Teuva

Tältä sivulta löydät kunnan Teuva suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Teuva suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Teuva
YritysLiikevaihto (euroa)
Betoniluoma Oy10 miljoonaa
M-Partners Oy Ab7 miljoonaa
Matti Tamsi Oy6 miljoonaa
West Welding Oy6 miljoonaa
KoskiRent Oy4 miljoonaa
Suomen Muovituote Oy4 miljoonaa
Teuvan Mökki- ja Sorvituote Oy4 miljoonaa
JT-Motors Oy3 miljoonaa
Asennuspalvelu Vainionpää Oy2 miljoonaa
Epora Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Teuva yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Betoniluoma Oy68
Matti Tamsi Oy61
M-Partners Oy Ab30
Epora Oy23
Asennuspalvelu Vainionpää Oy18
Suomen Muovituote Oy16
Teuvan Keitintehdas Oy16
Teuvan Mökki- ja Sorvituote Oy15
Ranta Ayrshires Oy11
JT-Motors Oy10

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Teuva
YritysKasvuprosentti
Metser Oy+409.8%
Kantosepät Oy+98.7%
KoskiRent Oy+93.3%
JTJ - Solar Oy+79.6%
Jukka Leppäniemi Oy+60.8%
Ka-jo Term Oy+53.1%
Kaarirakenne Oy+40.0%
JTT Ltd - Johanna's Training and Trading Oy+37.7%
Teollisuusasennus Valtasaari Oy+33.7%
Arkkiline Oy+32.6%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Teuva
YritysPerustettu
JMK Trade Oy12.12.2020
Piki&Suksi Oy09.12.2020
tmi PK Autohuolto09.12.2020
Hinaus & Huolto Lång03.12.2020
PRK Service Oy03.12.2020
Tanja Piispanen22.10.2020
Hakafix Oy12.10.2020
Kestin tila27.09.2020
Rintalan Piha ja Kuokka Oy04.08.2020
Lvi-asennus J.Uitto06.07.2020
EsittelyssäAlueen Teuva yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Betoniluoma Oy

  Betoniluoma Oy on Etelä-Pohjanmaalla, Teuvalla sijaitseva betonielementtejä valmistava yritys. Olemme yli 60 vuotta vanha, kehittyvä perheyritys ja alueemme suurimpia työnantajia. Tehtaamme edustaa alan uusinta teknologiaa. Henkilökuntamme on alan ammattilaisia, joista osalla on alalta vuosikymmenten ammattitaito. Tuotantoamme valvoo Inspecta Oy ja CE -merkinnän piirissä olevat tuotteemme on CE -merkitty. Betoniluoma Oy on Tilaajavastuu-palvelun jäsen.

 • Huonekalutehdas Softness Oy

  Softness Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1989. Tehtaamme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Peltolassa. Sohvissamme käytämme tunnettujen valmistajien ja maahantuojien laadukkaita materiaaleja. Tuotteissamme keskitymme istuinmukavuuteen, korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Kaikki tuotteemme ovat kestävää kotimaista työtä.

 • Hakafix Oy

  Metser Oy on tarjoaa lattioiden hiontaan, asennukseen sekä kunnostukseen ja ylläpitoon liittyviä palveluja. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella!

 • Korpela-Tuote Oy

  Aitaurakointia avaimet käteen periaatteella. Kauttamme aidat niin teollisuuteen, maatalouteen kuin kotitalouksiin. Toimialueenamme koko Suomi. Katso lisätietoja tuotteistamme kotisivuiltamme.

 • Maanrakennus ja kuljetus Paakkunainen Oy

  Olemme monipuolinen maanrakennus- ja kuljetusalan perheyritys. Kiviainesmyynnin, maanrakennuksen ja monipuolisten kuljetus- ja vaihtolavapalvelujen lisäksi yrityksemme purkaa, vastaanottaa, lajittelee, jalostaa ja kierrättää purku- ja tuotantojätteitä.

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Karijoki, Kauhajoki, Kristiinankaupunki, Kurikka ja Närpiö.

Kaupunginosat
Hakala, Heikkuri, Hirvelänpää, Horonkylä, Horonpää, Jaaranmaa, Kaarela, Kaksoonmaa, Kauppila, Koivistonpää, Komsi, Komula, Kooseni, Korteslakso, Kortesneva, Korvenkylä, Koskiloukko, Koskiniemenpaikka, Krentaali, Kuusisto, Kytölänloukko, Lahdenkylä, Lahdenpaikka, Lehtiloukko, Lepänloukko, Lossanmäki, Luhtalanloukko, Luomanperä, Luovankylä, Luusinloukko, Maankulma, Majaloukko, Mannilanmäki, Martolanmäki, Mäenpää, Mäensivu, Nevanperä, Niemi, Nisulanmäki, Norinkylä, Norinpää, Ojalammenloukko, Ojalanpää, Ojanperänloukko, Paavola, Pappilanhaka, Parkinmäki, Peltola, Perttula, Perälä, Peräsaari, Piikkilä, Pontus, Rasi, Rehunloukko, Riippi, Rintalanpaikka, Rominloukko, Runsalanpaikka, Ruostetniemenpää, Rääsy, Rönnlund, Saksanmäki, Salonpää, Seppä, Säntti, Sääskiloukko, Tampsinloukko, Teerenpaikka, Varala, Varsala ja Äystö
KuvausAlueen Teuva kuvaus

Reilun 5 000 asukkaan Teuva on yrittäjähenkinen maatalouskunta Etelä-Pohjanmaalla. Maatalous on Teuvassa vahvalla saralla ja kuntaan saapuvan eteen avautuvatkin lakeuden laajat maisemat, laiduntavat eläimet ja tehokkaasti työskentelevät maatalouskoneet.

Maatalouden voima näkyy myös paikallisissa menestysyrityksissä. Yksi näistä on Suomen johtaviin vihannesten tuottajiin kuuluva Matti Tamsi Oy. Myös Betoniluoma Oy ja tilaelementtien M-Partners Oy Ab pitävät kunnan yrityksistä kärkisijoja niin työllistämisen kuin liikevaihdon osalta. Teuvalla sijaitsee lisäksi TEAK, joka on Pohjoismaiden suurin puu- ja huonekalualan koulutus- sekä teknologiakeskus.

Teuvalla taidetaan tapahtumien järjestäminen. Esimerkiksi Elolystit, Kesämarkkinat ja Talvimarkkinat tarjoavat hienon tilaisuuden yrittäjille nousta tapetille ja toki kävijöille kokoontua yhteen viettämään aikaa ja vahvistamaan kunnan yhteisöllisyyttä.