Teuva

Tältä sivulta löydät kunnan Teuva suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Teuva suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Teuva
YritysLiikevaihto (euroa)
M-Partners Oy Ab12 miljoonaa
Betoniluoma Oy8 miljoonaa
Matti Tamsi Oy8 miljoonaa
West Welding Oy6 miljoonaa
Suomen Muovituote Oy6 miljoonaa
Teuvan Mökki- ja Sorvituote Oy4 miljoonaa
KoskiRent Oy4 miljoonaa
Paakkunainen Group Oy3 miljoonaa
JT-Motors Oy3 miljoonaa
Rahti-Kaleva Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Teuva yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Matti Tamsi Oy63
Betoniluoma Oy43
M-Partners Oy Ab33
West Welding Oy26
Nipere Oy24
Suomen Muovituote Oy23
Teuvan Mökki- ja Sorvituote Oy17
Teuvan Keitintehdas Oy17
Asennuspalvelu Vainionpää Oy16
JT-Motors Oy16

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Teuva
YritysKasvuprosentti
Teuvarakenne Oy+93.5%
Bikasu Oy+81.7%
AegeA Oy+66.7%
Olos-Team Oy+55.4%
Horseman Finlandia Oy Ab+39.5%
Vapaa-ajankeskus Parra Oy+36.3%
Paakkunainen Group Oy+27.1%
Ruokapirtti 67 Oy+24.3%
Matfors Oy+23.3%
Otsomaan Maatila Oy+22.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Teuva
YritysPerustettu
MP Forestry Services Oy29.06.2024
KoskiRent Group Oy27.05.2024
Tmi Jyri Muotio09.05.2024
Vanha-Rintalan Maatila11.01.2024
Teuvan Torikioski01.01.2024
Teuvan leipomo ja pitopalvelu Oy12.12.2023
tmi Diana Koljonen08.11.2023
Kärr Oy19.10.2023
Lakeuden Perävaunupalvelu26.09.2023
Miljoona Marja Oy23.08.2023
EsittelyssäAlueen Teuva yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Betoniluoma Oy
  Betoniluoma Oy on Etelä-Pohjanmaalla, Teuvalla sijaitseva betonielementtejä valmistava yritys. Olemme yli 60 vuotta vanha, kehittyvä perheyritys ja alueemme suurimpia työnantajia. Tehtaamme edustaa alan uusinta teknologiaa. Henkilökuntamme on alan ammattilaisia, joista osalla on alalta vuosikymmenten ammattitaito. Tuotantoamme valvoo Inspecta Oy ja CE -merkinnän piirissä olevat tuotteemme on CE -merkitty. Betoniluoma Oy on Tilaajavastuu-palvelun jäsen.
 • Huonekalutehdas Softness Oy
  Softness Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1989. Tehtaamme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Peltolassa. Sohvissamme käytämme tunnettujen valmistajien ja maahantuojien laadukkaita materiaaleja. Tuotteissamme keskitymme istuinmukavuuteen, korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Kaikki tuotteemme ovat kestävää kotimaista työtä.
 • Urpolan Liikenne Ky

  Urpolan Liikenne Ky on teuvalainen vuonna 1981 toiminnan aloittanut kuljetusyritys. Palveluihimme kuuluvat tilausajot ja linjaliikenne. Autovalikoimastamme löytyy isoja busseja, pikkubusseja ja matalalattiabusseja 14 paikkaisesta - 62 paikkaiseen asti. Yhteisenä piirteenä autoille on sininen väri, ärrällä alkava nimi ja alkolukko.

  Palvelemme Teitä kaikissa tilausajoissa, niin pienissä kuin suurissa. Meiltä löytyy siisti ja monipuolinen kalusto. Meillä on tilausajojen toteuttamisesta vuosien kokemus. Olemme rekisteröitynyt matkanjärjestäjä. Kuluttajaviraston valmismatkarekisteritunnus: 4056/00 Mj.

  Linjaliikennettä harjoitamme Kristiinankaupunki-Vaasa-Seinäjoki -akselilla. Reittien aikataulut löydät kotisivuiltamme.

  Turvallinen kyyti ja miellyttävä asiakaspalvelu ovat meille kunnia-asioita!

 • Salaojayhtymä Salaojitus Riskula Oy
  E & P Riskula on perheyritys, jolla on pitkä historia salaojituksesta ja maanrakennuksesta. Nykyisin teemme salojituksen lisäksi myös autojen maalausta. Yrityksemme sijaitsee Teuvalla Riipin kylässä.
 • Paakkunainen Group Oy
  Maanrakennuksen ja monipuolisten kuljetus- ja vaihtolavapalvelujen lisäksi purkutyöt sekä purkujätteiden vastaanotto ja kierrätys omalla Kettuharjun vastaanotto kentällä Teuvalla.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Karijoki, Kauhajoki, Kristiinankaupunki, Kurikka ja Närpiö.

Kaupunginosat
Hakala, Heikkuri, Hirvelänpää, Horonkylä, Horonpää, Jaaranmaa, Kaarela, Kaksoonmaa, Kauppila, Koivistonpää, Komsi, Komula, Kooseni, Korteslakso, Kortesneva, Korvenkylä, Koskiloukko, Koskiniemenpaikka, Krentaali, Kuusisto, Kytölänloukko, Lahdenkylä, Lahdenpaikka, Lehtiloukko, Lepänloukko, Lossanmäki, Luhtalanloukko, Luomanperä, Luovankylä, Luusinloukko, Maankulma, Majaloukko, Mannilanmäki, Martolanmäki, Mäenpää, Mäensivu, Nevanperä, Niemi, Nisulanmäki, Norinkylä, Norinpää, Ojalammenloukko, Ojalanpää, Ojanperänloukko, Paavola, Pappilanhaka, Parkinmäki, Peltola, Perttula, Perälä, Peräsaari, Piikkilä, Pontus, Rasi, Rehunloukko, Riippi, Rintalanpaikka, Rominloukko, Runsalanpaikka, Ruostetniemenpää, Rääsy, Rönnlund, Saksanmäki, Salonpää, Seppä, Säntti, Sääskiloukko, Tampsinloukko, Teerenpaikka, Varala, Varsala ja Äystö
KuvausAlueen Teuva kuvaus

Reilun 5 000 asukkaan Teuva on yrittäjähenkinen maatalouskunta Etelä-Pohjanmaalla. Maatalous on Teuvassa vahvalla saralla ja kuntaan saapuvan eteen avautuvatkin lakeuden laajat maisemat, laiduntavat eläimet ja tehokkaasti työskentelevät maatalouskoneet.

Maatalouden voima näkyy myös paikallisissa menestysyrityksissä. Yksi näistä on Suomen johtaviin vihannesten tuottajiin kuuluva Matti Tamsi Oy. Myös Betoniluoma Oy ja tilaelementtien M-Partners Oy Ab pitävät kunnan yrityksistä kärkisijoja niin työllistämisen kuin liikevaihdon osalta. Teuvalla sijaitsee lisäksi TEAK, joka on Pohjoismaiden suurin puu- ja huonekalualan koulutus- sekä teknologiakeskus.

Teuvalla taidetaan tapahtumien järjestäminen. Esimerkiksi Elolystit, Kesämarkkinat ja Talvimarkkinat tarjoavat hienon tilaisuuden yrittäjille nousta tapetille ja toki kävijöille kokoontua yhteen viettämään aikaa ja vahvistamaan kunnan yhteisöllisyyttä.