Vöyri

Tältä sivulta löydät kunnan Vöyri suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Vöyri suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Vöyri
YritysLiikevaihto (euroa)
JTK Power Oy21 miljoonaa
Alucar Oy21 miljoonaa
K-Rauta Vörå - Vöyri20 miljoonaa
Vörå Maskin o Traktor Oy Ab5 miljoonaa
Lillhagens Gräv Ab4 miljoonaa
Scansolo Oy Ab4 miljoonaa
EKA Composite Ab4 miljoonaa
Keskis Logistics Oy Ab4 miljoonaa
K-Market Oravais Livsmedel4 miljoonaa
Heikius Hus-Talo4 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Vöyri yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
JTK Power Oy80
Alucar Oy69
EKA Composite Ab32
Lillhagens Gräv Ab29
Vöråpojken / Vöyrinpoika25
Orapac Oy Ab24
Bröderna Nygård Aktiebolag23
Scansolo Oy Ab23
Teko composite works Ab19
K-Rauta Vörå - Vöyri19

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Vöyri
YritysKasvuprosentti
Toolhouse Ab+719.3%
Skata Pälsfarm Ab+353.1%
Finbra Import Ab+171.6%
Frank Norrgård Ab+77.7%
Kukkosvägens Fastigheter Ab+74.4%
Kullströms Entreprenad & Service Ab+71.0%
B Henrikssons Farm Ab+61.8%
Hills Pälsfarm Ab+58.7%
Kjb Oy Ab+58.7%
Norrgårds Busstrafik Ab+52.0%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Vöyri
YritysPerustettu
Jkg Services28.06.2024
Svens Entreprenad Ab29.04.2024
Fma: A.Jansson28.04.2024
M Creation23.04.2024
VTexercise07.03.2024
Kanne Garage Oy02.03.2024
Ånäs såg och hyvleri öppet bolag25.01.2024
CB Personal Training05.01.2024
Ciilascopy18.12.2023
Cederbergs Verkstad Ab22.11.2023
EsittelyssäAlueen Vöyri yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • KGN Tool

  KGN Tool on valmistanut jo yli neljänkymmenen vuoden ajan tuotteita, palveluita ja ratkaisuja etenkin laiva- ja voimalaitosteollisuudelle sekä uusimpana tuulivoimateollisuudelle, sekä muille energia- ja erityisteollisuuden aloille.

  Erityisesti olemme erikoistuneet suurten dieselmoottoreiden huoltotyökalujen ja -settien valmistukseen, mukaan lukien erilaisten metallien, metalliseosten, muovipohjaisten raaka-aineiden ja komposiittimateriaalien koneistus. Osaamiseemme kuuluu kaikki tuotannon vaiheet, aina sahauksesta erilaisiin koneistuksiin ja kokoonpanoihin.

  Konekantamme on monipuolinen ja sisältää lukuisia erilaisia manuaalikoneita, kuten sorvaukseen ja poraukseen erikoistuneita laitteita, sekä osaamista hitsauksessa, hiekkapuhalluksessa ja pintakäsittelyssä.

  Valmistamme tuotteet pääsääntöisesti asiakkaiden työpiirustusten ja mallien pohjalta.

  Kotisivultamme löytyy kattavasti lisätietoja.

  Ota yhteyttä!

 • Krooks Taxi
  Krooks Taxi tarjoaa miellyttävää taksiajoa ja ammattitaitoista palvelua.
 • K-Market Vörå
  K-Market Vörå. K-Market Vörå ligger i Vörå kommun. Köpman är Kenneth Sten. Välkommen!
 • Forestoil Oy
  Forestoil Oy tuottaa ja myy metsä- sekä betoniteollisuuden tarpeisiin kehiteltyjä, korkealaatuisia voiteluaineita ja merkintävärejä koko Suomen alueelle. Toteutamme myös ongelmaöljyjen keräämistä eri teollisuusalojen yrityksiltä ympäri Suomen.
 • Baggas Bil & Traktor Ab

  Baggas Bil & Traktor erbjuder fullständig service och reparationer av alla bilar, traktorer och lantbruksmaskiner. Vi erbjuder också däckförsäljning och däckbyte. Dessutom förvarar vi dina däckombyten tills det är dags att byta igen. Läs mer om våra tjänster på vår webbsida!


  Baggas Bil & Traktor tarjoaa autojen, traktoreiden ja maatalouskoneiden huollot. Korjaamolla on nykyaikaiset laitteet, joilla nopeasti ja turvallisesti suoritamme useimpien merkkien huollot ja korjaukset. Meltä myös renkaiden vaihdot ja rengashotelli, rengasmyyntiä unohtamatta. Korjaamo sijaitsee Komossanin kylässä, Vöyrin kunnassa, Lisätietoa kotisivuillamme !

