Vöyri

Tältä sivulta löydät kunnan Vöyri suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Vöyri suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Vöyri
YritysLiikevaihto (euroa)
JTK Power Oy19 miljoonaa
K-Rauta Vörå - Vöyri17 miljoonaa
Alucar Oy11 miljoonaa
Heikius Hus-Talo6 miljoonaa
Vörå Maskin o Traktor Oy Ab5 miljoonaa
Juhan Paja Oy4 miljoonaa
K-Market Oravais Livsmedel4 miljoonaa
Lillhagens Gräv Ab4 miljoonaa
Sebbas Fur Trade Ltd3 miljoonaa
Scansolo Oy Ab3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Vöyri yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
JTK Power Oy91
Alucar Oy50
Vöråpojken / Vöyrinpoika27
Orapac Oy Ab24
Lillhagens Gräv Ab23
Juhan Paja Oy22
K-Rauta Vörå - Vöyri20
Heikius Hus-Talo18
Bröderna Nygård Aktiebolag15
Vörå Maskin o Traktor Oy Ab15

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Vöyri
YritysKasvuprosentti
Elite Taxi+256.6%
Finbra Import Ab+179.4%
J. K. Farm Ab+146.9%
Faropex Oy+131.7%
Infraland Oy Ab+113.8%
Mediatoimisto Christoffer Wiik Oy+97.3%
Losulting Ab+78.3%
Mikael Öst Ab+61.4%
Håbeco Kb+54.0%
NE Fastighets Ab+41.5%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Vöyri
YritysPerustettu
Vesab Ab Oy20.09.2022
Teko composite works Ab30.08.2022
Simons Skogsvård29.08.2022
Finlin Ab14.08.2022
Grannas entreprenad ab05.07.2022
H & C Bäck Ab13.06.2022
HTE Consulting Ab01.06.2022
Hanners verkstad01.06.2022
Gym 365 Ab18.05.2022
Maxfish Ab19.04.2022
EsittelyssäAlueen Vöyri yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Krooks Taxi
  Krooks Taxi tarjoaa miellyttävää taksiajoa ja ammattitaitoista palvelua.
 • Kgn Tool Oy Ab
  KGN Tool on erikoistunut erilaisten huoltotyökalujen, työkalusettien ja koneistettujen erikoiskomponenttien valmistukseen sekä osa-kokoonpanoihin.
 • K-Market Vörå
  K-Market Vörå. K-Market Vörå ligger i Vörå kommun. Köpman är Kenneth Sten. Välkommen!
 • Forestoil Oy
  Forestoil Oy tuottaa ja myy metsä- sekä betoniteollisuuden tarpeisiin kehiteltyjä, korkealaatuisia voiteluaineita ja merkintävärejä koko Suomen alueelle. Toteutamme myös ongelmaöljyjen keräämistä eri teollisuusalojen yrityksiltä ympäri Suomen.
 • Westcoast Diamond Service
  Westcoast Diamond Service, eli WCDS, on Pohjanmaalta käsin palveleva timanttiporausyritys. Suoritamme timanttiporauksia ja -sahauksia sekä pienempiä purkutöitä asiantuntemuksella ja varmalla otteella. Palveluihimme kuuluvat timanttiporaukset ja -sahaukset sekä piikkaustyöt ja pienemmät purkutyöt, kuten lattian avaukset ja kylpyhuoneiden purku viemärisaneerausten yhteydessä.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Isokyrö, Kauhava, Uusikaarlepyy ja Mustasaari.

