Urjala

Tältä sivulta löydät kunnan Urjala suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Urjala suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Urjala
YritysLiikevaihto (euroa)
Renta Kalusto Oy27 miljoonaa
Urjala Works Oy17 miljoonaa
Parker Hannifin Manufacturing Finland Oy17 miljoonaa
Urjalan Makeistukku9 miljoonaa
Lahma-Trans Oy6 miljoonaa
Jawiko Oy4 miljoonaa
Esperi Hoivakoti Reikonlinna3 miljoonaa
Painosorvaamo Painopojat Oy3 miljoonaa
K-Rauta Urjala2 miljoonaa
Kuljetusliike Lahtinen A Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Urjala yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Parker Hannifin Manufacturing Finland Oy138
Renta Kalusto Oy111
Urjala Works Oy69
Esperi Hoivakoti Reikonlinna59
Lahma-Trans Oy29
Urjalan Makeistukku26
Resand Oy20
Jawiko Oy15
Painosorvaamo Painopojat Oy13
Urjalan kunta, Urjalan Talot Oy9

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Urjala
YritysKasvuprosentti
Kurjenkynsi Oy+64.7%
Hols Oy+50.9%
Nuutajärven Pruuki Oy+33.6%
Urjalan Makeistukku+29.8%
AgriToivola Oy+28.2%
P & P Toriseva Oy+22.7%
JoViRa Oy+22.2%
Ihan Pihalla Oy+21.7%
Harmaa Kissa Oy+21.6%
Urjala Works Oy+19.2%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Urjala
YritysPerustettu
Työnjohto Näppinen11.06.2024
LekeLady Oy07.04.2024
Tmi Hanna M Mäkelä12.03.2024
Korpikynnös Oy29.02.2024
Ohped Dal19.02.2024
T:mi Tapsan Rakennusapu04.02.2024
Kajaniemi Camping Oy14.01.2024
Pailandia13.01.2024
Lasimieli05.07.2023
PT Kankainen Oy31.05.2023
EsittelyssäAlueen Urjala yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Etelä-Pirkanmaan Osuuspankki Urjala

  Ajanvarauksella 8:30-19. Kassapalvelu pe 10-12

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • UrjalaWood Oy / Urjalan Keinukaluste
  Urjalan Keinukaluste valmistaa keinutuolit suomalaisista raaka-aineista perinteistä puusepäntyötä kunnioittaen. Jos arvostat laatua, suomalaisuutta ja toimivaa suunnittelua yhtä paljon kuin me, ihastut varmasti perheyrityksemme tuotteisiin.
 • Arkkitehtitoimisto Päivi Vuori

  Arkkitehtitoimisto Päivi Vuori on erikoistunut pientalojen kokonaisvaltaiseen suunnitteluun. Kauttani saat yksilöidyn arkkitehtisuunnittelun sekä rakennuslupapiirustukset yli 30 vuoden kokemuksella. Oli kyse sitten uuden rakentamisesta tai vanhan korjaamisesta, ota yhteyttä!

  Avasin nettiin uuden arkkitehtiklinikan, joka ratkoo pieniä suunnitteluun liittyviä kysymyksiä, kuten oman kodin toimivuuden parantaminen tai valmiiden suunnitelmien tarkastaminen ja parantaminen. Arkkitehtiklinikalla saatte matalan kynnyksen pika-apua suunnitelmiinne eikä se sido teitä laajempaan yhteistyöhön arkkitehdin kanssa. Palvelu tapahtuu verkon välityksellä nopeasti, kustannustehokkaasti ja helposti kaikkialle suomeen. Tutustu www.arkkitehtiklinikka.fi

  Arkkitehtisuunnittelun lisäksi meiltä saat myös talopaketit. Me haluamme osaltamme auttaa Teitä kaikissa talonne rakentamiseen liittyvissä asioissa, jotta rakennushankkeenne sujuisi mahdollisimman joustavasti ja parhaaseen lopputulokseen tähdäten.

  Meiltä saat talot suunniteltuina ja varustettuina juuri Sinun mieltymystesi mukaisesti. Sinulla on siis mahdollisuus muuttaa niin suunnitelmaa kuin toimitussisältöäkin täysin toiveidenne mukaiseksi. Ja mikä parasta, teen arkkitehtisuunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa paikan päällä, nopeasti ja ilman välikäsien tiedonkulkua!

