Ulvila

Tältä sivulta löydät kunnan Ulvila suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Ulvila suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Ulvila
YritysLiikevaihto (euroa)
Cimcorp Oy95 miljoonaa
Harju Elekter Oy Ulvila43 miljoonaa
SataMaito Osuuskunta39 miljoonaa
UTU Oy27 miljoonaa
Neorem Magnets Oy16 miljoonaa
Econia Ulvila11 miljoonaa
Hollmén & Co Oy10 miljoonaa
Sikraft Energia Oy9 miljoonaa
Maanrakennus Mykrä Oy8 miljoonaa
G-Capital Oy6 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Ulvila yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Cimcorp Oy357
Econia Ulvila230
UTU Oy119
Harju Elekter Oy Ulvila78
SataMaito Osuuskunta70
Hollmén & Co Oy69
Attendo Friitalanhovi58
Ravanikoti52
Neorem Magnets Oy51
Ulvilan Konepaja Oy49

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Ulvila
YritysKasvuprosentti
Finsakai Oy+191.1%
Ajk-Q-Factor Oy+125.7%
Rakennusliike Mannonen Oy+114.7%
Katajamäki Consulting Oy+97.0%
HJ-Urakointi Oy+86.6%
Bigger Goals Oy+84.2%
Innovative Knowledge Enterprise Ike Oy+76.5%
G-Capital Oy+74.8%
RSV Satakunta Oy+72.0%
Veljekset Aaltola Oy+57.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Ulvila
YritysPerustettu
HierojAki13.04.2022
SiSu Creative Oy13.04.2022
Kiha Forest Oy11.04.2022
Meara Music09.04.2022
Asennus Hietaoja Oy07.04.2022
T.T.Suominen Oy22.03.2022
ST-Talotekniikka Oy15.03.2022
Remontointipalvelu Poriskunta Oy11.03.2022
SPJ Crew Oy28.02.2022
Koskin Joutsi Oy02.02.2022
EsittelyssäAlueen Ulvila yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Bestron Oy
  Bestron Oy on Ulvilassa sijaitseva, vuonna 1992 perustettu konepaja, jossa työskentelee 10 alan kokenutta ammattilaista. Yrityksellämme on erittäin kattava ja nykyaikainen konekanta, ja tarjoamme asiakkaillemme kaikkia niitä metallialan palveluita, joita konekannallamme voi suorittaa.
 • Cimcorp Oy
  Cimcorp on rengasteollisuuden automaatiojärjestelmien johtavia toimittajia koko maailmassa. Yrityksellä on myös vahva asema elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan jakelun keräilyjärjestelmien sekä postinlajittelun automaation toimittajana. Ulvilassa pääkonttoriaan pitävä Cimcorp on toimittanut robottijärjestelmiä yli 40 maahan kuuteen maanosaan ja kuuluu japanilaiseen Murata Machinery, Ltd. (Muratec) -konserniin. Tiivis yhteistyö Muratecin kanssa sekä omat tytäryhtiöt ja edustajat eri maissa mahdollistavat laajan kansainvälisen palveluverkoston. Kotimaassa huoltoa tarjoavat toimipisteet Helsingissä, Lahdessa ja Jyväskylässä. Lue lisää https://www.cimcorp.com/fi
 • Harju Elekter Oy Ulvila
  Harju Elekter Oy Ulvila (ent. Satmatic Oy) on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatioalan ammattilaisista. Tarjoamme asiakkaillemme laajan tuote- ja palveluvalikoiman, huippuluokan ammattitaidon ja luotettavat toimitukset. Katso lisää verkkosivuiltamme!
 • Hopeapuisto Oy
  Hopeapuisto tarjoaa hoiva- ja hoitopalvelua ympärivuorokautisesti sekä palveluasumista yöpartion turvin. Palvelukoti sijaitsee Ulvilassa, vehreässä satakuntalaisessa kaupunkimiljöössä.
 • Koski-Tuuri Group Oy

  Rakentamisen ja remontoinnin ammattilainen Satakunnassa

  Koski-Tuuri Group Oy tarjoaa ammattitaitoista rakentamisen palvelua Porista käsin koko Satakunnan alueelle. Palvelemme niin yksityisiä henkilöitä, taloyhtiöitä, yrityksiä ja kaikkia jotka tarvitsevat ammattitaitoista rakennusapua. Työt toteutamme aina ammattitaidolla ja luotettavasti, olivat ne sitten pieniä tai isoja. Olemme monipuolisia osaajia, joilta saat kaiken tarvitsemasi niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

  Palveluitamme mm.