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Isokyrö, Kauhava, Uusikaarlepyy ja Mustasaari.

Kaupunginosat
Agnisbäck, Aitsorkullen, Aittasenloukko, Aknus, Alikärri, Andiala, Antosbacken, Antus, Auras, Backas, Baggas, Bergby, Bertby, Bertils, Bertilsbacken, Blusi, Blusibacken, Bobacken, Bodkull, Bramsen, Brokull, Brorsbacken, Brudhamn, Brudsund, Brännars, Byrkholmen, Båskas, Dalabacken, Djupsund, Eljasas, Eljasus, England, Falisa, Finnas, Finnasbacken, Furuholmen, Gullback, Gållos, Gårdarna, Hagabacken, Hedorna, Holmis, Holsters, Hyyppä, Hälsingbacken, Jåpers, Jörala, Kaitsor, Kalapää, Kangas, Karvat, Karvsor, Kaurajärvi, Kausalkullen, Keskis, Kimo, Kimo bruk, Kleemolanmäki, Kleidre, Klockarbacken, Knuters, Knutsbacken, Koivusaarenmäki, Komossa, Korpi, Koskenkylä, Kovik, Kroksbacken, Kuckus, Kullas, Kullbacken, Kvimo, Kvistisbacken, Kyroboas, Kyromossen, Kärklax, Kålax, Köllotbacken, Lappkullen, Larven, Leistus, Leukus, Linnanmäki, Ljudrabacken, Lomby, Lotlax, Lågpelt, Lålax, Långfors, Lövsund, Maksamaa, Mattus, Miemoisby, Murkais, Murronkylä, Mäkipää, Målars, Månsus, Nabben, Nederbyn, Nederibyn, Nikusbacken, Norrvalla, Norrändan, Nybacken, Nyby, Nygårdsbacken, Ojasen, Ollhugget, Ollusbacken, Oravainen, Oxkangar, Paljakka, Palvis, Paulamäki, Pedar, Penesor, Perus, Petterinmäki, Prooterinmäki, Pytarbacken, Pörnullbacken, Rasmusbacken, Rauskas, Rekipelto, Rex, Ringnäsbacken, Roukus, Ruths, Rödslan, Rökiö, Röukas, Sandås, Seiplax, Siffris, Skatan, Skott, Slögs, Smedabacken, Smedjebacken, Staffans, Staffansbacken, Stordiket, Storkull, Strandby, Stranden, Stubbrödsel, Sundstens, Svartholm, Svedas, Särkimo, Södersved, Tallbacka, Tallus, Teugmo, Thors, Tikkuri, Toivola, Topparsbacken, Torrkullan, Tosplot, Tottesund, Tuckur, Tulisalo, Tunis, Tålamods, Uppibyn, Vägaminnet, Västebacken, Västerbacken, Västerö, Västra ändan, Ytterbyn, Zachris, Åkerbacken, Åkersbacken, Ånäs, Öling, Ören ja Österby
KuvausAlueen Vöyri kuvaus

Vöyri on 6 60 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Pohjanmaalla, naapureinaan Isokyrö, Kauhava, Mustasaari, Uusikaarlepyy ja Vaasa. Vöyrillä puhutaan etupäässä ruotsia ja toisena kielenä suomea.

Vöyrin työttömyysluvut ovat Pohjanmaan alhaisimpia ja merkittävästi alle maamme keskiarvon. Työpaikkaomavaraisuus on korkea ja yrityskirjo laaja. Suurin osa elinkeinosektorista kattaa palvelut, ja toimialoista eniten yrityksiä on maataloudessa.

Vöyrin suurimpia yrityksiä on pitkän linjan keskiraskas konepaja JTK Power Oy , jolla on myös kansainvälisiä toimipisteitä. Niin ikään eniten työllistäviin yhtiöihin kuuluu tulkkausta ja rakentamista toteuttava Juhan Paja Oy. Myös maailman johtava puutavara-autojen päällirakenteiden valmistaja Alucar Oy toimii Vöyrillä.

Vöyrin erityisyys on koulutuksen osalta Campus Norrvallassa toimiva Suomen ainoa ruotsinkielinen urheilulukio. Edelläkävijyys toteutuu myös maahanmuuttajien vastaanotossa ja kotouttamisessa. Yrittämisen ja asumisen etuja on monia, kuten lapsiperheiden arkea tukeva kattava päivähoitoverkosto.