Teuva

Tältä sivulta löydät kunnan Teuva suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Teuva suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Teuva
YritysLiikevaihto (euroa)
Betoniluoma Oy9 miljoonaa
M-Partners Oy Ab9 miljoonaa
West Welding Oy7 miljoonaa
Matti Tamsi Oy6 miljoonaa
Suomen Muovituote Oy5 miljoonaa
KoskiRent Oy5 miljoonaa
Teuvan Mökki- ja Sorvituote Oy5 miljoonaa
JT-Motors Oy3 miljoonaa
Kaarirakenne Oy3 miljoonaa
Maanrakennus ja kuljetus Paakkunainen Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Teuva yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Matti Tamsi Oy62
Betoniluoma Oy54
Nipere Oy24
West Welding Oy24
M-Partners Oy Ab24
Epora Oy22
Suomen Muovituote Oy21
JT-Motors Oy18
Asennuspalvelu Vainionpää Oy17
Teuvan Keitintehdas Oy17

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Teuva
YritysKasvuprosentti
Metser Oy+265.4%
KoskiRent Oy+127.3%
Ka-jo Term Oy+118.5%
Kuljetus Muotio Oy+53.7%
Co-Tyres Oy+49.5%
Teuvan Ma-Ma Oy+44.2%
JTT Ltd - Johanna's Training and Trading Oy+37.7%
Kaarirakenne Oy+37.1%
Horseman Finlandia Oy Ab+28.7%
Jatloc Oy+27.5%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Teuva
YritysPerustettu
Kahvila 8-pallo Oy03.05.2022
Minko Service Oy25.04.2022
Horolaaset Oy27.02.2022
VT Kaivu19.01.2022
Isännöinti Proventia Oy18.12.2021
H&H Hoivaa/Hierontaa15.12.2021
Elämyspalvelu Marjot Oy13.12.2021
Tmi Lylander13.12.2021
Askas Oy14.10.2021
Hetki jaloille09.10.2021
EsittelyssäAlueen Teuva yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Betoniluoma Oy
  Betoniluoma Oy on Etelä-Pohjanmaalla, Teuvalla sijaitseva betonielementtejä valmistava yritys. Olemme yli 60 vuotta vanha, kehittyvä perheyritys ja alueemme suurimpia työnantajia. Tehtaamme edustaa alan uusinta teknologiaa. Henkilökuntamme on alan ammattilaisia, joista osalla on alalta vuosikymmenten ammattitaito. Tuotantoamme valvoo Inspecta Oy ja CE -merkinnän piirissä olevat tuotteemme on CE -merkitty. Betoniluoma Oy on Tilaajavastuu-palvelun jäsen.
 • Huonekalutehdas Softness Oy
  Softness Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1989. Tehtaamme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Peltolassa. Sohvissamme käytämme tunnettujen valmistajien ja maahantuojien laadukkaita materiaaleja. Tuotteissamme keskitymme istuinmukavuuteen, korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Kaikki tuotteemme ovat kestävää kotimaista työtä.
 • Korpela-Tuote Oy
  Aitaurakointia avaimet käteen periaatteella. Kauttamme aidat niin teollisuuteen, maatalouteen kuin kotitalouksiin. Toimialueenamme koko Suomi. Katso lisätietoja tuotteistamme kotisivuiltamme.
 • Maanrakennus ja kuljetus Paakkunainen Oy
  Olemme monipuolinen maanrakennus- ja kuljetusalan perheyritys. Kiviainesmyynnin, maanrakennuksen ja monipuolisten kuljetus- ja vaihtolavapalvelujen lisäksi yrityksemme purkaa, vastaanottaa, lajittelee, jalostaa ja kierrättää purku- ja tuotantojätteitä.
 • Foto Nisula Ky
  Täyden palvelun valokuvaamo Teuvalla. Foto-Nisula on vuonna 1913 perustettu valokuvaamo. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua kaikissa valokuvaukseen liittyvissä asioissa. Liikkeemme sijaitsee Teuvalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tunnemme kuvatallenteet lasilevyistä muistikortteihin. Meiltä saat myös kehykset, albumit ja muut kuvatarvikkeet. Digikamerat tarjoamme päivän hintaan, ja jollei hyllystä löydy mieluista, tilaamalla saat sellaisen edullisesti käyttöopastuksen kera. Digikuvapalvelumme on henkilökohtaista mutta hinnoiltaan kilpailukykyistä, säästät mukavasti aikaa ja rahaa. Riittää, että tuot digikamerasi meille, niin me hoidamme valokuva-asiasi kuntoon. Tule hääkuvaan, muotokuvaan, lapsikuvaan - anna hyvä kuva itsestäsi. Tai tuo lemmikkisi valokuvattavaksi. Kuvaus voidaan tehdä myös muualla. Tervetuloa täyden palvelun valokuvaamoon Foto-Nisulaan!
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Karijoki, Kauhajoki, Kristiinankaupunki, Kurikka ja Närpiö.

Kaupunginosat
Hakala, Heikkuri, Hirvelänpää, Horonkylä, Horonpää, Jaaranmaa, Kaarela, Kaksoonmaa, Kauppila, Koivistonpää, Komsi, Komula, Kooseni, Korteslakso, Kortesneva, Korvenkylä, Koskiloukko, Koskiniemenpaikka, Krentaali, Kuusisto, Kytölänloukko, Lahdenkylä, Lahdenpaikka, Lehtiloukko, Lepänloukko, Lossanmäki, Luhtalanloukko, Luomanperä, Luovankylä, Luusinloukko, Maankulma, Majaloukko, Mannilanmäki, Martolanmäki, Mäenpää, Mäensivu, Nevanperä, Niemi, Nisulanmäki, Norinkylä, Norinpää, Ojalammenloukko, Ojalanpää, Ojanperänloukko, Paavola, Pappilanhaka, Parkinmäki, Peltola, Perttula, Perälä, Peräsaari, Piikkilä, Pontus, Rasi, Rehunloukko, Riippi, Rintalanpaikka, Rominloukko, Runsalanpaikka, Ruostetniemenpää, Rääsy, Rönnlund, Saksanmäki, Salonpää, Seppä, Säntti, Sääskiloukko, Tampsinloukko, Teerenpaikka, Varala, Varsala ja Äystö
KuvausAlueen Teuva kuvaus

Reilun 5 000 asukkaan Teuva on yrittäjähenkinen maatalouskunta Etelä-Pohjanmaalla. Maatalous on Teuvassa vahvalla saralla ja kuntaan saapuvan eteen avautuvatkin lakeuden laajat maisemat, laiduntavat eläimet ja tehokkaasti työskentelevät maatalouskoneet.

Maatalouden voima näkyy myös paikallisissa menestysyrityksissä. Yksi näistä on Suomen johtaviin vihannesten tuottajiin kuuluva Matti Tamsi Oy. Myös Betoniluoma Oy ja tilaelementtien M-Partners Oy Ab pitävät kunnan yrityksistä kärkisijoja niin työllistämisen kuin liikevaihdon osalta. Teuvalla sijaitsee lisäksi TEAK, joka on Pohjoismaiden suurin puu- ja huonekalualan koulutus- sekä teknologiakeskus.

Teuvalla taidetaan tapahtumien järjestäminen. Esimerkiksi Elolystit, Kesämarkkinat ja Talvimarkkinat tarjoavat hienon tilaisuuden yrittäjille nousta tapetille ja toki kävijöille kokoontua yhteen viettämään aikaa ja vahvistamaan kunnan yhteisöllisyyttä.