  »Uudisrakentaminen

  »Remontit

  »Saneeraukset

  »Korjausrakentaminen

  »Kylpyhuoneremontti & saunaremontti

  »Pintaremontti

  »Vesikatot

  »Julkisivuremontit

  Meiltä saat luotettavaa palvelua vuosien kokemuksella rakennus- ja remontointipalveluihin saman katon alta ja ammattitaidolla tehtynä. Muista hyödyntää kotitalousvähennys.

  Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Harjavalta, Nakkila, Kokemäki, Sastamala ja Pori.

Kaupunginosat
Ahmaus, Alastalonkaupunki, Alho, Alinenpää, Fatipori, Friitala, Haistila, Hakanpää, Hannula, Harjakangas, Harjunpää, Harmaalinna, Hosio, Härkihaka, Iltasenmäki, Järventausta, Kaasmarkku, Kangas, Karhukorpi, Kirkkojuopa, Koivistonluoto, Koliperä, Koski, Kovelinmäki, Krapisto, Krekulanmäki, Kullaa, Kuorila, Lahnajärvi, Lattomeri, Leineperi, Levanpelto, Loukkura, Mikkola, Mukulamäki, Mynsteri, Nahkuri, Nissilänmäki, Nummela, Palonpää, Palovainio, Palus, Pitkäranta, Pohjoisenkulma, Puhju, Rankhuhta, Rantala, Rantavainio, Ravani, Ruoppakylä, Saarijärvi, Sahamäki, Sola, Sunniemenkorpi, Sunniemi, Suolisto, Suosmeri, Suurpää, Takalankulma, Torisevanahde, Tyvijoenkulma, Uotila, Vainiola, Vanhakylä, Vihelä, Viikinkulma ja Ylinenpää
KuvausAlueen Ulvila kuvaus

Ulvila on kaunis, historiallinen puutarhakaupunki Satakunnan maakunnassa. Se sijaitsee Kokemäenjoen varrella, naapureinaan Pori, Harjavalta, Kokemäki, Nakkila ja Sastamala. Asukkaita kaupungissa on noin 13 200.

Ulvila on yksi Suomen keskiaikaisista kaupungeista. Sen juuret ulottuvat 1300-luvulle, ja aikakaudesta on edelleen nähtävissä kulttuurihistoriallisia kohteita. Näistä yksi on Pyhän Olavin kirkko 1400-luvulta. Myös myöhemmin syntynyt Leineperin Ruukin alue on upea kohde, samoin Friitalan nahkamuseo – Friitalan nahka onkin yksi Ulvilan maineikkaimpia tuotteita.

Ulvilan elinkeinoelämässä merkittävässä osassa on teollisuus. Kaupunki on erityisesti automaatioteollisuuden keskittymä, jossa toimii useita kymmeniä automaatioalan yrityksiä. Näiden valmistamia tuotteita viedään aina ulkomaille asti. Suurimpiin yrityksiin kuuluvat muun muassa portaalirobottien valmistaja Cimcorp Oy, sähkö- ja automaatiotekniikan rakentaja Satmatic Oy ja sähkötuotteiden toimittaja UTU Oy.

Ulvila on tunnettu myös kuvankauniista, 27 km pituisesta Joutsijärven retkeilyreitistöstä. Tämä erämaajärvi tarjoaa mahtavat puitteet retkeilyyn ja vapaa-ajan viettoon. Kokemäenjoen risteilyillä voi niin ikään nauttia vesistön ja luonnon koristamista näkymistä.

Ulvilassa on mukavasti opiskelumahdollisuuksia. Esimerkiksi Sataedu Ulvila tarjoaa ammatillista peruskoulutusta auto-, catering- ja tietoliikennealalla.