Kaupunginosat
Agnisbäck, Aitsorkullen, Aittasenloukko, Aknus, Alikärri, Andiala, Antosbacken, Antus, Auras, Backas, Baggas, Bergby, Bertby, Bertils, Bertilsbacken, Blusi, Blusibacken, Bobacken, Bodkull, Bramsen, Brokull, Brorsbacken, Brudhamn, Brudsund, Brännars, Byrkholmen, Båskas, Dalabacken, Djupsund, Eljasas, Eljasus, England, Falisa, Finnas, Finnasbacken, Furuholmen, Gullback, Gållos, Gårdarna, Hagabacken, Hedorna, Holmis, Holsters, Hyyppä, Hälsingbacken, Jåpers, Jörala, Kaitsor, Kalapää, Kangas, Karvat, Karvsor, Kaurajärvi, Kausalkullen, Keskis, Kimo, Kimo bruk, Kleemolanmäki, Kleidre, Klockarbacken, Knuters, Knutsbacken, Koivusaarenmäki, Komossa, Korpi, Koskenkylä, Kovik, Kroksbacken, Kuckus, Kullas, Kullbacken, Kvimo, Kvistisbacken, Kyroboas, Kyromossen, Kärklax, Kålax, Köllotbacken, Lappkullen, Larven, Leistus, Leukus, Linnanmäki, Ljudrabacken, Lomby, Lotlax, Lågpelt, Lålax, Långfors, Lövsund, Maksamaa, Mattus, Miemoisby, Murkais, Murronkylä, Mäkipää, Målars, Månsus, Nabben, Nederbyn, Nederibyn, Nikusbacken, Norrvalla, Norrändan, Nybacken, Nyby, Nygårdsbacken, Ojasen, Ollhugget, Ollusbacken, Oravainen, Oxkangar, Paljakka, Palvis, Paulamäki, Pedar, Penesor, Perus, Petterinmäki, Prooterinmäki, Pytarbacken, Pörnullbacken, Rasmusbacken, Rauskas, Rekipelto, Rex, Ringnäsbacken, Roukus, Ruths, Rödslan, Rökiö, Röukas, Sandås, Seiplax, Siffris, Skatan, Skott, Slögs, Smedabacken, Smedjebacken, Staffans, Staffansbacken, Stordiket, Storkull, Strandby, Stranden, Stubbrödsel, Sundstens, Svartholm, Svedas, Särkimo, Södersved, Tallbacka, Tallus, Teugmo, Thors, Tikkuri, Toivola, Topparsbacken, Torrkullan, Tosplot, Tottesund, Tuckur, Tulisalo, Tunis, Tålamods, Uppibyn, Vägaminnet, Västebacken, Västerbacken, Västerö, Västra ändan, Ytterbyn, Zachris, Åkerbacken, Åkersbacken, Ånäs, Öling, Ören ja Österby
KuvausAlueen Vöyri kuvaus

Vöyri on 6 60 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Pohjanmaalla, naapureinaan Isokyrö, Kauhava, Mustasaari, Uusikaarlepyy ja Vaasa. Vöyrillä puhutaan etupäässä ruotsia ja toisena kielenä suomea.

Vöyrin työttömyysluvut ovat Pohjanmaan alhaisimpia ja merkittävästi alle maamme keskiarvon. Työpaikkaomavaraisuus on korkea ja yrityskirjo laaja. Suurin osa elinkeinosektorista kattaa palvelut, ja toimialoista eniten yrityksiä on maataloudessa.

Vöyrin suurimpia yrityksiä on pitkän linjan keskiraskas konepaja JTK Power Oy , jolla on myös kansainvälisiä toimipisteitä. Niin ikään eniten työllistäviin yhtiöihin kuuluu tulkkausta ja rakentamista toteuttava Juhan Paja Oy. Myös maailman johtava puutavara-autojen päällirakenteiden valmistaja Alucar Oy toimii Vöyrillä.

Vöyrin erityisyys on koulutuksen osalta Campus Norrvallassa toimiva Suomen ainoa ruotsinkielinen urheilulukio. Edelläkävijyys toteutuu myös maahanmuuttajien vastaanotossa ja kotouttamisessa. Yrittämisen ja asumisen etuja on monia, kuten lapsiperheiden arkea tukeva kattava päivähoitoverkosto.