehä Oy4
Eimeko Oy4
AmoGroup Oy3
Kuljetus Huttunen Oy2
HeimoLintu Oy2
Tervon Kehitys Oy2

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Tervo
YritysKasvuprosentti
Nilakkalohi Oy+153.7%
Talluskylän Vesihuolto Osuuskunta+51.8%
Taksikehä Oy+51.1%
Konepalvelu Jäntti Oy+23.6%
Tervon Metsä Oy+22.9%
Lisatrans Oy+11.1%
Pietarin Kala Oy+9.9%
Honkamäen Vesihuolto Osuuskunta+7.7%
AmoGroup Oy+3.7%
Nilakan taksi Oy+2.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Tervo
YritysPerustettu
Kiukoo Design Oy10.07.2024
JR Hinaus15.05.2024
Wild North Resort Oy30.01.2024
Nuohoustyö Saunatonttu19.12.2023
UkkoHiisi Resort Oy21.03.2023
V.L Perustustyö Oy01.09.2022
EsittelyssäAlueen Tervo yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Tervon Osuuspankki

  Ajanvarauksella ma-pe klo 9-17.Kassapalvelut ma-pe klo 13-16

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Lappalaisen Puutarha

  Lappalaisen Puutarha palvelee asiakkaitaan pääsiäissesongista heinäkuun loppuun saakka puutarhamyymälänä. Meiltä saat kesäkukat koteihin, mökeille sekä lahjaksi.

  Valikoimistamme löytyy 100 eri kesäkukkalajiketta. Lisäksi valikoimassamme on runsas valikoima vyöhykkeellemme sopivia puita, pensaita ja perennoja. Lisäksi löydät myymälästämme mullat, lannoitteet, ruukut sekä muut tarvikkeet puutarhan hoitoon. Meiltä voit ostaa myös lahjakortin!

  Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla! Tai tule käymään paikanpäälle!

 • Kuljetus Huttunen Oy
  Kuljetus Huttunen Oy tekee maanrakennus- ja maansiirtotyöt vuosien kokemuksella. Käytössämme yhdistelmäajoneuvoja, kolme tela-alustaista kaivinkonetta sekä kaksi pyöräkonetta. Teemme mm. tienpohjat, talonpohjat sekä kunnallistekniikkaa. Talvella hoidamme auraukset, suolaukset ja hieukotukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 • K-Market Lohiranta

  Tervolla, osoitteessa Myllytie 1 sijaitseva K-Market Lohiranta on paikallinen ja palveleva lähikauppa, jonka valikoimista löydät elintarvikkeet moneen eri tarkoitukseen ja makuun, sekä tietysti myös muut pienet kotitaloustuotteet ja -tarvikkeet.

  Saat meiltä myös brändilahjakortit, prepaid-liittymät, Osta & Nosta -palvelut, lahjakortit ja Veikkauksen pelit – ystävällistä asiakaspalvelua tietenkään unohtamatta. Tervetuloa asioimaan Lohirantaan. Meillä kauppias hoitaa homman! Tervetuloa!

 • Katriina-Kesti
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Vesanto, Keitele, Rautalampi, Suonenjoki, Pielavesi ja Kuopio.

Kaupunginosat
Ahvensalmi, Eteläkylä, Eteläniemi, Haapamäki, Harinka, Hautolahti, Hautomäki, Heikkilä, Herrala, Hirvijärvi, Hirvisalmi, Huttula, Hyvölä, Joutenniemi, Kaljus, Kitula, Koivujärvi, Koivulahti, Koivuniemi, Korosmäki, Kymi, Käpysalo, Lummekangas, Luvelahti, Nilakanranta, Nuutila, Pellonpää, Pienilahti, Pirttimäki, Pohjoiskylä, Rakola, Rantakylä, Ruokolahti, Rämpsänkylä, Sikaskylä, Suokkua, Suostunkylä, Sydänmaa, Talluskylä, Uhtua, Utrianlahti, Varsapuro, Vehkaranta, Verkkokylä, Vääränniemi ja Äyskoski
KuvausAlueen Tervo kuvaus

Pohjois-Savon maakunnassa sijaitsevassa Tervossa on asukkaita hieman reilu 1600. Koska Tervossa on runsaasti vapaa-ajan asuntoja, kasvaa asukasmäärä varsinkin kesäisin tuntuvasti. Naapurikuntiin kuuluvat Suonenjoki, Vesanto, Kuopio, Keitele, Pielavesi ja Rautalampi.

Tervo on suosittu kunta kesämökkeilijöiden keskuudessa, ja vapaa-ajan asuntoja löytyykin lähes 900. Monet järvet sekä niiden yhdistelmät ovat veneilijöiden ja kalastajien suosiossa. Upea kohde on Äysköski, jossa sijaitsee tunnettu Lohimaa. Lohimaa on mahtava koskikalastus- ja aktiivilomapaikka, jossa voi myös yöpyä. Tervossa on lisäksi hyvät golfmahdollisuudet, joita edustaa Eerikkala Golf.

Tervon merkittäviin yrityksiin kuuluvat muun muassa kuljetusalan yritys Lisatrans Oy, Monirakennus Wallen Oy sekä Tarvaisen Puutarha Oy. Matkailun kehittäminen ja vapaa-ajan palvelut ovat keskeisiä elinvoiman kasvualueita. Yrityskanta on kunnassa ollut mukavassa kasvussa. Tervossa asutaan maaseudun turvassa ja rauhassa. Tervetuloa asumaan, yrittämään ja matkailemaan!