Tyrnävä

Tältä sivulta löydät kunnan Tyrnävä suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Tyrnävä suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Tyrnävä
YritysLiikevaihto (euroa)
Metalpower Oy19 miljoonaa
Luonnosta Finland Oy11 miljoonaa
Hzpc Kantaperuna Oy5 miljoonaa
Suomen Siemenperunakeskus Oy4 miljoonaa
VaihtoTalli3 miljoonaa
Finpom Oy2 miljoonaa
Pepron Oy2 miljoonaa
Kuljetus Martti Honka Oy2 miljoonaa
Valu Expertit Oy2 miljoonaa
Lvi Klaavo Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Tyrnävä yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Päiväkoti Karuselli Oy21
Kuljetus Martti Honka Oy18
Suomen Siemenperunakeskus Oy15
Valu Expertit Oy14
Elenom Oy12
Lvi Klaavo Oy11
Jompen Ratatyöt Oy9
Kantolan Maatila Oy9
Pohjan Sato Pakkaamo Oy9
Jarofix Oy8

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Tyrnävä
YritysKasvuprosentti
Tyrnävän Autohuolto+322.7%
Ele-Kiinteistö Oy+166.8%
Elenom Oy+65.8%
VaihtoTalli+56.9%
Maarakennus Holappa Oy+48.9%
Kaveko Oy+44.3%
Peltityö Ojala Oy+42.1%
Kylmäsen Liikenne+41.8%
Suomen Kalliolämpö Oy+33.2%
Jompen Ratatyöt Oy+32.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Tyrnävä
YritysPerustettu
Metsätyöt J.Ilmarinen09.07.2024
Wiikku Wellness02.06.2024
Rakennus Luvita23.04.2024
Rimatec19.04.2024
Sun Apuna10.01.2024
Olemisen Keveys04.01.2024
Kettutyttö31.12.2023
Apiletto Oy05.12.2023
Valtanen Consulting Oy30.11.2023
Kaluste Tölli22.11.2023
EsittelyssäAlueen Tyrnävä yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Tyrnävän Osuuspankki

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Elenom Oy

  Elenom Oy on vuonna 2019 perustettu sähköalan toimija, jonka palveluihin kuuluvat sähkötyöt laidasta laitaan, aurinkovoimaloiden asennukset sekä ilmalämpöpumput.

  Teemme sähköurakointia pääasiallisesti Oulun ja Jyväskylän seudulla sekä pääkaupunkiseudulla. Olipa kyseessä pientalon, isomman asuinrakennuksen tai liiketilan uudisrakentaminen tai remontti, meiltä saat tarvittavan osaamisen aina suunnittelusta toteutukseen. Toimintamme tärkeimpänä ohjaajana on asiakaspalvelulähtöisyys, jotta rakennuksen loppukäyttäjä tulee varmasti kuulluksi.

  Toimitamme aurinkovoimalat avaimet käteen -asennettuna. Hankinnalla voit säästää rahaa sähkölaskuissa sekä nostaa kiinteistösi arvoa. Asentajat ovat Elenom Oy:n omia työntekijöitä, joten koko projekti hoituu saman organisaation alla.

  Kaipaatko energiatehokkaampaa lämmitystä kotiisi tai liiketilaasi, tai helpotusta kesäheltelteisiin viilennyksen avulla? Toimitamme ilmalämpöpumpun asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Opastamme aina käyttäjän laitteen toimintoihin tehokkuuden maksimoimiseksi.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

 • Kuljetus Martti Honka Oy
  Kuljetus Honka Oy on pitkän linjan kuljetusliike joka sijaitsee Tyrnävällä. Yritys kuljettaa nykyisin maitoa Sipooseen Arla Ingmanille ja hoitaa jakelukuljetuksia Oulun talousalueella. Yrityksellä on 11 kuljetuslupaa, joista 10 on kuorma-autolle ja 1 pakettiautolle. Kaiken kaikkiaan yritys työllistää 15 työntekijää kokopäiväisesti.
 • Kaveko Oy

  Kaveko Oy on erikoistunut jätevesijärjestelmien huoltoon ja korjauksiin. Palvelemme KOKO SUOMESSA jo yli 10 vuoden kokemuksella!

  Huoltopalvelut kattaa kaikki jätevesipuhdistamot, merkistä riippumatta. Olemme huoltaneet tuhansia ECOLATOR-puhdistamoita. Meiltä löydät varaosat jätevesijärjestelmiin edullisesti.

  Tilaa huolto kotisivujemme kautta tai tutustu verkkokauppaamme!

  KAVEKO - Verkkokauppa

  Kavekon verkkokaupasta löydät tuotteita jäte- ja puhdasvesi käyttöön, aina edullisesti!

  • Pintakytkimet

  • Ilmastuskompressorit

  • Annostelupumput

  • Uppo- ja jätevesipumput

  • Logiikat, merkkivalot yms.

  • Ja paljon muuta

  Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa!

 • Valu Expertit Oy
  Toimipaikastamme Tyrnävältä palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita Oulun ja koko Lapin läänin alueella, ja tarvittaessa kauempanakin. Toimimme myös sopimusvalmistajana usealle talotehtaalle.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kempele, Liminka, Muhos ja Oulu.

Kaupunginosat
Asemakylä, Dallas, Hakokylä, Haurukylä, Isosuo, Jokisilta, Kertturäme, Keskikylä, Kiviojanvarsi, Kolmikanta, Korkala, Korvenkylä, Koskela, Kotihalme, Kotikoski, Kotimetsä, Leppioja, Markkuu, Meijerinkylä, Metsähaka, Nurkkaperä, Ojakylä, Ojanvarsi, Parras, Puujaakola, Rauhionoja, Reininperä, Ritokorpi, Seppälä, Suutarinkylä, Temmes, Tuppu, Yli-Murto, Ylipää ja Ängeslevä
KuvausAlueen Tyrnävä kuvaus

Reilun 6 700 asukkaan Tyrnävä sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, Oulun, Kempeleen, Limingan ja Muhoksen kupeessa. Se on kasvava ja muuttovoittoinen kunta, jonka väestöstä lasten ja nuorten osuus on maamme keskitasoa korkeampi.

Tyrnävällä on vahvaa maatalouden osaamista. Etupäässä maatilat ovat erikoistuneet perunanviljelyyn, viljanviljelyyn ja karjanhoitoon. Tärkein kunnan tuote on peruna, jota tuottavat muun muassa HZPC Kantaperuna Oy, Suomen Siemenperunakeskus Oy ja Luonnosta Finland Oy.

Peruna on keskeisessä roolissa myös kunnan tapahtumissa. Syksyisin järjestetään perinteiset perunamarkkinat ja joka kevät kevät- ja siemenperunamarkkinat.

Yrittämisen näkökulmasta Tyrnävä tarjoaa monia etuja. Sijainti on hyvä lähellä Oulua. Myös kasvussa oleva asukasmäärä ja toimivat peruspalvelut luovat edellytykset menestyksekkäälle liiketoiminnalle.