Ulvila

Tältä sivulta löydät kunnan Ulvila suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Ulvila suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Ulvila
YritysLiikevaihto (euroa)
Cimcorp Oy104 miljoonaa
Harju Elekter Oy Ulvila/ Pääkonttori56 miljoonaa
SataMaito Osuuskunta41 miljoonaa
UTU Oy27 miljoonaa
Neorem Magnets Oy16 miljoonaa
Econia Ulvila15 miljoonaa
Hollmén & Co Oy10 miljoonaa
Maanrakennus Mykrä Oy8 miljoonaa
Sikraft Energia Oy8 miljoonaa
Sallila Energiapalvelut Oy6 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Ulvila yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Cimcorp Oy373
Econia Ulvila279
UTU Oy119
Harju Elekter Oy Ulvila/ Pääkonttori117
Hollmén & Co Oy69
SataMaito Osuuskunta67
Ravanikoti58
Neorem Magnets Oy51
Ulvilan Konepaja Oy49
Attendo Friitalanhovi40

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Ulvila
YritysKasvuprosentti
Finsakai Oy+191.1%
Katajamäki Consulting Oy+156.2%
The TailorGuide Company Oy+136.8%
Ajk-Q-Factor Oy+125.7%
H & D Tekninen Palvelu Oy+91.3%
Ahlman Group Oy+89.5%
HJ-Urakointi Oy+86.6%
Koivu Solutions Oy+66.5%
Veljekset Aaltola Oy+57.7%
RSV Satakunta Oy+53.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Ulvila
YritysPerustettu
Kart Racing Division Oy23.09.2022
Wis-Service Oy05.09.2022
Hieroja Mei Rami10.08.2022
Wine Therapy Oy07.07.2022
Tmi Niklas Männistö08.06.2022
Maalausasema 131 Oy19.05.2022
TMI Helene Suckman18.05.2022
Hellä Kellari14.05.2022
Johanna Takala09.05.2022
Tmi Veera Mäkelä20.04.2022
EsittelyssäAlueen Ulvila yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Robecorp Oy
  Robecorp Oy:n erikoisosaamista on pitkien mittatarkkojen koneistettujen kappaleiden valmistus, kuten esimerkiksi lineaarijohteet, teleskooppijohteet sekä koneistetut palkit koneenrakennuksen komponenteiksi. Alihankintana tehtävien koneistustöiden lisäksi toimituksemme sisältävät usein myös hitsausta.
 • Ulvilan Jätehuolto Oy

  Ulvilan Jätehuolto Oy on perheyritys, joka on toiminut Ulvilassa ja ympäristökunnissa jo vuodesta 1971. Olemme pyrkineet hyvään ja joustavaan palveluun, ja se on toimintamme ydin nyt ja tulevaisuudessa.

  Tuotteet ja palvelut

  • Jäteastioiden tyhjennykset
  • Likakaivojen tyhjennykset
  • Siirtolavat niin yksityisille kuin yritysasiakkaille KERÄÄMME
  • Sekajätettä
  • Lasia ja metallia
  • Paperia
  • Biojätettä
  • Pakkausmuovia Myymme myös jäteastioita edullisesti, veloitukseton kotiinkuljetus.
 • Rakennuspalvelu Lindholm Oy
  Rakennuspalvelu Lindholm Oy on vuonna 2002 perustettu ulvilalainen rakennusliike. Toimintaamme ohjaa halu tehdä laadukasta ja viimeisteltyä kädenjälkeä, ilman turhia lupauksia. Asiakkaitamme ovat yritykset, kunnat, taloyhtiöt, vakuutusyhtiöt sekä yksityistaloudet. Lindholm on erikoistunut toimitilarakentamiseen. Teemme uutta ja saneeraamme vanhaa. Kohteemme vaihtelevat toimistokohteista, julkisivu- ja kattoremonteista sekä hallinrakennusprojekteista aina linja-saneerauksiin. Olemme myös vakuutusyhtiöiden pitkäaikainen luottokumppani. Panostamme viimeistellyn työn jäljen lisäksi erityisesti projektien sujuvuuteen ja työmaiden siisteyteen.
 • Cimcorp Oy
  Cimcorp on rengasteollisuuden automaatiojärjestelmien johtavia toimittajia koko maailmassa. Yrityksellä on myös vahva asema elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan jakelun keräilyjärjestelmien sekä postinlajittelun automaation toimittajana. Ulvilassa pääkonttoriaan pitävä Cimcorp on toimittanut robottijärjestelmiä yli 40 maahan kuuteen maanosaan ja kuuluu japanilaiseen Murata Machinery, Ltd. (Muratec) -konserniin. Tiivis yhteistyö Muratecin kanssa sekä omat tytäryhtiöt ja edustajat eri maissa mahdollistavat laajan kansainvälisen palveluverkoston. Kotimaassa huoltoa tarjoavat toimipisteet Helsingissä, Lahdessa ja Jyväskylässä. Lue lisää https://www.cimcorp.com/fi
 • Hopeapuisto Oy
  Hopeapuisto tarjoaa hoiva- ja hoitopalvelua ympärivuorokautisesti sekä palveluasumista yöpartion turvin. Palvelukoti sijaitsee Ulvilassa, vehreässä satakuntalaisessa kaupunkimiljöössä.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Harjavalta, Nakkila, Kokemäki, Sastamala ja Pori.

