Ulvila

Tältä sivulta löydät kunnan Ulvila suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Ulvila suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Ulvila
YritysLiikevaihto (euroa)
Cimcorp Oy82 miljoonaa
Harju Elekter Oy Ulvila/ Pääkonttori69 miljoonaa
SataMaito Osuuskunta53 miljoonaa
UTU Oy31 miljoonaa
Econia Ulvila24 miljoonaa
Neorem Magnets Oy16 miljoonaa
Hollmén & Co Oy11 miljoonaa
Hensto Oy8 miljoonaa
Maanrakennus Mykrä Oy7 miljoonaa
Sikraft Energia Oy6 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Ulvila yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Econia Ulvila382
Cimcorp Oy368
Harju Elekter Oy Ulvila/ Pääkonttori179
UTU Oy131
Hollmén & Co Oy76
SataMaito Osuuskunta65
Neorem Magnets Oy55
Hopeapuisto Oy48
Ravanikoti47
Attendo Friitalanhovi46

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Ulvila
YritysKasvuprosentti
Choozr Group Oy+136.8%
Katajamäki Consulting Oy+133.9%
Ahlman Outlines Oy+120.1%
Mikvir Oy+112.2%
Ulvilan Jätehuolto Oy+85.2%
Forest Guide J&A Oy+68.8%
Rakennus & Tekniikka Länsituuli Oy+68.1%
Medocon Oy+64.8%
Autovuokraamo Telmiina+55.4%
Harju Elekter Kiinteistöt Oy+55.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Ulvila
YritysPerustettu
Autohuolto Pihlajaniemi Oy04.07.2024
HBN Finland Oy02.05.2024
jere koivusilta12.04.2024
Ulvilan Pumppupalvelu Oy14.03.2024
Tmi Karoliina Niittumäki30.12.2023
Sataloisto-palvelut Oy03.11.2023
eina Business Support28.10.2023
Tmi Lapio ja Luuta19.10.2023
hillok Oy02.10.2023
Kädenjälkiä Oy09.09.2023
EsittelyssäAlueen Ulvila yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Rakennuspalvelu Lindholm Oy

  Rakennuspalvelu Lindholm Oy on vuonna 2002 perustettu ulvilalainen rakennusliike.

  Toimintaamme ohjaa halu tehdä laadukasta ja viimeisteltyä kädenjälkeä, ilman turhia lupauksia. Asiakkaitamme ovat yritykset, kunnat, taloyhtiöt, vakuutusyhtiöt sekä yksityistaloudet.

  Lindholm on erikoistunut toimitilarakentamiseen. Teemme uutta ja saneeraamme vanhaa.

  Kohteemme vaihtelevat toimistokohteista, julkisivu- ja kattoremonteista sekä hallinrakennusprojekteista aina linja-saneerauksiin. Olemme myös vakuutusyhtiöiden pitkäaikainen luottokumppani. Panostamme viimeistellyn työn jäljen lisäksi erityisesti projektien sujuvuuteen ja työmaiden siisteyteen.

  Lyhyesti sanottuna: teemme minkä lupaamme.

  Käy tutustumassa referensseihin kotisivuillamme!

  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

  Kurottajapalvelut

  Käytössämme on nykyisin myös Manitou MRT 3060 -kurottaja. Kurottajalla pystymme nousemaan 30 metrin korkeuteen. Mikäli tarvitsette kurottajapalvelua, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin!

 • Robecorp Oy

  Robecorp Oy:n erikoisosaamista on pitkien mittatarkkojen koneistettujen kappaleiden valmistus, kuten esimerkiksi lineaarijohteet, teleskooppijohteet sekä koneistetut palkit koneenrakennuksen komponenteiksi. Alihankintana tehtävien koneistustöiden lisäksi toimituksemme sisältävät usein myös hitsausta.

  Asiakaskunta koostuu lähinnä erilaisia materiaalinkäsittelylaitteita valmistavista yrityksistä. Tuotteista suurin osa menee välillisesti vientiin.

  Ota yhteyttä!

 • Cimcorp Oy
  Cimcorp on rengasteollisuuden automaatiojärjestelmien johtavia toimittajia koko maailmassa. Yrityksellä on myös vahva asema elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan jakelun keräilyjärjestelmien sekä postinlajittelun automaation toimittajana. Ulvilassa pääkonttoriaan pitävä Cimcorp on toimittanut robottijärjestelmiä yli 40 maahan kuuteen maanosaan ja kuuluu japanilaiseen Murata Machinery, Ltd. (Muratec) -konserniin. Tiivis yhteistyö Muratecin kanssa sekä omat tytäryhtiöt ja edustajat eri maissa mahdollistavat laajan kansainvälisen palveluverkoston. Kotimaassa huoltoa tarjoavat toimipisteet Helsingissä, Lahdessa ja Jyväskylässä. Lue lisää https://www.cimcorp.com/fi
 • Kuljetus Mika Merisalo Oy

  Ulvilassa sijaitseva Kuljetus Mika Merisalo Oy palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita jakelu- ja muuttokuljetuksissa. Kalustomme on monipuolinen, autoja löytyy aina 5 m³:n autosta isompaan 42 m³:n elintarvikekuljetuksia ajavaan autoon. Päätoimemme on usean leipomon elintarvikekuljetukset, mutta hoidamme myös jakelukuljetukset, kuten erilaiset kappaletavarakuljetukset, huonekalujen kuljetukset ja pikakuljetukset pakettiautolla. Pikakuljetuspalvelumme päivystää 24/7.