  Tuotevalikoimaamme kuuluu alansa johtavat tuotemerkit talopakettien, hirsirakennusten sekä muiden kodin rakentamiseen tarvittavien materiaalien osalta. Valikoimaamme kuuluvat Kimara-hirsirakennukset sekä Ainoakodilta muuttovalmiit- ja sisustustavaille valmiit elementti- ja hirsitalot sekä talopaketit. Toimipisteemme sijaitsevat Forssassa, Loimaalla, Somerolla, Urjalassa, Karkkilassa, Sastamalassa, Valkeakoskella, Nokialla sekä Huittisissa. Lisätietoja talopaketeista sekä toimipisteidemme osoitteet löydät omakotitalo.net-sivultamme!

  Sydämellisesti tervetuloa asiakkaakseni!

 • Mikko Riuttanen
  Urjalasta käsin palveleva kuljetusyritys Riuttanen Mikko Tmi on palvellut asiakkaitaan kaikissa kuljetusalan tarpeissa jo vuodesta 1995 alkaen. Tavarankuljetus tai muutto, jakelu tai lähettiajo – tältä yritykseltä onnistuu kaikki. Siksi kuljetuspalvelu kannattaakin ottaa meiltä, sillä voit luottaa saavasi asiantuntevaa, turvallista ja aikatauluja noudattavaa kuljetusosaamista tarpeidesi tueksi. Soita ja kysy rohkeasti lisää, kun tarvitset kuljetusta lähelle tai kauas!
 • Jouttunpään höyläämö
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Humppila, Forssa, Akaa, Vesilahti, Punkalaidun, Tammela, Sastamala ja Hämeenlinna.

Kaupunginosat
Annula, Hakkila, Hakolahti, Halkivaha, Hanhisuo, Harittu, Hirsjärvenkulma, Honkola, Huhti, Hunninko, Hyrsy, Härmänkulma, Ikaala, Jouttunkulma, Järviö, Kaidankulma, Kallionkulma, Kamppari, Kankaanmaa, Karikoskenkulma, Kehro, Kiimankulma, Kikuri, Koenkulma, Kokko, Kokkojoki, Kolkka, Kolunkulma, Krappeenkulma, Laukeela, Leikkikangas, Menonen, Mikkolankangas, Monnankulma, Myllynkulma, Naurismonmäki, Niitos, Nokoori, Nuutajärvi, Pajukannankulma, Palomäenkulma, Patetunkulma, Peltorinne, Perho, Pertunkulma, Pietarinmäki, Pohjastenkulma, Puolimatka, Puutteenperä, Pynnä, Päiste, Pääskylä, Raikonkulma, Rekisuo, Rukolankulma, Ruokola, Salmi, Sikalanmäki, Suoperä, Suoranta, Tourunkulma, Tuoreenkulma, Tursa, Urjalan asema, Urjalankylä, Uusi-Salmi, Vahonen, Valajärvi, Vaskelankulma, Vataa, Vehmaankulma, Vellinkulma, Viitasaarenkulma, Väkkärä, Välkkilä ja Ylikulma
KuvausAlueen Urjala kuvaus

Urjala on noin 4 800 asukkaan kunta Pirkanmaalla, valtatie 9:n varrella. Urjala on tunnettu maalaismaisemista ja rauhallisesta elämänmenosta, mutta myös dynaamisesta yritystoiminnasta. Muun muassa teollinen tuotanto on korkealla tasolla kunnassa.

Urjalassa toimii hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioratkaisuja tuottava, maailmanlaajuiseen Parker Hannifin Corporationiin kuuluva Parker Hannifin Suomi. Yritys työllistää eniten henkilöitä yksityisellä sektorilla ja on myös kunnan menestyvimpiä tekijöitä liikevaihdoltaan. Teollisuuden osaamista edustaa niin ikään Urjala Works Oy, joka valmistaa koneiden ja laitteiden teräsrakenteita.

Moni tuntee Urjalan eritoten Urjalan Makeistukusta, jonne usein ohi ajettaessa pysähdytään ostoksille. Tapahtumatkin vetävät väkeä. Näistä merkittävimpiä ovat kesällä järjestettävät Nuutajärvi-päivä sekä Pentinkulman päivät, joka on valtakunnallinen kirjallisuustapahtuma.

Urjalan sijainti on etu niin yrittämiselle, työssäkäynnille, opiskelulle kuin vapaa-ajan vietolle. Tampereelta kertyy matkaa vain noin 55 km ja Turusta 100 km. Joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät ja valtatie mahdollistaa sujuvan siirtymisen kuntien välillä.