Kaupunginosat
Ahmaus, Alastalonkaupunki, Alho, Alinenpää, Fatipori, Friitala, Haistila, Hakanpää, Hannula, Harjakangas, Harjunpää, Harmaalinna, Hosio, Härkihaka, Iltasenmäki, Järventausta, Kaasmarkku, Kangas, Karhukorpi, Kirkkojuopa, Koivistonluoto, Koliperä, Koski, Kovelinmäki, Krapisto, Krekulanmäki, Kullaa, Kuorila, Lahnajärvi, Lattomeri, Leineperi, Levanpelto, Loukkura, Mikkola, Mukulamäki, Mynsteri, Nahkuri, Nissilänmäki, Nummela, Palonpää, Palovainio, Palus, Pitkäranta, Pohjoisenkulma, Puhju, Rankhuhta, Rantala, Rantavainio, Ravani, Ruoppakylä, Saarijärvi, Sahamäki, Sola, Sunniemenkorpi, Sunniemi, Suolisto, Suosmeri, Suurpää, Takalankulma, Torisevanahde, Tyvijoenkulma, Uotila, Vainiola, Vanhakylä, Vihelä, Viikinkulma ja Ylinenpää
KuvausAlueen Ulvila kuvaus

Ulvila on kaunis, historiallinen puutarhakaupunki Satakunnan maakunnassa. Se sijaitsee Kokemäenjoen varrella, naapureinaan Pori, Harjavalta, Kokemäki, Nakkila ja Sastamala. Asukkaita kaupungissa on noin 13 200.

Ulvila on yksi Suomen keskiaikaisista kaupungeista. Sen juuret ulottuvat 1300-luvulle, ja aikakaudesta on edelleen nähtävissä kulttuurihistoriallisia kohteita. Näistä yksi on Pyhän Olavin kirkko 1400-luvulta. Myös myöhemmin syntynyt Leineperin Ruukin alue on upea kohde, samoin Friitalan nahkamuseo – Friitalan nahka onkin yksi Ulvilan maineikkaimpia tuotteita.

Ulvilan elinkeinoelämässä merkittävässä osassa on teollisuus. Kaupunki on erityisesti automaatioteollisuuden keskittymä, jossa toimii useita kymmeniä automaatioalan yrityksiä. Näiden valmistamia tuotteita viedään aina ulkomaille asti. Suurimpiin yrityksiin kuuluvat muun muassa portaalirobottien valmistaja Cimcorp Oy, sähkö- ja automaatiotekniikan rakentaja Satmatic Oy ja sähkötuotteiden toimittaja UTU Oy.

Ulvila on tunnettu myös kuvankauniista, 27 km pituisesta Joutsijärven retkeilyreitistöstä. Tämä erämaajärvi tarjoaa mahtavat puitteet retkeilyyn ja vapaa-ajan viettoon. Kokemäenjoen risteilyillä voi niin ikään nauttia vesistön ja luonnon koristamista näkymistä.

Ulvilassa on mukavasti opiskelumahdollisuuksia. Esimerkiksi Sataedu Ulvila tarjoaa ammatillista peruskoulutusta auto-, catering- ja tietoliikennealalla.