  Ota yhteyttä!

 • Nokikarhu Oy

  Nokikarhu on pätevä porilainen Nuohoukseen sekä Hormisaneerauksiin erikoistunut yritys. Me palvelemme asiakkaitamme 15 vuoden kokemuksella. Lisäksi teemme mm. Tulisija- ja hormitarkastuksia sekä kesä kuukausina katonpinnoituksia ja pesuja. Saat myös kauttamme kattoturvatuotteita asennettuna.

  Toimintamme keskiössä on aina tyytyväinen asiakas: Pyrimme kuuntelemaan asiakkaan toiveet ja toteuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrimme myös aina tarjoamaan ratkaisua tai palvelua ainoastaan oikeaan tarpeeseen. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, yritykset ja asunto-osakeyhtiöt.

  Yrityksemme tietotaito pohjautuu vuosien kokemukseen erilaisista kiinteistönhoidon ja kunnossapidon työtehtävistä. Valitsemalla meidät saat käyttöösi varman osaamisemme!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Harjavalta, Nakkila, Kokemäki, Sastamala ja Pori.

Kaupunginosat
Ahmaus, Alastalonkaupunki, Alho, Alinenpää, Fatipori, Friitala, Haistila, Hakanpää, Hannula, Harjakangas, Harjunpää, Harmaalinna, Hosio, Härkihaka, Iltasenmäki, Järventausta, Kaasmarkku, Kangas, Karhukorpi, Kirkkojuopa, Koivistonluoto, Koliperä, Koski, Kovelinmäki, Krapisto, Krekulanmäki, Kullaa, Kuorila, Lahnajärvi, Lattomeri, Leineperi, Levanpelto, Loukkura, Mikkola, Mukulamäki, Mynsteri, Nahkuri, Nissilänmäki, Nummela, Palonpää, Palovainio, Palus, Pitkäranta, Pohjoisenkulma, Puhju, Rankhuhta, Rantala, Rantavainio, Ravani, Ruoppakylä, Saarijärvi, Sahamäki, Sola, Sunniemenkorpi, Sunniemi, Suolisto, Suosmeri, Suurpää, Takalankulma, Torisevanahde, Tyvijoenkulma, Uotila, Vainiola, Vanhakylä, Vihelä, Viikinkulma ja Ylinenpää
KuvausAlueen Ulvila kuvaus

Ulvila on kaunis, historiallinen puutarhakaupunki Satakunnan maakunnassa. Se sijaitsee Kokemäenjoen varrella, naapureinaan Pori, Harjavalta, Kokemäki, Nakkila ja Sastamala. Asukkaita kaupungissa on noin 13 200.

Ulvila on yksi Suomen keskiaikaisista kaupungeista. Sen juuret ulottuvat 1300-luvulle, ja aikakaudesta on edelleen nähtävissä kulttuurihistoriallisia kohteita. Näistä yksi on Pyhän Olavin kirkko 1400-luvulta. Myös myöhemmin syntynyt Leineperin Ruukin alue on upea kohde, samoin Friitalan nahkamuseo – Friitalan nahka onkin yksi Ulvilan maineikkaimpia tuotteita.

Ulvilan elinkeinoelämässä merkittävässä osassa on teollisuus. Kaupunki on erityisesti automaatioteollisuuden keskittymä, jossa toimii useita kymmeniä automaatioalan yrityksiä. Näiden valmistamia tuotteita viedään aina ulkomaille asti. Suurimpiin yrityksiin kuuluvat muun muassa portaalirobottien valmistaja Cimcorp Oy, sähkö- ja automaatiotekniikan rakentaja Satmatic Oy ja sähkötuotteiden toimittaja UTU Oy.

Ulvila on tunnettu myös kuvankauniista, 27 km pituisesta Joutsijärven retkeilyreitistöstä. Tämä erämaajärvi tarjoaa mahtavat puitteet retkeilyyn ja vapaa-ajan viettoon. Kokemäenjoen risteilyillä voi niin ikään nauttia vesistön ja luonnon koristamista näkymistä.

Ulvilassa on mukavasti opiskelumahdollisuuksia. Esimerkiksi Sataedu Ulvila tarjoaa ammatillista peruskoulutusta auto-, catering- ja tietoliikennealalla.